|
|
|
pissas
|
 |
« Απάντηση #16 στις: Παρασκευή, 4 Φεβ 2011, 09:17:07 » |
|
Δεν το συζητω πως θα το παρω ασυζητη, ειδικα αν εχει και τις αντοχες των αδελφων του (mcx-msr) που σημαινει πως η τουμπα δεν σημαινει συνεργειο! Το μοτερακι στην ουρα σιγουρα δεν ειναι οτι καλυτερο παντως....
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
esky kob copter x 450 se v2 copterx 450 pro belt eflite msr rjx xtream 50 skype: LandTamer
|
|
|
|
ILIASDJ
|
 |
« Απάντηση #17 στις: Παρασκευή, 4 Φεβ 2011, 09:33:45 » |
|
Πολυ ωραιο φαινεται , και στο βιντεακι που πεταει μεσα στο σαλονι ειναι εντυπωσιακο .  Η τιμη του ( 180$ ) δεν μπορω να πω οτι ειναι πολυ ακριβη ( αν κρινεις απο αλλα ελικοπτερακια που υπαρχουν στην αγορα και δεν πετανε κιολας ) .  Αυτο που με βαζει σε σκεψεις ειναι οτι το σαλονι που πεταει ειναι τεραστιο και δεν πρεπει να εχει σχεση μεγεθους με των περισσοτερων απο μας .  Μου φαινεται δηλ. οτι θελει αρκετο χωρο για να κανει τα τρελα του , κατι που ισως ειναι δυσκολο για τα συνηθισμενα σπιτια . Οποτε η τουμπα θα παει συνεφο............. 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
ΝΕΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 6957501000
SAB IL GOBLIN RAW 700 - SAB GOBLIN RAW 420 DD - SAB GOBLIN RAW 500 -MINI TITAN E325 SE - T REX 500 ESP OUTRAGE VELOCITY 50 - HIROBO SDX 50 NITRO T REX 700 NITRO - AURORA AVANT NITRO - LOGO 600 3D - TREX 250 - TREX 450 PRO
|
|
|
|
kakofonixx
|
 |
« Απάντηση #18 στις: Παρασκευή, 4 Φεβ 2011, 10:05:02 » |
|
το πρωτο που παραθετεις ειναι fixed pitch, δεν κανει δηλαδη 3d στα + βεβαια και των δυο ειναι οτι εχουν brushless μοτερ και οχι καρβουνατα οπως συνηθιζει η eflite στα μικρα της  προσφατα απεκτησα το msr και αν κρινω απο την ποιοτητα κατασκευης, την αντοχη στις πτωσεις και την πτητικη συμπεριφορα, φανταζομαι το mcpx θα ειναι μια πολυ καλη αγορα! 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
wasting space via Architecture...
|
|
|
|
pissas
|
 |
« Απάντηση #19 στις: Παρασκευή, 4 Φεβ 2011, 10:06:56 » |
|
Τα Brushed Μοτερ που βαζει η eflite παντως δεν καιγοντε και τοσο ευκολα... Και φθηνουλια ειναι σαν ανταλακτικα.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
esky kob copter x 450 se v2 copterx 450 pro belt eflite msr rjx xtream 50 skype: LandTamer
|
|
|
Tgeo
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #20 στις: Παρασκευή, 4 Φεβ 2011, 11:21:11 » |
|
Δεν έχω αντίρηση σχετικά με την ποιότητα της E-Flite... το σχόλιο μου αφορούσε μόνο στο οτι Collective Pitch mini ε/π κυκλοφορούν εδω και αρκετό καιρο.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Skynet
|
 |
« Απάντηση #21 στις: Παρασκευή, 4 Φεβ 2011, 14:27:08 » |
|
Το ελικοπτεράκιι της E-Flite είναι ελαφρύτερο από αυτό της Walkera (από ότι βλέπω, δεν έχω ελέγξει χαρακτηριστικά). Το μέγα ζητούμενο ήταν πάντα να μπορείς να κάνεις flip σε ένα τυπικό σαλόνι. Το ελικοπτεράκι της Walkera το έχω δει live θέλει πολύ χώρο δεν κάνει flip στο σαλόνι. Της Eflight όμως νομίζω όμως ότι αν είσαι μερακλής θα πετύχει flip στο σαλόνι. Και αυτό ανοίγει το δρόμο για ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ στο σαλόνι. Δηλαδή γράφεις ατελείωτες ώρες inverted στο βιβλίο σου, πράγμα που σου δίνει ΄τοση άνεση στον inverted προσανατολισμό ώστε να μπορείς να κάνεις inverted πορείες και χαλαρή κουβεντούλα ταυτόχρονα, τόσο φυσικά σαν να οδηγείς το αυτοκίνητό σου. Κάτι που προσωπικά το θεωρώ εξαιρετική δυνατότητα. 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Τα ελικόπτερα είναι σαν τις ταινίες τρόμου. Ξέρεις ότι κάτι κακό θα συμβεί, απλά δεν ξέρεις το πότε.
Skype --> mastroxalastis (Συνήθως όταν είμαι στο Skype, μαστορεύω στον πάγκο)
|
|
|
|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #22 στις: Παρασκευή, 4 Φεβ 2011, 15:00:01 » |
|
Δεν έχω αντίρηση σχετικά με την ποιότητα της E-Flite... το σχόλιο μου αφορούσε μόνο στο οτι Collective Pitch mini ε/π κυκλοφορούν εδω και αρκετό καιρο.
Μπα το walkera δεν ειναι καλο...! Αυτο φενεται πολυ καλο αλλα μεχρι να βγει να το συγκρινουμε εχουμε ακομα.. Επισης το walkera εχει πολλα προβληματα παρα πολλα..!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
pissas
|
 |
« Απάντηση #23 στις: Παρασκευή, 4 Φεβ 2011, 21:01:51 » |
|
Αν ειναι οπως το msr Παντως, που πεφτει και συνεχιζεις, το βλεπω να γινεται το καλυτερο σχολειο για 3d και οχι μονο...
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #24 στις: Τετάρτη, 9 Φεβ 2011, 04:28:46 » |
|
Ρε οχι ενα δυο θα παρω να εχω να σπαω...!!! Ε ρε τι εχουν να τραβηξουν οσοι ζουν και ερχονται σπιτι μου...!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
pavlos mantas
|
 |
« Απάντηση #25 στις: Τετάρτη, 9 Φεβ 2011, 21:48:15 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
|
|
vtr
|
 |
« Απάντηση #27 στις: Τετάρτη, 9 Φεβ 2011, 22:04:20 » |
|
Ρε οχι ενα δυο θα παρω να εχω να σπαω...!!!
Ο έχων δύο χιτώνες (χελις) δίνει τον ένα.  Ευχαριστώ μικρέ μου φίλε.. Μέ την ησυχία σου....... δεν βιάζομαι.. 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #28 στις: Πέμπτη, 10 Φεβ 2011, 00:34:48 » |
|
Ρε οχι ενα δυο θα παρω να εχω να σπαω...!!!
Ο έχων δύο χιτώνες (χελις) δίνει τον ένα.  Ευχαριστώ μικρέ μου φίλε.. Μέ την ησυχία σου....... δεν βιάζομαι..  Ελα μου ντε που προκετιαι για helis και οχι χειτώνες...! Οπότε δεν μπορω να τα δώσω:) 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
PaNt