|
v_tolias
|
 |
« Απάντηση #45 στις: Πέμπτη, 2 Νοε 2006, 01:36:09 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Κανένα δεν έμεινε εκέι πάνω...
|
|
|
|
sfyris
|
 |
« Απάντηση #46 στις: Πέμπτη, 2 Νοε 2006, 01:42:35 » |
|
Από δω το πάτε από κει το πατε τελικά στα πνευστά και τα κλαρίνα μου το γυρνάτε 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Έχεις σκεφτεί ποτέ οτι δεν προσέλαβα τον γιο, τον αδερφό, τον ξάδερφο, το φίλο σου στην επιχείρησή μου επειδή εσύ κάνεις πλούσιο το κάθε κινεζάκι;
|
|
|
|
Κωστης
|
 |
« Απάντηση #47 στις: Πέμπτη, 2 Νοε 2006, 01:53:55 » |
|
Μιας και λεμε για μουσικα οργανα, επαιζα στο δημοτικο τρομπονι στην φιλαρμονικη.Επειτα το γυρισα σε μπαγλαμα μεχρι που καθισε καποιος πανω και μου τον εσπασε.Ειχα μεγαλη τρελα με τα ρεμπετικα τοτε οπως και τωρα(να'ναι καλα ο πατερας μου)...επειτα μεταπηδησα σε μπουζουκι αλλα τελικα στα φοιτητικα χρονια με κερδισε η ηλεκτρικη κιθαρα!Βεβαια ονειρο μου ειναι να μαθω κλαρινο Θεσσαλικο(αιντε το αιμα μας) 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
…χαρά στον Ίκαρο αψήφιστα που υψώθη φτεροπλάστης…
|
|
|
|
kmandila
|
 |
« Απάντηση #48 στις: Πέμπτη, 2 Νοε 2006, 07:33:09 » |
|
 Κωστή σχετικά με τα γραφόμενά σου για την μουσική και τα όργαμα που ασχολείσαι μου καρφώθηκε μια ιδέα.Έχει δει πουθενά κανείς αεροπλάνο σε σχήμα κιθάρας?  Το λέω γιατί έχουμε δεί παράξενες κατασκευές όπως σπιτάκι σκύλου και μηχανή κουρέματος γκαζόν να πετάνε.Για σκέψου το λίγο  Θα είναι δύο (αγάπες) σε μία. Υ.Γ σχετικά με το κλαρίνο θα πρέπει να έρθεις σε επαφή με τον Στέλιο Κουτσό.Απο οτι γνωρίζω τελευταία διαπρέπει σε αυτό το όργανο. 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Κωστης
|
 |
« Απάντηση #49 στις: Πέμπτη, 2 Νοε 2006, 14:13:06 » |
|
Καταπληκτικη η ιδεα με το αεροπλανακι-κιθαρα!Μαλλον με depron θα ηταν σχετικα ευκολο να γινει.Το θεμα ειναι οτι η ταστιερα θα χρειαστει γερη ενισχυση διοτι με μια αποτομη κλιση,ειναι πιθανο να σπασει.Εκτος αν κανω καμια telecaster 21 ταστων  Περα απο την πλακα αυτο ειναι μια προκληση για καποιον που εχει εμπειρια στον χωρο.Προσωπικα ακομη απειρος ειμαι και το πιο πιθανο θα ηταν να φτιαξω μια κιθαρα-αερομοντελο το οποιο θα εμενε μονιμα στη γη!Παντως δεν ειναι καθολου κακη ιδεα!  Σχετικα με τον κυριο Στέλιο Κουτσό ας αγορασω πρωτα το κλαρινο και μετα θα τον τηλ να μου μαθει τπτ γιατι τρελενομαι με τον ηχο και τις δυνατοτητες αυτου του οργανου!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
kmandila
|
 |
« Απάντηση #50 στις: Πέμπτη, 2 Νοε 2006, 15:25:36 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
gregman
|
 |
« Απάντηση #51 στις: Πέμπτη, 2 Νοε 2006, 15:37:47 » |
|
κατι με τον κακοφωνιξ απο τον αστεριξ μου φαινεται το σχολιο, που θα βρουμε ομως ψηλο δεντρο να κρεμασουμε τον κουτσο οταν πιασει να παιζει.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Γρηγόρης Μανουσακάκης
|
|
|
|
kmandila
|
 |
« Απάντηση #52 στις: Πέμπτη, 2 Νοε 2006, 15:44:56 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Periklis
|
 |
« Απάντηση #53 στις: Πέμπτη, 2 Νοε 2006, 17:31:54 » |
|
[Αλλα εχω καψει 2 καρτες ηχου μεσα σε εναν μηνα και μαζευω χρηματα να παρω μια καλη με δικη της προενισχυση! Περαν τουτου ποσοι απο εσας ασχολειστε με μουσικα οργανα?
Γιατι δεν δοκιμαζεις ενα jmp-1 με midi in-out? Και θα εχεις και ηχο οχι αστεια... 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Κωστης
|
 |
« Απάντηση #54 στις: Παρασκευή, 3 Νοε 2006, 15:46:01 » |
|
[Αλλα εχω καψει 2 καρτες ηχου μεσα σε εναν μηνα και μαζευω χρηματα να παρω μια καλη με δικη της προενισχυση! Περαν τουτου ποσοι απο εσας ασχολειστε με μουσικα οργανα?
Γιατι δεν δοκιμαζεις ενα jmp-1 με midi in-out? Και θα εχεις και ηχο οχι αστεια...  Το σκεφτηκα κι αυτο ωσπου ειπα να παρω μια λαμπατη προενισχυση για να κανω τη δουλεια μου.Ειμαι λατρης της λαμπας γενικα και οχι των ψηφιακων κυκλωματων που κυκλοφορουν!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Periklis
|
 |
« Απάντηση #55 στις: Παρασκευή, 3 Νοε 2006, 20:58:39 » |
|
Ειμαι λατρης της λαμπας γενικα και οχι των ψηφιακων κυκλωματων που κυκλοφορουν! Σωστοςςςς  Αν εδιαφερεσαι εχω ενα rack case που το δινω με τελικοι λαμπατο και προενισχυση. Αν ειναι στειλε pm η mail να σου οω τι ειναι αναλυτικα γιατι αν αρχισουμε τα κιθαριστικα θα μας βαλουν χερι... 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Γιώργος Κανδυλάκης
|
 |
« Απάντηση #56 στις: Παρασκευή, 3 Νοε 2006, 22:30:45 » |
|
ακριβώς... 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
όσο ελαφρύτερα είναι, τόσο ψηλότερα πάνε
μέτρα με μικρόμετρο, σημάδεψε με κιμωλία, κόψε με τσεκούρι...
|
|
|
|
Κωστης
|
 |
« Απάντηση #57 στις: Σάββατο, 4 Νοε 2006, 01:05:34 » |
|
Αγαπητε Περικλη βρηκα τον ηχο μου με την αγορα ενος mesa boogie και μιας γλυκητατης telecaster οποτε δε νομιζω να χρειαστω ακομη την ρακιερα αλλα ποτε μη λες ποτε!  Μου λειπει μια Huber και μια stratocaster.Μετα τι αλλο θα θελω σαν κιθαριστας περα απο ενα πληρες εξοπλισμενο στουντιο??? Μαλλον ενα χαρτι για να με κλεισουν στο τρελοκομειο  Περαν τουτου δυο πολυ καλα σαιτ για μουσικα οργανα ειναι το www.noiz.gr και το forum.kithara.grΕλενξε τa αν θελεις.Εχουν και αγγελιες! 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
kmandila
|
 |
« Απάντηση #58 στις: Σάββατο, 4 Νοε 2006, 08:23:49 » |
|
|
|
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: Σάββατο, 4 Νοε 2006, 08:25:34 από kmandila »
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Κωστης
|
 |
« Απάντηση #59 στις: Σάββατο, 4 Νοε 2006, 11:52:11 » |
|
Προσωπικα προτιμω αυτην: http://www.thomann.de/gr/fender_52vintage_telecaster.htm για rock και light blues και αυτην: http://www.guitars.gr/photo/products/huber/Dolphin.jpg η απολυτη κιθαρα για blues και οχι μονο!!! kmndila η κιθαρα που εχετε βαλει ειναι μια απλη stratocaster σε πολυ καλα χρηματα για καποιον που θελει να αρχισει να ασχολειται με την μουσικη.Λογω των μαγνητων και του σχεδιασμου της προοριζεται κυριως για πιο χαλαρα παιξιματα και οχι τοσο για μεταλ!Καλα η fender εχει κανει 1002 αλλαγες πανω στις κιθαρες της.Απο τη συγκεκριμενη εταιρια μονο οι telecaster μου αρεσουν κι ελαχιστες strat κυριως παλιοτερα μοντελα!Τεσπα ειναι ενα θεμα αρκετα οφ τοπικ δε χρειαζεται να αναλυθει εδω!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|