Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.363 μηνύματα σε 12.374 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Σάββατο, 18 Απρ 2026, 18:31:44

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Σάββατο, 18 Απρ 2026, 18:31:44

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από Markhelis
    [Σήμερα στις 13:02]

από ILIASDJ
    [Σήμερα στις 10:47]

[Χθες στις 17:09]

[Χθες στις 12:22]

από dominicm
    [Πέμπτη, 16 Απρ 2026, 12:17:38]

από TheLurker
    [Τετάρτη, 15 Απρ 2026, 22:18:16]

από CMarkop
    [Τρίτη, 14 Απρ 2026, 20:34:15]

[Τρίτη, 7 Απρ 2026, 13:22:33]

από tsiou
    [Δευτέρα, 6 Απρ 2026, 16:08:45]

από Yiannis_S
    [Παρασκευή, 3 Απρ 2026, 21:34:33]

[Δευτέρα, 30 Μαρ 2026, 15:19:53]

από dominicm
    [Κυριακή, 29 Μαρ 2026, 16:16:51]

[Σάββατο, 28 Μαρ 2026, 23:22:09]

[Σάββατο, 28 Μαρ 2026, 15:32:33]

[Πέμπτη, 26 Μαρ 2026, 23:29:08]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309363
    Σύνολο θεμάτων: 12374
    Online σήμερα: 1108
    Online έως τώρα: 1194
    (Τετάρτη, 1 Απρ 2026, 04:29:41)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 2
    Επισκέπτες: 799
    Συνολικά: 801
    Στυλ εμφάνισης

Συνδεδεμένες εκδηλώσεις
    • Συνάντηση Χειριστών Ελικοπτέρου 28 Νοεμβριου: Κυριακή, 28 Νοε 2010
    Σελίδες: 1 ... 10 11 12 [13] 14 15 16 ... 26     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Συνάντηση Χειριστών Ελικοπτέρου 28 Νοεμβριου 2010!  (Αναγνώστηκε 89104 φορές)
    Dimitris Kriti
    Aeromodeller Hero Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Βενζίνη, τσόκ, δυο σχοινιές και φύγαμε!!!

« Απάντηση #180 στις: Κυριακή, 28 Νοε 2010, 20:55:44 »

Mπραβο παιδια!!! beer
    Και του χρονου με το καλο. Ελπιζω να καθιερωθει η συναντηση και να γινει θεσμος μιας και η οικογενεια των ελικοπτερων εχει μεγαλωσει πολυ.

Y.Γ. Αυτος ο vtr, γιατι δεν φαινεται σε καμια φωτογραφια; Παλι πηρες κιλα ρε;;; laugh laugh laugh
    Καταγράφηκε

Καποιοι λενε "οτι δεν εχει πτερυγα δεν πεταει".
    Λαθος, πεταει αλλα ειναι λιγααακι ποιο δυσκολο...
    PaNt
    Aeromodeller Hero Member

Προσωπικη μου γνωμη,δεν επιβαλλω σε κανενα και τπτ

« Απάντηση #181 στις: Κυριακή, 28 Νοε 2010, 21:03:22 »

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=211858&cid=4
    Καταγράφηκε
    vtr
    Aeromodeller Hero Member

α........ ρε και να ειχα τα 3 ΧΧΧ...

« Απάντηση #182 στις: Κυριακή, 28 Νοε 2010, 21:07:40 »

Y.Γ. Αυτος ο vtr, γιατι δεν φαινεται σε καμια φωτογραφια; Παλι πηρες κιλα ρε;;; laugh laugh laugh

Οχι ρε σύ..    Ειμαι χαμένος μέσα στο πλήθος.... laugh
    Καταγράφηκε

Sponsored by: nemhobby.com 

Dimitris Kriti
    Aeromodeller Hero Member

Βενζίνη, τσόκ, δυο σχοινιές και φύγαμε!!!

« Απάντηση #183 στις: Κυριακή, 28 Νοε 2010, 21:12:40 »

Α ρε μπαγασα, ζηλευω...
    Εκανα ομως και 'γω σημερα μια τρομερη εκδηλωση...  αστα, πολυς κοσμος...  εγω και 'γω... τεσσερις ολοκληρες δεξαμενες εκαψα... εσπασα ολα τα ρεκορ!!! Grin
    Καταγράφηκε

Καποιοι λενε "οτι δεν εχει πτερυγα δεν πεταει".
    Λαθος, πεταει αλλα ειναι λιγααακι ποιο δυσκολο...
    andreas
    Moderator

« Απάντηση #184 στις: Κυριακή, 28 Νοε 2010, 21:16:23 »

Mπραβο παιδια για την διοργανωση ,αυτες οι συναντησεις ειναι που κανουν τη διαφορα απο Σ/Κ σε Σ/Κ. Ευελπιστω να κανουμε κατι παρομιο και με αεροπλανα .... Thumbs up
    Καταγράφηκε

Fly hard ...land soft!
    coolvag
    Aeromodeller Hero Member

Ευάγγελος Κουλάδης

« Απάντηση #185 στις: Κυριακή, 28 Νοε 2010, 22:18:44 »

Μπράβο στον Συλλογο Λαμίας, και Μπράβο στους Πρωτεργάτες, και αυτους που ιδρωσαν για την επίτευξη της συνάντησης!!
    και του χρόνου  Thumbs up

Μπράβο και στους Αερομοντελιστές που ηρθαν στην εκδήλωση αυτή, το σκεπτικό ειναι στις εκδηλώσεις να περνάνε καλά Ολοι μαζι  Thumbs up Wink  
    Καταγράφηκε
    LampoLiS
    Aeromodeller Hero Member

Το Σήμερα Είναι Το Αύριο Για το Οποίο Ανησυχούσα Χ

« Απάντηση #186 στις: Κυριακή, 28 Νοε 2010, 22:37:12 »

λοιπόν μόλις επέστρεψα και εγω.. να πω με τι σειρά μου ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά που σκέφτηκαν και υλοποίησαν με τον καλύτερο τρόπο αυτή την εκδήλωση. ήταν απλά τέλεια.εύχομαι και ελπίζω να καθιερωθεί και να γίνεται τουλάχιστον μια φορα το χρόνο. ήταν μια υπεροχη εμπειρία. Thumbs up Thumbs up Thumbs up Cheesy
    Καταγράφηκε

Τrex 450 sport fbl,copter cx450 se v2,copterx 450 scale body ce-135,e-sport phoenix glider,blade mcpx                              Karistos Fly Team[/size
    gravitywins
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #187 στις: Κυριακή, 28 Νοε 2010, 23:10:44 »

Και εγώ με τη σειρά μου να πω ένα μπράβο σε όλους που συνέλαβαν, προγραμμάτισαν, σχεδίασαν και εν τέλει συλλογικά υλοποίησαν την συνάντηση. Επίσης να επισημάνω το αυτονόητο: Οι φίλοι που δεν είναι στην Αθήνα αποδεικνύονται 100% πιό αποτελεσματικοί από όλους εμάς τους υπόλοιπους αχαρακτήριστους (με πρώτο εμένα που ρίχνει αυτές τις πέτρες αρχικά στο κεφάλι του) κατοίκους αερομοντελιστές του λεκανοπεδίου που ενώ έχουμε ένα θησαυρό στα χέρια μας (μοντελισμός + Α/Δ Ελληνικού) αφήνουμε το σύστημα να μας χoρεύει εφαρμόζοντας, σε στρατηγικό επίπεδο, τον πιό απλό κανόνα όπως τον διατύπωσε ο Καίσαρας: divide et impera. Μπράβο λοιπόν ένθεν και ένθεν.
    Καταγράφηκε

Never argue with an idiot, he'll drive you down to his level and beat you by experience.
    nitro35%
    Aeromodeller Full Member

nitro powered

« Απάντηση #188 στις: Κυριακή, 28 Νοε 2010, 23:37:39 »

Και εγώ με τη σειρά μου να πω ένα μπράβο σε όλους που συνέλαβαν, προγραμμάτισαν, σχεδίασαν και εν τέλει συλλογικά υλοποίησαν την συνάντηση. Επίσης να επισημάνω το αυτονόητο: Οι φίλοι που δεν είναι στην Αθήνα αποδεικνύονται 100% πιό αποτελεσματικοί από όλους εμάς τους υπόλοιπους αχαρακτήριστους (με πρώτο εμένα που ρίχνει αυτές τις πέτρες αρχικά στο κεφάλι του) κατοίκους αερομοντελιστές του λεκανοπεδίου που ενώ έχουμε ένα θησαυρό στα χέρια μας (μοντελισμός + Α/Δ Ελληνικού) αφήνουμε το σύστημα να μας χoρεύει εφαρμόζοντας, σε στρατηγικό επίπεδο, τον πιό απλό κανόνα όπως τον διατύπωσε ο Καίσαρας: divide et impera. Μπράβο λοιπόν ένθεν και ένθεν.

Αυτον τον θυσαυρο που λες σαν συλλογος ελληνικου τον εχουμε διεκδικισει πολλες φορες αλλα οι φιλοι μας οι καρεκλοκενταυροι δεν τον παραχορουν ετσι απλα .Οσο για τους φιλους μας στην επαρχια ειναι τυχεροι γιατι ολο και καποιο χωραφι θα βρουν για να πεταξουν.Εμεις που να πεταξουμε στου Φιλοπαπου η στο Καλλιμαρμαρο?

Συγχαρητηρια για την αψογη διοργανωση και του χρονου Thumbs up
    Καταγράφηκε

line up and hold...
    Markhelis
    Aeromodeller Hero Member

Προσέχουμε για να έχουμε!!!

« Απάντηση #189 στις: Κυριακή, 28 Νοε 2010, 23:41:18 »

Ηταν μία καταπληκτική εμπειρία και συγχαίρω όλα τα παιδιά που το οργάνωσαν και το
    πραγματοποιήσανε με τον καλύτερο τρόπο και εύχομαι να συνεχιστεί στα επόμενα χρόνια.  Thumbs up  Thumbs up  

* 100_2509.JPG (66.21 KB, 640x480 - εμφανίστηκε 435 φορές.)
    Καταγράφηκε
    gravitywins
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #190 στις: Κυριακή, 28 Νοε 2010, 23:53:40 »

Όχι κορόιδα είναι. Αλλά το περί divide et impera υπάρχει μέσα στο post σου "....σαν συλλογος ελληνικου....". Τι θα πεί σύλλογος ελληνικού?? Και εξηγούμαι: δεν το λέω με πρόθεση να προσβάλλω κάποιον, αλλά είστε λίγοι. Άν μπούμε όμως όλοι στο παιχνίδι γινόμαστε πολλοί. Και οι πολλοί, ή έστω οι περισσότεροι, συνήθως κερδίζουν. Ποιοί είναι οι καρεκλοκένταυροι?? Να τους βρούμε και να μην τους αφήσουμε σε ησυχία... Συνέχεια, κάθε μέρα, κάθε εβδομάδα να τρώνε και ένα χάρτι και ένα ξεφωνητό σε blogs και sites οπουδήποτε... Στο runryder, στο helifreak να συνενοηθούμε και να τους κάνουμε "ρόμπα" καθημερινά, να ασχοληθούν τα πρωινάδικα και τα sites και τα blogs της ειδησιογραφίας. Να σου πώ εγώ ποιοί είναι αυτοί....Με τα ονόματά τους, γιατί το σύστημα έχει ονοματεπώνυμο, διεύθυνση κλπ.... Αλλά φτάσαμε να μπαίνουμε να μπαίνουμε μόνο όταν έχει καμμιά έκθεση και να έρχεται ο security να μας λέει ότι φώναξε την αστυνομία.....

Αυτον τον θυσαυρο που λες σαν συλλογος ελληνικου τον εχουμε διεκδικισει πολλες φορες αλλα οι φιλοι μας οι καρεκλοκενταυροι δεν τον παραχορουν ετσι απλα .Οσο για τους φιλους μας στην επαρχια ειναι τυχεροι γιατι ολο και καποιο χωραφι θα βρουν για να πεταξουν.Εμεις που να πεταξουμε στου Φιλοπαπου η στο Καλλιμαρμαρο?
    Καταγράφηκε

Never argue with an idiot, he'll drive you down to his level and beat you by experience.
    Markhelis
    Aeromodeller Hero Member

Προσέχουμε για να έχουμε!!!

« Απάντηση #191 στις: Δευτέρα, 29 Νοε 2010, 00:02:17 »

Όχι κορόιδα είναι. Αλλά το περί divide et impera υπάρχει μέσα στο post σου "....σαν συλλογος ελληνικου....". Τι θα πεί σύλλογος ελληνικού?? Και εξηγούμαι: δεν το λέω με πρόθεση να προσβάλλω κάποιον, αλλά είστε λίγοι. Άν μπούμε όμως όλοι στο παιχνίδι γινόμαστε πολλοί. Και οι πολλοί, ή έστω οι περισσότεροι, συνήθως κερδίζουν. Ποιοί είναι οι καρεκλοκένταυροι?? Να τους βρούμε και να μην τους αφήσουμε σε ησυχία... Συνέχεια, κάθε μέρα, κάθε εβδομάδα να τρώνε και ένα χάρτι και ένα ξεφωνητό σε blogs και sites οπουδήποτε... Στο runryder, στο helifreak να συνενοηθούμε και να τους κάνουμε "ρόμπα" καθημερινά, να ασχοληθούν τα πρωινάδικα και τα sites και τα blogs της ειδησιογραφίας. Να σου πώ εγώ ποιοί είναι αυτοί....Με τα ονόματά τους, γιατί το σύστημα έχει ονοματεπώνυμο, διεύθυνση κλπ.... Αλλά φτάσαμε να μπαίνουμε να μπαίνουμε μόνο όταν έχει καμμιά έκθεση και να έρχεται ο security να μας λέει ότι φώναξε την αστυνομία.....

Συγνώμη που διακόπτω αλλά είσαστε εκτός θέματος και αν θέλετε να το συνεχίσετε
    φτιάξτε ένα καινούργιο θέμα.
    Καταγράφηκε
    dhiotis
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #192 στις: Δευτέρα, 29 Νοε 2010, 01:15:46 »

Θάθελα και εγώ με την σειρά μου να πω τα εξείς.

_1. Ευχαριστούμε πολύ, την Αερολέσχη Φθιώτιδας που αγκάλιασε, υποστήριξε, και βοήθησε αυτή την διοργάνωση, Τον Πρόεδρο, τον Γραμματέα, και όλους όσους δούλεψαν σκληρά για αυτήν την συνάντηση.

_2. Ευχαριστούμε όλους όσους ήρθαν απο όλη την Ελλάδα για να δηλώσουν παρών.

_3. Ευχαριστούμε όλους τους πιλότους που πέταξαν για να μπορέσουμε όλοι να απολαύσουμε θέαμα, μοντέλα, και να γεμίσουμε με πραγματικές εικόνες και ήχους αυτό το Σαββατοκύριακο.

_4. Ευχαριστούμε όλα τα καταστήματα που αγκάλιασαν αυτό το γεγονός, και το υποστήριξαν με τα δώρα τους.

Ειλικρινά έχω μόνο θετικά να αποτυπώσω με τον γραπτό λόγο. Χαίρομαι γιατι γνώρισα απο κοντά παιδιά που τα ήξερα μόνο με το χαρακτηριστικό τους απο το φόρουμ.
    Για να μην γίνομαι όμως κουραστικός, δεν γράφω άλλα αυτή την στιγμή.

Θα σας δώσω μερικές φωτογραφίες για αρχή.
    Καταγράφηκε

Μιά φορά και ένα καιρό, υπήρχαν Nitros, flybars & κρύσταλλοι συχνότητας.
    dhiotis
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #193 στις: Δευτέρα, 29 Νοε 2010, 01:20:47 »

Πάμε λοιπόν.

Απο την πρωϊνή [ πτέρυγα μάχης ] σειρά.

* L0101.jpg (50.42 KB, 600x800 - εμφανίστηκε 398 φορές.)
    « Τελευταία τροποποίηση: Δευτέρα, 29 Νοε 2010, 01:51:17 από dhiotis » Καταγράφηκε

dhiotis
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #194 στις: Δευτέρα, 29 Νοε 2010, 01:21:56 »

Η οπισθοφυλακή.

* L0104.jpg (65.74 KB, 800x600 - εμφανίστηκε 382 φορές.)
    Καταγράφηκε

Σελίδες: 1 ... 10 11 12 [13] 14 15 16 ... 26     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Πτήσεις - Εκδηλώσεις - Ενημέρωση  |  Ανακοινώσεις (Συντονιστές: Γιώργος Κανδυλάκης, andreas)  |  Θέμα: Συνάντηση Χειριστών Ελικοπτέρου 28 Νοεμβριου 2010!
    Μεταπήδηση σε: