|
TOLIS
|
 |
« στις: Κυριακή, 16 Μαΐ 2010, 00:37:58 » |
|
και αφου ηρθε το καλοκαιρι το οποιο ταυτιζεται με την χαλαροτητα και την ξενοιασια, και αφου και τα καυσιμα ειναι πολυ ακριβα, σκεφτηκα και αποφασισα να ασχοληθω με το πλεον χαλαρο ειδος μοντελισμου.... με μηκος 1 μετρο, υψος 2.2 μετρα και τα παντα μεσα εκτος δεκτη-μπαταρια , ήταν ετοιμο σε 6 ωρες... κλασικη κινεζικη κατασκευη που χρηζει ψιλοβελτιωσεων και μετατροπων, τιποτε το πολυ ιδιαιτερο, ειδικα για καποιον που γνωριζει ιστιοπλοια...θα κανει το παρθενικο του ταξιδι το επομενο π.σ.κ. ...ελπιζω να φυσαει... 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
cogito ergo sum....
|
|
|
|
pissas
|
 |
« Απάντηση #1 στις: Κυριακή, 16 Μαΐ 2010, 00:51:13 » |
|
Πολυ ωραιο! μεγειες! θα αντεχει σε θαλασσα η θελει λιμνη ?
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
esky kob copter x 450 se v2 copterx 450 pro belt eflite msr rjx xtream 50 skype: LandTamer
|
|
|
|
TOLIS
|
 |
« Απάντηση #2 στις: Κυριακή, 16 Μαΐ 2010, 01:06:56 » |
|
φιλε νικο...καλημερα.... δυστυχως ή ευτυχως, στο μερος που παραθεριζω, στην βουρβουρου χαλκιδικης(μην γελατε με το ονομα),ακριβως απεναντι σε ελαχιστη αποσταση υπαρχει ενα νησι ο διαπορος, οπου φυσαει σχεδον καθ ολη την διαρκεια της ημερας και το θετικο ειναι οτι εχεις επιλογες ,να εχεις αερα χωρις κυμα...οποτε εκ των πραγματων θαλασσα...
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
cogito ergo sum....
|
|
|
|
Markhelis
|
 |
« Απάντηση #3 στις: Κυριακή, 16 Μαΐ 2010, 01:28:54 » |
|
Καλορίζικο και καλά ταξίδια με ούριο άνεμο φίλε TOLIS.  Πραγματικά οικολογικός μοντελισμός, πολύ ωραία σκέψη και πράξη.  Καλού κακού μέχρι να το μάθεις καλά και από διακοπή αέρα να το δένεις με μία μισινέζα για να μπορείς να το φέρνεις εύκολα έξω.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
ilias
|
 |
« Απάντηση #4 στις: Κυριακή, 16 Μαΐ 2010, 07:58:02 » |
|
καλοριζικο και καλες θαλασσιες ''πτησεις'' ποσο πηγε το οχημα? 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Velox 26cc Last down xxxl PrecisionAerobatics Addiction Polaris seaplane Bard glider TopModel CZ Stinger Pilot Q.B. 10L Tarot 450PRO V2 Flybarless ...κατι πτέρυγες και πολύ σαβούρα
|
|
|
|
TOLIS
|
 |
« Απάντηση #5 στις: Κυριακή, 16 Μαΐ 2010, 09:51:29 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
cogito ergo sum....
|
|
|
|
asterixx25
|
 |
« Απάντηση #6 στις: Κυριακή, 16 Μαΐ 2010, 11:42:52 » |
|
Επειδή σε κάποια φάση ψάχτηκα και εγώ για ιστιοπλοικό αλλά επειδή δεν είχα τις γνώσεις, είχα το δίλλημα αν γίνει κάτι πως θα το φέρω πίσω.  Μια λύση που είδα κάποιον είναι να το φέρνει κολυμπώντας.  Επί της ευκαιρίας νάτο και το μπανάκι.  Θα μπορούσε να μπεί με πατέντα μοτεράκι με μπαταρία και προπελίτσα (άρα τρικάναλο), έτσι ώστε να το βγάλει απο κάποια δύσκολη στιγμή 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Γκούσκος Διονύσιος
|
 |
« Απάντηση #7 στις: Κυριακή, 16 Μαΐ 2010, 11:46:08 » |
|
Για σου ρε Τόλη !!! τώρα έχεις και μέσον να καταίβεις ζάκυνθο το καλοκαίρι..... 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
asterixx25
|
 |
« Απάντηση #8 στις: Κυριακή, 16 Μαΐ 2010, 11:49:38 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
TOLIS
|
 |
« Απάντηση #9 στις: Κυριακή, 16 Μαΐ 2010, 13:25:35 » |
|
αμαν....αυτο δεν το σκεφτηκα καθολου ρε παιδια...πωπω...τεκμηριο το σκαφος....
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
cogito ergo sum....
|
|
|
|
Markhelis
|
 |
« Απάντηση #10 στις: Κυριακή, 16 Μαΐ 2010, 14:14:32 » |
|
Επειδή σε κάποια φάση ψάχτηκα και εγώ για ιστιοπλοικό αλλά επειδή δεν είχα τις γνώσεις, είχα το δίλλημα αν γίνει κάτι πως θα το φέρω πίσω.  Μια λύση που είδα κάποιον είναι να το φέρνει κολυμπώντας.  Επί της ευκαιρίας νάτο και το μπανάκι.  Θα μπορούσε να μπεί με πατέντα μοτεράκι με μπαταρία και προπελίτσα (άρα τρικάναλο), έτσι ώστε να το βγάλει απο κάποια δύσκολη στιγμή  Καλού κακού μέχρι να το μάθεις καλά και από διακοπή αέρα να το δένεις με μία μισινέζα για να μπορείς να το φέρνεις εύκολα έξω. Μια λύση είναι και αυτή.  Ο TOLIS δεν την χρειάζεται διότι όπως λέει πιο πάνω έχει κάνει ιστιοπλοΐα και ξέρει.  Οι μισινέζες οι ψιλές βγαίνουν σε καρουλάκια των 100 μέτρων, δεν νομίζω να χρειάζεσαι περισσότερα.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
TOLIS
|
 |
« Απάντηση #11 στις: Κυριακή, 16 Μαΐ 2010, 14:45:04 » |
|
να γιατι δεν εχω προβλημα να μεινει ακυβερνητο..
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
cogito ergo sum....
|
|
|
matgav
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #12 στις: Κυριακή, 16 Μαΐ 2010, 14:49:32 » |
|
Καλοτάξιδο φίλε μου. Αν σου αρέσει η τ/κ ιστιοπλοία ρίξε μια ματιά κι εδώ που είμαστε αρκετοί με την ιδια τρέλα http://www.rc-boats.gr/index.php?board=11.0 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Μάνθος.
|
|
|
|
Markhelis
|
 |
« Απάντηση #13 στις: Κυριακή, 16 Μαΐ 2010, 14:51:31 » |
|
να γιατι δεν εχω προβλημα να μεινει ακυβερνητο..
Τώρα είναι που θα σε πιάσει για τα καλά η εφορία.  Διότι εκτός από το σκάφος έχεις και κάμποσα ταχύπλοα.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
andreas
|
 |
« Απάντηση #14 στις: Κυριακή, 16 Μαΐ 2010, 16:51:05 » |
|
AAA τοτε να βαλω και εγω τα δικα μου ......ταχυπλοα!!!!Μπαμπης σε πρωτο πλανο  σε λιγο βιντεακια ......μια που με 5αρι δε λεει και πολυ στο μοντελοδρομιο λιγο μετα 2-3χιλ υπαρχει "πιστα "για σκαφακια ..μας εφεξε που γεμισε η Καρλα !! 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Fly hard ...land soft!
|
|
|
|