Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.759 μηνύματα σε 12.386 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Τετάρτη, 22 Ιουλ 2026, 01:19:08

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Τετάρτη, 22 Ιουλ 2026, 01:19:08

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από spirost
    [Σήμερα στις 00:30]

από Markhelis
    [Χθες στις 23:34]

[Χθες στις 17:10]

από pq
    [Δευτέρα, 20 Ιουλ 2026, 22:47:44]

[Κυριακή, 19 Ιουλ 2026, 08:30:46]

από dominicm
    [Παρασκευή, 17 Ιουλ 2026, 18:43:56]

[Πέμπτη, 16 Ιουλ 2026, 18:22:36]

[Τετάρτη, 15 Ιουλ 2026, 18:55:59]

από carapis
    [Τρίτη, 14 Ιουλ 2026, 22:41:46]

από ΗΑWK 100
    [Τρίτη, 7 Ιουλ 2026, 00:24:58]

[Δευτέρα, 6 Ιουλ 2026, 08:22:45]

από AKISSSS
    [Κυριακή, 5 Ιουλ 2026, 13:15:28]

από spirost
    [Σάββατο, 4 Ιουλ 2026, 22:56:59]

[Παρασκευή, 3 Ιουλ 2026, 19:49:29]

[Παρασκευή, 3 Ιουλ 2026, 12:32:39]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309759
    Σύνολο θεμάτων: 12386
    Online σήμερα: 811
    Online έως τώρα: 1547
    (Πέμπτη, 25 Ιουν 2026, 09:39:30)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 1
    Επισκέπτες: 756
    Συνολικά: 757
    Στυλ εμφάνισης

Συνδεδεμένες εκδηλώσεις
    • 5η Πανελλήνια Επίδειξη Αερομοντ., Βόλος, 8-9 Μάη: Σάββατο, 8 Μαΐ 2010 - Κυριακή, 9 Μαΐ 2010
    Σελίδες: 1 2 [3] 4 5 6 ... 15     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: 5η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΑΕΡΟΜΟΝΤΕΛΩΝ - 9 ΜΑΙΟΥ 2010 - Α.Ε.ΜΑ. & 111 Π.Μ.  (Αναγνώστηκε 53312 φορές)
    PaNt
    Aeromodeller Hero Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Προσωπικη μου γνωμη,δεν επιβαλλω σε κανενα και τπτ

« Απάντηση #30 στις: Τετάρτη, 21 Απρ 2010, 00:05:26 »

Και εγώ μα την σειρά μου θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους φίλους που θα μας τιμήσουν με την παρουσία τους .

Αντώνη Κώνστα άμα δεν σε δω στην πύλη της 111Π.Μ. δεν σε πιστεύω.

Επίσης μια παράκληση στους κολημένους  idiot2 προέδρους των σωματείων οπου υπάρχουν φίλοι αερομοοντελιστές που θέλουν να έρθουν και

δεν τους υπογράφουν τις αιτήσεις συμμετοχής. Μπορεί αυριο να έχουμε 21/4/2010 αλλα η χούντα ήταν 21/4/1974. Ξυπνάτε μια γιορτή είναι δεν

έχει το δικαίωμα κανένας να στερεί το δικαίωμα στην ελευθερία και ειδικά στον Αερομοντελισμό. Και μετά ψάχνουμε να δούμε γιατι δεν πάμε

μπροστά και μας φταίει η πολιτεία μόνοι μας σκοτώνουμε των Ελληνικό Αερομοντελισμό ξυπνάτε ρε !!!!!!!!!!   

ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ

ΚΑλα οκ ας σοβαρευτουμε λιγακι.. ελεος..
    Να ρωτησω κατι σχετιο αν καποιος δεν ειναι γραμμενος καπου δεν μπορει να ερθει??? Σαν συμμετοχη εννοω...!
    Καταγράφηκε
    Hobbitakos
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #31 στις: Τετάρτη, 21 Απρ 2010, 00:24:25 »

Και εγώ μα την σειρά μου θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους φίλους που θα μας τιμήσουν με την παρουσία τους .

Αντώνη Κώνστα άμα δεν σε δω στην πύλη της 111Π.Μ. δεν σε πιστεύω.

Επίσης μια παράκληση στους κολημένους  idiot2 προέδρους των σωματείων οπου υπάρχουν φίλοι αερομοοντελιστές που θέλουν να έρθουν και

δεν τους υπογράφουν τις αιτήσεις συμμετοχής. Μπορεί αυριο να έχουμε 21/4/2010 αλλα η χούντα ήταν 21/4/1974. Ξυπνάτε μια γιορτή είναι δεν

έχει το δικαίωμα κανένας να στερεί το δικαίωμα στην ελευθερία και ειδικά στον Αερομοντελισμό. Και μετά ψάχνουμε να δούμε γιατι δεν πάμε

μπροστά και μας φταίει η πολιτεία μόνοι μας σκοτώνουμε των Ελληνικό Αερομοντελισμό ξυπνάτε ρε !!!!!!!!!!   

ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ

ΚΑλα οκ ας σοβαρευτουμε λιγακι.. ελεος..
    Να ρωτησω κατι σχετιο αν καποιος δεν ειναι γραμμενος καπου δεν μπορει να ερθει??? Σαν συμμετοχη εννοω...!

Δεν υπαρχει σοβαροτητα ........................
    Καταγράφηκε
    tsiou
    Aeromodeller Full Member

Λεονταρίτης Χρήστος

« Απάντηση #32 στις: Τετάρτη, 21 Απρ 2010, 07:54:04 »

Ελα όμως που είναι αλήθεια.
    Καταγράφηκε

ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑΚΙ (ΝΑΖΑΡΗΣ Δ.) 
      ΜΚ (ΚΕΡΠΙΝΗΣ)
      ΙΕΡΑΞ
    johnraptor
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #33 στις: Τετάρτη, 21 Απρ 2010, 10:13:22 »

Καλημέρα και συγχαρητήρια στους διοργανωτές του air show θα θέλαμε να μας δώσετε εαν είναι δυνατόν και τηλέφωνα από ξενοδοχεία- δωμάτεια για να κλείσουμε ετσι ώστε να μην ψάχνουμε τελευταία ώρα.
    Καταγράφηκε
    aragon
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #34 στις: Τετάρτη, 21 Απρ 2010, 12:38:10 »

δεν τους υπογράφουν τις αιτήσεις συμμετοχής.

Για να έχει υπόσταση μια τέτοια κατηγορία, πρέπει να συνοδεύεται με συγκεκριμένα ονόματα.
    (ο "τάδε" αρνήθηκε να υπογράψει τη συμμετοχή του "τάδε")

ΑΝ υπάρχουν τέτοιοι πρόεδροι, πρέπει να τους μάθουν ΟΛΟΙ, έτσι ώστε να μπορεί να τους κρίνει ο καθένας, εφόσον προκειται για αιρετή θέση.

Διαφορετικά, θα θεωρηθεί στην καλύτερη περίπτωση λασπολογία,

ενώ στη χειρότερη, φόβος για την επιτυχία της εκδήλωσης,
    και προετοιμασία του εδάφους, για την εύκολη δικαιολογία, σε περίπτωση πιθανής μη αναμενόμενης προσέλευσης αερομοντελιστών.
    Καταγράφηκε
    PaNt
    Aeromodeller Hero Member

Προσωπικη μου γνωμη,δεν επιβαλλω σε κανενα και τπτ

« Απάντηση #35 στις: Τετάρτη, 21 Απρ 2010, 13:10:54 »

Για να έχει υπόσταση μια τέτοια κατηγορία, πρέπει να συνοδεύεται με συγκεκριμένα ονόματα.

ΑΝ υπάρχουν τέτοιοι πρόεδροι, πρέπει να τους μάθουν ΟΛΟΙ, έτσι ώστε να μπορεί να τους κρίνει ο καθένας, εφόσον προκειται για αιρετή θέση.

και προετοιμασία του εδάφους, για την εύκολη δικαιολογία, σε περίπτωση πιθανής μη αναμενόμενης προσέλευσης αερομοντελιστών.

Ναι και πως θα το αποδειξει... ΑΠλα κατι ακουσε και το αναφερει...!
    Πες οτι λεει ο ταδε και οταδε.. μετα ομως εκεινοι καλλιστα μπορουν να πουνε δεν μου φεραν τπτ να υπογραψω και τελος..!
    Καταγράφηκε
    andreas
    Moderator

« Απάντηση #36 στις: Τετάρτη, 21 Απρ 2010, 13:27:12 »

Δεν υπαρχει κανενας λογος να ψαχνετε οτιδηποτε σε σχεση με την 5η επιδειξη αερομοντελων απλα επικοινωνηστε με τους διοργανωτες και θα λυθουν ολες οι αποιες σας.
    Καταγράφηκε

Fly hard ...land soft!
    Rheno Racer
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #37 στις: Τετάρτη, 21 Απρ 2010, 13:54:04 »

Καλημέρα και συγχαρητήρια στους διοργανωτές του air show.

Παρακολουθώ αρκετό καιρό τα δρώμενα και επέλεξα το πρώτο μου μήνυμα να είναι εδώ μιας και έμεινα με τις καλύτερες εντυπώσεις απο τα προηγούμενα AirShow, που τα επισκέφθηκα σαν θεατής.

Παίρνωντας ως αφορμή τις δηλώσεις του συμForumίτη Tsiou θα ήθελα να με ενημερώσετε εαν εγώ αυτόνομα μπορώ να συμμετάσχω στο πρόγραμμα της εκδήλωσης μιας και δεν είμαι μέλος κάποιου φορέα - συλλόγου.
    Το ρωτάω αυτό γιατί διαβάζα σε κάτι άλλες καταχωρήσεις που μιλούν για ασφάλειες κλπ κλπ.

Το επίπεδο μου σαν χειριστής Τ/Κ Ε/Π είναι μέτριο και αναρωτιέμαι εάν ανασφάλιστος έρθω να πετάξω και δεχθώ παρεμβολή και πέσει το Ε/Π μου ποιός θα μου το πληρώσει ή τις ζημιές που θα προξενήσει - τραυματισμό στους δικαιούχους ?

Εχετε κανονίσει αυτό το θέμα της ασφάλισης ?

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στο δυσκολο εργο σας.

Υ.Σ. Ο φίλος Tsiou εξεδήλωσε κάποιες κατηγορίες για κάποιον άνθρωπο. Φίλε Tsiou μπορείς να μου τον υποδείξης γιατι έτσι καινούργιος που είμαι στον χώρο να μπορέσω να τον αποφύγω.
    Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων !
    Καταγράφηκε

JR DSX9 - ΤREX-500 Esp - Sebart Sukhoi 50e v2
    mitsos55
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #38 στις: Τετάρτη, 21 Απρ 2010, 14:01:55 »

παιδια ας χαρουμε την επειδηξη...εμεις ερχωμαστε απο Ορεστιαδα και θα παρουμε και μερος...ας κανουμε ολοι το ιδιο, πιστευω ειναι ενα μεγαλο γεγονος για τον αερομοντελισμο και αρεσει σε ολους μας,δεν ειναι ωρα για γκρινια,ειναι ωρα για να χαρουμε ολοι,εμενα μου εκανε μεγαλη εντυπωση αυτο που ακουσα και αν υπαρχει τετοιος προεδρος θα πρεπει να το μαθουνε αυτοι που πρεπει να το ξερουνε
    ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ
    Καταγράφηκε

Ο χρονος και η υπομονη σου θα δικαιωσουν τις προσπαθειες
    σου
    Kiril
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #39 στις: Τετάρτη, 21 Απρ 2010, 14:06:41 »

Ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ και παλι στα παιδια που οργανωνουν τετοια επιδειξη.
    Επισης καλο δρομο σε οσους ταξιδεψουν. Thumbs up
    Καταγράφηκε
    GRELE
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #40 στις: Τετάρτη, 21 Απρ 2010, 14:46:49 »

Αγαπητοι φιλοι
    Παλαιοτερα υπηρξε ξανα μια παρεξηγηση σχετικα με το ιδιο θεμα.
    Συγκεκριμενα μελος της ΕΑΘ ζητησε να του χορηγηθει απο το ΔΣ της λεσχης μας καποιο "πιστοποιητικο πτητικης ικανοτητας" προκειμενου να παρει μερος στην επιδειξη.Κατι τετοιο φυσικα δεν εγινε διοτι το ΔΣ δεν μπορει να αναλαβει ,και μαλιστα εγγραφως , τετοια ευθυνη για κανεναν ουτε καν για παλαια καταξιωμενα μελη ποσο μαλλον για νεα και αδοκιμαστα .Αυτο τοτε θεωρηθηκε ,λανθασμενα, ως "σαμποταρισμα" της εκδηλωσης.
    Πιστευω οτι στο σημειο αυτο υπαρχει ασαφεια σε οτι αφορα τα ζητουμενα οπως προκυπτει απο την αναγνωση του κειμενου της εκδηλωσης το οποιο και παραθετω.....
    ""  Γ. Οι έχοντες κατά ομολογία την ικανότητα χειρισμού του αερομοντέλου, χωρίς
    τον παραμικρό ενδοιασμό γι’ αυτό. Σε περίπτωση που κάποιος είναι σχετικά
    νέος και επιθυμεί να λάβει μέρος στην πτητική επίδειξη και δεν πληροί τον
    συνδυασμό χρόνου πτήσεων και την κοινή ομολογία συναθλητών και
    παραγόντων που γνωρίζουν την ικανότητα του, τότε με έγγραφη σύσταση του
    ΔΣ του σωματείου του μπορεί να λάβει μέρος, καταθέτοντας την δήλωση αυτή
    στην γραμματεία της εκδήλωσης.  ""

Το μονο που μπορει  να βεβαιωσει το ΔΣ μιας λεσχης ειναι για παραδειγμα εαν καποιος ειναι μελος της λεσχης και ισως εαν ειναι και ταμειακως τακτοποιημενος.
    Και τελειωνω λεγοντας οτι ΦΥΣΙΚΑ το ΔΣ της ΕΑΘ ουδεποτε απαγορευσε την συμμετοχη η εθεσε οποιονδηποτε περιορισμο στα μελη της για την συγκεκριμενη εκδηλωση η οποια ελπιζω οτι θα παει και φετος εξισου καλα.

Ελπιζοντας οτι ξεκαθαριστηκαν καποιες παρεξηγησεις
    Βασιλης Παπαδοπουλος
    Καταγράφηκε

......electrics are here to stay......
    tsiou
    Aeromodeller Full Member

Λεονταρίτης Χρήστος

« Απάντηση #41 στις: Τετάρτη, 21 Απρ 2010, 15:30:09 »

Kαλησπέρα .

Φίλε αragon για το αν αληθεύει η όχι δεν είναι τυχέο οτι 4 τουλάχιστων που έχω μιλήσει μαζί τους μου το έχουν πεί

και μάλιστα είναι απόφαση του εν'λόγου συλόγου να μην επιτρέψουν την συμμετοχή κανενός απο τα μέλοι ή αθλητές του σωματείου τους.

Αγαπητέ κύριε ΓΚΡΕΛ να΄στε σίγουρος οτι δεν αναφέρομαι στην Ε.Α.Θ και με χαρά θα περιμένουμε την συμμετοχή των μελών σας.

M.Α.X

ΤΣΙΟΥ
    Καταγράφηκε

ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑΚΙ (ΝΑΖΑΡΗΣ Δ.) 
      ΜΚ (ΚΕΡΠΙΝΗΣ)
      ΙΕΡΑΞ
    tiramolla
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #42 στις: Τετάρτη, 21 Απρ 2010, 16:17:25 »

νομίζω ότι το θέμα είναι ο φόβος και ο πανικός που νιώθετε με την σκέψη
    ότι η εκδήλωση θα είναι ακόμα πιο μεγάλη από πέρσι
    και όπως φαίνεται εσύ και το θύμα σου κάνετε τα πάντα για να την σαμποτάρεται

γιατί δεν τα λες όλα αυτά με το επώνυμο σου τι φοβάσαι τα δικαστήρια?

αφού έχεις ταλέντο σε αυτά
    Καταγράφηκε
    Rheno Racer
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #43 στις: Τετάρτη, 21 Απρ 2010, 16:23:01 »

Ρε παλληκάρια γιατί δεν λέτε ποιός Huh

ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΕΤΟΙΑ ΡΕ ΓΜΤ HuhHuhHuh??
    Καταγράφηκε

JR DSX9 - ΤREX-500 Esp - Sebart Sukhoi 50e v2
    Βαγγέλης Ξένος
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #44 στις: Τετάρτη, 21 Απρ 2010, 16:32:39 »

Καλησπέρα σας,

Με την ιδιότητά μου σαν Πρόεδρος του ΔΣ της ΑΕΜΑ και επειδή πολλά λέγονται, άλλα δικαιολογημένα και άλλα αδικαιολόγητα, θα ήθελα την κατανόησή σας για την παρέμβασή μου.
    1.Βασικά στις 9 Μαΐου 2010 έχουμε μια εκδήλωση που την ξεκινήσαμε και την θεωρούμε γιορτή και δεν υπάρχει λόγος για καμία αντιπαράθεση ή «λασπολογία». Όπως επίσης δεν υπάρχει ανάγκη να απολογηθούμε σε κανένα αν αποτύχει ή όχι η εκδήλωση. Η δεδομένη επιτυχία της εκδήλωσης κάθε χρόνο  - όπως και φέτος – είναι ότι η 111 ΠΜ και η Πολεμική Αεροπορία ανοίγει τις πύλες της μία φορά για την γιορτή της Αεροπορίας τον Νοέμβριο και μία φορά στην γιορτή του Ελληνικού Αερομοντελισμού τον Μάιο. Επιτυχία είναι, να είναι όλοι ικανοποιημένοι που συμβαίνει να υπάρχει τέτοια εκδήλωση στην Ελλάδα.
    Τόσοι και τόσοι αερομοντελιστές που έρχονται κάθε χρόνο και ανυπομονούν να έλθουν και πάλι, αξίζουν σεβασμού και όχι περιθωριοποίησης απομόνωσης από τον οποιονδήποτε.
    Συνεπώς δεν έχουν καμία θέση οι μεμψιμοιρίες και οι μικρότητες από κανένα μας. Ο καθένας μας κρίνεται από εκεί που πρέπει να κριθεί.
    2.Επειδή όμως πρέπει για τυπικούς και ουσιαστικούς λόγους να ακολουθήσουμε διαδικασίες και κανόνες, γι αυτό θα πρέπει να υπάρχει κατανόηση και καλή προαίρεση, και πάνω απ όλα συμμόρφωση στους όρους που θέτει η Πολεμική Αεροπορία που μας φιλοξενεί.
    3.Οτιδήποτε θέλει κάποιος – που ενδιαφέρεται να ρωτήσει – σχετικά με την εκδήλωση, να μη διστάσει να επικοινωνήσει μαζί μας για διευκρινήσεις. Το τηλέφωνό μου είναι στη διάθεσή σας. 6936904335 .

Τέλος ότι αφορά σε ότι έχει γράψει ο ανώνυμος – «επώνυμος» aragon:
    “Διαφορετικά, θα θεωρηθεί στην καλύτερη περίπτωση λασπολογία,

και προετοιμασία του εδάφους, για την εύκολη δικαιολογία, σε περίπτωση πιθανής μη αναμενόμενης προσέλευσης αερομοντελιστών”

Έχει απαντηθεί από τα παραπάνω. Εάν κε aragon θέλετε να πείτε κάτι, πείτε το επωνύμως για να ξέρουν και οι άλλοι ποιος είστε.( γιατί εγώ ξέρω). Ξέρετε πολύ καλά ότι τα μυστικά πολλές φορές δεν είναι μυστικά, και ο μόνος που νομίζει ότι είναι μυστικά είναι ο ίδιος.
    Καταγράφηκε

Βαγγέλης Ξένος
    Σελίδες: 1 2 [3] 4 5 6 ... 15     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Πτήσεις - Εκδηλώσεις - Ενημέρωση  |  Ανακοινώσεις (Συντονιστές: Γιώργος Κανδυλάκης, andreas)  |  Θέμα: 5η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΑΕΡΟΜΟΝΤΕΛΩΝ - 9 ΜΑΙΟΥ 2010 - Α.Ε.ΜΑ. & 111 Π.Μ.
    Μεταπήδηση σε: