Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.413 μηνύματα σε 12.374 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Πέμπτη, 30 Απρ 2026, 23:20:13

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Πέμπτη, 30 Απρ 2026, 23:20:13

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από vtr
    [Σήμερα στις 20:45]

από Markhelis
    [Σήμερα στις 14:05]

[Χθες στις 22:01]

[Δευτέρα, 27 Απρ 2026, 23:53:01]

από vilisdev
    [Δευτέρα, 27 Απρ 2026, 12:43:20]

[Κυριακή, 26 Απρ 2026, 19:19:36]

από CMarkop
    [Κυριακή, 26 Απρ 2026, 17:04:50]

[Σάββατο, 25 Απρ 2026, 09:15:44]

από ZTRAMP
    [Παρασκευή, 24 Απρ 2026, 16:50:57]

[Τετάρτη, 22 Απρ 2026, 14:21:55]

από dominicm
    [Πέμπτη, 16 Απρ 2026, 12:17:38]

από TheLurker
    [Τετάρτη, 15 Απρ 2026, 22:18:16]

[Τρίτη, 7 Απρ 2026, 13:22:33]

από tsiou
    [Δευτέρα, 6 Απρ 2026, 16:08:45]

από Yiannis_S
    [Παρασκευή, 3 Απρ 2026, 21:34:33]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309413
    Σύνολο θεμάτων: 12374
    Online σήμερα: 74
    Online έως τώρα: 1194
    (Τετάρτη, 1 Απρ 2026, 04:29:41)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 3
    Επισκέπτες: 60
    Συνολικά: 63
    Στυλ εμφάνισης

Σελίδες: 1 ... 11 12 13 [14] 15 16 17 ... 41     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Hobbycity, καθυστέρηση στις παραγγελίες...  (Αναγνώστηκε 198254 φορές)
    Kiril
    Aeromodeller Hero Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« Απάντηση #195 στις: Παρασκευή, 22 Οκτ 2010, 20:07:11 »

Κινεζοι υπαρχουν πολλοι!!! laugh
    Ξερουμε κατασκευαστη...;
    Καταγράφηκε
    Δημήτρης Άρτα
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #196 στις: Παρασκευή, 22 Οκτ 2010, 22:05:50 »

Μάλλον κάποιος άλλος Κινέζος τον έχει ήδη εδώ και καιρό!
    http://www.himodel.com/engines/RCGF_15cc_Petrol_Gas_Engine_for_Airplane_Rear_Induction.html
    Από τις φώτο μοιάζει ίδιος!Αλλά από τιμή δε θα έλεγα και ...πολύ low!
    Μάλλον ο hobbycity πάει να μας την ''κάνει'' αυτή τη φορά.
    Καταγράφηκε

Πετάμε ?
    Δημήτρης Άρτα
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #197 στις: Δευτέρα, 8 Νοε 2010, 16:20:27 »

Εδώ και αρκετό καιρό έχω κάνει μια παραγγελεία,που όμως κάποια αντικείμενα της είναι ακόμα Backorder !
    Θέλοντας να κάνω ακύρωση αυτών των αντικειμένων(modify Items) το σύστημα δεν μου το επιτρέπει και μου βγάζει αυτό το μύνημα
    ''Cannot find paid, active order in your history''
    Όμως στο λογαριασμό μου στο hobbycity μου λέει ότι τον έχω πληρώσει κανονικά και μου έχει και την απόδειξη πληρωμής για εκτύπωση!!
    Θέλοντας περισσότερες εξηγήσεις από τον Κινέζο και προσπαθώντας να επικοινωνήσω μαζί τους μέσω του live chat ,το σύστημα με πετάει πάλι έξω και μου στέλνει αυτό το μύνημα
    ''The message could not be sent :
    An Error has occurred while trying to send an e-mail from this application
    Please check the SMTP Server configuration settings or contact the system administrator''
    Τι γίνεται?Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος?
    Καταγράφηκε

Πετάμε ?
    Σωκράτης Δαμουλάκης
    Aeromodeller Hero Member

AKA canopus

« Απάντηση #198 στις: Δευτέρα, 8 Νοε 2010, 16:32:50 »

Εγω εκανα απο 20/09/2010 !!!παρακαλω ...μια παραγγελια και δεν ηρθε ποτε σε εμενα..μετα απο emails και emails τα κινεζακια μου ειπαν οτι θα ανοιξουν λεει την υποθεση μεσω hong kong post να δουν τι εχει γινει...βρε δεν πανε στο  devil devil ??
    ειχα κανει 9 παραγγελιες και στην 10 την πατησα..δεν υπαρχει περιπτωση να ξαναπαραγγηλω τιποτα...ακομα και σημερα 8/11/2010 καμια ενημερωση βαρεθηκα και τους εγραψα εκει που πρεπει στο κατω κατω 30 δολαρια ηταν η παραγγελια..χεστηκα...το μονο που θα κανω ειναι να κανω καταγγελια στο PAY PAL..
    Καταγράφηκε

ΤΡΕΛΟΣ ΓΙΑ ΑΕΡΟΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΣΗ...
    Thanos Mouchos
    Aeromodeller Full Member

KEEP CALM AND FLY HIGH

« Απάντηση #199 στις: Δευτέρα, 8 Νοε 2010, 17:41:08 »

παιδια καλησπερα εχει ψωνισει κανεις απο www.himodel.com  για να μου πει τη γνωμη του??? αμα ειναι να παρω απο εκει και οχι απο hobbycity γιατι ο τυπος ειναι 10 φορεσ φτηνοτερος και σε επονυμα προιοντα....

για πειτε τη γνωμη σας?
    Καταγράφηκε
    ilias
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #200 στις: Δευτέρα, 8 Νοε 2010, 18:07:00 »

Εγω εκανα απο 20/09/2010 !!!παρακαλω ...μια παραγγελια και δεν ηρθε ποτε σε εμενα..μετα απο emails και emails τα κινεζακια μου ειπαν οτι θα ανοιξουν λεει την υποθεση μεσω hong kong post να δουν τι εχει γινει...βρε δεν πανε στο  devil devil ??
    ειχα κανει 9 παραγγελιες και στην 10 την πατησα..δεν υπαρχει περιπτωση να ξαναπαραγγηλω τιποτα...ακομα και σημερα 8/11/2010 καμια ενημερωση βαρεθηκα και τους εγραψα εκει που πρεπει στο κατω κατω 30 δολαρια ηταν η παραγγελια..χεστηκα...το μονο που θα κανω ειναι να κανω καταγγελια στο PAY PAL..

θα ηθελα να ρωτησω αν η παραγγελια σου ηταν ''απλο'' ταχυδρομιο ή ηταν ''registered''. Στην πρωτη περιπτωση μπορει να ερθει και να το χασεις εξω απο το σπιτι σου , ενω στη δευτερη ειναι συστημενο.
    Καταγράφηκε

Velox 26cc
    Last down xxxl
    PrecisionAerobatics Addiction
    Polaris seaplane
    Bard glider
    TopModel CZ Stinger
    Pilot Q.B. 10L
    Tarot 450PRO V2 Flybarless
    ...κατι πτέρυγες και πολύ σαβούρα
    Dimitris Kriti
    Aeromodeller Hero Member

Βενζίνη, τσόκ, δυο σχοινιές και φύγαμε!!!

« Απάντηση #201 στις: Δευτέρα, 8 Νοε 2010, 18:50:40 »

παιδια καλησπερα εχει ψωνισει κανεις απο www.himodel.com  για να μου πει τη γνωμη του??? αμα ειναι να παρω απο εκει και οχι απο hobbycity γιατι ο τυπος ειναι 10 φορεσ φτηνοτερος και σε επονυμα προιοντα....

για πειτε τη γνωμη σας?

Εχω ψωνισει δυο φορες απο 'κει, κανενα προβλημα. Απλα βαλε αποστολη με ταχυδρομειο (ΕMS), ΠΟΤΕ με κουριερ... Wink
    Καταγράφηκε

Καποιοι λενε "οτι δεν εχει πτερυγα δεν πεταει".
    Λαθος, πεταει αλλα ειναι λιγααακι ποιο δυσκολο...
    Σωκράτης Δαμουλάκης
    Aeromodeller Hero Member

AKA canopus

« Απάντηση #202 στις: Δευτέρα, 8 Νοε 2010, 19:01:25 »

θα ηθελα να ρωτησω αν η παραγγελια σου ηταν ''απλο'' ταχυδρομιο ή ηταν ''registered''. Στην πρωτη περιπτωση μπορει να ερθει και να το χασεις εξω απο το σπιτι σου , ενω στη δευτερη ειναι συστημενο.

Ηλια ηταν ''registered'' οπως ολες τις αλλες φορες ετσι και αυτη ολα ηταν οκ με track number με ημερομηνια αναχωρησης ..με μονη διαφορα οτι το δεμα ποτε δεν μπηκε στην ελλαδα..
    Καταγράφηκε

TOLIS
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #203 στις: Δευτέρα, 8 Νοε 2010, 20:25:02 »

η υποστηριξη πελατων(customer support) του φιλου μας hobbyking, ειναι αν μη τι αλλο ανυπαρκτη...
    παρομοιο προβλημα αντιμετωπισα με παραγγελια μου απο 7-10-2010, οπου ενω κατα την πληρωμη και την παραγγελια ολα τα αντικειμενα ηταν σε στοκ, ξαφνικα την επομενη μερα που μπαινω στον λογαριασμο μου, βλεπω το ενα backorder.....μου γυριζουν τα μυαλα και ξεκινω εναν αγωνα επικοινωνιας, χωρις κανενα απολυτως αποτελεσμα...μετα απο 6 e-mails, και απειρες προσπαθειες στο τηλεφωνο, οπου κανεις δεν απαντουσε, μου εγινε μια αλλαγη στον λογαριασμο οπου εν ολιγοις μου εδινε δυο επιλογες....1. να ακυρωσω μονο το αντικειμενο που ηταν backorder και να αποσταλει η υπολοιπη παραγγελια και 2. να ακυρωθει ολη η παραγγελια ....
    οταν δοκιμασα και τις δυο επιλογες, στην πρωτη περιπτωση μου ελεγε οτι και στον φιλο πιο πανω, οτι δεν βρισκει ενεργη-πληρωμενη παραγγελια και στην δευτερη οτι δεν μπορει να μου ακυρωσει την παραγγελια και οτι θα πρεπει να επικοινωνησω με την εξυπηρετηση πελατων, οπου φυσικα το live-support ποτε δεν λειτουργησε..
    και αφου μπαινω στο forum που εχει και αρχιζω το κραξιμο, ξαφινα παιρνω ενα mail, οπου μου λεει μια τυπισα, οτι εαν θελω μπορει εκεινη να μου ακυρωσει την παραγγελια και να μου περασει τα χρηματα σαν bonus points..της ειπα ο.κ. και ετσι και εγινε και ξαναεστησα την παραγγελια η οποια αυτη την στιγμη ειναι στο κεντρο εκτελωνισμου δεματων πειραια...προσεξτε τωρα την λεπτομερεια...ναι μεν το κοστος των μεταφορικων φαινεται και αυτο σαν bonus points στον λογαριασμο μου, πλην ομως, αυτο το ποσο μπορει να αναλωθει μονο σε αγορες αντικειμενων, που σημαινει οτι τα μεταφορικα πρεπει να τα ξαναπληρωσω... idiot2 idiot2 idiot2...
    μου φαινεται οτι πολυ μαγκα τον καναμε τον τυπο τελικα , και οτι ηρθε η ωρα να παρει ενα μαθημα..τουλαχιστον εγω δεν προκειται να ξαναψωνισω απο τον συγκεκριμενο....πιστευω οτι και πολλοι αλλοι το ιδιο θα κανουν...
    τελικα οι παροιμιες οι ελληνικες ειναι πολυ σοφες.....ΑΜΑ ΧΟΡΤΑΣΕΙ Η ΨΕΙΡΑ, ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΓΙΑΚΑ.....
    αντε γιατι τα πηρα παλι στο κρανιο...τον αληταρα.......τον κοπριτη.....μαγκας με τα λεφτα μας...βρε δεν παει να γ......ει
    εχει και αλλου πορτοκαλιες....και μαλιστα τωρα τελευταια και στην εγχωρια αγορα υπαρχουν εξαιρετικες τιμες...

υ.γ.   ποτε μην βαζετε παραγγελια εαν δεν ειναι σε στοκ...θα σας παρει τα λεφτα και μπορει να περιμενετε και πανω απο δυο μηνες....

Καταγράφηκε

cogito ergo sum....
    w1ndsurfer
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #204 στις: Τρίτη, 9 Νοε 2010, 08:38:04 »

Τόλη,
    Πήρες τηλ πρωινές ώρες; (γιατί και οι κινέζοι κοιμούνται που και που)

Μια φορά που μου συνέβη το ίδιο (1 item backorder) πηρα τηλ, συνεννοήθηκα άψογα και μου αντικατέστησαν με άλλο είδος που υπήρχε σε στοκ, και η διαφορά 1-2 δολάρια πιστώθηκε στον λογαριασμό για επόμενη παραγγελία. Όλα αυτά 10 λεπτά μετά την καταχώρηση της παραγγελίας.

Νίκος
    Καταγράφηκε

Η τέλεια σχεδίαση επιτυγχάνεται όταν είναι τόσο λιτή ώστε δεν υπάρχει κάτιι που μπορεί να αφαιρεθεί - Antoine De Saint-Exupery (French writer and aviator)
    Σωκράτης Δαμουλάκης
    Aeromodeller Hero Member

AKA canopus

« Απάντηση #205 στις: Τρίτη, 9 Νοε 2010, 09:12:39 »

Τόλη,
    Πήρες τηλ πρωινές ώρες; (γιατί και οι κινέζοι κοιμούνται που και που)

Μια φορά που μου συνέβη το ίδιο (1 item backorder) πηρα τηλ, συνεννοήθηκα άψογα και μου αντικατέστησαν με άλλο είδος που υπήρχε σε στοκ, και η διαφορά 1-2 δολάρια πιστώθηκε στον λογαριασμό για επόμενη παραγγελία. Όλα αυτά 10 λεπτά μετά την καταχώρηση της παραγγελίας.

Νίκος
    καλημερα Νικο...τι να πω εσυ παντως σταθηκες τυχερος...ντε και καλα δηλαδη πρεπει να τους παρουμε τηλ ? οπως ειπε και ο τολης ..ουτε σε LIve chat ουτε σε emails απαντανε οι σχιστοματηδες..αμα μπλεξεις αστα βραστα...
    Σωκρατης
    Καταγράφηκε

Δημήτρης Άρτα
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #206 στις: Τρίτη, 9 Νοε 2010, 10:39:05 »

Tελικά απαντάνε!
    Σήμερα το πρωί όλα δούλευαν ρολόι και μέσω LIve chat μου έλυσαν το πρόβλημα μου!
    Τι να πώ?!
    Λές να παρακολουθούν το Aeromodelling GR Huh?
    (TOLIS....  βρίζεις και πολύ βρε παιδί μου....!! laugh laugh )
    Καταγράφηκε

Πετάμε ?
    TOLIS
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #207 στις: Τρίτη, 9 Νοε 2010, 13:35:35 »

ειναι να μην βριζω ρε συ δημητρη?Huh
    απο τις 7 οκτωβριου πηρε τα λεφτα και η παραγγελια μου δεν εχει ερθει ακομη εως σημερα...και μαλιστα επρεπε να χρεωθω εξτρα νεα μεταφορικα...
    ρε παει καλα ο τυπος??? και μετα μου λες να μην βριζω....
    Καταγράφηκε

cogito ergo sum....
    Κώστας Κωστόπουλος
    Aeromodeller Hero Member

AKA "agridoc"

« Απάντηση #208 στις: Τρίτη, 9 Νοε 2010, 20:37:57 »

Λές να παρακολουθούν το Aeromodelling GR Huh?

Σίγουρα, δες εδώ...  Cheesy
    Καταγράφηκε

Πριν κάνετε ερώτηση: Ψάξατε στο Aeromodelling GR ή στο Βιβλίο του jkon;
    Μην κάνετε χαρακτηρισμούς και άσχημα σχόλια, αν μη τι άλλο, συγκρατηθείτε για το καλό του χόμπυ μας.
    TOLIS
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #209 στις: Τρίτη, 9 Νοε 2010, 21:11:32 »

αυτο ειναι σιγουρο αγαπητε κωστα....αλλωστε ο αμερικανοκινεζος δεν ειναι καθολου βλακας...
    τουναντιον εχει εξαιρετικο μαρκετινγκ, απιστευτο σαιτ, τρομερη ποικιλια,τιμες που δεν υπρχουν και ολα αυτα γιατι εχει συνεργατες που κανουν αυτην την δουλεια, την οποια παλαιοτερα την ονομαζαμε αποδελτιωση...τριγυρνανε λοιπον ολα τα αερομοντελλιστικα φορα, βλεπουν σχολια, κοιτουν την ταση της αγορας, τι προτιμαει ο κοσμος, σε τι μοντελλα και σεταπς κλινουν, reviews απο κινητηρες, μοντελλα, ηλεκτρονικα και αναλογα στοκαρουν και εμπορευμα....
    καθολου τυχαιος δεν ειναι ο τυπος..(ή οι τυποι)...
    εαν ειχαν και αναλογο after sales service ή customer support, θα ήταν στην κορυφη στον πλανητη..
    τωρα θα μου πεις..δεν ειναι ήδη στην κορυφη?? μπορει να ειναι, αλλα με αυτην την τακτικη συντομα θα πεσει στα σκληρα...
    βεβαια παιζουν και αλλες παραμετροι...τι και αν χασει και 200 δυσαρεστημενους πελατες???  συντομα θα αποκτησει 500 νεους...
    δεν ξερω.....αυτην την στιγμη απλα σκεφτομαι, αλλα γραπτως.... Grin Grin Grin Grin
    Καταγράφηκε

cogito ergo sum....
    Σελίδες: 1 ... 11 12 13 [14] 15 16 17 ... 41     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Η αγορά αερομοντελλιστικού υλικού  |  Ο Ελληνας αερομοντελλιστής και η αγορά υλικών (Συντονιστής: Serafim)  |  Θέμα: Hobbycity, καθυστέρηση στις παραγγελίες...
    Μεταπήδηση σε: