Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.413 μηνύματα σε 12.374 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Πέμπτη, 30 Απρ 2026, 23:21:35

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Πέμπτη, 30 Απρ 2026, 23:21:35

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από vtr
    [Σήμερα στις 20:45]

από Markhelis
    [Σήμερα στις 14:05]

[Χθες στις 22:01]

[Δευτέρα, 27 Απρ 2026, 23:53:01]

από vilisdev
    [Δευτέρα, 27 Απρ 2026, 12:43:20]

[Κυριακή, 26 Απρ 2026, 19:19:36]

από CMarkop
    [Κυριακή, 26 Απρ 2026, 17:04:50]

[Σάββατο, 25 Απρ 2026, 09:15:44]

από ZTRAMP
    [Παρασκευή, 24 Απρ 2026, 16:50:57]

[Τετάρτη, 22 Απρ 2026, 14:21:55]

από dominicm
    [Πέμπτη, 16 Απρ 2026, 12:17:38]

από TheLurker
    [Τετάρτη, 15 Απρ 2026, 22:18:16]

[Τρίτη, 7 Απρ 2026, 13:22:33]

από tsiou
    [Δευτέρα, 6 Απρ 2026, 16:08:45]

από Yiannis_S
    [Παρασκευή, 3 Απρ 2026, 21:34:33]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309413
    Σύνολο θεμάτων: 12374
    Online σήμερα: 74
    Online έως τώρα: 1194
    (Τετάρτη, 1 Απρ 2026, 04:29:41)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 4
    Επισκέπτες: 57
    Συνολικά: 61
    Στυλ εμφάνισης

Σελίδες: 1 ... 9 10 11 [12] 13 14 15 ... 41     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Hobbycity, καθυστέρηση στις παραγγελίες...  (Αναγνώστηκε 198282 φορές)
    Markhelis
    Aeromodeller Hero Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Προσέχουμε για να έχουμε!!!

« Απάντηση #165 στις: Δευτέρα, 19 Ιουλ 2010, 20:34:58 »

χαλαρωστε......δεν υπαρχει λογος αντιπαραθεσης για τριτους...αν ειναι δυνατον.... Huh Huh Huh Huh

+1000  Thumbs up

ΥΓ. Παρακαλώ τον φίλο pilot-f16 να είναι πιο κόσμιος στις εκφράσεις του προς τους άλλους.
    Και αν θέλεις κάτι να διορθώσεις, ας αρχίσεις με το "ς" αντί του "σ" στο τέλος των λέξεων,
    πατώντας το "W" αντί του "S". 
    Καταγράφηκε
    pissas
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #166 στις: Δευτέρα, 19 Ιουλ 2010, 22:00:26 »

Σημερα μου ηρθε τελικα ενα μοτερακι που περιμενα. Τελικα το περιμενα 25 μερες αλλα ηρθε μια χαρα , ο ΗΚ δεν πεθανε απλα η swiss post ειναι παναργη (οπως και αγορες απο ebay που χρησιμοποιουν αυτη αργουν πολυ. )
    Εντωπισα κατι μιας και συχνα κανουμε συγκριση με ελληνικα μαγαζια και κινεζικα, τελικα δεν ψωνιζω απο τον ΗΚ για το κοστος, τουλαχιστον οχι μονο για το κοστος. Μερικες φορες μαλιστα σου ερχεται αρκιβοτερο. Κανενα ομως ελληνικο μαγαζι δεν εχει τετοια ποικιλια, τα ποιο πολλα εχουν μισες περιγραφες κτλ κτλ. Προφανως και οι υπηρεσιες απο τα ελληνικα μαγαζια ειναι 1000 φορες καλυτερες , αλλα τι να το κανω αν για να τις εχω θα πρεπει να παω εκει ο ιδιος, η να μιλησω στο τηλεφωνο....Τελικα κατελειξα να παρω ενα μοτερ για 450αρι heli 35 ευρο με τα μεταφορικα ( αφου καικε το πρωτο) και να περιμενω σχεδον 50 μερες. Αν ομως υπηρχε ενα ελληνικο site που να ελεγε " αυτα ειναι ελικοπτερικα μοτερ, αυτα τα χαρακτηριστικα εχει και 2-3 reviws, οπως και να ειχε κανει αυτο μια διαλογη στην τελικη και να μην ειχε φερει καν αυτο που σε εμενα καικε με το καλημερα, το 40αρι θα το τσιμπουσε ευκολα για το ενα αντιστοιχο μοτερακι και θα ημουν και ευχαριστημενος. Αρα μην τα ριχνουμε ΟΛΑ στις τιμες η στην νομιμοτητα των αγορων κτλ κτλ ... Τελικα ειναι πολυ συνθετο πιστευω το θεμα, και ο ΗΚ εχει πετυχει την συνταγη.
    (τα παραπανω τα γραφω μιας και χαζευοντας σημερα το site του ΗΚ συνηδητοποιησα πως μου εχει παρει ουτε λιγο ουτε πολυ καπου στα 500 ευρο, χωρις να εχω παρει καινουργιο αεροπλανο/ελικοπτερο, παρα μονο μπαταριες και διαφορα καλουδια που μου γιαλυσαν στο ματι .... )
    Καταγράφηκε

esky kob
    copter x 450 se v2
    copterx 450 pro  belt
    eflite msr
    rjx xtream 50
    ilias
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #167 στις: Δευτέρα, 19 Ιουλ 2010, 22:56:31 »

Σημερα μου ηρθε τελικα ενα μοτερακι που περιμενα. Τελικα το περιμενα 25 μερες αλλα ηρθε μια χαρα , ο ΗΚ δεν πεθανε απλα η swiss post ειναι παναργη (οπως και αγορες απο ebay που χρησιμοποιουν αυτη αργουν πολυ. )
    Εντωπισα κατι μιας και συχνα κανουμε συγκριση με ελληνικα μαγαζια και κινεζικα, τελικα δεν ψωνιζω απο τον ΗΚ για το κοστος, τουλαχιστον οχι μονο για το κοστος. Μερικες φορες μαλιστα σου ερχεται αρκιβοτερο. Κανενα ομως ελληνικο μαγαζι δεν εχει τετοια ποικιλια, τα ποιο πολλα εχουν μισες περιγραφες κτλ κτλ. Προφανως και οι υπηρεσιες απο τα ελληνικα μαγαζια ειναι 1000 φορες καλυτερες , αλλα τι να το κανω αν για να τις εχω θα πρεπει να παω εκει ο ιδιος, η να μιλησω στο τηλεφωνο....Τελικα κατελειξα να παρω ενα μοτερ για 450αρι heli 35 ευρο με τα μεταφορικα ( αφου καικε το πρωτο) και να περιμενω σχεδον 50 μερες. Αν ομως υπηρχε ενα ελληνικο site που να ελεγε " αυτα ειναι ελικοπτερικα μοτερ, αυτα τα χαρακτηριστικα εχει και 2-3 reviws, οπως και να ειχε κανει αυτο μια διαλογη στην τελικη και να μην ειχε φερει καν αυτο που σε εμενα καικε με το καλημερα, το 40αρι θα το τσιμπουσε ευκολα για το ενα αντιστοιχο μοτερακι και θα ημουν και ευχαριστημενος. Αρα μην τα ριχνουμε ΟΛΑ στις τιμες η στην νομιμοτητα των αγορων κτλ κτλ ... Τελικα ειναι πολυ συνθετο πιστευω το θεμα, και ο ΗΚ εχει πετυχει την συνταγη.
    (τα παραπανω τα γραφω μιας και χαζευοντας σημερα το site του ΗΚ συνηδητοποιησα πως μου εχει παρει ουτε λιγο ουτε πολυ καπου στα 500 ευρο, χωρις να εχω παρει καινουργιο αεροπλανο/ελικοπτερο, παρα μονο μπαταριες και διαφορα καλουδια που μου γιαλυσαν στο ματι .... )

Σωστος ο Νικος Thumbs up Thumbs up Thumbs up
    Καταγράφηκε

Velox 26cc
    Last down xxxl
    PrecisionAerobatics Addiction
    Polaris seaplane
    Bard glider
    TopModel CZ Stinger
    Pilot Q.B. 10L
    Tarot 450PRO V2 Flybarless
    ...κατι πτέρυγες και πολύ σαβούρα
    w1ndsurfer
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #168 στις: Τρίτη, 20 Ιουλ 2010, 08:08:50 »

Τα "μυαλά" πίσω από το HK έχουν εκμεταλλευτεί τις δυνατότητες του Web 2.0 και έχουν καταφέρει το site να έχει την μεταδοτικότητα του Facebook, την αμεσότητα του Google και το user experience του Amazon

Ειδικα μου αρέσει το εργαλείο επιλογής - σύγκρισης LiPo, και θα ήθελα το ίδιο για μοτέρ, ESC, κλπ

Καταγράφηκε

Η τέλεια σχεδίαση επιτυγχάνεται όταν είναι τόσο λιτή ώστε δεν υπάρχει κάτιι που μπορεί να αφαιρεθεί - Antoine De Saint-Exupery (French writer and aviator)
    v_tolias
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #169 στις: Τρίτη, 20 Ιουλ 2010, 09:01:37 »

H "τεχνολογία" στο web έχει ξεφύγει πολύ!!
    Κρίμα που στην Ελλάδα κανείς δεν δίνει σημασία
    Ο κόσμος δεν παέι πλέον στο μαγαζί με τα λεφτά στο πορτοφόλι, να αγοράσει ότι βρέι(εξαιρούνται οι γυναίκες, οι οποίες πάνε για να αγοράσουν κάτι..Οτιδήποτε laugh laugh)!!
    Κάνει έρευνα αγοράς, αξιολογεί τις λύσεις και επιλέγει την καλύτερη για αυτόν...Αν τα ελληνικά μαγαζιά( και όχι μονο τα μοντελλιστικά) δεν θέλουν να το καταλάβουν αυτό, τότε η αγορά θα στραφεί στο εξωτερικό!!
     Πολλές φορές έχω παραγγείλει απ'έξω γιατί οι έλληνες είτε δεν έχουν στοκ, είτε δεν μου λένε τιμή στα site τους, είτε δεν μου έχουν δύο πληροφορίες παραπάνω που θέλω για ένα προϊον, είτε γιατί δεν μπορούν να το υποστηρίξουν, είτε γιατί κουράστηκα να ψάχνω σε κακοστημένα site να βρώ ένα προϊόν, κτλ!!
    Καταγράφηκε

Κανένα δεν έμεινε εκέι πάνω...
    Tsalg.
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #170 στις: Δευτέρα, 2 Αυγ 2010, 10:46:06 »

Ξερει κανεις με ποια εταιρια συνεργαζεται στην Ελλαδα η swiss post?
    Καταγράφηκε
    pissas
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #171 στις: Δευτέρα, 2 Αυγ 2010, 11:01:45 »

με τα ελτα θα σου ερθει. Αν μπεικε στην ελλαδα μπορεις να το παρακολουθεις απο εδω το δεμα σου http://212.205.82.71/trackandtrace/
    Καταγράφηκε

esky kob
    copter x 450 se v2
    copterx 450 pro  belt
    eflite msr
    rjx xtream 50
    ΤΡΟΥΜΠΑΤΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #172 στις: Δευτέρα, 2 Αυγ 2010, 11:03:00 »

Πολλές φορές έχω παραγγείλει απ'έξω γιατί οι έλληνες είτε δεν έχουν στοκ, είτε δεν μου λένε τιμή στα site τους, είτε δεν μου έχουν δύο πληροφορίες παραπάνω που θέλω για ένα προϊον, είτε γιατί δεν μπορούν να το υποστηρίξουν, είτε γιατί κουράστηκα να ψάχνω σε κακοστημένα site να βρώ ένα προϊόν, κτλ!!
    [/quote] Καί να προσθέσω πως μόλις σε πιάσει το φιλότιμο και βρεις το προιόν και συμφωνήσεις την τιμή και τα μεταφορικά από τηλεφώνου και καταθέσεις προστάντζα τα χρήματα, σου λέει ότι δε με βολεύει η μεταφορική που συμφωνήσαμε και τελικά θα τα στείλω με τη δική μου μεταφορική που έχει πολλαπλάσιο κόστος. Καλά τα λέω "αδερφέ"?
    Καταγράφηκε
    ΠΑΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #173 στις: Δευτέρα, 2 Αυγ 2010, 11:18:53 »

Καί να προσθέσω πως μόλις σε πιάσει το φιλότιμο και βρεις το προιόν και συμφωνήσεις την τιμή και τα μεταφορικά από τηλεφώνου και καταθέσεις προστάντζα τα χρήματα, σου λέει ότι δε με βολεύει η μεταφορική που συμφωνήσαμε και τελικά θα τα στείλω με τη δική μου μεταφορική που έχει πολλαπλάσιο κόστος. Καλά τα λέω "αδερφέ"?
    να υποθέσω ότι μιλάς για γνωστό ελληνικό κατάστημα?
    Καταγράφηκε

angel 50, T-REX 600 limited edition    http://www.serresairclub.gr/
    http://www.airphotos.gr/
    ΤΡΟΥΜΠΑΤΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #174 στις: Δευτέρα, 2 Αυγ 2010, 12:03:26 »

Σαφώς Παύλε. Τέλος πάντων, μόλις παρήγγειλα κάτι από κατάστημα στη Δράμα
    Καί να προσθέσω πως μόλις σε πιάσει το φιλότιμο και βρεις το προιόν και συμφωνήσεις την τιμή και τα μεταφορικά από τηλεφώνου και καταθέσεις προστάντζα τα χρήματα, σου λέει ότι δε με βολεύει η μεταφορική που συμφωνήσαμε και τελικά θα τα στείλω με τη δική μου μεταφορική που έχει πολλαπλάσιο κόστος. Καλά τα λέω "αδερφέ"?
    να υποθέσω ότι μιλάς για γνωστό ελληνικό κατάστημα?
    Καταγράφηκε
    Σωκράτης Δαμουλάκης
    Aeromodeller Hero Member

AKA canopus

« Απάντηση #175 στις: Δευτέρα, 2 Αυγ 2010, 12:43:08 »

[/quote]

Θα συμφωνησω μαζι σου .. θελουμε να στηριξουμε τα ελληνικα μαγαζια αλλα η συμπεριφορα τους να ειναι επαγγελματικου επιπεδου και οχι μπακαλικα με κερδος 300% ας εχουν 30% κερδος παλι βγαζουν ..ο κοσμος εχει ξυπνησει και ψαχνεται πλεον...
    « Τελευταία τροποποίηση: Δευτέρα, 2 Αυγ 2010, 13:48:21 από canopus » Καταγράφηκε

ΤΡΕΛΟΣ ΓΙΑ ΑΕΡΟΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΣΗ...
    Tsalg.
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #176 στις: Δευτέρα, 2 Αυγ 2010, 14:32:32 »

με τα ελτα θα σου ερθει. Αν μπεικε στην ελλαδα μπορεις να το παρακολουθεις απο εδω το δεμα σου http://212.205.82.71/trackandtrace/
    Ευχαριστω πολυ, το βρηκα και το πηρα 
    Καταγράφηκε
    mixalhs13
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #177 στις: Τετάρτη, 8 Σεπ 2010, 19:33:35 »

Για σας παιδια ειμαι νεος και δεν εχω παραγγειλη απο τον ΗΚ και θα ηθελα να με συμβουλεψετε να μην πληρωσω πολλα στο τελονειο και με τι μεταφορικη να τα παραλαβω ευχαριστω εκ των προτερων .
    Καταγράφηκε

T-REX 500 ESP
    FRSKY QX7
    Blade 130X
    QUADCOPTER FPV RASING
    pissas
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #178 στις: Τετάρτη, 8 Σεπ 2010, 21:26:47 »

το φθηνοτερο που εχει βαλε . επισης βαλε gift και 30% της αξιας να αναγραφετε.
    Καταγράφηκε

esky kob
    copter x 450 se v2
    copterx 450 pro  belt
    eflite msr
    rjx xtream 50
    Δημήτρης Άρτα
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #179 στις: Κυριακή, 10 Οκτ 2010, 20:56:57 »

Έτσι, γιατί το έχω και παράπονο......!!
    Η τελευταία μου παραγγελία

SKU                          Description                                                          Qty   
    ORNG8F            OrangeRx Futaba FASST Compatible 8Ch 2.4Ghz           2     
    OR025-01101    Tail Wheel System. w/ Steering & Spring 20-6              1
    DMDL0801      HobbyKing Glider Nose Tow-Line Release                        1    
    TSSR-3            Turnigy 3 Channel Servo Speed/Direction Regu             1    
    TR-UBEC             TURNIGY 3A UBEC w/ Noise Reduction                        1   
    ZIP21002S3P     ZIPPY Flightmax 2100mAh 2S3P Receiver Pack              2

Shipment    International (Registered) Air Mail 501-750g $14.99
    Taxes    $0.00
    Total    $128.37
    Σύνολο λοιπόν, με την σημερινή ισοτιμία ευρώ-δολαρίου (1.395)    92 ευρώ και παραλαβή στο σπίτι!!!!
    Όταν στην Ελλάδα με 100 ευρώ θα σου κοστίσουν ΜΟΝΟ οι  2 OrangeRx Futaba FASST Compatible 8Ch 2.4Ghz ..............!!
    Τελικά  o hobbycity  ΠΑΛΙ την έκανε.....!
    Καταγράφηκε

Πετάμε ?
    Σελίδες: 1 ... 9 10 11 [12] 13 14 15 ... 41     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Η αγορά αερομοντελλιστικού υλικού  |  Ο Ελληνας αερομοντελλιστής και η αγορά υλικών (Συντονιστής: Serafim)  |  Θέμα: Hobbycity, καθυστέρηση στις παραγγελίες...
    Μεταπήδηση σε: