Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.690 μηνύματα σε 12.383 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Δευτέρα, 6 Ιουλ 2026, 16:04:49

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Δευτέρα, 6 Ιουλ 2026, 16:04:49

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από Markhelis
    [Σήμερα στις 15:03]

[Σήμερα στις 08:22]

από AKISSSS
    [Χθες στις 13:15]

από spirost
    [Σάββατο, 4 Ιουλ 2026, 22:56:59]

[Σάββατο, 4 Ιουλ 2026, 09:28:56]

[Παρασκευή, 3 Ιουλ 2026, 19:49:29]

[Παρασκευή, 3 Ιουλ 2026, 12:32:39]

από AKISSSS
    [Πέμπτη, 2 Ιουλ 2026, 09:25:10]

[Τρίτη, 30 Ιουν 2026, 22:36:48]

από SV 1 BTA
    [Τρίτη, 30 Ιουν 2026, 14:24:54]

από spirost
    [Κυριακή, 28 Ιουν 2026, 20:23:34]

[Δευτέρα, 22 Ιουν 2026, 11:19:02]

από Yiannis_S
    [Κυριακή, 21 Ιουν 2026, 19:58:57]

από TheLurker
    [Τετάρτη, 17 Ιουν 2026, 22:24:37]

από carapis
    [Δευτέρα, 8 Ιουν 2026, 21:40:03]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309690
    Σύνολο θεμάτων: 12383
    Online σήμερα: 82
    Online έως τώρα: 1547
    (Πέμπτη, 25 Ιουν 2026, 09:39:30)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 1
    Επισκέπτες: 68
    Συνολικά: 69
    Στυλ εμφάνισης

Μην ανοίγετε εδώ θέματα που δεν έχουν καμμία σχέση με αερομοντελισμό. Το πιθανότερο είναι οτι θα διαγραφούν γιατί είναι εκτός αντικειμένου του Aeromodelling GR.

Σελίδες: 1 [2] 3 4     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Που πηγαινουν τα λεφτα μας......  (Αναγνώστηκε 9915 φορές)
    Sokratis
    Aeromodeller Full Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« Απάντηση #15 στις: Παρασκευή, 3 Σεπ 2010, 18:08:07 »

mastorako,σου ειπα κατι αλλα δεν το ακουσες.Χαλαρωσε γιατι θα παθεις τιποτα.Θα αποδειξω(και θα το κανω)εκει που πρεπει.Το εδω και τωρα να το πεις εκει που ξερεις κι οχι σε μενα.Αλλιως πες μας ρε μαγκα εδω και τωρα,ποιος εισαι τελικα,και πωε γινεται εσυ να με πληρωνεις καθε λεπτο,κι εγω να εισπρατω?Για καντο πιο λιανα ρε μαγκακο.....
    ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ...... Grin
    Σου εγραψα για εκατομυρια κι η βελονα σου κολησε στα 2 χιλιαρικα.Για καποιους τα λεφτα αυτα ειναι 3 μηνιατικα.Γιατι λοιπον δε χαριζεις τα λεφτα σου στην Αερολεσχη που υποστηριζεις να ησυχασουμε? .
    Το ποιοι τα τρωνε τοσα χρονια ειναι ευκολο να το βρεις,αλλα δεν περασε καν απο το μυαλουδακι σου.Αρκει να ζητησει καποιος απο τη ΓΓΠΠ και μεσω των Νομαρχιων,ποσες και ποιες αερολεσχες εχουν επιδοτηθει για πυρανιχνευση και με τι ποσα.......ΜΑζεψε λοιπον τη γλωσιτσα σου,και κοψε το γκαζι μη τρακαρεις και σπασεις τα μουτρα σου.Και μην προσπαθεις να αποπροσανατολισεις τον κοσμο απο το θεμα μας,προσπαθωντας να ριξεις λασπη εναντιον μου.Βρες πρωτα τα κοτσια να μιλησεις επωνυμα..... Undecided(αν τα εχεις)και μετα μιλαμε για το ποιος με πληρωνει και τι δουλεια κανει ο καθενας.
    Κοιτα μονο μην το μετανιωσεις.
    Και ελεγξε αυτα που σου σφυριζουν στο αυτακι σου τα λαμογια των Ιωαννινων πριν μιλησεις γιατι θα εκτεθεις κι εσυ......
    Περαστικα σου.....
    Καταγράφηκε

" Στην αρχή σε αγνοούν, μετά σε γελοιοποιούν, μετά σε πολεμούν και μετά σε ασπάζονται " (Mahatma Gadhi)
    "PAPPY"
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #16 στις: Παρασκευή, 3 Σεπ 2010, 18:34:04 »

Φίλε Σωκράτη πάλι έχασες την μπάλα!!

Μα ρε Σωκράτη εδώ είναι Μ Ο Ν Τ Ε Λ Ι Σ Τ Ι Κ Ο forum και όχι της ΕΛΑΟ.
    Ελα ρε φίλε ξεκόλλα!!
    Ακόμα και αν δεχτούμε ότι είναι λίγο γραφικός ο mastoras είναι σε μοντελιστικά θέματα.
    Ο μοντελισμός ρε Σωκράτη δεν παιζει με χιλιάδες.
    Εχεις μπερδευτεί.    στο έχω ξαναπεί!!
    Αλλού πρέπει να τα χώσεις και αλλού τα χώνεις.
    Δεν λέω είναι διασκεδαστικά ρε συ Σωκράτη και όποτε βλέπω κάπου post σου το διαβάζω αμέσως γιατί έχει τζερτζελέ και λέω από μέσα μου:
    σε ποιόν τυχερό τα χώνει σήμερα ο Σωκράτης?
    Τέλος πάντων να σου θυμήσω ακόμα μία φορά ότι άδικα λές τα παράπονα σου σε μοντελιστές.
    Μπορεί μερικούς να τους ενδιαφέρουν και μερικούς να τους αγγίζουν αφού ασχολούνται και με τον αερομοντελισμό και με το την ανεμοπορία
    αλλά σε γενικές γραμμές πιστεύω ότι εδω μέσα στην συντρηπτική πλειοψηφία πραγματικά δεν τους καίγεται καρφί.
    Εμείς οι μοντελιστές δεν λαμβάνουμε καμία σοβαρή επιδότηση (ή καθόλου?) και το μόνο χρήμα είναι η συνδρομή των μελών στους συλλόγους
    που κειμένεται από 40 έως 100 ευρά.
    Τα δικά σου είναι για άλλο άθλημα άλλη ομοσπονδία και στην συντρηπτική πλειοψηφία άσχετο με το χόμπυ μας.
    Τι με νοιάζει εμένα ρε Σωκράτη το δικό σου χόμπυ που για την δική σου τρέλα αγοράσες ολόκληρο σκάφος και ξόδεψες μία περιουσία
    όταν εγώ ασχολούμαι με αεροπλανάκια και τα χρήματα δεν ξεπερνούν τα 200-300 ευρώ?΅Δεν είναι παράπονο ούτε ζήλεια ούτε κακία!!
    Μην βιαστείς να με κατηγορήσεις για ζήλια!! Δεν ζηλεύω!!!!
    Εσεις με τα ανεμόπτερα και τα υπερελαφρά  για το γούστο σας (και καλά κάνετε) χαλάτε χιλιάδες και πρέπει να ακούμε και τον πόνο σας ρε φίλε?
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΜΕ ΤΟ ΘΈΜΑ ΣΑΣ!! Να το τονίσω αυτό!!!
    τράβα πεστα εκεί που πρέπει!!!!
    Εδώ είμαστε μοντελιστές!!
    ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣΣΣ!!!!!!
    Στο έχω ξαναπεί
    Είανι σαν τα όργανα της τάξης (αστυνομικοί) να σε αδικούν και συ πηγαίνεις και διαμαρτύρεσαι έξω από το Εθνικό Ωδείο γιατί και "κει όργανα παίζουν!!!!!
    « Τελευταία τροποποίηση: Παρασκευή, 3 Σεπ 2010, 18:45:30 από pappy » Καταγράφηκε

mastoras
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #17 στις: Παρασκευή, 3 Σεπ 2010, 18:59:30 »

Σωκράτη τώρα που βρήκαμε το πεδίο ελεύθερο ας διασκεδάσουμε λίγο τους αναγνώστες που βρίσκονται τώρα συνδεδεμένοι. Ίσως μέχρι το βράδυ να χαθούν αυτοί οι σοβαροί διαπληκτισμοί.  laugh

Καταρχήν κολλητέ να ξέρεις ότι τα "έχω μεγάλα" και εάν μπορέσεις να φανείς αξιόπιστος απέναντί μας, τότε να είσαι σίγουρος ότι, και θα σου "βγάλω το καπέλο" αλλά και θα σου ζητήσω ταπεινά συγνώμη που σε αμφισβήτησα.

Αλλά μέχρι τότε πρέπει να ξέρεις ότι όποιος χάνει τον έλεγχο του και την ψυχραιμία του, είναι αυτός που αρχίζει να απειλεί και να ζητάει τα στοιχεία του άλλου, για να τα κάνει μάλλον κρεμαστάρια  Grin
    Σαν πρώην οδηγός αγώνων μοτοσυκλετών, έχω να σου πω ότι τσακίστηκα πολλές φορές, αλλά τα μούτρα μου δεν τα έσπασα ποτέ.....ούτε φυσικά και τα κόκαλα μου.
    Και εάν οι απειλές σου αφήνουν ένα τέτοιο υπονοούμενο, να ξέρεις ότι τύπους σαν και εσένα [μαγκάκους] τους τρώω για πρωινό !!!!

Στο ζουμί της υπόθεσης τώρα.

Εγώ βρε μεσιέ την λίστα των Αερολεσχών που έλαβαν επιχορήγηση μετά το 2004 την έχω στα χέρια μου, λόγω της ιδιότητός μου. Για αυτό και δεν μου επιτρέπεται να αναφέρω το όνομα μου. Κανείς δεν το ξέρει. 

Εσύ τι σκατά έχεις στα χέρια σου και τολμάς και θίγεις ανθρώπους, συλλόγους,  και θεσμούς ?

Σου το έχω πει επανειλημμένος ότι ουδεμία επαφή έχω και είχα ποτέ με κάποιον από αυτούς που κατηγορείς. Δεν θέλεις να το καταλάβεις, δικαίωμα σου  Undecided

Θέλεις να πάμε τώρα στα "λιανά" ? Ωραία ξεκινάμε από εσένα.
    Καταρχήν τι δουλειά έκανες, πόσα χρόνια δούλεψες, πόσο εφ΄άπαξ πήρες, και πόσα λαμβάνεις κάθε μήνα και γιατί.

Και ύστερα θα σου μιλήσω και για εμένα, μέχρι και τι περιουσιακά στοιχεία έχω.

Για να δω τι σόι μάγκας είσαι  Thumbs up

Καταγράφηκε

Οταν θέλεις να πας κάπου γρήγορα πήγαινε μόνος σου, όταν θέλεις να πας κάπου μακρυά πήγαινε με άλλους
    Sokratis
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #18 στις: Παρασκευή, 3 Σεπ 2010, 19:06:20 »

Το οτι δημοσιο χρημα(δικα σου και δικα μου και δικα μας λεφτα)σπαταλιουνται ετσι οπως καταγγελω δε σε αφορα?Δε σας αφορα?Οταν με τα μισα απο τα λέφτα αυτα θα μπορουσαν να υπηρχαν μοντελοδρομια,αεροδρομια και φυτωρια νεων με υποδομες σωστες,σε καθε Νομό,σε καθε επαρχια σε καθε γωνια αυτης της ρημαδας της Ελλαδας?Huh
    ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΡΕΕΕ?
    Εκτος βεβαια αν σας αρεσει να πετατε μονοι σας,να κανετε αγωνες μονοι σας και να μοιραζετε τα κυπελα μεταξυ σας.Ανοιξτε τα ματια σας και δειτε καθαρα.Δεν υπαρχει τιποτα πλεον στο χωρο αυτο.Οσοι περασαν απο την ΕΛΑΟ(ΕΑΛΕ) τα ρημαξαν ολα.Δεν υπαρχουν υποδομες,σχεδιασμοι,στοχοι.Μονο τραπεζωματα και βολεματα.Ολες οι ομοσπονδιες ειναι διαλυμενες.
    Εχετε χασει την μπαλλα.
    Εμενα δεν με ενδιαφερει το αγωνιστικο κοματι και δεν μου καιγεται καρφι ποιος θα σηκωσει το κυπλεο και ποιος ειναι ο καλυτερος.Θελω ομως με τα χρηματα που δηθεν σπαταλιουνται για τετοιους σκοπους(και ειναι απιστευτα παρα πολλα....)να μπορει το καθε παιδι απο το πιο απομακρυσμενο χωριο,να εχει την ευκαιρια να ασχοληθει επι ισοις οροις με το χομπυ που θα επιλεξει και να καθοδηγηθει απο τα σωστα ατομα.Οχι αλλα τραπεζωματα,συνελευσεις και παπαρολογιες.Να γινουν φυτωρια στην επαρχια,να ενημερωθουν ολοι,να δοθουν ευκαιριες στα νεα παιδια κι ας μη ξαναγινουν αγωνες ποτε.Προτιμω πχ ενα ανεμοπορικο κεντρο σε καθε Νομο παρα τους αγωνες παρωδια που γινοντουσαν καποτε με 3 ανεμοπορους(τωρα δε γινονται ουτε αυτοι).Σε ολη την Ηπειρο δεν υπαρχει ουτε ενα μοντελοδρομιο,ουτε ενα πεδιο προσγειωσης κι ενα αεροδρομιο(υποτιθεται δημοσιο)το κρατανε μανταλωμενο κατι κοπριτες.Και βγαινει η Αερολεσχη και πουλαει παραμυθι οτι ειναι 35 χρονων σωματειο.......ε και?Χεστηκαμε.Τι εχεις να δειξεις ρε καραγκιοζη μετα απο 35 χρονια,μετα απο επιδοτησεις,ανεμοπτερα που σου χαρισε το κρατος κλπ?Τι υπαρχει σημερα?Το απολυτο τιποτα.Τα ιδια παντου.Αχρηστοι κι ανικανοι κανουν κουμαντο γι`αυτο και δεν αλλαζει κατι.Σας αρεσει αυτη η κατασταση?Αλλα ξεχασα,δεν ειναι μοντελιστικο το θεμα μου.........συγνωμη(και ονειρα γλυκα....και μοντελιστικα).
    Καταγράφηκε

" Στην αρχή σε αγνοούν, μετά σε γελοιοποιούν, μετά σε πολεμούν και μετά σε ασπάζονται " (Mahatma Gadhi)
    Sokratis
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #19 στις: Παρασκευή, 3 Σεπ 2010, 19:16:09 »

Σωκράτη τώρα που βρήκαμε το πεδίο ελεύθερο ας διασκεδάσουμε λίγο τους αναγνώστες που βρίσκονται τώρα συνδεδεμένοι. Ίσως μέχρι το βράδυ να χαθούν αυτοί οι σοβαροί διαπληκτισμοί.  laugh

Καταρχήν κολλητέ να ξέρεις ότι τα "έχω μεγάλα" και εάν μπορέσεις να φανείς αξιόπιστος απέναντί μας, τότε να είσαι σίγουρος ότι, και θα σου "βγάλω το καπέλο" αλλά και θα σου ζητήσω ταπεινά συγνώμη που σε αμφισβήτησα.

Αλλά μέχρι τότε πρέπει να ξέρεις ότι όποιος χάνει τον έλεγχο του και την ψυχραιμία του, είναι αυτός που αρχίζει να απειλεί και να ζητάει τα στοιχεία του άλλου, για να τα κάνει μάλλον κρεμαστάρια  Grin
    Σαν πρώην οδηγός αγώνων μοτοσυκλετών, έχω να σου πω ότι τσακίστηκα πολλές φορές, αλλά τα μούτρα μου δεν τα έσπασα ποτέ.....ούτε φυσικά και τα κόκαλα μου.
    Και εάν οι απειλές σου αφήνουν ένα τέτοιο υπονοούμενο, να ξέρεις ότι τύπους σαν και εσένα [μαγκάκους] τους τρώω για πρωινό !!!!

Στο ζουμί της υπόθεσης τώρα.

Εγώ βρε μεσιέ την λίστα των Αερολεσχών που έλαβαν επιχορήγηση μετά το 2004 την έχω στα χέρια μου, λόγω της ιδιότητός μου. Για αυτό και δεν μου επιτρέπεται να αναφέρω το όνομα μου. Κανείς δεν το ξέρει. 

Εσύ τι σκατά έχεις στα χέρια σου και τολμάς και θίγεις ανθρώπους, συλλόγους,  και θεσμούς ?

Σου το έχω πει επανειλημμένος ότι ουδεμία επαφή έχω και είχα ποτέ με κάποιον από αυτούς που κατηγορείς. Δεν θέλεις να το καταλάβεις, δικαίωμα σου  Undecided

Θέλεις να πάμε τώρα στα "λιανά" ? Ωραία ξεκινάμε από εσένα.
    Καταρχήν τι δουλειά έκανες, πόσα χρόνια δούλεψες, πόσο εφ΄άπαξ πήρες, και πόσα λαμβάνεις κάθε μήνα και γιατί.

Και ύστερα θα σου μιλήσω και για εμένα, μέχρι και τι περιουσιακά στοιχεία έχω.

Για να δω τι σόι μάγκας είσαι  Thumbs up

Πρεπει να εισαι πολυ αφελης,ή να νομιζεις οτι απευθυνεσαι σε κανενα πιτσιρικα,μεγαλε mastora.Αν ενιωσες απειλη τοτε σημαινει οτι εχεις τη φωλια σου λερωμενη,γιατι εγω δε σε απειλησα ποτε......οποτε,χαλαρωσε(ξανα).Για να εχεις λιστα με επιχορηγησεις σωματειων στα χερια σου,τοτε τα χερια σου δεν ειναι τοσο καθαρα οσο θελεις να πιστευουμε!!!Εχω πολυ σημαντικοτερα εγγραφα στα χερια μου(και τα εχω δημοσιευσει)αλλα το ονομα μου το γνωριζετε ολοι σας......(καποιος τελικα δεν τα εχει τοσο μεγαλα οσο νομιζε).Για το τελευταιο,δεν με ενδιαφερουν τα περιουσιακα σου στοιχεια(ενω εσυ καιγεσαι να μαθεις τα δικα μου),αλλα αν εισαι τοσο περιεργος,κανε μια επωνυμη αιτηση,και θα τα μαθεις.
    Αλλα επειδη δουλευω για την CIA,KGB,NASA,MI5 και στην επιτροπη για τις παρενεργειες των πτησεων των αερομοντελων στη σεξουαλικη ζωη της κουκουβαγιας,δεν μου επιτρεπεται να σου αναφερω τιποτα αλλο.
    Αντε ξυπνα........ξημερωσε.
    Καταγράφηκε

mastoras
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #20 στις: Παρασκευή, 3 Σεπ 2010, 19:19:37 »

Σωκράτη θέλω να δημοσιεύσω ένα μήνυμα ακόμα, αλλά ζητώ την άδεια σου, και να μου υποσχεθείς  ότι δεν θα με τραβήξεις στα δικαστήρια ........συμφωνείς ? 
    Καταγράφηκε

Οταν θέλεις να πας κάπου γρήγορα πήγαινε μόνος σου, όταν θέλεις να πας κάπου μακρυά πήγαινε με άλλους
    GiannisX
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #21 στις: Παρασκευή, 3 Σεπ 2010, 19:22:42 »

Καυγάδες ,συμφέροντα ,δολοπλοκίες ,λαδώματα ,γλειώδεις ,συμπεριφορές ,παραγκοσυνέργειες απειλές δολοφονίες κλπ κλπ....
    ο πας γιαννενα  η μόστρα και η αρπαχτή
    πουλάει πιο πολύ από το καλμάτο και το τι-ρεξ τι να κάνουμε τωρα..αυτή είναι η ελλας

υ.γ μαρεσει ο γκάντι αρκετα αλλά ξέχασε να πεί
    " Στην αρχή σε αγνοούν, μετά σε γελοιοποιούν, μετά σε πολεμούν μετά σε ασπάζονται και μετά σε εξαφανίζουν"  laugh laugh
    Καταγράφηκε

Aeolus-Rc
    Sokratis
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #22 στις: Παρασκευή, 3 Σεπ 2010, 19:36:37 »

Σωκράτη θέλω να δημοσιεύσω ένα μήνυμα ακόμα, αλλά ζητώ την άδεια σου, και να μου υποσχεθείς  ότι δεν θα με τραβήξεις στα δικαστήρια ........συμφωνείς ? 
    Δεν απαγορεψα σε κανενα να εκφραστει,ουτε ενοχλησα ποτε τους υπευθυνους admin, κανοντας παραπονα για τα μηνυματα που αναρτωνται εδω γιατι πιστευω στην ελευθερια του λογου και των αποψεων.(αυτα τα κανουν καποιοι αλλοι.......).
    Μηνυση δεν εχω κανει ποτε μου σε κανενα.Καταγγελιες ομως εχω κανει απειρες και δε θα σταματησω.Οποτε βαρατε ελευθερα παιδια,αντεχω πολυ......ακομη. Wink
    Καταγράφηκε

v_tolias
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #23 στις: Παρασκευή, 3 Σεπ 2010, 20:34:15 »

Σωκράτη θα σου κάνω μία ερώτηση..
    Πιστεύεις ότι κάπου μπορεί να κάνεις λάθος??
    Καταγράφηκε

Κανένα δεν έμεινε εκέι πάνω...
    Bocian
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #24 στις: Παρασκευή, 3 Σεπ 2010, 20:36:52 »

και να ήτανε μονο αυτά  αφού πρώτα το κράτος χάρισε τα χρέη στον mpaok και το gavro ο οπαπ έδωσε για διαφήμιση 4 εκ.euro στον mpaok και 7 εκ.euro στον gavro ποιος ο οπαπ
    Κυριε heri-krats καλο θα ηταν να μη γραφουμε μονο και μονο για να δημιουργησουμε εντυπωσεις....(αυτο το εχει αναλαβει αλλος).
    Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ πληρωσε ολα του τα χρεη ( που του τα δημιουργησαν καποιοι αλλοι ) μεχρι τελευταιας δεκαρας.
    Απο οτι ξερω για τον ΠΑΟΚ (δεν ειμαι Παοκτζης) ξεκινησε να κανει διακανονισμο για τα χρεη του αλλα καπου σταματησε, σβησιμο χρεους ομως δεν εγινε.
    Η μονη ομαδα που τις χαριστηκαν τα χρεη ειναι η ΑΕΚ με το  αρθρο 44 ''που μπηκε'' σαν προβληματικη επιχειριση.
    Οσον αφορα τα χρηματα που αναφερεις για διαφημηση στη φανελα της ομαδας ΑΜΑ γινεις ιδιοκτητης του ΘΡΥΛΟΥ δωστη με λιγοτερα χρηματα.
    Εδω ο Απολλων Κροκιου που παιζει τελευταια κατηγορια στο τοπικο και τερματισε 4ος απο το τελος ειχε 4000 ευρω χορηγια
     απο το Νακος Center  και φετος που θα παμε για ΑΝΟΔΟ ζηταμε τα διπλα χρηματα απο περυσι.....
    Θρυλε και Απολλωναρα γερα πρωταθλημα ΞΑΝΑ.

Και μια παρακληση παιδια δεν χρειαζεται τα Μοντελοδρομια να ειναι περισοτερα απο τα γηπεδα ποδοσφαιρου, οχι τιποτα αλλο δεν αντεχω ........................

Παντα με αγαπη
    « Τελευταία τροποποίηση: Σάββατο, 4 Σεπ 2010, 01:41:44 από Bocian » Καταγράφηκε
    mastoras
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #25 στις: Παρασκευή, 3 Σεπ 2010, 20:39:02 »

Ο.κ
    Βασίζομαι στον λόγο σου ότι δεν είσαι "δικαστηριάκιας " και δεν χρειάζεται να δημοσιεύσω το μήνυμα, γιατί εκεί είχα εστιάσει την προσοχή μου ψάχνοντας να βρω την αφορμή, που έχεις  μπλέξει σε έναν κυκεώνα αντιπαραθέσεων, με φίλους, γνωστούς και αγνώστους.

Συνεχίζεις όμως να μην απαντάς στα σημαντικά ερωτήματα μου, όπως  παλαιότερα έτσι και τώρα, τα αποφεύγεις, αλλάζοντας "τροπάρι" συνεχώς. Αυτό με βάζει και εμένα αλλά και όσους μας παρακολουθούν σε υποψίες, ότι πραγματικά δεν έχεις κάτι συγκεκριμένο να πεις και συνάμα να το τεκμηριώσεις , και πηγαίνεις την κουβέντα μια από εδώ και μια από εκεί.

Λογικά η αφορμή που σου έφερε σε αυτήν την δύσκολη θέση, πρέπει να ήταν η προσωπικές διαφορές που είχες με κάποιον από το Δ/Σ  από κάποιο σωματείο της περιοχής σου. Σε κράξανε, μπορεί και να σε διώξανε, και στην συνέχεια αποφάσισες να τους "πητήξεις" λέγοντας τους ότι θα βγάλω στην φόρα, ότι ατασθαλίες έχετε κάνει.

Αυτό έχει ξαναγίνει φίλε Σωκράτη στο παρελθόν από κάποιους και σε άλλους συλλόγους, αλλά τελικά επικράτησε η λογική κι η σύνεση.

Και έτσι πρέπει να γίνει και με εσένα και με αυτούς που έχεις διαφορές.  Wink

Δεν μπορείς μέσα στον αχαλίνωτο θυμό σου να ξεσηκώνεις όλο τον κόσμο μήνες τώρα, μιλώντας για  δήθεν διαφθορά και αρπαχτές εκατομμυρίων. Όπως είπες δεν είσαι πιτσιρικάς αλλά να ξέρεις ότι ούτε απευθύνεσαι σε πιτσιρικάδες.

Είμαι μέλος του Δ/Σ της Αεραθλητικής Ένωσης Γιαννιτσών. Γνωρίζουμε αρκετά καλά το τι γίγνεσθαι με τα οικονομικά των συλλόγων, όπως και ποιοι σύλλογοι έχουν λάβει επιχορηγήσεις, και που πήγαν αυτά τα χρήματα. Μιλάμε όμως για μικρο ποσά και δεν συντρέχουν λόγοι ανησυχίας για ρεμούλα και αρπαχτή.

Μέχρι και 10.000 ευρώ, που είναι όνειρο μακρινό για κάθε σύλλογο, και νομίζω ότι ποτέ δεν έχει λάβει σύλλογος τέτοιου είδους ποσό, αλλά  και πάλι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, γιατί οι ανάγκες του κάθε συλλόγου είναι πενταπλάσιες και βάλε.

Ο δικός μας σύλλογος δεν έλαβε ποτέ ούτε ένα ευρώ από πουθενά. Πουλάμε ποτήρια, και μπρελόκ για να βγάλουμε τα έξοδα της γραφικής ύλης. Όταν θέλουμε να κάνουμε έναν αγώνα "τσοντάρουμε" όλοι για να τυπώσουμε τα αναμνηστικά των αθλητών.  Και για να κάνουμε ένα τραπέζι στους φιλοξενούμενους μας, ανοίγουμε τους κουμπαράδες μας.

Και βγαίνεις εσύ ρε φίλε και μιλάς για εκατομμύρια ?  Undecided Έλεος !!!!  Γίνεσαι πολύ άδικος και μας αναγκάζεις να ξεστομίσουμε λόγια που δεν θέλουμε.  Λογικό δεν είναι ρε Σωκράτη ?

Δόθηκαν εκατομμύρια !!!! Ναι αλλά τότε με το σχέδιο Marshall το 1960, μπορεί στις τότε ιστορικές Αερολέσχες. Αυτά τα στοιχεία έχεις και θέλεις να τα βγάλεις στην φόρα ?

Γνωρίζεις κάτι άλλο, πέρα από τα 2000 που πήρε ο σύλλογος για εξοπλισμό ?

Ε πέστα να τελειώνουμε ρε φίλε, γιατί το πας από εδώ το πας από εκεί, στο τέλος " και μην τον είδατε τον φίλο τον
    λεβέντη από το χωριό μας δεν περνάει ούτε για γλέντι"

Ασε που μας κράζεις .....ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΡΕΕΕ !!! δηλαδή εσύ θεωρείς ότι πας καλά που λες ότι έχεις δημοσιεύσει  όλες σου τις καταγγελίες, και δεν έχουμε δει τίποτα μέχρι σήμερα.

Εκτός και εάν θεωρείς καταγγελία τα δυο χιλιάρικα που έδωσε ο Νομάρχης [καλή του ώρα] στον σύλλογο σας. Μακάρι να βρεθούν άλλοι πενήντα Νομάρχες να δώσουν από δυο χιλιάρικα σε κάθε σύλλογο.....μακάρι.

Αλλά απο την άλλη μερια εάν ήμουν Νομάρχης και έβλεπα αυτά τα χάλια που δημιουργησες ? Τι θα έκανα.
    Αποκλείεται να δώσω σε σύλλογο δραχμή, γιατί σίγουρα μια μέρα θα βρω τον μπελά μου.

Να ποια είναι η ζημιά που μας κάνεις φίλε Σωκράτη, συν όλες τις άλλες !!!!  
    Καταγράφηκε

Sokratis
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #26 στις: Παρασκευή, 3 Σεπ 2010, 20:39:02 »

Σωκράτη θα σου κάνω μία ερώτηση..
    Πιστεύεις ότι κάπου μπορεί να κάνεις λάθος??
    Πιστευω οτι δεν ειμαι αλανθαστος.Μου αρεσει ο διαλογος αλλα δεν μπορω την αδικια και τα ψεματα.
    Παμε παρακατω λοιπον.....
    Οσο για τον mastora,το προβλημα δεν το εχω με τα λεφτα που δινονται στα σωματεια για τους σκοπους που πρεπει και οταν φυσικα δαπανωνται με αποφασεις του σωματειου.Εχω τεραστιο ομως προβλημα με τα λεφτα που παιρνουν σωματεια-σφραγιδες,που δεν τηρουν το καταστατικο,που ειναι μαγαζακια 2-3 ατομων,που χρησιμοποιουν το σωματειο προς δικο τους οφελος,που δεν προσφερουν τιποτα απο οτι προβλεπεται και τα λεφτα-υλικα κλπ πανε στις τσεπες και στα σπιτια τους.Με 2.000 ευρω δεν αγοραζεις αεροπλανα.Αρα ξεκολα απο το ποσο αυτο που σου καρφωθηκε στο μυαλο σου και κοιτα με ανοιχτα τα ματια και τα αυτια.Πως γινεται σωματεια με μηδαμινους πορους,να εχουν κτιρια,υποστεγα,αεροπλανα,κλπ?Γιατι ολοι κρυβουν τους ισολογισμους?Γιατι δεν υπαρχει ελεγχος στο θεμα της πυροπροστασιας αλλα για ψηφοθηρικους λογους μοιραζονται τα λεφτα μας(και τα δικα σου)σε 2-3 λαμογια που παριστανουν τους προεδρους?Εχω βαρεθει να ακουω λογια παχια και παπαρολογιες απο προεδρους και γραμματεις.Απο ουσια ομως τιποτα.Που αλλου εχεις δει τα ιδια ατομα στο ΔΣ για 25 συνεχομενα χρονια?Δε νομιζω οτι απεφυγα να απαντησω σε καποιον,αλλα εαν κανω λαθος,βαλε ερωτηματα,και θα σου απαντησω ενα προς ενα οτι θελεις.
    Περιμενω λοιπον.....
    « Τελευταία τροποποίηση: Παρασκευή, 3 Σεπ 2010, 20:49:23 από Sokratis » Καταγράφηκε

mastoras
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #27 στις: Παρασκευή, 3 Σεπ 2010, 20:45:59 »

Και μια παρακληση παιδια δεν χρειαζεται τα Μοντελοδρομια να ειναι περισοτερα απο τα γηπεδα ποδοσφαιρου, οχι τιποτα αλλο δεν αντεχω τους χουλιγκανς του αερομοντελισμου  (Ελικοπτεραδες) ........................

Παντα με αγαπη

Χμμμ !!!  Undecided Πάντα με αγάπη, αλλά πώς να σε αγαπήσουμε και εμείς, που μας λες χουλιγκανς 
    Καταγράφηκε

Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Master contributor
    Aeromodeller Hero Member

AKA "jkon" ή "θείος Γιάννης"

« Απάντηση #28 στις: Παρασκευή, 3 Σεπ 2010, 21:27:26 »

Συμπαθέστατε Σωκράτη, προσπαθείς να αλλάξεις τον αεραθλητικό κόσμο, καταστρέφοντάς τον.

Πολλοί προλαλήσαντες σου είπαν σωατά πράγματα, μα εσένα σε συμφέρει να μην τα καταλαβαίνεις. 

Εγώ θα στο πω μιά και τελευταία φορά.

Η όλη σου συμπεριφορά θα φέρει το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που όλοι μας στοχεύουμε και προσπαθούμε σήμερα.

Προσδοκούμε, και εργαζόμαστε για την επίτευξη, μίας κρατικής επιχορήγησης. Ο αεραθλητισμός θα διαλύσει χωρίς έστω και μία μικρή επιχορήγηση στην Ομοσπονδία.

Δεν θέλω να σκέπτομαι ότι έχεις καταφέρει να περάσεις το μήνυμα στους κρατικούς υπευθύνους ότι οι αεραθλητές είναι ακατάλληλοι να διαχειριστούν κρατικούς πόρους.
    Δεν θέλω να σκέπτομαι ότι αύριο, κάποιος κρατικός παράγων που θα μπορουσε να δώσει στον αεραθλητισμό μία επιχορήγηση, διαβάζοντας απλά τα γραφόμενά σου, θα πεί χωρίς δεύτερη σκέψη: 

- Ευτυχώς που εκείνος ο καλός άνθρωπος , ο Σωκράτης, μας άνοιξε τα μάτια. Αφού αυτός λέει ότι όλοι οι περισσότεροι παράγοντες του αεραθλητισμού είναι λαμόγια, κ.λ.π. καλύτερα να μην τους δώσουμε τίποτε....

Ας προσευχηθούμε ότι δεν έχεις καταφέρει ακόμα να καταστρέψεις την σοβαρή εικόνα του αεραθλητισμού που αρκετοί από εμάς τους παλιούς ενδιαφερόμενους έχουμε τεκμηριωμένα παρουσιάσει στον κόσμο.  Οτι δεν έχεις καταφέρει να διαλύσεις ότι έχει στηθεί έως σήμερα με προσωπικές προσφορές σε χρόνο, κόπο και χρήμα, διαχειριζόμενοι άκρως θετικώς τις λιγοστές κρατικές επιχορηγήσεις των πολύ παρελθόντων ετών.

Μήπως είναι ώρα να κατέβεις από το μουλάρι και να αφήσεις τους ανεμόμυλους ήσυχους;
    Καταγράφηκε

Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Πρόεδρος Ε.Α.Α.
    PaNt
    Aeromodeller Hero Member

Προσωπικη μου γνωμη,δεν επιβαλλω σε κανενα και τπτ

« Απάντηση #29 στις: Παρασκευή, 3 Σεπ 2010, 23:32:30 »

και να ήτανε μονο αυτά  αφού πρώτα το κράτος χάρισε τα χρέη στον mpaok και το gavro ο οπαπ έδωσε για διαφήμιση 4 εκ.euro στον mpaok και 7 εκ.euro στον gavro ποιος ο οπαπ

Και μια παρακληση παιδια δεν χρειαζεται τα Μοντελοδρομια να ειναι περισοτερα απο τα γηπεδα ποδοσφαιρου, οχι τιποτα αλλο δεν αντεχω τους χουλιγκανς του αερομοντελισμου  (Ελικοπτεραδες) ........................

Παντα με αγαπη

Aποστολε με αποκαλεις ΧΟυλιγκαν....Huh
    LoL και παλι LoL laugh laugh laugh Tongue Cheesy Grin
    Καταγράφηκε
    Σελίδες: 1 [2] 3 4     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Αερομοντελλισμός στο Aeromodelling GR  |  Aeromodelling GR - γενικές συζητήσεις (Συντονιστής: ArgyrisGiannetakis)  |  Θέμα: Που πηγαινουν τα λεφτα μας......
    Μεταπήδηση σε: