Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.712 μηνύματα σε 12.383 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Τετάρτη, 15 Ιουλ 2026, 11:30:14

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Τετάρτη, 15 Ιουλ 2026, 11:30:14

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από Markhelis
    [Σήμερα στις 00:18]

από carapis
    [Χθες στις 22:41]

[Χθες στις 18:50]

[Δευτέρα, 13 Ιουλ 2026, 01:45:23]

[Παρασκευή, 10 Ιουλ 2026, 09:50:49]

από ΗΑWK 100
    [Τρίτη, 7 Ιουλ 2026, 00:24:58]

[Δευτέρα, 6 Ιουλ 2026, 08:22:45]

από AKISSSS
    [Κυριακή, 5 Ιουλ 2026, 13:15:28]

από spirost
    [Σάββατο, 4 Ιουλ 2026, 22:56:59]

[Παρασκευή, 3 Ιουλ 2026, 19:49:29]

[Παρασκευή, 3 Ιουλ 2026, 12:32:39]

από AKISSSS
    [Πέμπτη, 2 Ιουλ 2026, 09:25:10]

[Τρίτη, 30 Ιουν 2026, 22:36:48]

από spirost
    [Κυριακή, 28 Ιουν 2026, 20:23:34]

[Δευτέρα, 22 Ιουν 2026, 11:19:02]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309712
    Σύνολο θεμάτων: 12383
    Online σήμερα: 162
    Online έως τώρα: 1547
    (Πέμπτη, 25 Ιουν 2026, 09:39:30)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 2
    Επισκέπτες: 55
    Συνολικά: 57
    Στυλ εμφάνισης

Συνδεδεμένες εκδηλώσεις
    • Περιφερειακοί F5J - GR, Σέρρες, 14 Μαρ. 2010: Κυριακή, 14 Μαρ 2010
    Σελίδες: 1 2 3 [4] 5     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Περιφερειακοί ηλεκτρ. ανεμοπ. F5J - GR, Σέρρες, 14 Μαρ. 2010  (Αναγνώστηκε 14460 φορές)
    mastoras
    Aeromodeller Hero Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« Απάντηση #45 στις: Παρασκευή, 19 Μαρ 2010, 05:50:58 »

Βαγγέλη καλημέρα. Την ευθύνη της διοργάνωσης την είχε αναλάβει η Αερολέσχη Σερρών, και όχι κάποιος αερομοντελιστικός σύλλογος.
    Άδικα μάλλον θα περιμένεις να απαντηθούν τα ερωτήματα σου.

Ειδικά οι Αερολέσχες έχουν να ασχοληθούν με σοβαρά πράγματα, και δεν  κάνουν λογοπαίγνια με τον κάθε τυχόντα [vhal, mastora, κτλ] σε κάποιο αερομοντελιστικό φόρουμ.  Wink

Εάν όμως κάνεις υπομονή, ίσως λάβεις κάποιες απαντήσεις μετά την επόμενη διοργάνωση που θα την αναλάβει ένας αερομοντελιστικός σύλλογος.

Αν και ακούγονται φήμες ότι το μεγάλο "φαγοπότι" βρίσκεται στο τέλος του.

Καταγράφηκε

Οταν θέλεις να πας κάπου γρήγορα πήγαινε μόνος σου, όταν θέλεις να πας κάπου μακρυά πήγαινε με άλλους
    vhal
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #46 στις: Παρασκευή, 19 Μαρ 2010, 08:59:39 »

Βαγγέλη καλημέρα. Την ευθύνη της διοργάνωσης την είχε αναλάβει η Αερολέσχη Σερρών, και όχι κάποιος αερομοντελιστικός σύλλογος.
    Άδικα μάλλον θα περιμένεις να απαντηθούν τα ερωτήματα σου.

Ειδικά οι Αερολέσχες έχουν να ασχοληθούν με σοβαρά πράγματα, και δεν  κάνουν λογοπαίγνια με τον κάθε τυχόντα [vhal, mastora, κτλ] σε κάποιο αερομοντελιστικό φόρουμ.  Wink

Εάν όμως κάνεις υπομονή, ίσως λάβεις κάποιες απαντήσεις μετά την επόμενη διοργάνωση που θα την αναλάβει ένας αερομοντελιστικός σύλλογος.

Αν και ακούγονται φήμες ότι το μεγάλο "φαγοπότι" βρίσκεται στο τέλος του.

Καλά, αν γνωρίζει κανείς ας απαντήσει! Δεν πρόκειται για "λογοπαίγνια" αλλά για μια απλή ερώτηση!
    Εγώ πιστεύω πως κάποιος θα βρεθεί να αφιερώσει 5 λεπτά για να ενημερώσει συναδέλφους αερομοντελιστές.
    Δεν πιστεύω ότι χρειάζεται απόφαση Γενικής Συνέλευσης γι' αυτό.

Για το φαγοπότι που λες δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς εννοείς ...
    Καταγράφηκε

Βαγγέλης Χαλκιαδάκης - Αερολέσχη Φθιώτιδας

Ζηλεύω του σταυραετού
    απου πετά στα νέφη
    και παίζει με τσι αστραπές
    και με τ' αστροπελέκια.
    albatros
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #47 στις: Παρασκευή, 19 Μαρ 2010, 09:12:52 »

Αναγκάζομαι να αποκαλύψω το μυστικό του αγώνα των Σερρών.

Εθελοντής ,προσφέρθηκε (έχοντας ως απαιτήσεις ,να του δοθούν πατατάκια ,μπύρες και τσιγάρα)  να ανέβει σε  παρακείμενο δέντρο ύψους 120μ! έχοντας σαν εξοπλισμό μία ντουντούκα και ένα λέιζερ.

Μετά την τοποθέτηση ουροκαθετήρα ! ( βλέπε μπύρες) και την επισήμανση να μην βάλει φωτιά στο δέντρο! (βλέπε τσιγάρα) ο εθελοντής τοποθετήθηκε στην κορυφή του δέντρου (δεν αποκαλύπτω με ποιόν τρόπο, είναι μυστικό!), προκειμένου να ελέγχει με το λέιζερ το ύψος των ανεμοπτέρων(ελεγκτής εναέριας κυκλοφορίας).

Κατά την διάρκεια της ανόδου, όποιο ανεμόπτερο κατάφερνε να ανέβει στα 120μ πρίν τα 30΄΄(και αυτά δεν ήταν πολλά) ειδοποιούσε τον αθλητή με την ντουντούκα ,και αυτός έκλεινε το μοτέρ.

Κατ΄αυτόν τον τρόπο είδαμε συγκλονιστικές μονομαχίες στα χαμηλά και τους γάτους ανεμοπόρους  να πιάνουν τα θερμικά από τα 10 μ και να πηγαίνουν τα ανεμόπτερα τους στον Θεό.(Ο θεός την συγκεκριμένη ημέρα κατέβηκε στα 120μ! )

Αναπάντητο ερώτημα: ποιος ήταν ο Εθελοντής?  Huh

Καταγράφηκε

Μπάμπης  Παραστατίδης - ΕΑΘΘ
    Γιώργος Κανδυλάκης
    Administrator

« Απάντηση #48 στις: Παρασκευή, 19 Μαρ 2010, 10:36:16 »

σοβαρευτείτε...

Wink
    gkan
    Καταγράφηκε

όσο ελαφρύτερα είναι, τόσο ψηλότερα πάνε

μέτρα με μικρόμετρο, σημάδεψε με κιμωλία, κόψε με τσεκούρι...
    mastoras
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #49 στις: Παρασκευή, 19 Μαρ 2010, 11:30:48 »

Εγώ πιστεύω πως κάποιος θα βρεθεί να αφιερώσει 5 λεπτά για να ενημερώσει συναδέλφους αερομοντελιστές.

Για το φαγοπότι που λες δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς εννοείς ...

Σε ποιους συνάδελφους αερομοντελιστές αναφέρεσαι .....αγαπητέ μου ?  Sad [αυτό γιατί κάποτε όταν απευθυνόσουν σε εμένα με έλεγες Δημήτρη]  smitten

Λοιπόν σε ποιους συνάδελφους ? Σε αυτούς που χλευάζουν, γελοιοποιούν, και αφήνουν δεκάδες υπονοούμενα για τους συλλόγους, την ομοσπονδία, και γενικά για όλο τον οργανωμένο αερομοντελισμό ?
    Ε λοιπόν για όλους αυτούς η απάντηση του albatros είναι αυτή που τους αρμόζει.

Βαγγέλη εάν πιστεύεις και εσύ ότι παίζω τον ρόλο του λαγού, τότε μπορώ να ισχυριστώ το ίδιο και για εσένα. Ζητάς απαντήσεις για λογαριασμό τρίτων.
    Θα μπορούσες να ενημερωθείς για το πώς έγινε η διαδικασία ΝΟΤΑΜ , τουλάχιστον από εμένα....απλά με ένα τηλ.

Για ποιόν λόγο θα έπρεπε να πέσει η διαδικασία NOTAM στο στόμα, αυτών που αντί για μυαλό στο κεφάλι τους έχουν τυρόπιτα και δεν θέλουν να καταλάβουν ?

Αλλά μάλλον εσύ έχεις αναλάβει την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των δήθεν "κατατρεγμένων" αερομοντελιστών, πέφτοντας θύμα των προβοκατόρων, και των εχθρών του οργανωμένου αερομοντελισμού.

Δεν θα έπρεπε φίλε Βαγγέλη....εσύ ιδίως να το κάνεις αυτό....δεν θα έπρεπε !!!! Κρίμα !!! Και λέω κρίμα γιατί θα έπρεπε να έχεις ακούσει και την άλλη άποψη σε προσωπική βάση, και όχι μέσα από το φόρουμ.

Υ.Γ Μεγάλο φαγοπότι είναι χαρακτηρισμός του Βαγγέλη Ξέν. και λέγεται όταν σε σοβαρά θέματα στον δημόσιο διάλογο παίρνουν μέρος όλοι, ακόμα και αυτοί που δεν έχουν άποψη. Δηλαδή τρώνε και πίνουν τζάμπα, φτύνουν στο πάτωμα και ρεύονται δυνατά, ενώ δεν είναι καν καλεσμένοι στο τραπέζι.

Καταγράφηκε

Οταν θέλεις να πας κάπου γρήγορα πήγαινε μόνος σου, όταν θέλεις να πας κάπου μακρυά πήγαινε με άλλους
    vhal
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #50 στις: Παρασκευή, 19 Μαρ 2010, 13:02:52 »

Δημήτρη ειλικρινά ΔΕΝ κατανοώ την επίθεση και τους χαρακτηρισμούς σου εναντίον μου.

Το τηλέφωνό μου το ξέρεις, πάρε με όποτε είσαι διαθέσιμος να τα πούμε και να λύσουμε την όποια παρεξήγηση ...

Οποιος θέλει, ας απαντήσει παρακαλώ στην εύλογη απορία μου επι της ουσίας.

Βαγγέλης

ΥΓ: (μετά από ώρα)
    Πραγματικά, όσο διαβάζω αυτόν τον εξάψαλμο εναντίον μου δεν ξέρω αν πρέπει να κλαίω ή να γελάω... laugh
    Είσαι σίγουρος ότι εννοείς όσα μου καταμαρτυρείς  idiot2 idiot2
    Και αυτή η ΝΟΤΑΜ πια τι είναι? το εφτασφράγιστο μυστικό του κράτους?
    Πραγματικά πάρε με τηλέφωνο πριν "πηδηχτώ από το παράθυρο" ...
    « Τελευταία τροποποίηση: Παρασκευή, 19 Μαρ 2010, 13:39:11 από vhal » Καταγράφηκε

Ζηλεύω του σταυραετού
    απου πετά στα νέφη
    και με τ' αστροπελέκια.
    Nemesis
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #51 στις: Παρασκευή, 19 Μαρ 2010, 19:05:27 »

Εθελοντής ,προσφέρθηκε (έχοντας ως απαιτήσεις ,να του δοθούν πατατάκια ,μπύρες και τσιγάρα)  να ανέβει σε  παρακείμενο δέντρο ύψους 120μ! έχοντας σαν εξοπλισμό μία ντουντούκα και ένα λέιζερ.

Μετά την τοποθέτηση ουροκαθετήρα ! ( βλέπε μπύρες) και την επισήμανση να μην βάλει φωτιά στο δέντρο! (βλέπε τσιγάρα) ο εθελοντής τοποθετήθηκε στην κορυφή του δέντρου (δεν αποκαλύπτω με ποιόν τρόπο, είναι μυστικό!), προκειμένου να ελέγχει με το λέιζερ το ύψος των ανεμοπτέρων(ελεγκτής εναέριας κυκλοφορίας).

Αναπάντητο ερώτημα: ποιος ήταν ο Εθελοντής?  Huh

Στο θέμα τσιγάρο και εθελοντή - παρατηρητή θέλω να σταθώ και παράλληλα να διαμαρτυρηθώ διότι δεν του εδόθη σταχτοδοχείο (τασάκι),και μη έχοντας οικολογική συνείδηση πετούσε τις στάχτες από τα τσιγάρα κάτω , με αποτέλεσμα να έρθουν στα μάτια μου !!!και στον έκτο γύρο να προσγειωθώ ΕΚΤΟΣ του προκαθορισμένου χώρου και να μηδενιστώ παίρνοντας τον ανώτερο βαθμό ποινής !!!!!!!!!

Γιατί κύριοι διοργανωτές δεν το προβλέψατε ;;;;;;;;;;;;;;           

[/quote]
    Καταγράφηκε
    mastoras
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #52 στις: Σάββατο, 20 Μαρ 2010, 00:33:09 »

Βαγγέλης καλημέρα και πάλι 

Πιστεύω ότι σε πρόλαβα και δεν έκανες καμιά κουταμάρα.   Cheesy Πριν λίγο γύρισα και τώρα είδα το τελευταίο μήνυμα σου.

Βασικά έχω να σου πω ότι οι σκληροί χαρακτηρισμοί μου σε καμία περίπτωση δεν απευθύνονται σε εσένα. Δεν θα μπορούσα να το κάνω άλλωστε γιατί γνωριζόμαστε πολύ καλά.

Εάν το μήνυμα μου το έλαβες ως επιθετικό [δεν είχα αυτόν τον σκοπό] αυτό έχει  να κάνει με τα μηνύματα σου στο θέμα των κανονισμών που δεν μου αρέσουν καθόλου. Δικαίωμα σου βέβαια όπως και δικό μου.

Απορώ προς τι αυτή η στάση σου τώρα τελευταία. Είναι όντως περίεργη και με βάζεις σε σκέψεις. Διαμαρτύρεσαι για όλα, ξεκίνησες για το ύψος, μετά για το βάρος, κτλ κτλ,  και όταν εξηγήθηκαν όλα από τον Ζετέκο, τώρα άρχισες να προκαλείς ζητώντας λεπτομέρειες για το ΝΟΤΑΜ.
    Εαν προσθέσω και τις μάγισες, νεράιδες, ξωτικά, σάπια συστήματα, και διάφορες άλλες αιχμές για τον οργανωμένο αερομοντελισμό, που αναφέρονται στα μηνύματα σου, ίσως θα πρέπει φίλε να καταλάβεις την αντίδραση μου.

Καλό ξημέρωμα και δώσε χαιρετισμούς στους καλούς φίλους......
    Καταγράφηκε

Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Master contributor
    Aeromodeller Hero Member

AKA "jkon" ή "θείος Γιάννης"

« Απάντηση #53 στις: Σάββατο, 20 Μαρ 2010, 07:36:01 »

Πιστεύω ότι ήρθε και πάλι ο καιρός να (ξανα-) διαβάσετε ένα παλιό αρθράκι μου

https://www.aeromodelling.gr/ForumS/index.php?topic=1059.0;theme=
    Καταγράφηκε

Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Πρόεδρος Ε.Α.Α.
    GASTON
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #54 στις: Σάββατο, 20 Μαρ 2010, 09:00:01 »

Κύριοι σας βαρέθηκα!
     Βαρέθηκα τον κάθε έναν και μηδενός εξαιρουμένου να βγάζει τα απωθημένα του στον μοντελισμό είτε λέγονται απλή χομπίστες η αθλητές η πατεράδες του μοντελισμού η όπως αλλιώς θέλετε να λέγεστε. Ότι δεν μπορεί ο καθένας να περάσει στην προσωπική του ζωή έρχεται να το επιβάλει στο χόμπι.
    Βαρέθηκα μετά από τόσα χρόνια τόσοι λίγη-οι να καταστρέφουν για τόσους πολλούς, τα παραδείγματα μου πολλά αλά δεν θα σταθώ σ’αφτά για να μην φωτογραφήσω κάποιους.
    Βαρέθηκα το “όχι όχι εγώ θα σας πω τι θα κάνετε” και αν δεν το κάνετε θα δείτε τι θα πάθετε. Αυτά αλλού όχι στο χόμπι. Εδώ ήρθαμε γιατί αγαπάμε το αεροπλάνο γιατί μας αρέσει η πτήση η κατασκευή και πάνω από όλα η παρέα. Αρκετή γκρίνια και μιζέρια έχει η καθημερινότητα και δεν θέλουμε να μας φέρετε κ’άλλη εδώ. ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΑΛΟΥ. Να κάνετε συλλογή από γραμματόσημα όπου θα είστε μόνη σας.

ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΜΗΝ ΛΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ !!!!

Το να κάνει κριτική ο καθένας είναι εύκολο και εγώ αυτό κάνω τώρα, να κάνει μια πρόταση για να βελτιώσουμε τα πράγματα όμως?
    Βαρέθηκα τους πολύξερους που για την αυτοπροβολή τους πεταγωντε σε κάθε θέμα για να μας δείξουν τι ξέρουν.
    Αν αυτοί που γκρινιάζουν οργανώσουν έναν αγώνα είμαι σίγουρος ότι δεν θα πείραζε μια παράβλεψη του νόμου.
    Κύριοι ήρθε η ώρα να ΧΑΛΑΡΩΣΟΥΜΕ να ΑΓΑΠΗΘΟΥΜΕ και να περνάμε καλά
    ΑΝΤΕ ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΩ και είμαι σε κρίσιμη ηλικία!!!!!!!!!!!!!!!

Καταγράφηκε

Κώστας Σπυριάδης
    ΕΑΘ Ενωση Αερομοντελιστων Θεσσαλονικης
    ΠΑΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #55 στις: Σάββατο, 20 Μαρ 2010, 09:47:32 »

Πιστεύω ότι ήρθε και πάλι ο καιρός να (ξανα-) διαβάσετε ένα παλιό αρθράκι μου

https://www.aeromodelling.gr/ForumS/index.php?topic=1059.0;theme=

Thumbs up+1000
    Καταγράφηκε

angel 50, T-REX 600 limited edition    http://www.serresairclub.gr/
    http://www.airphotos.gr/
    vhal
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #56 στις: Σάββατο, 20 Μαρ 2010, 10:16:53 »

Τελικά έχω αρχίσει να πιστεύω πως οι αερομοντελιστές είμαστε "περίεργη" ράτσα...

Διατυπώνω μια εύλογη απορία και οι απαντήσεις που παίρνω είναι από προσωπικές επιθέσεις μέχρι "3 πουλάκια κάθονται..."

Ειλικρινά απολογούμαι σε όλους! (και κυρίως στους φίλους από τις Σέρρες που γίνομαι αφορμή -όχι αιτία- να χαλάσει το thread.)

Απολογούμαι γιατί δεν ήξερα πως υπάρχουν "ιερά και όσια" (π.χ. ΝΟΤΑΜ, κανονισμός) για τα οποία δεν πρέπει να μιλάμε και να διατυπώνουμε κριτική εκτός και αν ανήκουμε στην "ηγεσία"...

Απαιτεί ιδιαίτερες ικανότητες το να μπορεί κανείς να έχει θετική σκέψη σε ένα τέτοιο περιβάλλον...

Απολογούμαι και λυπάμαι ...
    Καταγράφηκε

Ζηλεύω του σταυραετού
    απου πετά στα νέφη
    και με τ' αστροπελέκια.
    GiannisX
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #57 στις: Σάββατο, 20 Μαρ 2010, 11:31:22 »

vhal καλώς ήλθες στη δημοκρατία των ολίγων  Thumbs up
    σσσσσσσσσσσ μη μιλάς ! δεν κάνει! τζιζ ! μη ρωτάς ! μην αναπνέεις !  laugh

αφήστε ρε τον άνθρωπο να ρωτήσει ότι θέλει ρε πονηρά μυαλά 
    αμέσως να τον φάτε! (κλασσικά)
    Βαγγέλη το μεγαλύτερο λάθος σου είναι να κάθεσαι να απολογήσε. Μην μπερδεύεις τα δικαιώματα σου.
    Σκέψου πόσο λάθος είναι να απολογήσε σε άτομα εκτός πραγματικότητας και
    ειδικά για πράγματα χωρίς ουσία και δεν έχουν καμία μα καμία σημασία.

Gaston καλά τα λες είσαι αρχηγός  Thumbs up
    Καταγράφηκε

Aeolus-Rc
    GRELE
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #58 στις: Δευτέρα, 22 Μαρ 2010, 13:48:44 »

Αγαπητοι φιλοι
    Στον αγωνα ηταν παρων και ο Δημητρης Ραμμος οποιος δημοσιευσε πολλες φωτογραφιες και σχολια στις σελιδες του

http://www.aeromodelling-news.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=271:--f5j-gr-&catid=42:gallery&Itemid=122

Σε μια απο αυτες καποιος (γνωστος και μη εξαιρετεος) αναρωτιεται εαν προλαβαινει να γυρισει Θεσσαλονικη απο Σερρες για να παρει το JOINER που ξεχασε!!!
    Φιλικα
     Βασιλης Παπαδοπουλος
    Καταγράφηκε

......electrics are here to stay......
    Nemesis
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #59 στις: Δευτέρα, 22 Μαρ 2010, 18:54:31 »

Αγαπητοι φιλοι
    Στον αγωνα ηταν παρων και ο Δημητρης Ραμμος οποιος δημοσιευσε πολλες φωτογραφιες και σχολια στις σελιδες του

http://www.aeromodelling-news.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=271:--f5j-gr-&catid=42:gallery&Itemid=122

Σε μια απο αυτες καποιος (γνωστος και μη εξαιρετεος) αναρωτιεται εαν προλαβαινει να γυρισει Θεσσαλονικη απο Σερρες για να παρει το JOINER που ξεχασε!!!
    Φιλικα
     Βασιλης Παπαδοπουλος[/color]

Αγαπητέ Βασίλη (GRELE) μήπως μπορείς να πεις τον τρόπο για να ενεργοποιήσω την φωνή -ήχο , για τις φωτογραφίες στον υπολογιστή μου, σε ευχαριστώ εκ των προτέρων.

φιλικά
    ΝΙΚΟΛΑΣ
    Καταγράφηκε
    Σελίδες: 1 2 3 [4] 5     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Πτήσεις - Εκδηλώσεις - Ενημέρωση  |  Ανακοινώσεις (Συντονιστές: Γιώργος Κανδυλάκης, andreas)  |  Θέμα: Περιφερειακοί ηλεκτρ. ανεμοπ. F5J - GR, Σέρρες, 14 Μαρ. 2010
    Μεταπήδηση σε: