Καλημερα σε ολους .

Να πω και γω τη γνωμη μου .
Εχω ενα κακο σαν ανθρωπος το οποιο το εχω πληρωσει ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ στη ζωη μου .
Οτι θελω , το θελω τωρα .
Αυτο με εχει οδηγησει να αγορασω αυτο που θελω , σε οποιοδηποτε καταστημα το εχει
ΤΩΡΑ , χωρις να ψαξω ιδιαιτερα την τιμη . ( γνωριζωντας παντα ομως οτι το πληρωνω ακριβοτερα )
Επισης , ενα αλλο κακο μου ειναι οτι Ποτε δεν φανταζομουν τον εαυτο μου να διαθετει τοσα πολλα χρηματα στον μοντελισμο .
Ετσι λοιπον , επαιρνα κατι μικροτερο απο αυτο που μου αρεσε , γιατι πιστευα οτι δεν θα μπορουσα να αγορασω ποτε αυτο που μου αρεσε !!!!!
Και φυσικα μετα απο λιγο επαιρνα και αυτο που μου αρεσε .
Τελικα μεσα απο τα δυο και κατι χρονια που ασχολουμαι , μπορεσα σιγα σιγα να ηρεμησω την αναγκη μου για το
ΤΩΡΑ .
Τωρα λοιπον ειμαι πολυ ευχαριστημενος που μπορω να κανω καλυτερες αγορες .
Θα μου πειτε γιατι γραφω το βιογραφικο μου ..........
Πολυ απλα , ολοι μας εχουμε καποιο τροπο αντιμετωπισης των πραγματων , που για τον καθενα ειναι διαφορετικο και στην ουσια
ΑΥΤΟ ειναι και το πατημα των καταστηματων .
Αν δηλαδη εγω αγοραζω αυτο που θελω
ΤΩΡΑ σε τιμη εξωφρενικη για τα δεδομενα , τοτε συντηρω τα καταστηματα που πιστευουν οτι μπορουν να κερδιζουν οσο θελουν .
Αν εγω ψαχνω τις τιμες και δεν κολλαω τοσο στον χρονο παραδοσης τοτε κανω καλο στο καταστημα που αγορασα γιατι επιβραβευω τις τιμες του .
Και φυσικα , σιγα σιγα , τα αλλα καταστηματα αρχιζουν και χανουν αγορες και πελατες .
Πιστευω λοιπον οτι τα καταστηματα που οι τιμες τους δεν προσαρμοζωνται συμφωνα με τα καινουργια δεδομενα της αγορας , σε πολυ λιγο χρονικο διαστημα θα αντιμετωπισουν σοβαρο προβλημα .
Και δυστυχως , δεν θα φταιμε εμεις που δεν τα υποστηριξαμε . Θα φταινε οι ιδιοι οι καταστηματαρχες γιατι δεν μπορεσαν να '' στρωσουν καλα '' τοσα χρονια που δραστηριοποιουνται στο χωρο .
Προβληματα θα υπαρχουν παντα αναμεσα σε καταστηματα και πελατες .
Εκτος απο επαγγελματικη σχεση , μην ξεχναμε οτι , ειναι και ανθρωπινη .
( Πως ξυπνησα το πρωι , αν μου εχει ερθει η εφορια , μπορει να τσακωθηκα με τη γυναικα μου και αλλα πολλα που συμβαινουν και απο τις δυο πλευρες , κανοντας μας συχνα να μην βγαζουμε τον πραγματικο μας εαυτο , αλλα μια συμπεριφορα κατευθυνομενη απο αλλους παραγοντες ) .
Εχω ψωνισει σχεδον σε ολα τα καταστηματα της Ελλαδας . Εχει τυχει σε καταστημα την πρωτη φορα να φυγω χωρις να αγορασω τιποτα λογω του οτι η συμπεριφορα του δεν ηταν '' αυτη που ηθελα '' .
Στο ιδιο καταστημα ξαναπηγα αλλη στιγμη γιατι ειχε
ΤΩΡΑ κατι που ηθελα , και απο τοτε δεν το αλλαζω με τιποτα.......
Θα μου πειτε πως εγινε αυτο ; Ειπαμε , ανθρωπινες σχεσεις.............
Επισης εχω ψωνισει σε καταστημα αρκετες φορες ( 8 ) , και τις περισσοτερες ( 5 ) μου εδειχνε με τον τροπο του οτι ειμαι και πολυ βλακας .
Ειναι ενα απο τα καταστηματα που δυστυχως ή ευτυχως , εχασε την ευκαιρια να με εχει πελατη .
Και πιστευω οτι αυτος εχασε , οχι εγω .
Για να μην το κουραζουμε αλλο ....
Η αγορα θελει ψαξιμο και μαλιστα καλο .
Δεν ειναι ομως μονο η τιμη στο internet . Αν εγω εχω σκοπο να αγορασω απο ενα κατατημα πραγματα συνολικης αξιας 1.800€ ...... ε! θελω να μιλησω και με τον ιδιοκτητη μπας και μπορει να μου κοψει ας πουμε τα 40€ . Και εμενα θα μου αρεσει , και αυτος δεν πιστευω οτι θα καταστραφει .
Θα μπορουσα να γραψω καναδυο σελιδες ακομα αλλα θα με κραξετε οποτε σταματαω εδω .

Πιστευω οτι θα την βρουμε την ακρη , απλα μην περιμενουμε να ερθει η ακρη σε μας .
Πρεπει να την ψαξουμε εμεις......
Ευχαριστω για το χρονο σας .

Υ.Γ. Τα παραπανω αποτελουν προσωπικες αποψεις και μονο...........