Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.909 μηνύματα σε 12.394 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Δευτέρα, 10 Αυγ 2026, 12:42:29

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Δευτέρα, 10 Αυγ 2026, 12:42:29

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από Markhelis
    [Χθες στις 23:48]

από TheLurker
    [Χθες στις 12:27]

από Stargazer
    [Πέμπτη, 6 Αυγ 2026, 16:11:02]

[Δευτέρα, 3 Αυγ 2026, 22:09:24]

από dominicm
    [Δευτέρα, 3 Αυγ 2026, 17:14:50]

από Stargazer
    [Δευτέρα, 3 Αυγ 2026, 11:39:19]

από UH-1H
    [Κυριακή, 2 Αυγ 2026, 19:09:57]

από Stargazer
    [Κυριακή, 2 Αυγ 2026, 14:58:46]

από dominicm
    [Πέμπτη, 30 Ιουλ 2026, 19:33:58]

από topg
    [Τρίτη, 28 Ιουλ 2026, 23:44:11]

[Τρίτη, 28 Ιουλ 2026, 13:05:46]

[Δευτέρα, 27 Ιουλ 2026, 00:40:02]

από CMarkop
    [Κυριακή, 26 Ιουλ 2026, 19:35:11]

από dominicm
    [Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 18:55:09]

[Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 12:40:03]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309909
    Σύνολο θεμάτων: 12394
    Online σήμερα: 119
    Online έως τώρα: 1547
    (Πέμπτη, 25 Ιουν 2026, 09:39:30)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 2
    Επισκέπτες: 74
    Συνολικά: 76
    Στυλ εμφάνισης

Σελίδες: 1 2 3 [4] 5 6 7 ... 12     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: AEOLUS AHF 50 ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ..  (Αναγνώστηκε 38359 φορές)
    spiros pap.
    Aeromodeller Sr. Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

magic heli!!!!!!

« Απάντηση #45 στις: Παρασκευή, 19 Νοε 2010, 18:10:28 »

Το frenzy παιδια ειναι ο κλονος του vibe 50....kai ειναι αρκετα καλο και το εχω δει και σε πτηση το εχει ενας φιλος.. το μονο ελατομα που εχει ειναι οτι τα main grips ειναι λιγο κοντα σε μηκος και χριαζεται να φας λιγακι τα blades apo pisv meria 2-3mm.
    Καταγράφηκε

logo 500 se.
    jr 9303
    TOLIS
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #46 στις: Σάββατο, 20 Νοε 2010, 01:15:46 »

λοιπον "καρντασια", σημερα το aeolus εκανε την πρωτη του πτηση...
    βιντεο δεν εχει, ουτε προκειται να εχει αφου η πρωτη ηταν και η τελευταια του...
    δυστυχως με προδωσε ή το γυρο, ή το σερβο του γυρω(401-9254 αν αναρωτιεστε), με αποτελεσμα να γινει ¨εξ ων συνετεθη"
    δεν ειναι επισκευασιμο και φυσικα δεν συμφερει να επισκευαστει....

θα ειμαι αντικειμενικος  και ειλικρινης μαζι σας παιδια...το ελικοπτερο δεν μου αρεσε πτητικα απο πολυ εως καθολου...
    πασχιζα να το κρατησω σταθερο στο χοβερ , παρ ολο το ελαχιστο τριμ που ζητησε, ενω καποιες στιγμες ανεβαινε και κατεβαινε απο μονο του...δεν ξερω...ισως να επρεπε να στρωσει ο συμπλεκτης....βεβαια στην ευθεια πτηση "βρωμουσε" 3D και εδειχνε οτι ειναι φτιαγμενο γι αυτο..
    χωρις να εχω εμπειρια μεγαλη απο αλλα ε/π, σε συγκριση με το hirobo ειναι η μερα με την νυχτα...το hirobo ειναι απλα τραινο, ΠΑΝΤΟΥ....
    ομολογω οτι δεν στενοχωρηθηκα και ιδιαιτερα, αφου δεν με ενθουσιασε καθολου...απλα πεταξα 150 ευρω...δεν βαριεσαι..ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ.....
     Thumbs up Thumbs up Thumbs up
    Καταγράφηκε

cogito ergo sum....
    PaNt
    Aeromodeller Hero Member

Προσωπικη μου γνωμη,δεν επιβαλλω σε κανενα και τπτ

« Απάντηση #47 στις: Σάββατο, 20 Νοε 2010, 14:20:32 »

λοιπον "καρντασια", σημερα το aeolus εκανε την πρωτη του πτηση...
    βιντεο δεν εχει, ουτε προκειται να εχει αφου η πρωτη ηταν και η τελευταια του...
    δυστυχως με προδωσε ή το γυρο, ή το σερβο του γυρω(401-9254 αν αναρωτιεστε), με αποτελεσμα να γινει ¨εξ ων συνετεθη"
    δεν ειναι επισκευασιμο και φυσικα δεν συμφερει να επισκευαστει....

θα ειμαι αντικειμενικος  και ειλικρινης μαζι σας παιδια...το ελικοπτερο δεν μου αρεσε πτητικα απο πολυ εως καθολου...
    πασχιζα να το κρατησω σταθερο στο χοβερ , παρ ολο το ελαχιστο τριμ που ζητησε, ενω καποιες στιγμες ανεβαινε και κατεβαινε απο μονο του...δεν ξερω...ισως να επρεπε να στρωσει ο συμπλεκτης....βεβαια στην ευθεια πτηση "βρωμουσε" 3D και εδειχνε οτι ειναι φτιαγμενο γι αυτο..
    χωρις να εχω εμπειρια μεγαλη απο αλλα ε/π, σε συγκριση με το hirobo ειναι η μερα με την νυχτα...το hirobo ειναι απλα τραινο, ΠΑΝΤΟΥ....
    ομολογω οτι δεν στενοχωρηθηκα και ιδιαιτερα, αφου δεν με ενθουσιασε καθολου...απλα πεταξα 150 ευρω...δεν βαριεσαι..ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ.....
     Thumbs up Thumbs up Thumbs up

Ε οχι ρε Τολη ελεος...!!! Κριμα ρε γμτ.. και το εχω πει αμα κανεις παρουσιασεις κατι παθαινεις.. Τυχαιο?? δεν νομιζω

Οσο για την συγκριση λογικο να δεις κατι τετοιο γιατι οσο να ειναι το Hirobo ειναι για αλλη πτηση και το Aeolus για αλλη παλι...
    Βεβαια απο τις πρωτες πτησεις μεχρι να ρυθμισεις στα χερια σου δεν μπορεις να πεις και πολλα...!

Τι να πω κριμα...! μπορει να ειναι 150Ε αλλα ειναι και ο κοπος που εκανες...!
    Καταγράφηκε
    pavlos mantas
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #48 στις: Σάββατο, 20 Νοε 2010, 20:09:04 »

φιλε τόλη λυπάμαι για το ελικόπτερο κρίμα πάντως αν θες την "γνομιμου" πετούσα ένα χρόνο raptor 50 titan μόλις πήγα να πιάσω το trexakimou το 600 στο hover ήταν λέσ και ιχα πάθη πάρκισον βέβεα αυτό κρατείσε δυο τρις πτήσης μετά συνήθισα το "χιρισμοτου" και πετούσα οκ

απλά θέλω να πω ότι μάλλον δεν έφταιγε το ελικόπτερο για το πάνω κάτω που έκανε αλλα και πάλι αυτά περιττεύουν τώρα θα πω ξέχασετο και πάμε γιάλα
    Καταγράφηκε
    TOLIS
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #49 στις: Σάββατο, 20 Νοε 2010, 22:21:10 »

δηλαδη εχουν τοσο μεγαλη διαφορα μεταξυ τους ρε παιδια??? αυτο δεν το ηξερα...
    τωρα με βαζετε σε πειρασμο....μου φαινεται θα παραγγειλω ακομη ενα...το σκεφτομαι... idiot2 idiot2 idiot2 idiot2 idiot2 idiot2
    αλλα σιγουρα θα χρειαστω γυροσκοπιο και σερβο γυροσκοπιου, γιατι απο εκει εγινε η ζημια...ξαφνικα χαθηκε η ουρα...
    αντε ακουω προσφορες για gyro-servo... Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin
    Καταγράφηκε

cogito ergo sum....
    PaNt
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #50 στις: Σάββατο, 20 Νοε 2010, 23:22:40 »

τωρα με βαζετε σε πειρασμο....μου φαινεται θα παραγγειλω ακομη ενα...το σκεφτομαι... idiot2 idiot2 idiot2 idiot2 idiot2 idiot2
    αλλα σιγουρα θα χρειαστω γυροσκοπιο και σερβο γυροσκοπιου, γιατι απο εκει εγινε η ζημια...ξαφνικα χαθηκε η ουρα...

Τολη εγω σου λεω καντο FBL το νεο...! με ενα beastX και μια κεφαλη απο τρεχ η καποια μετατροπη...! θα αξιζει..!
    Καταγράφηκε
    Markhelis
    Aeromodeller Hero Member

Προσέχουμε για να έχουμε!!!

« Απάντηση #51 στις: Σάββατο, 20 Νοε 2010, 23:44:50 »

Φίλε Τόλη λυπάμαι για την "ατυχία" σου αλλά μπράβο σου που είσαι αισιόδοξος και έτσι πρέπει.   Thumbs up
    Εχω χάσει και εγώ ε/π από το συγκεκριμένο gyro αλλά με άλλο σέρβο και τα δυό off, αλλά το
    ξαναπήρα και είχα το κατεστραμμένο για ανταλλακτικά.   Wink
    Ξαναχτύπα ένα και όλα θα πάνε καλά.  Thumbs up
    Καταγράφηκε
    TOLIS
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #52 στις: Κυριακή, 21 Νοε 2010, 00:26:24 »

παυλε, βιαζεσαι...δεν εχω την παραμικρη ιδεα απο flybarless...ΦΕΤΑΑΑΑΑΑ... Grin Grin Grin Grin Grin Grin
    μαρκο, ξερεις τι με χαλασε???δεν ειναι η πτωση....ειναι οτι δεν προλαβα να τραβηξω ενα idle up να δω τι σκατα κανει ρε γαμωτο στο 3d..
    τουλαχιστον να εκανα κανα δυο ντεποζιτα , να ειχα και μια αποψη βρε αδερφε....
    μαρκο βλεπω ειμαστε και "σειρες"  εεεε?Huh Grin Grin Grin Grin Grin Cheesy Cheesy Cheesy

βρε τι παθαμε στα γεραματα...τι κολλημα εχουμε φαει....
    μπορει να βγω και λιγο εκτος θεματος, αλλα τελικα ειναι μεγαλη υποθεση να εχεις ενα hobby, ενα σκοπο, να περιμενεις ενα κιτ την επομενη μερα, να κατσεις να το μονταρεις, να το ρυθμισεις , να παιδευτεις και τελικα οταν σηκωθει στον αερα, να σκεφτεσαι ""εγω το εφτιαξα αυτο".. σε κραταει ζωντανο.... Cheesy Cheesy

προς αποφυγην παρεξηγησεων να πω οτι βρισκομαι ηδη στο τριτο ουισκι... Grin Grin Grin Grin idiot2 idiot2 idiot2
    Καταγράφηκε

cogito ergo sum....
    Markhelis
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #53 στις: Κυριακή, 21 Νοε 2010, 00:51:41 »

μαρκο, ξερεις τι με χαλασε???δεν ειναι η πτωση....ειναι οτι δεν προλαβα να τραβηξω ενα idle up να δω τι σκατα κανει ρε γαμωτο στο 3d..
    μαρκο βλεπω ειμαστε και "σειρες"  εεεε?Huh Grin Grin Grin Grin Grin Cheesy Cheesy Cheesy

μπορει να βγω και λιγο εκτος θεματος, αλλα τελικα ειναι μεγαλη υποθεση να εχεις ενα hobby, ενα σκοπο, να περιμενεις ενα κιτ την επομενη μερα, να κατσεις να το μονταρεις, να το ρυθμισεις , να παιδευτεις και τελικα οταν σηκωθει στον αερα, να σκεφτεσαι ""εγω το εφτιαξα αυτο".. σε κραταει ζωντανο.... Cheesy Cheesy
    προς αποφυγην παρεξηγησεων να πω οτι βρισκομαι ηδη στο τριτο ουισκι... Grin Grin Grin Grin idiot2 idiot2 idiot2

Παλιοσειρά είσαι ωραίος.  Thumbs up Thumbs up
    Πρέπει στην ηλικία μας να ακονίζουμε το μυαλό και τα χέρια μας, αλλιώς ....... uglystupid2  Grin  Grin
    Είναι ένα πολύ ωραίο χόμπι που μας κρατάει σε εγρήγορση και προπάντων για εμένα το τεχνικό
    κομμάτι είναι που μου αρέσει περισσότερο, το πτητικό είναι για εμένα η επιβράβευση των όσων έχουμε κάνε.  Cheesy
    Φίλε μου πιές και ένα και για εμένα.  beer
    .
    ι 
    Καταγράφηκε
    PaNt
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #54 στις: Κυριακή, 21 Νοε 2010, 03:36:34 »

παυλε, βιαζεσαι...δεν εχω την παραμικρη ιδεα απο flybarless...ΦΕΤΑΑΑΑΑΑ... Grin Grin Grin Grin Grin Grin

Δεν εχει σχεση το οτι δεν ξερεις...Καιρος να μαθεις.. Πιστεψε με θα σου αρεσει ειδικα με το Beastx που εχει καλη τιμη και ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ setup!!

Eιναι δικη σου επιλογη αλλα ετσι θα συνδιασεις την σταθεροτητα που ψαχνεις αλλα και την ταχυτητα που σου λειπει απο αυτο που ειδη εχεις..!:)

Ιδεες ριχνω βασικα και εννοειται εσυ αποφασιζεις..!
    Καταγράφηκε
    tanfoglio
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #55 στις: Κυριακή, 21 Νοε 2010, 18:30:09 »

Πάμε γι'άλλα Τόλη. Μ'αρέσει ο τρόπος αντιμετώπισης! Και μ'αρέσει που ασχολείσαι κε τα ελικόπτερα, όπως και εγώ, μετά την συζήτηση στα γρήγορα που κάναμε στο Α/Δ...
    Συζητώντας με Γερμανό αεροναυπηγό και σχεδιαστή Ε/Π μου είπε συγκρίνοντας Α/Π και Ε/Π: Στο Α/Π θα πρέπει να συγκλίνουν πολλές μα πολλές προυποθέσεις για να μην πετάξει. Στο ελικόπτερο θα πρέπει να ισχύουν πολλές μα πολλές προυποθέσεις για να πετάξει....!!!!!! Όπως καταλαβαίνεις και αυτό βέβαια το ξέρεις εσύ αλλά και καθένας μας που πάει από τα αερολπλάνα στα ελικόπτερα, τα  πράγματα στα τελευταία δεν είναι απλά....Το αντίθετο. Αλλά αυτό είναι που με τραβάει προσωπικά!
    Χαιρετισμούς πολλούς και αναμένουμε την νέα επιλογή!

Γιώργος
    Καταγράφηκε
    koumparos
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #56 στις: Δευτέρα, 22 Νοε 2010, 17:33:03 »

Α ρε Τόλη με απογοήτεψες.Περήμενα να δω σχόλια για να πάρω και εγώ ένα ,δώρο στην κόρη μου που γεννήθηκε πριν 20 μέρες.Και επιδή είναι λίγο μικρή θα το πέταγε ο μπαμπάς μέχρι να μεγαλώσει Grin Grin
    Καταγράφηκε
    Spartan
    Aeromodeller Sr. Member

Τα όρια της γνώσης είναι τα όρια του κόσμου

« Απάντηση #57 στις: Δευτέρα, 22 Νοε 2010, 20:26:43 »

Φίλε Τόλη όταν μου είπες στο τηλέφωνο ότι έπεσε από γύρο θυμήθηκα τα λόγια που μου είχες πει στη Θεσσαλονίκη πριν λίγο καιρό, μέσα στο εργαστήριο σου όταν μου έδειξες το γυροσκόπιο. "Ρε φίλε έχω και ένα 401 μαζί με το σέρβο του αλλά δεν του έχω εμπιστοσύνη να το βάλω πάνω σε ελικόπτερο"
    Τώρα τι σε έπιασε και το έβαλες πάνω στον Αίολο δεν μπορώ να καταλάβω. Ευτυχώς που ο θεός σε φύλαξε και δεν το είχες βάλει στο Hirobo....
    Εν πάση περιπτώση, πετούμενα που πέφτουν από αστοχία υλικού δεν πρέπει να συμπεριλαμβάνονται στις καταγεγραμμένες πτώσεις των αερομοντελιστών κατά τη γνώμη μου και ούτε πρέπει να στεναχωριόμαστε γι' αυτά......
    Καταγράφηκε

Αυτοί που ξεχνούν την ιστορία τους είναι καταδικασμένοι να την ξαναζήσουν - George Santayana (Life of Reason, 1905)
    TOLIS
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #58 στις: Τρίτη, 23 Νοε 2010, 00:29:26 »

λοιπον κυριοι....επειδη οπως υπογραφει και ενας φιλος απο εδω μεσα οτι..
    "ο αερομοντελισμος δεν ειναι ζητημα ζωης και θανατου....ειναι πολυ πιο σοβαρη υποθεση"",
    για αυτον ακριβως τον λογο, ηδη το δευτερο κιτ ειναι καθ οδον.....σημερα ηδη ηταν "shiped".. idiot2 idiot2 idiot2 idiot2 idiot2 idiot2
    οποτε φιλε koympare μην αγχωνεσαι...ολα θα γινουν...εδω δεν αγχωνομαι εγω που εσπασα... Grin Grin Grin Grin Grin
    βαγγελη μου....θα σου το πω λακωνικα "οτι πεταει πεφτει..
     Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin

υγ...ειμαι στην δευτερη βοτκα... idiot2 idiot2 idiot2
    υ.γ.2  φιλε koympare...να σου ζησει...θα χεστεις επανω σου....εχω εμπειρια...
    Καταγράφηκε

cogito ergo sum....
    Markhelis
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #59 στις: Τρίτη, 23 Νοε 2010, 00:57:59 »

για αυτον ακριβως τον λογο, ηδη το δευτερο κιτ ειναι καθ οδον.....σημερα ηδη ηταν "shiped".. idiot2 idiot2 idiot2 idiot2 idiot2 idiot2

Καλώς να το δεχτείς!!!  Thumbs up

υγ...ειμαι στην δευτερη βοτκα... idiot2 idiot2 idiot2

Από ότι βλέπω είσαι πολύ σταθερός στα ποτά!!      Grin
    Την μία ουίσκι την άλλη βότκα.  Cheesy   Grin

Καταγράφηκε
    Σελίδες: 1 2 3 [4] 5 6 7 ... 12     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Ελικόπτερα R/C  |  Ελικόπτερα με καύσιμο (Συντονιστής: Γκούσκος Διονύσιος)  |  Θέμα: AEOLUS AHF 50 ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ..
    Μεταπήδηση σε: