Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.478 μηνύματα σε 12.376 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Σάββατο, 16 Μαΐ 2026, 07:09:56

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Σάββατο, 16 Μαΐ 2026, 07:09:56

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από Markhelis
    [Χθες στις 23:48]

[Χθες στις 18:31]

από AKISSSS
    [Τρίτη, 12 Μαΐ 2026, 09:51:35]

από kon
    [Τρίτη, 12 Μαΐ 2026, 07:21:11]

από ZTRAMP
    [Τετάρτη, 6 Μαΐ 2026, 11:57:18]

από vilisdev
    [Τετάρτη, 6 Μαΐ 2026, 10:57:58]

από AKISSSS
    [Δευτέρα, 4 Μαΐ 2026, 08:59:30]

από carapis
    [Σάββατο, 2 Μαΐ 2026, 11:31:27]

από carapis
    [Παρασκευή, 1 Μαΐ 2026, 19:45:33]

από Yiannis_S
    [Παρασκευή, 1 Μαΐ 2026, 14:36:08]

[Δευτέρα, 27 Απρ 2026, 23:53:01]

[Κυριακή, 26 Απρ 2026, 19:19:36]

από CMarkop
    [Κυριακή, 26 Απρ 2026, 17:04:50]

[Τετάρτη, 22 Απρ 2026, 14:21:55]

από dominicm
    [Πέμπτη, 16 Απρ 2026, 12:17:38]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309478
    Σύνολο θεμάτων: 12376
    Online σήμερα: 80
    Online έως τώρα: 1194
    (Τετάρτη, 1 Απρ 2026, 04:29:41)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 0
    Επισκέπτες: 52
    Συνολικά: 52
    Στυλ εμφάνισης

Μην ανοίγετε εδώ θέματα που δεν έχουν καμμία σχέση με αερομοντελισμό. Το πιθανότερο είναι οτι θα διαγραφούν γιατί είναι εκτός αντικειμένου του Aeromodelling GR.

Σελίδες: [1] 2  Όλοι     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ FEDEX!!!  (Αναγνώστηκε 25892 φορές)
    Κωστης
    Aeromodeller Hero Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Playing some blues...

« στις: Πέμπτη, 20 Μαΐ 2010, 11:07:47 »

Προ ολιγων ημερων, ενας φιλος απο Αμερικη μου εστειλε δωρο, ενα setup ηλεκτρικο για ενα αεροπλανο μεσω τις fedex. Μεσα σε 3 μερες απο Νεα Υορκη, το πακετο εφθασε στην Αθηνα οπου και βρισκεται στο τελωνειο. Αυτες τις μερες παρακολουθουσα μεσω internet σε ποια σημεια-σταθμους σταματουσε το δεμα. Χθες το πρωι εφθασε στην Αθηνα και το μεσημερι πηγε στο τελωνειο.
      Σημερα το πρωι,τηλεφωνησα στα γραφεια της fedex για να μαθω γιατι το πακετο αργει. Εκανα 3 τηλεφωνηματα κι ακουσα 3 δαφορετικα πραγματα μεχρι και διαφορετικη τιμη για το πακετο. Τι θελω να πω, στο πακετο γραφει 150$ οπου στην τιμη ειναι τα μεταφορικα και η ασφαλεια του πακετου. Επισης γραφει hobby parts ( gift ). Απλα ο ανθρωπος εβαλε ασφαλεια καλου κακου.
      Στο πρωτο τηλεφωνημα που εκανα, μου ειπαν οτι το πακετο γραφει 101,3$( ξαφνικα αλλαξε  η τιμη αποστολης). Στο δευτερο πακετο η τιμη πηγε στα 150$ και στο τριτο τηλεφωνημα στα 150€. Τα νευρα μου αρχισαν ηδη να γινονται κοσκινο.  Τους ειπα ποτε μπορω να το εχω και τι χρωσταω για τα μεταφορικα. Μου απαντουν οτι τα μεταφορικα ειναι ηδη πληρωμενα και πως πρεπει να πληρωσετε 151€ για δασμους, εκτελωνισμο, φυλακτρα κ.τ.λ.
      Τους λεω πλακα κανετε!!!! Για ενα δωρο θα πληρωσω 150€ Huh? Για να μη σας τα πολυλογω, οι ανθρωποι ειναι ΛΑΜΟΓΙΑ!!!! Ακομη και ο προισταμενος τους μπερδευε τα λογια του, στη μια περιπτωση ειναι δουλεια της fedex και στην αλλη περιπτωση, αναλαμβανει το κρατος για ολα αυτα! Οταν ρωτησα γιατι η USPS, η EMS και αρκετες αλλες δεν τα κανουν ολα αυτα, γυρισε και μου ειπε πως αυτες ειναι ταχυδρομια. Το θεμα ομως ειναι πως οταν ανεφερα πως θα στραφω σε νομικο συμβουλο και πως θα αναφερω την ολη αυτην κατασταση σε γνωστο ραδιοφωνο της πολης της Θεσσαλονικης, γυρισε και μου ειπε πως εμεις ειμαστε απλα ταχυδρομιο και φυσικα επειδη φοβηθηκε, μου εδωσε κατευθειαν το τηλεφωνο του τελωνειου για να μιλησω,να παω εκει και να κανω την ολη διαδικασια μονος μου και απο 151€ που ζητουν ολοι αυτοι να πεσει η τιμη μονο στους δασμους που λογικα θα ειναι καπου στα 35€ και στην διατασκτικη που πρεπει να παρω απο την fedex 30€
      ΑΙΣΧΟΣ και παλι ΑΙΣΧΟΣ!!!

ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ FEDEX      Μ Α Κ Ρ Υ Α

Υ.Γ.: Μπορει να ειναι κουραστικο του κειμενο μου, σιγουρα παρελειψα κι αλλα πραγματα τα οποια εξαιτιας των νευρων μου αυτην τη στιγμη , δε μπορω να θυμηθω. Το μονο που μπορω να πω, απλα ΜΑΚΡΥΑ!
    Καταγράφηκε

…χαρά στον Ίκαρο αψήφιστα που υψώθη φτεροπλάστης…
    gregdag
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #1 στις: Πέμπτη, 20 Μαΐ 2010, 11:19:14 »

φιλε κωστη απο εκτος ευρωπαικης ενωσης μονο usps k ems.Με ολες τις αλλες ρισκαρεις τελωνειο.
    Καταγράφηκε
    vtr
    Aeromodeller Hero Member

α........ ρε και να ειχα τα 3 ΧΧΧ...

« Απάντηση #2 στις: Πέμπτη, 20 Μαΐ 2010, 11:24:04 »

Gια δες και εδώ
    Καταγράφηκε

Sponsored by: nemhobby.com 

Κωστης
    Aeromodeller Hero Member

Playing some blues...

« Απάντηση #3 στις: Πέμπτη, 20 Μαΐ 2010, 11:25:28 »

Δεν προλαβα καν να πω τον αμερικανο να στειλει με usps.  Sad  Οποτε, πρεπει να κατεβω Αθηνα, να παω στα γραφεια της εταιριας, να πληρωσω 30,25€ για να παρω την διατακτικη κι απο εκει και περα να παω στο τελωνειο, να συμπληρωσω ολα τα αραιτητα χαρτια και να πληρωσω τους δασμους που θα ζητησει ο εκτελωνιστης και αντε παλι να επιστρεψω Θεσσαλονικη.
      Η πλακα ειναι πως οταν ζητησα απο την εταιρια να στειλει τα χαρτια στη Θεσσαλονικη και να ερθει το δεμα στο τελωνειο της πολης, μου ειπαν οτι δε σας συμφερει γιατι κατι τετοιο εχει εξοδα μεταφορας και κατι ακομη που μου διαφευγει αυτην τη στιγμη, οποτε και παλι θα πληρωσετε 120€. Τι να πω, ελεος.
    Καταγράφηκε

Yankos
    Aeromodeller Hero Member

Χρωστάω, άρα υπάρχω. - Yankos -

« Απάντηση #4 στις: Πέμπτη, 20 Μαΐ 2010, 11:28:01 »

Ναι είναι πάγια τακτική των ελληνικών ιδιωτικών ταχυδρομίων να σε πετσοκόβουν με ένα ποσό εκτελωνισμού
    (από ιδωτικά τελωνεία τάτσοι μήτσοι κότσοι) με ένα ποσό ίδιο με το ποσό
    της αξίας του προιόντος και σου λέει άμα θέλει ας μην το πάρει, θα του βγει πιο ακριβά να το ξαναγοράσει
    και θα περιμένει να ερθει κλπ κλπ κλπ. Απλά είναι αλήτες.
    Ίσως αν κατευθείαν ζητήσεις να το εκτελωνήσεις εσυ, γράφοντας το και στο δέμα από την αρχή, ίσως γλυτώσεις
    τα έξοδα αποθήκευσης, ξεσκονίσματος, ακουμπίσματος στον πάγκο κλπ κλπ κλπ
    Καταγράφηκε

Stargazer
    Aeromodeller Hero Member

Obi-Wan Has Taught Me Well !!!

« Απάντηση #5 στις: Πέμπτη, 20 Μαΐ 2010, 11:44:51 »

φιλε κωστη απο εκτος ευρωπαικης ενωσης μονο usps k ems.Με ολες τις αλλες ρισκαρεις τελωνειο.
    Η EMS είναι υπηρεσία courier κ οχι ταχυδρομείο κ εδώ συνεργάζονται με την acs κ τις ταχυμεταφορές ελτά , ξέρω γιατί την πατησα στην πρώτη αερομοντελιστηκή παραγγελία...
    Επίσης οι εταιρίες κουριερ πηγένουν τα πάντα στο τελωνείο γιατί βγάζουν απο εκεί νόμιμη μίζουλα απο τον εκτελωνιστή ο οποίος είναι κ υπαλληλος τους παρόλλο που ο ίδιος θα ισχυριστεί το αντίθετο...Τώρα αν θελήσεις να το εκτελωνισεις εσύ εδώ στην θεσ. θα σου χρεώσουν μεταφορικα απο την Αθήνα (που είναι ίδη πληρωμένα απο τον αποστολέα) τα οποία θα είναι αναλάλογα η ίσα με την ταρίφα του εκτελωνιστή. Δυστιχός κ στα τελωνία Ελλάδα είναι η Αθήνα,δεν είναι λίγες οι φορές που ακούω απο φίλους απο την πρωτεύουσα ότι σπάνια πληρώνουν τα τελώνια κ ο λόγος είναι απλός , πάει ο φίλος απο την πρωτεύουσα στο τελωνείο κάνει φασαρία του γράφουν ένα πρόστιμο 20 ευρό κ φεύγει οπότε γιατί να τον βάλουν να πληρώσει απο την αρχή ? Στην επαρχεία βέβαια τα πράγματα είναι αλλιώς , σου λέει αμα το στείλω για εκτελωνισμό στην πόλη του θα πάει θα κάνει φασαρία κ θα το πάρει για ψίχουλα οπότε τράβα του 50 ευρό μεταφορικα χώσε κ τα έξωδα αποθήκης κ όλα οκ!  
    Όλα αυτά τα ξέρω πολύ πολύ καλα γιατί κάνω εισαγωγές για το μαγαζί μου κ το έχω συζητήσει άπειρες φορές με τον εκτελωνιστή μου για αυτό παρακαλώ να μη υπάρξει αντιπαράθεση  Thumbs up

Προσωπικά εγώ δίνω παραγκελία το καράβι να ξεφορτώσει στην θεσ. παρόλλο που με σύμφέρει να τα ξεφορτώσω στον αστακό κ να τα ΄φερω με νταλίκα μόνο κ μόνο για να μην έχω ιστορίες με τα τελωνία λόγο αποστασης κ ρωτώ , δεν πρέπει τα τελωνία να είναι ίσα για όλους αντί να χρεώνουν ότι θέλουν κ όπως θέλουν ανάλλογα με την διάθεση κ τον χαρακτήρα του κάθε υπαλλήλου???
    Καταγράφηκε

Live To Fly, Fly To Live
    PaNt
    Aeromodeller Hero Member

Προσωπικη μου γνωμη,δεν επιβαλλω σε κανενα και τπτ

« Απάντηση #6 στις: Πέμπτη, 20 Μαΐ 2010, 11:48:42 »

Δεν προλαβα καν να πω τον αμερικανο να στειλει με usps.  Sad  Οποτε, πρεπει να κατεβω Αθηνα, να παω στα γραφεια της εταιριας, να πληρωσω 30,25€ για να παρω την διατακτικη κι απο εκει και περα να παω στο τελωνειο, να συμπληρωσω ολα τα αραιτητα χαρτια και να πληρωσω τους δασμους που θα ζητησει ο εκτελωνιστης και αντε παλι να επιστρεψω Θεσσαλονικη.
      Η πλακα ειναι πως οταν ζητησα απο την εταιρια να στειλει τα χαρτια στη Θεσσαλονικη και να ερθει το δεμα στο τελωνειο της πολης, μου ειπαν οτι δε σας συμφερει γιατι κατι τετοιο εχει εξοδα μεταφορας και κατι ακομη που μου διαφευγει αυτην τη στιγμη, οποτε και παλι θα πληρωσετε 120€. Τι να πω, ελεος.
    δεν ειναι ετσι απλα πρεπει να πας αμεσα γιατι αλλιως χρεωνεσαι πολλα για φυλακτρα....

Φιλε μου ετσι ειναι τα πραγματα επρεπε να το ηξερες....!Ειναι γνωστο αυτο το πραγμα...!
    UPS και FeDeX λειτουργουν ετσι δλδ οταν ερχεται το δεμα αναγκαστικα το εκτελωνιζουν και χρωνουν μεχρι και τα  αφρολεξακια που εχει για προστασια..!
    Καταγράφηκε
    PaNt
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #7 στις: Πέμπτη, 20 Μαΐ 2010, 11:53:30 »

Προσωπικά εγώ δίνω παραγκελία το καράβι να ξεφορτώσει στην θεσ. παρόλλο που με σύμφέρει να τα ξεφορτώσω στον αστακό κ να τα ΄φερω με νταλίκα μόνο κ μόνο για να μην έχω ιστορίες με τα τελωνία λόγο αποστασης κ ρωτώ , δεν πρέπει τα τελωνία να είναι ίσα για όλους αντί να χρεώνουν ότι θέλουν κ όπως θέλουν ανάλλογα με την διάθεση κ τον χαρακτήρα του κάθε υπαλλήλου???

Δεν ειανι στον καθε υπαλληλο υπαρχει το νομιμο.. Εγω ποτε δεν εχω ακουσει για προβληματα περαν του νομιμου ασχετα αν ειανι υπερβολικο...
    Και σε παρακαλω μην ευχεσαι να λειτουργησουν ΣΩΣΤΑ τα τελωνεια σε παρακαλω... Καηκαμε ομαδικως μετα..! ΕΛΕΟΣΣΣ!
    Καταγράφηκε
    hlsat
    Aeromodeller Hero Member

ΗΛΙΑΣ ΞΑΝΘΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ

« Απάντηση #8 στις: Πέμπτη, 20 Μαΐ 2010, 12:05:17 »

Καλημερα.Τα πραγματα ειναι απλα.Δεν παραγγελνης απο εξω πληρωνης κατι παραπανω το αγοραζης απο την Ελληνικη αγορα ενισχυης την οικονομια του κρατους σου και τα Ελληνικα καταστηματα και εχης και εγγυησι και σιγουρη παραλαβη του ειδους.
    Καταγράφηκε

Χαρας το μαστορα που εχει μεγαλα κεφια
    Stargazer
    Aeromodeller Hero Member

Obi-Wan Has Taught Me Well !!!

« Απάντηση #9 στις: Πέμπτη, 20 Μαΐ 2010, 12:18:23 »

Δεν ειανι στον καθε υπαλληλο υπαρχει το νομιμο.. Εγω ποτε δεν εχω ακουσει για προβληματα περαν του νομιμου ασχετα αν ειανι υπερβολικο...
    Και σε παρακαλω μην ευχεσαι να λειτουργησουν ΣΩΣΤΑ τα τελωνεια σε παρακαλω... Καηκαμε ομαδικως μετα..! ΕΛΕΟΣΣΣ!

Υπάρχει το νόμιμο το οποίο έχει παράθυρα κ μπάζει, χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα μου με το πώς την πάτησα στην πρώτη παραγγελια μου που μου εκτελώνισαν ένα sapac extra για 320 ευρό!!! 80 ο φόρος που λές για ένα κομμάτι γελιζόλ πρoστιμο για παραποιήση τελωνιακών εγράφων (γιατί ο κινέζος τσεκάρισε το gift) όταν το έφερε ο πακετάς δεν μου άφησε κανένα απολήτος έγραφο απο το τελωνίο δεν πληρώθηκε κανένας εκτελωνιστής, τώρα ποιος τα τσέπωσε δεν ξέρω, πάντος ο υπάλλιλος που είχε την ατυχία να μου μιλήσει στο τηλ. με φλόμοσε στο ψέμα κ μάλιστα το  καλήτερο είναι ότι τα αεροπλάνα ολα εκτελωνίζονται για 320 ευρό ανεξαρτίτως της αξίας του (έτσι ισχυρίστηκε) Όταν των ρώτισα γιατί δεν μπήκε πολύ απλά στο internet να δεί την πραγματική τιμή μου απάντησε οτι δεν έχει καμία υποχρέωση απο την στιγμή που υπάρχουν τα συγγριτικά στοιχεία στο τελωνίο. Κ το θεικό ! τον ρώτισα εάν έχει την νοιμοσίνη να ξεχωρίσει το φελιζόλ απο το ξύλο κ ένα αεροπλάνο ελικοφόρο απο ένα αεροθούμενο κ μου είπε οχι , εκεί έκλεισα το τηλ. κ ευχήθικα να τα φάνε στους γιατρούς... Αυτά
    Καταγράφηκε

Live To Fly, Fly To Live
    PaNt
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #10 στις: Πέμπτη, 20 Μαΐ 2010, 13:35:59 »

Υπάρχει το νόμιμο το οποίο έχει παράθυρα κ μπάζει, χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα μου με το πώς την πάτησα στην πρώτη παραγγελια μου που μου εκτελώνισαν ένα sapac extra για 320 ευρό!!! 80 ο φόρος που λές για ένα κομμάτι γελιζόλ πρoστιμο για παραποιήση τελωνιακών εγράφων (γιατί ο κινέζος τσεκάρισε το gift) όταν το έφερε ο πακετάς δεν μου άφησε κανένα απολήτος έγραφο απο το τελωνίο δεν πληρώθηκε κανένας εκτελωνιστής, τώρα ποιος τα τσέπωσε δεν ξέρω, πάντος ο υπάλλιλος που είχε την ατυχία να μου μιλήσει στο τηλ. με φλόμοσε στο ψέμα κ μάλιστα το  καλήτερο είναι ότι τα αεροπλάνα ολα εκτελωνίζονται για 320 ευρό ανεξαρτίτως της αξίας του (έτσι ισχυρίστηκε) Όταν των ρώτισα γιατί δεν μπήκε πολύ απλά στο internet να δεί την πραγματική τιμή μου απάντησε οτι δεν έχει καμία υποχρέωση απο την στιγμή που υπάρχουν τα συγγριτικά στοιχεία στο τελωνίο. Κ το θεικό ! τον ρώτισα εάν έχει την νοιμοσίνη να ξεχωρίσει το φελιζόλ απο το ξύλο κ ένα αεροπλάνο ελικοφόρο απο ένα αεροθούμενο κ μου είπε οχι , εκεί έκλεισα το τηλ. κ ευχήθικα να τα φάνε στους γιατρούς... Αυτά

Τοτε επρεπε να βαλεις δικηγορο και τελος...!
    Καταγράφηκε
    Κωστης
    Aeromodeller Hero Member

Playing some blues...

« Απάντηση #11 στις: Πέμπτη, 20 Μαΐ 2010, 13:53:39 »

Καπου εδω θα ηθελα να ξεκαθαρισω κατι. Ο φιλος στην Αμερικη, δεν ειναι καταστημα αλλα αερομοντελιστης οπως ολοι μας, που εχει στην ακρη ενα setup το οποιο δεν χρησιμοποιει πλεον και θελησε να μου το στειλει σαν δωρο εν οψη και της ονομαστικης μου εορτης.
      Απο εκει και περα, δε μπορω να καταλαβω ΓΙΑΤΙ πρεπει να πληρωσω ολα αυτα που μου ζητανε??? Ειλικρινα, δεν το καταλαβαινω αυτο το κρατος. Ειμαι 25 χρονων, και σκεφτομαι πολυ σοβαρα να φυγω για εξωτερικο, να κανω τη ζωη μου εξω μακρυα απο αυτην τη χωρα. Οσο λατρευω τον τοπο που μεγαλωσα, αλλο τοσο μισω τον τροπο που με ''διαχειριζονται'' !!!
      Φυσικα και ειμαι υπερ της υποστηριξης των εγχωριων μαγαζιων αλλα εδω εχουμε να κανουμε με hobby parts τα οποια ειναι δωρο!!! Μεχρι και εκει δασμους πρεπει να πληρωσω και μαλιστα 25% !!! Ουτε τιμολογιο υπαρχει μεσα στο κουτι ουτε αποδειξη και μαλιστα φαινονται οτι τα πραγματα ειναι μεταγχειρισμενα.
      Δυστυχως, πανω στην τυχη μου ημουν και ατυχος που δεν προλαβα να πω τον Joe να μου τα στειλει με usps, ετσι ωστε να μην ανεβαινε απο το πρωι το αιμα στο κεφαλι!
      Οπως και να εχει, την FEDEX ΔΕΝ την πληρωνω!
    Καταγράφηκε

PaNt
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #12 στις: Πέμπτη, 20 Μαΐ 2010, 14:17:25 »

Καπου εδω θα ηθελα να ξεκαθαρισω κατι. Ο φιλος στην Αμερικη, δεν ειναι καταστημα αλλα αερομοντελιστης οπως ολοι μας, που εχει στην ακρη ενα setup το οποιο δεν χρησιμοποιει πλεον και θελησε να μου το στειλει σαν δωρο εν οψη και της ονομαστικης μου εορτης.
      Απο εκει και περα, δε μπορω να καταλαβω ΓΙΑΤΙ πρεπει να πληρωσω ολα αυτα που μου ζητανε??? Ειλικρινα, δεν το καταλαβαινω αυτο το κρατος. Ειμαι 25 χρονων, και σκεφτομαι πολυ σοβαρα να φυγω για εξωτερικο, να κανω τη ζωη μου εξω μακρυα απο αυτην τη χωρα. Οσο λατρευω τον τοπο που μεγαλωσα, αλλο τοσο μισω τον τροπο που με ''διαχειριζονται'' !!!
      Φυσικα και ειμαι υπερ της υποστηριξης των εγχωριων μαγαζιων αλλα εδω εχουμε να κανουμε με hobby parts τα οποια ειναι δωρο!!! Μεχρι και εκει δασμους πρεπει να πληρωσω και μαλιστα 25% !!! Ουτε τιμολογιο υπαρχει μεσα στο κουτι ουτε αποδειξη και μαλιστα φαινονται οτι τα πραγματα ειναι μεταγχειρισμενα.
      Δυστυχως, πανω στην τυχη μου ημουν και ατυχος που δεν προλαβα να πω τον Joe να μου τα στειλει με usps, ετσι ωστε να μην ανεβαινε απο το πρωι το αιμα στο κεφαλι!
      Οπως και να εχει, την FEDEX ΔΕΝ την πληρωνω!

Φιλε μου βαλε εναν δικηγορο δεν εχεις εναν φιλο? ενα τηλ θα κανει και τελος...!
    Καταγράφηκε
    Κωστης
    Aeromodeller Hero Member

Playing some blues...

« Απάντηση #13 στις: Πέμπτη, 20 Μαΐ 2010, 14:20:54 »

Εαν δεν βρω ακρη, θα μπει δικηγορος και βλεπουμε Wink
    Καταγράφηκε

Χρηστος Βαγενας (vchris)
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #14 στις: Πέμπτη, 20 Μαΐ 2010, 14:32:10 »

ΑΝ δε πληρωσεις τι γινετε?
    επιστρεφετε το δεμα πισω?
    απλος το κρατανε εκει για παντα?
    το κρατανε και σε χρεωνουν καθε μερα αποθηκη? και για ποσο?
    Καταγράφηκε
    Σελίδες: [1] 2  Όλοι     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Αερομοντελλισμός στο Aeromodelling GR  |  Aeromodelling GR - γενικές συζητήσεις (Συντονιστής: ArgyrisGiannetakis)  |  Θέμα: ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ FEDEX!!!
    Μεταπήδηση σε: