Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.690 μηνύματα σε 12.383 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Δευτέρα, 6 Ιουλ 2026, 15:20:56

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Δευτέρα, 6 Ιουλ 2026, 15:20:56

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από Markhelis
    [Σήμερα στις 15:03]

[Σήμερα στις 08:22]

από AKISSSS
    [Χθες στις 13:15]

από spirost
    [Σάββατο, 4 Ιουλ 2026, 22:56:59]

[Σάββατο, 4 Ιουλ 2026, 09:28:56]

[Παρασκευή, 3 Ιουλ 2026, 19:49:29]

[Παρασκευή, 3 Ιουλ 2026, 12:32:39]

από AKISSSS
    [Πέμπτη, 2 Ιουλ 2026, 09:25:10]

[Τρίτη, 30 Ιουν 2026, 22:36:48]

από SV 1 BTA
    [Τρίτη, 30 Ιουν 2026, 14:24:54]

από spirost
    [Κυριακή, 28 Ιουν 2026, 20:23:34]

[Δευτέρα, 22 Ιουν 2026, 11:19:02]

από Yiannis_S
    [Κυριακή, 21 Ιουν 2026, 19:58:57]

από TheLurker
    [Τετάρτη, 17 Ιουν 2026, 22:24:37]

από carapis
    [Δευτέρα, 8 Ιουν 2026, 21:40:03]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309690
    Σύνολο θεμάτων: 12383
    Online σήμερα: 82
    Online έως τώρα: 1547
    (Πέμπτη, 25 Ιουν 2026, 09:39:30)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 1
    Επισκέπτες: 69
    Συνολικά: 70
    Στυλ εμφάνισης

Μην ανοίγετε εδώ θέματα που δεν έχουν καμμία σχέση με αερομοντελισμό. Το πιθανότερο είναι οτι θα διαγραφούν γιατί είναι εκτός αντικειμένου του Aeromodelling GR.

Σελίδες: 1 2 [3] 4     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Που πηγαινουν τα λεφτα μας......  (Αναγνώστηκε 9910 φορές)
    Markhelis
    Aeromodeller Hero Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Προσέχουμε για να έχουμε!!!

« Απάντηση #30 στις: Παρασκευή, 3 Σεπ 2010, 23:51:25 »

Και μια παρακληση παιδια δεν χρειαζεται τα Μοντελοδρομια να ειναι περισοτερα απο τα γηπεδα ποδοσφαιρου, οχι τιποτα αλλο δεν αντεχω τους χουλιγκανς του αερομοντελισμου  (Ελικοπτεραδες) ........................

Παντα με αγαπη

Χμμμ !!!  Undecided Πάντα με αγάπη, αλλά πώς να σε αγαπήσουμε και εμείς, που μας λες χουλιγκανς 

Πολύ σωστά. Thumbs up

Φίλε Bocian πρέπει να ανακαλέσεις τον χαρακτηρισμό αυτόν ή να κατονομάσεις αυτούς που θεωρείς
    "χούλιγκανς" διότι δεν μπορεί να μας παίρνει όλους η μπάλα (μιας και μίλησες για ομάδες) εμάς τους
    ελικοπτεράδες. Αυτό μας έλειπε να ξεκινήσεις την κόντρα μεταξύ αεροπλανάδων και ελικοπτεράδων. 
    Πολλοί από εμάς είναι και από τα δυό και όσοι δεν είναι σκέφτονται να δοκιμάσουν και το άλλο,
    αυτό που κάνουμε το κάνουμε με μεράκι και αγάπη και όχι με χαρακτηρισμούς προς τους άλλους.
    Για αυτό σου ζητώ να ανακαλέσεις ή να τεκμηριώσεις τους λόγους που σε οδήγησαν σε αυτόν τον
    χαρακτηρισμό και να ζητήσεις συγνώμη από τους υπόλοιπους ελικοπτεράδες.

Φιλικά
    Μάρκος.
    Καταγράφηκε
    vtr
    Aeromodeller Hero Member

α........ ρε και να ειχα τα 3 ΧΧΧ...

« Απάντηση #31 στις: Σάββατο, 4 Σεπ 2010, 00:10:25 »

αυτό που κάνουμε το κάνουμε με μεράκι και αγάπη και όχι με χαρακτηρισμούς προς τους άλλους.
    Για αυτό σου ζητώ να ανακαλέσεις ή να τεκμηριώσεις τους λόγους που σε οδήγησαν σε αυτόν τον
    χαρακτηρισμό και να ζητήσεις συγνώμη από τους υπόλοιπους ελικοπτεράδες.

Φιλικά
    Μάρκος.

+1..
    Αν και πιστεύω ότι του ξέφυγε... Huh   Ηθελε να πεί, ότι δεν πιανόμαστε..
    Καταγράφηκε

Sponsored by: nemhobby.com 

Bocian
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #32 στις: Σάββατο, 4 Σεπ 2010, 01:35:44 »

Θα ζητησω λοιπον Σ Υ Γ Ν Ω Μ Η οχι μονο απο τους υπολοιπους αλλα και απο εσενα.

Παντα  με αγαπη.

Καταγράφηκε
    Markhelis
    Aeromodeller Hero Member

Προσέχουμε για να έχουμε!!!

« Απάντηση #33 στις: Σάββατο, 4 Σεπ 2010, 01:39:59 »

Θα ζητησω λοιπον Σ Υ Γ Ν Ω Μ Η οχι μονο απο τους υπολοιπους αλλα και απο εσενα.

Παντα  με αγαπη.

Σωστός φίλε μου.  Thumbs up  Thumbs up
    Καταγράφηκε
    "PAPPY"
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #34 στις: Σάββατο, 4 Σεπ 2010, 09:11:45 »

Συμπαθέστατε Σωκράτη, προσπαθείς να αλλάξεις τον αεραθλητικό κόσμο, καταστρέφοντάς τον.

Πολλοί προλαλήσαντες σου είπαν σωατά πράγματα, μα εσένα σε συμφέρει να μην τα καταλαβαίνεις. 

Εγώ θα στο πω μιά και τελευταία φορά.

Η όλη σου συμπεριφορά θα φέρει το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που όλοι μας στοχεύουμε και προσπαθούμε σήμερα.

Προσδοκούμε, και εργαζόμαστε για την επίτευξη, μίας κρατικής επιχορήγησης. Ο αεραθλητισμός θα διαλύσει χωρίς έστω και μία μικρή επιχορήγηση στην Ομοσπονδία.

Δεν θέλω να σκέπτομαι ότι έχεις καταφέρει να περάσεις το μήνυμα στους κρατικούς υπευθύνους ότι οι αεραθλητές είναι ακατάλληλοι να διαχειριστούν κρατικούς πόρους.
    Δεν θέλω να σκέπτομαι ότι αύριο, κάποιος κρατικός παράγων που θα μπορουσε να δώσει στον αεραθλητισμό μία επιχορήγηση, διαβάζοντας απλά τα γραφόμενά σου, θα πεί χωρίς δεύτερη σκέψη: 

- Ευτυχώς που εκείνος ο καλός άνθρωπος , ο Σωκράτης, μας άνοιξε τα μάτια. Αφού αυτός λέει ότι όλοι οι περισσότεροι παράγοντες του αεραθλητισμού είναι λαμόγια, κ.λ.π. καλύτερα να μην τους δώσουμε τίποτε....

Ας προσευχηθούμε ότι δεν έχεις καταφέρει ακόμα να καταστρέψεις την σοβαρή εικόνα του αεραθλητισμού που αρκετοί από εμάς τους παλιούς ενδιαφερόμενους έχουμε τεκμηριωμένα παρουσιάσει στον κόσμο.  Οτι δεν έχεις καταφέρει να διαλύσεις ότι έχει στηθεί έως σήμερα με προσωπικές προσφορές σε χρόνο, κόπο και χρήμα, διαχειριζόμενοι άκρως θετικώς τις λιγοστές κρατικές επιχορηγήσεις των πολύ παρελθόντων ετών.

Μήπως είναι ώρα να κατέβεις από το μουλάρι και να αφήσεις τους ανεμόμυλους ήσυχους;

« Τελευταία τροποποίηση: Σάββατο, 4 Σεπ 2010, 09:31:26 από pappy » Καταγράφηκε

Sokratis
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #35 στις: Σάββατο, 4 Σεπ 2010, 11:52:40 »

Συμπαθέστατε Σωκράτη, προσπαθείς να αλλάξεις τον αεραθλητικό κόσμο, καταστρέφοντάς τον.

Πολλοί προλαλήσαντες σου είπαν σωατά πράγματα, μα εσένα σε συμφέρει να μην τα καταλαβαίνεις. 

Εγώ θα στο πω μιά και τελευταία φορά.

Η όλη σου συμπεριφορά θα φέρει το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που όλοι μας στοχεύουμε και προσπαθούμε σήμερα.

Προσδοκούμε, και εργαζόμαστε για την επίτευξη, μίας κρατικής επιχορήγησης. Ο αεραθλητισμός θα διαλύσει χωρίς έστω και μία μικρή επιχορήγηση στην Ομοσπονδία.

Δεν θέλω να σκέπτομαι ότι έχεις καταφέρει να περάσεις το μήνυμα στους κρατικούς υπευθύνους ότι οι αεραθλητές είναι ακατάλληλοι να διαχειριστούν κρατικούς πόρους.
    Δεν θέλω να σκέπτομαι ότι αύριο, κάποιος κρατικός παράγων που θα μπορουσε να δώσει στον αεραθλητισμό μία επιχορήγηση, διαβάζοντας απλά τα γραφόμενά σου, θα πεί χωρίς δεύτερη σκέψη: 

- Ευτυχώς που εκείνος ο καλός άνθρωπος , ο Σωκράτης, μας άνοιξε τα μάτια. Αφού αυτός λέει ότι όλοι οι περισσότεροι παράγοντες του αεραθλητισμού είναι λαμόγια, κ.λ.π. καλύτερα να μην τους δώσουμε τίποτε....

Ας προσευχηθούμε ότι δεν έχεις καταφέρει ακόμα να καταστρέψεις την σοβαρή εικόνα του αεραθλητισμού που αρκετοί από εμάς τους παλιούς ενδιαφερόμενους έχουμε τεκμηριωμένα παρουσιάσει στον κόσμο.  Οτι δεν έχεις καταφέρει να διαλύσεις ότι έχει στηθεί έως σήμερα με προσωπικές προσφορές σε χρόνο, κόπο και χρήμα, διαχειριζόμενοι άκρως θετικώς τις λιγοστές κρατικές επιχορηγήσεις των πολύ παρελθόντων ετών.

Μήπως είναι ώρα να κατέβεις από το μουλάρι και να αφήσεις τους ανεμόμυλους ήσυχους;
    Συμπαθεστατε Γιαννη,δεν προσπαθω να αλλαξω κανενα,ποσο μαλλον τον αεραθλητικο κοσμο.Κι επειδη απεχω χρονια απο ΔΣ,επιτροπες,ομοσπονδιες,μαλλον αλλου πρεπει να αναζητησεις τους υπευθυνους που καταστρεφουν χρονια τωρα τον αεραθλητισμο στην Ελλαδα.Αν πιστευεις οτι το να ζητιανευεις μια κρατικη επιχορηγηση θα σωσει οτι απεμεινε εισαι γελασμενος.Εγω το χομπυ μου εχω μαθει να το πληρωνω μονος μου και οχι να ζηταω κρατικες επιδοτησεις.Ετσι λοιπον καταφερα να ασχοληθω(απο λιγο)με τα ανεμοπτερα,το παραπεντε,τα υπερελαφρα και τα αερομοντελα.Το πτυχιο ανεμοπτερου μου στοιχισε 200.000 δραχμες,το παραπεντε με τον εξοπλισμο του 1500 ευρω και το αεροπλανακι που αγορασα προσφατα 8.500 ευρω.Ολα τα εβαλα απο την τσεπη μου και τα καταφερα μεσα σε 20 χρονια,με στερησεις αλλα ποτε δεν το μετανιωσα.Εχω ενα μεταχειρισμενο αμαξι των 4.000 ευρω και μενω στο νοικι 20 χρονια απο δικη μου επιλογη.Θα μπορουσα βεβαια να ειχα μια BMW καινουργια(με δοσεις)και να πουλαω μουρη στην πλατεια και στις καφετεριες,δεν ειμαι ομως τετοιος τυπος.Το θεμα ειναι τι στοχους βαζεις και τι προσπαθεις να αποδειξεις.Δε νομιζω λοιπον οτι η κρατικη επιδοτηση ειναι απαραιτητη.Αυτο που ειναι απαραιτητο ειναι να ξεκαθαρισει ο χωρος απο τα λαμογια και τους φιγουρατζηδες και να αποδειξετε στο κρατος οτι αν ποτε δωσει λεφτα θα πιασουν τοπο.Δες λιγο ποσα λεφτα και υλικα εχουν δοθει τα τελευταια 35 χρονια στον αεραθλητισμο(αν τολμαει η ΕΛΑΟ-ΕΑΛΕ ας βγαλει ενα συνολικο ισολογισμο)και κοιτα το σημερινο αποτελεσμα.Μηπως φταιτε εσεις οι ιδιοι που επιτρεψατε την κακοδιαχειριση των επιχορηγησεων?Αντι να γινουν πυρηνες αναπτυξης παντου στην επαρχια και να μπει ο σπορος στα νεα παιδια,τα περισοτερα κονδυλια καταναλωθηκαν σε δημοσιες σχεσεις,συνεδρια,τραπεζωματα,ανουσιους αγωνες και δεν εγινε ποτε κατι ουσιαστικο.Ξερεις ποσα ανεμοπτερα αγοραστηκαν με δημοσιο χρημα και σπασανε απο ανικανους ανθρωπους?Και στο κατω κατω γιατι θα πρεπει το κρατος να βοηθαει τον καθε χομπυστα?Με το ιδιο σκεπτικο θα μπορουν ολοι οσοι εχουν ενα χομπυ να διεκδικουν κι αυτοι μεριδιο στις επιδοτησεις.Αυτο που πρεπει να απαιτησουμε απο το κρατος δεν ειναι λεφτα,αλλα καλυτεροι κανονισμοι-νομοι,και καλυτερη αντιμετωπιση του αεραθλητισμου.Αν θελετε λεφτα,να πατε στους επιχειρηματιες και να αναζητησετε χορηγους.Αλλα εκει θελει σοβαροτητα και αξιοπιστια ενω το κρατος δινει χρημα χωρις δευτερη σκεψη(ειδικα αν ξερεις και κινεισαι στα καταλληλα καναλια....).Ζημια λοιπον στο αθλημα κανετε ολοι εσεις που ζητατε κρατικο χρημα για να κανετε την πλακα σας.Σοβαρευτειτε λοιπον και στρωθειτε να αλλαξετε τα κακως κειμενα.Οσο για την σοβαρη εικονα του αεραθλητισμου στην Ελλαδα,επειδη εγω δεν τη βλεπω,μηπως μπορεις να μου την δειξεις?Τη συνολικη εννοω κι οχι την αερομοντελιστικη.2 μηνες προσπαθουμε να επικοινωνησουμε με την ΕΛΑΟ και το μαγαζι εχει βαρεσει διαλυση.Η ιστοσελιδα της,αντανακλα την καταντια σημερα.Για μενα,θα ηταν καλυτερα να μην υπηρχε καμια ομοσπονδια και καμια επιτροπη αφου ετσι κι αλλιως διακοσμητικο ρολο παιζουν.Φτιαξτε δυνατα σωματεια με καθαρους ανθρωπους και θα δειτε πως ολα θα διορθωθουν.δειτε και λιγο περα απο την Αθηνα.....
    Οσο για το φιλο που ειναι ποδοσφαιροφιλος,μηπως ξερει ποσοι Ελληνες εχουν σκοτωθει-τραυματιστει απο το ποδοσφαιρο και ποσοι απο τα αερομοντελα?
    Ετσι οπως διεξαγεται το πρωταθλημα σημερα,θα επρεπε τουλαχιστον να εχει απαγορευτει και καμποσοι να πανε φυλακη.......Ξυπνηστε.....
    Καταγράφηκε

" Στην αρχή σε αγνοούν, μετά σε γελοιοποιούν, μετά σε πολεμούν και μετά σε ασπάζονται " (Mahatma Gadhi)
    "PAPPY"
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #36 στις: Σάββατο, 4 Σεπ 2010, 13:49:24 »

Μας δουλεύεις "χοντρό" γαζί ρε Σωκρατη μου φαίνεται!!!!
    Καταγράφηκε

Sokratis
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #37 στις: Σάββατο, 4 Σεπ 2010, 13:58:17 »

Οταν δεν εχεις να απαντησεις κατι καλυτερο,τετοιες απαντησεις δινεις φιλε μου.Φαινεται ποσο και ποσοι ενδιαφερεστε πραγματικα να αλλαξουν προς το καλυτερο τα πραγματα.Κι οταν δεν εχετε τι να πειτε,λετε οτι ειμαι εκτος θεματος,οτι ειμαι γραφικος κλπ κλπ.
    Πειτε λοιπον να μαθουμε επιτελους σε τι διαφωνειτε και σε τι συμφωνειτε σε οσα λεω,μπορειτε?
    Αφηστε τις ειρωνιες και τις κοροιδιες και καντε διαλογο(αν αντεχετε).
    Καταγράφηκε

" Στην αρχή σε αγνοούν, μετά σε γελοιοποιούν, μετά σε πολεμούν και μετά σε ασπάζονται " (Mahatma Gadhi)
    mastoras
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #38 στις: Σάββατο, 4 Σεπ 2010, 14:30:25 »

Καλησπέρα σε όλους 

Το θέμα καλά κρατεί  devil

Σωκράτη πάμε από την αρχή.

Λες ότι είσαι χομπίστας, και δεν σε ενδιαφέρει ο αεραθλητισμός, και οι αγώνες που γίνονται σε κάθε αεράθλημα, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Οπότε σύμφωνα με τα δικά σου μέτρα και σταθμά, δεν πρέπει να υπάρχει οργάνωση [Ομοσπονδία, επιτροπές κτλ]

Τι έχεις όμως να πεις στους υπολοίπους που έχουν άλλη ιδεολογία από την δική σου, και ενδιαφέρονται για τα τελείως αντίθετα πράγματα από τα δικά σου πιστεύω. Δηλαδή οργάνωση στον αεραθλητισμό, αγώνες εσωτερικού, εξωτερικού, θεσμικό όργανο που εκπροσωπεί την χώρα μας στο εξωτερικό, επιτροπές που οργανώνουν το κάθε αεράθλημα κλπ. ?

Καταγράφηκε

Οταν θέλεις να πας κάπου γρήγορα πήγαινε μόνος σου, όταν θέλεις να πας κάπου μακρυά πήγαινε με άλλους
    Sokratis
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #39 στις: Σάββατο, 4 Σεπ 2010, 14:51:44 »

Οσοι ενδιαφερονται για σωστη οργανωση και αξιοπρεπη παρουσια σε αγωνες κλπ,να το κανουν.Εμενα με ενδιαφερουν περισοτερο η σωστες βασεις,η σωστη αναπτυξη,η αποκεντρωση και η διαδοση ολων των αεραθληματων.Θελω το παιδακι που ζει στην επαρχια,να εχει προσβαση και ισες ευκαιριες με το παιδακι που ζει στην Αθηνα.Δεν ειμαι κατα της οργανωσης,ειμαι κατα της υποκρισιας,του εντυπωσιασμου ανευ ουσιας,της επιδειξιομανιας και της παπαρολογιας.Πες μου ποσες σοβαρες διοργανωσεις εχουν γινει στην Ελλαδα τα τελευταια 30 χρονια απο τις ομοσπονδιες(εκτος απο τραπεζωματα κλπ).Ολο τα ιδια και τα ιδια.Τα ποσοστα των ατομων που ασχολουνται με τα αεραθληματα ειναι απογοητευτικα για τον πληθυσμο της Ελλαδας.Η παρουσια μας σε διεθνεις αγωνες ειναι ανεκδοτο.Οταν κατι λοιπον δεν λειτουργει σωστα,ή το φτιαχνεις,ή το διαλυεις.εκτος αν εισαι κι εσυ μερος αυτου του κατι, και εχεις συμφερον να διαιωνιζεται αυτη η κατασταση.Αν ολοι εσεις που με κατηγορειτε και με ειρωνευεστε προφανως θεωρειτε οτι οι ομοσπονδιες λειτουργουν αψογα,οι λεσχες σας το ιδιο,ολα ειναι τελεια,αλλα θα μου επιτρεψετε να εχω τελειως διαφορετικη αποψη.
    Καταγράφηκε

Δημήτρης Άρτα
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #40 στις: Σάββατο, 4 Σεπ 2010, 15:08:02 »

Καλησπέρα σε όλους 

Το θέμα καλά κρατεί  devil

Σωκράτη πάμε από την αρχή.

Λες ότι είσαι χομπίστας, και δεν σε ενδιαφέρει ο αεραθλητισμός, και οι αγώνες που γίνονται σε κάθε αεράθλημα, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Οπότε σύμφωνα με τα δικά σου μέτρα και σταθμά, δεν πρέπει να υπάρχει οργάνωση [Ομοσπονδία, επιτροπές κτλ]

Τι έχεις όμως να πεις στους υπολοίπους που έχουν άλλη ιδεολογία από την δική σου, και ενδιαφέρονται για τα τελείως αντίθετα πράγματα από τα δικά σου πιστεύω. Δηλαδή οργάνωση στον αεραθλητισμό, αγώνες εσωτερικού, εξωτερικού, θεσμικό όργανο που εκπροσωπεί την χώρα μας στο εξωτερικό, επιτροπές που οργανώνουν το κάθε αεράθλημα κλπ. ?

Γιατί ο αερομοντελισμός στην Ελλάδα πρέπει να σημαίνει ΠΑΝΤΑ αγώνες -κύπελα -πρώτος , δεύτερος -καλύτερο σωματείο......! Sad
    Γιατί να μην έχει το χαρακτήρα επιδείξεων-συναντήσεων-γενικά χαρακτήρα events??
    Άλλωστε, στους 3 αγώνες οι 2 ακυρώνονται λόγω μη προσέλευης αθλητών και στα 3 πόστ εδώ μέσα που αφορούν αγώνες,στα 2 τσακωνόμαστε γιατί κάτι δεν πήγε ...καλά!!!
    Καταγράφηκε

Πετάμε ?
    Sokratis
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #41 στις: Σάββατο, 4 Σεπ 2010, 15:21:31 »

Thumbs up
    ....και κανεις δεν αποκριθηκε.....
    Καταγράφηκε

mastoras
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #42 στις: Σάββατο, 4 Σεπ 2010, 15:33:27 »

Ποιος το είπε Δημήτρη ότι στην Ελλάδα ο αερομοντελισμός σημαίνει μόνο αγώνες ?  Ποιος είπε ότι τον αερομοντελισμό δεν τον απολαμβάνουν οι χομπίστες ?

Νομίζω ότι και πολλές επιδείξεις γίνονται, και πολλές συναντήσεις, και διάφορες άλλες δραστηριότητες εκτός του χαρακτήρα των αγώνων.

Λάθος είναι να λες ότι οι δύο στους τρεις αγώνες ακυρώνονται λόγω μη προσέλευσης αθλητών.  

Όσο για την φαγωμάρα που λες ότι υπάρχουν σε ποστ που αφορούν αγώνες, είναι γιατί οι αερομοντελιστές που ασχολούνται με αγώνες δεν είναι αδιάφοροι για ότι αφορά τον αερομοντελισμό, την οργάνωση, κτλ. Και δεν τίθεται θέμα το ποιός θα βγει πρώτος η το ποιο είναι το καλύτερο σωματείο.

Καλά είμαστε Δημήτρη.....μια χαρά πάμε  Thumbs up Μην τα βλέπεις τόσο στραβά τα πράγματα !!!
    Καταγράφηκε

Οταν θέλεις να πας κάπου γρήγορα πήγαινε μόνος σου, όταν θέλεις να πας κάπου μακρυά πήγαινε με άλλους
    mastoras
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #43 στις: Σάββατο, 4 Σεπ 2010, 15:41:22 »

Thumbs up
    ....και κανεις δεν αποκριθηκε.....

Πώς να ανταποκριθούμε ρε Σωκράτη και τι να απαντήσουμε σε έναν επαναστάτη που ονειρεύεται έναν κόσμο μαγικά φτιαγμένο  Undecided

Υπάρχει πουθενά σε όλον τον πλανήτη, μια οργάνωση, ένα σύστημα, όπως το θέλεις εσύ ? Νομίζω πώς όχι !!!!

Και εάν σου απαντήσω ότι δεν γίνονται στην πράξη αυτά που λες και πιστεύεις,  η δική  σου απάντηση θα είναι " τότε να ρημάξουν όλα και να μην έχουμε τίποτα"

Λυπάμαι φίλε αλλά αυτό το έχω ξανακούσει και από άλλους, και είναι πολύ ηλίθια σκέψη
    Καταγράφηκε

Bocian
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #44 στις: Σάββατο, 4 Σεπ 2010, 15:55:18 »

Οσο για το φιλο που ειναι ποδοσφαιροφιλος,μηπως ξερει ποσοι Ελληνες εχουν σκοτωθει-τραυματιστει απο το ποδοσφαιρο και ποσοι απο τα αερομοντελα?
    Ετσι οπως διεξαγεται το πρωταθλημα σημερα,θα επρεπε τουλαχιστον να εχει απαγορευτει και καμποσοι να πανε φυλακη.......Ξυπνηστε.....

Γιατί δεν λες και για την οδηγηση ? ετσι που διεξαγεται στην Ελλαδα η οδηγηση δεν θα επρεπε να εχει απαγορευτει ? και οι κατασκευαστες αυτοκινητων να ειναι  φυλακη.
    Να τα λεμε ολα ρε παιδια.
    Καταγράφηκε
    Σελίδες: 1 2 [3] 4     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Αερομοντελλισμός στο Aeromodelling GR  |  Aeromodelling GR - γενικές συζητήσεις (Συντονιστής: ArgyrisGiannetakis)  |  Θέμα: Που πηγαινουν τα λεφτα μας......
    Μεταπήδηση σε: