Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.759 μηνύματα σε 12.386 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Τετάρτη, 22 Ιουλ 2026, 02:51:36

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Τετάρτη, 22 Ιουλ 2026, 02:51:36

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από spirost
    [Σήμερα στις 00:30]

από Markhelis
    [Χθες στις 23:34]

[Χθες στις 17:10]

από pq
    [Δευτέρα, 20 Ιουλ 2026, 22:47:44]

[Κυριακή, 19 Ιουλ 2026, 08:30:46]

από dominicm
    [Παρασκευή, 17 Ιουλ 2026, 18:43:56]

[Πέμπτη, 16 Ιουλ 2026, 18:22:36]

[Τετάρτη, 15 Ιουλ 2026, 18:55:59]

από carapis
    [Τρίτη, 14 Ιουλ 2026, 22:41:46]

από ΗΑWK 100
    [Τρίτη, 7 Ιουλ 2026, 00:24:58]

[Δευτέρα, 6 Ιουλ 2026, 08:22:45]

από AKISSSS
    [Κυριακή, 5 Ιουλ 2026, 13:15:28]

από spirost
    [Σάββατο, 4 Ιουλ 2026, 22:56:59]

[Παρασκευή, 3 Ιουλ 2026, 19:49:29]

[Παρασκευή, 3 Ιουλ 2026, 12:32:39]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309759
    Σύνολο θεμάτων: 12386
    Online σήμερα: 811
    Online έως τώρα: 1547
    (Πέμπτη, 25 Ιουν 2026, 09:39:30)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 0
    Επισκέπτες: 773
    Συνολικά: 773
    Στυλ εμφάνισης

Συνδεδεμένες εκδηλώσεις
    • Σ.Τ.Α.Μ.Π. 2010, 22 Μάη 2010: Σάββατο, 22 Μαΐ 2010
    Σελίδες: 1 [2] 3 4 5     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Σ.Τ.Α.Μ.Π. 2010 !!  (Αναγνώστηκε 16364 φορές)
    DeltaMan
    Aeromodeller Hero Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Φέρε ΕΣΥ την αλλαγή που θά 'θελες να Δείς

« Απάντηση #15 στις: Δευτέρα, 17 Μαΐ 2010, 08:49:03 »

Καλημέρα Κύριοι και Καλή εβδομάδα.

Σας ευχαριστώ όλους για τη δήλωση επιθυμίας στη βουνίσια συνάντησή μας και εννοείται φυσικά ότι θα περάσουμε τέλεια...
    Η Φύση στο Μεγαλείο της ... !!

DM
    Καταγράφηκε

Επιτυχία στη Ζωή= Πέφτω "ν" φορές, Ξανασηκώνομαι "ν+1" φορές. Βοήθα τους Έλληνες επαγγελματίες.
    pakos_65
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #16 στις: Τετάρτη, 19 Μαΐ 2010, 12:21:54 »

Αχ ρε Απόστολε τι μας κανεις πάλι...................... tickedoff
    Καταγράφηκε

Η απογείωση είναι προαιρετική.....αλλά η προσγείωση ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ.......!!!!!
    http://users.otenet.gr/~pakos_65/index.htm
    DeltaMan
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #17 στις: Τετάρτη, 19 Μαΐ 2010, 18:20:18 »

Καλησπέρα Κύριοι, καλησπέρα Παναγιώτη.

Το μόνο που κάνω είναι να προσπαθώ να αποδείξω ότι και στα μέρη μας άν θέλουμε, μπορούμε να κάνουμε Θαύματα και Όχι μόνο να ζηλεύουμε τις αντίστοιχες συναντήσεις του εξωτερικού.
    Καλές και οι Πολωνίες, και οι Τσεχίες και οι Αυστρίες και οι Γερμανίες, αλλά και εδώ έχουμε μέρη ισάξια, αρκεί να το θέλουμε και να το ψάχνουμε λίγο...
    Και μόνο με ευγενή άμιλλα και αλληλοβοήθεια θα μπορέσουμε μιά μέρα να φέρουμε και τους Ευρωπαίους εδώ... Μάλιστα, αυτό είναι το όνειρό μου... Απλές εγκαταστάσεις τύπου Camping και να φέρω εδώ τους ξένους μιάς και απο ότι φαίνεται οι συμπατριώτες δέν γουστάρουνε και πολύ...

Μου πήρε χρόνια και ατελείωτα χιλιόμετρα σε βουνά με το καημένο το Corollάκι για να ανακαλύψω αυτό το λιβάδι στα 1800 μέτρα που έχει και Υπήνεμο και κάνει πιό εύκολες τις προσγειώσεις. Είναι και στο κέντρο της Ελλάδας. Έεεε... τί άλλο ??

Δύσκολοι καιροί για τους ερωτευμένους με το ανεμόπτερο. Μόνον οι "σπόνσορες" και οι "αντιπρόσωποι" την έχουν καταβρεί ...  Wink

Άν ποτέ ονειρευτήκατε πώς θα ήταν να πλέεις στη θάλασσα σε Ιστιοφόρο μόνο με του αέρα τη δύναμη, ελάτε να Ζήσετε μιά παρόμοια εμπειρία πτήσης που η φύση απλόχερα δωρίζει...

DM   
    Καταγράφηκε

Επιτυχία στη Ζωή= Πέφτω "ν" φορές, Ξανασηκώνομαι "ν+1" φορές. Βοήθα τους Έλληνες επαγγελματίες.
    Sokratis
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #18 στις: Τετάρτη, 19 Μαΐ 2010, 19:04:44 »

Αποστολη μη το βαζεις κατω.Σιγα σιγα θα μαζευτουνε σωστα ατομα,με μερακι κι ορεξη,μακρια απο ανταγωνισμους και "αγωνες" που θα εκτιμουν και θα απολαμβανουν τετοιες συναντησεις.Εγω τον αλλο μηνα θα περναω και με το μοτοανεμοπτερο μου απο κει κατεβαινοντας για Θεσσαλια.Κι αν υπαρχει αρκετος χωρος μπορει να κανω και κανενα touch & go.....(στη ζουλα).
    ΥΓ.Τι καιρο υπολογιζεις να εχει το Σαββατο?
    Καταγράφηκε

" Στην αρχή σε αγνοούν, μετά σε γελοιοποιούν, μετά σε πολεμούν και μετά σε ασπάζονται " (Mahatma Gadhi)
    ilias
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #19 στις: Τετάρτη, 19 Μαΐ 2010, 21:13:16 »

ευχομαι να βγω ψευτης αλλα δεν τα βλεπω καλα τα πραγματα.

κατι για βροχη βλεπω
    Καταγράφηκε

Velox 26cc
    Last down xxxl
    PrecisionAerobatics Addiction
    Polaris seaplane
    Bard glider
    TopModel CZ Stinger
    Pilot Q.B. 10L
    Tarot 450PRO V2 Flybarless
    ...κατι πτέρυγες και πολύ σαβούρα
    DeltaMan
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #20 στις: Πέμπτη, 20 Μαΐ 2010, 10:05:52 »

Καλημέρα Κύριοι.

Τα προγνωστικά μέχρι στιγμής δίνουν Λιακάδα για το Πρωινό του Σαββάτου, λέγοντας απο τις 09:00 μέχρι τις 15:00 άς πούμε (τρείς το μεσημέρι). Έπειτα δίνει Πιθανότητα για βροχή...
    Η αλήθεια είναι ότι τις τελευταίες μέρες δέν είχαμε και τέλειο καιρό εδώ στα μέρη. Άστατος είναι αλλά έχει τώρα απο χθές που σταθεροποιήθηκε προς τη Λιακάδα.
    Φυσικά επίσης αλήθεια είναι ότι εκεί πάνω Δέν αστειεύεται. Μπορεί να "κλείσει" μέσα σε 10 λεπτά. Μας έχει τύχει...

Απο την άλλη όμως, όλη αυτή η "ανακατοσούρα" 'ισως μας βγεί σε καλό. Δυνατοί αέρηδες, αλλαγές κατευθύνσεων, καιρός για ανεμοπορία...  Wink
    Στο κάτω-κάτω και μιά ψιχάλα να ρίξει καθόμαστε για λίγο στο αμάξι...

Για να μήν σας ταλαιπωρήσω όμως, επιφυλλάσομαι να το αναβάλουμε άν χρειαστεί, αλλά καλύτερα να πάρουμε την απόφαση αύριο Παρασκευή. Όσο πιό κοντά, τόσο καλύτερη η πρόγνωση...

Επίσης, θα έλεγα μερικοί φίλοι απο την Αθήνα ή και άλλα μέρη να μιλήσουν μεταξύ τους μήπως και καταφέρουν να έρθουν με Ένα αυτοκίνητο. Καταλαβαίνω τα έξοδα, βενζίνες κλπ, πάσχω μαζί σας... Ηλία πές μου άν θέλεις να σου δώσω το τηλέφωνο του AirCostas που ίσως έρθει...

Και για να σας "τσιγκλίσω" λίγο, χθές πληροφορήθηκα ότι την Κυριακή (23) το πρωί, ίσως γίνουν Ρυμουλκήσεις 6μετρου Duo Discus στον κάμπο των Τρικάλων με Piper Cub 120 κυβικών, οπότε και θα πετάξουμε επι την ευκαιρία πάλι όλοι μαζί  ...  Cheesy

Άαααα (αναστενάζει)... Ωραία πού ναι η μοντελιστική, ανεμοπορική μας ζωή ...

DM
    Καταγράφηκε

Sokratis
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #21 στις: Πέμπτη, 20 Μαΐ 2010, 10:14:33 »

Φτιαξε μας......
    ΥΓ.Ποση ωρα ειναι η πλαγια απο το Μουζακι?
    Καταγράφηκε

" Στην αρχή σε αγνοούν, μετά σε γελοιοποιούν, μετά σε πολεμούν και μετά σε ασπάζονται " (Mahatma Gadhi)
    ilias
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #22 στις: Πέμπτη, 20 Μαΐ 2010, 10:19:27 »

Αποστολε καλημερα

επειδη 99% θα ερθω και εγω και θα φυγω μεσημερι Παρασκευης αν μπορεις ενημερωσε για αλλαγη ημερομηνιας

Απο εκει και περα πιστευω οτι μεχρι το μεσημερι τελικα ο καιρος θα κρατησει

φιλικα Ηλιας
    Καταγράφηκε

Velox 26cc
    Last down xxxl
    PrecisionAerobatics Addiction
    Polaris seaplane
    Bard glider
    TopModel CZ Stinger
    Pilot Q.B. 10L
    Tarot 450PRO V2 Flybarless
    ...κατι πτέρυγες και πολύ σαβούρα
    DeltaMan
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #23 στις: Πέμπτη, 20 Μαΐ 2010, 10:51:01 »

Σωκράτη, απο το Μουζάκι είναι κάτι λιγότερο απο μία ώρα για να φτάσουμε πάνω στο λιβαδάκι ...

Ηλία, στείλε μου με ΠΜ το κινητό σου γιατί δέν είμαι σίγουρος ότι το έχω και θα ενημερώσω εγκαίρως μήν αγχώνεσαι...

Πάντως ομοίως βλέπω και εγώ ότι θα μας το κάνει το χατήρι. Για να δούμε...
    Καταγράφηκε

Condor
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #24 στις: Πέμπτη, 20 Μαΐ 2010, 15:20:47 »

Καλησπέρα και απο εμένα Wink

Χάρη στον καλό μου φίλο Απόστολο (Deltaman) με την... αθεράπευτα ρομαντική και ... ΑΝΕΜΟΠΟΡΙΚΗ ψυχή του, ευχαριστήθηκα όσο ποτέ άλλοτε τα αγαπημένα μου μοντέλα στην μοναδική αυτή πλαγιά των Αγράφων.

Καταλαβαίνετε λοιπόν οτι  κάθε χρόνο, μαζί και με άλλους φίλους,  κάνω ότι μπορώ για να μήν χάνω την Σ.Τ.Α.Μ.Π. !!   Thumbs up

Κάθε Σ.Τ.Α.Μ.Π. είναι και μιά διαφορετική εμπειρία, σε ένα περιβάλλον απίστευτης ομορφιάς, τουλάχιστον εφάμιλλο με τις ψηλές πλαγιές και ράχες τις Ευρώπης, που βλέπουμε όλοι καμμιά φορά στα video και ... μας τρέχουν τα σάλια ...  Cheesy

Οπως θα δείτε στα δύο vide-άκια που σας παραθέτω, στην πλαγιά αυτή των Αγράφων, πετούν όλων των ειδών και μεγεθών τα ανεμόπτερα με ασφάλεια.

Τα video τράβηξε ο καλός μου φίλος Αποστόλης (Bocian).
    Ελπίζω να σας αρέσουν και ... να σας ανοίξουν την όρεξη να ανέβετε μαζί μας στο βουνό !!!

και μην ξεχνάτε, εκεί πετάμε και χαιρόμαστε όλα τα μεγέθη και είδη ανεμοπτέρων.
    Δέν χρειάζεται να είναι μεγάλα-scale κλπ., εγώ προσωπικά απολαμβάνω πολύ τις περισσότερες φορές τα πιό μικρά μου και τις πτερυγούλες μου.

Με Ανεμοπορικούς χαιρετισμούς,
    Αλέξης

Καταγράφηκε

Αλέξης Αλεξανδρόπουλος
    DeltaMan
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #25 στις: Πέμπτη, 20 Μαΐ 2010, 15:59:29 »

... Γειά σου βρέ Άλεξ αρχηγέ. Τιμή μας να είσαι πάλι κοντά μας.

Αυτή τη Μισάωρη πτήση του Fox εκείνη τη χρονιά Δέν θα τη ξεχάσω ποτέ... Τί σφυρίγματα ήταν αυτά, πώ, πώ, ακόμα το θυμάμαι και ανατριχιάζω
    Με τόσο αέρα θυμάμαι ότι μου είχε αρέσει καλύτερα απ'το Discus.

Το Θέμα είναι ότι Δέν μασάνε μερικοί σάν τον Κόνδορα. Τί κι άν έχει πάνω απο χιλιάρικο το εργαλείο... Τέτοιες "φάσεις" περιμένει.

Μιά Ζωή Την Έχουμε ...  Thumbs up
    Καταγράφηκε

AIRCOSTAS
    Aeromodeller Sr. Member

Ποτέ μην ανταλλάσσεις την τύχη με την ικανότητα

« Απάντηση #26 στις: Πέμπτη, 20 Μαΐ 2010, 22:44:28 »

ΑΓΑΠΙΤΟΙ φίλοι του ανεμοπτερισμου ....φιλε απόστολε καλησπέρα και από εμένα .με χαρά και μεγάλη ανυπομονησία  περιμένω τον καιρό(μακάρι να μην βρέξει) ...και την απάντηση ενός  φίλου ώστε να μην δούλεψη το Σάββατο (άτιμη κοινωνία) για να βρεθούμε και πάλι όλοι παρέα στις περιφανές πλαγίες μας ώστε να πετάξουμε όλοι μαζί .....σε αναμονή λιπών για τα ευχαρίστα και εύχομαι να τα πούμε από κοντά και πάλι!!!!!!   
    Καταγράφηκε

ΚΩΣΤΑΣ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗΣ
    DeltaMan
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #27 στις: Παρασκευή, 21 Μαΐ 2010, 13:16:08 »

Καλημέρα Κύριοι, καλημέρα Φίλοι.

Δυστυχώς για αυτό το Σαββατοκύριακο Δέν μας το έκανε το χατήρι. Ο καιρός εδώ είναι Χάλια, Χθές βράδυ έριξε "τουλούμια" που λέμε και άκουσα ότι σε αυτά τα ύψη ίσως έριξε και χιονάκι λίγο...
    Ακόμη και άν ανοίξει αύριο ο καιρός ή απο σήμερα το απόγευμα, πάνω θα έχει λάσπη και υγρασία γενικά και δέν θέλω τώρα να σας βάζω σε τέτοιες περιπέτειες...
    Θα μπορούσαμε να ανέβουμε την Κυριακή ή τη Δευτέρα, αλλά δέν θα προλάβει να στεγνώσει, να στραγγίξει έως τότε, ουτως ή άλλως.
    ΑΝΑΒΑΛΛΟΥΜΕ λοιπόν τη συνάντηση για 15 μέρες. Θα ακολουθήσουν φυσικά Νέες ανακοινώσεις απο βδομάδα...

Οι φίλοι απο Αθήνα και Αλμυρό θα έρθουν μάλλον για τις ρυμουλκήσεις που λέγαμε την Κυριακή, οπότε άν είστε κοντά στα Τρίκαλα και το σκέφτεστε ακόμη σάν βόλτα, ρίξτε ένα τηλεφωνάκι για να συννενοηθούμε καλύτερα...

Σας Ευχαριστώ Όλους για την υπομονή σας. Με Ανεμοπορικούς χαιρετισμούς,
    Απόστολος (aka DM)

Καταγράφηκε

Sokratis
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #28 στις: Παρασκευή, 21 Μαΐ 2010, 13:32:15 »

Δε μασαμε.Καλυτερα για μενα βεβαια ωστε να προλαβω να ετοιμασω τα 2 ανεμοπτερακια μου.Κι αν εχω φερει και το "μεγαλο" απο Ιταλια ισως κανω την εκπληξη.....
    Καταγράφηκε

alex r/c
    Aeromodeller Full Member

with uP PIC they fly better!

« Απάντηση #29 στις: Σάββατο, 22 Μαΐ 2010, 10:09:04 »

Λέτε .... να 'κατέβω' και εγώ προς τα εκεί. Να που μερικές φορές η αναβολή έχει και θετικά αποτελέσματα  Wink ...να ετοιμάσω το ptero x και την πτερυγούλα μου.

(Y.Γ: Απόστολε θα ανέβεις 29-30/5 για τον F5J-GR? προς τα πάνω?)

Καταγράφηκε
    Σελίδες: 1 [2] 3 4 5     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Πτήσεις - Εκδηλώσεις - Ενημέρωση  |  Ανακοινώσεις (Συντονιστές: Γιώργος Κανδυλάκης, andreas)  |  Θέμα: Σ.Τ.Α.Μ.Π. 2010 !!
    Μεταπήδηση σε: