Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.374 μηνύματα σε 12.374 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Τετάρτη, 22 Απρ 2026, 03:02:20

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Τετάρτη, 22 Απρ 2026, 03:02:20

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    [Χθες στις 07:07]

από Markhelis
    [Χθες στις 02:55]

από vilisdev
    [Δευτέρα, 20 Απρ 2026, 10:26:27]

από Loukis35
    [Κυριακή, 19 Απρ 2026, 15:46:42]

από ILIASDJ
    [Σάββατο, 18 Απρ 2026, 10:47:06]

[Παρασκευή, 17 Απρ 2026, 17:09:58]

από dominicm
    [Πέμπτη, 16 Απρ 2026, 12:17:38]

από TheLurker
    [Τετάρτη, 15 Απρ 2026, 22:18:16]

από CMarkop
    [Τρίτη, 14 Απρ 2026, 20:34:15]

[Τρίτη, 7 Απρ 2026, 13:22:33]

από tsiou
    [Δευτέρα, 6 Απρ 2026, 16:08:45]

από Yiannis_S
    [Παρασκευή, 3 Απρ 2026, 21:34:33]

[Δευτέρα, 30 Μαρ 2026, 15:19:53]

από dominicm
    [Κυριακή, 29 Μαρ 2026, 16:16:51]

[Σάββατο, 28 Μαρ 2026, 23:22:09]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309374
    Σύνολο θεμάτων: 12374
    Online σήμερα: 59
    Online έως τώρα: 1194
    (Τετάρτη, 1 Απρ 2026, 04:29:41)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 1
    Επισκέπτες: 44
    Συνολικά: 45
    Στυλ εμφάνισης

Μην ανοίγετε εδώ θέματα που δεν έχουν καμμία σχέση με αερομοντελισμό. Το πιθανότερο είναι οτι θα διαγραφούν γιατί είναι εκτός αντικειμένου του Aeromodelling GR.

Σελίδες: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Τι λέτε στις γυναίκες σας?  (Αναγνώστηκε 34722 φορές)
    sfyris
    Aeromodeller Hero Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« Απάντηση #60 στις: Κυριακή, 26 Νοε 2006, 22:43:20 »

Assembly 386 εννοώ......ωχ ξεφύγαμε πιπέρι... police
    Καταγράφηκε

Έχεις σκεφτεί ποτέ οτι δεν προσέλαβα τον γιο, τον αδερφό, τον ξάδερφο, το φίλο σου στην επιχείρησή μου επειδή εσύ κάνεις πλούσιο το κάθε κινεζάκι;
    Κώστας Κωστόπουλος
    Aeromodeller Hero Member

AKA "agridoc"

« Απάντηση #61 στις: Κυριακή, 26 Νοε 2006, 23:10:41 »

Χμμ...    knuppel2

Ποιος έχει δουλέψει line by line assembler;  laugh
    Καταγράφηκε

Πριν κάνετε ερώτηση: Ψάξατε στο Aeromodelling GR ή στο Βιβλίο του jkon;
    Μην κάνετε χαρακτηρισμούς και άσχημα σχόλια, αν μη τι άλλο, συγκρατηθείτε για το καλό του χόμπυ μας.
    sfyris
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #62 στις: Δευτέρα, 27 Νοε 2006, 00:40:31 »

Εγώ σε έναν ATARI ST σε assembly 68000. Όχι μόνο line by line αλλά χρησιμοποίησα και το αποτέλεσμα σαν inline κώδικα σε κώδικα C. Συγκεκριμένα κατασκεύασα με τον αδερφό μου μια εφαρμογή κυβερνητικής και το interface το έφτιαξα σε C γράφοντας το κομμάτι της επικοινωνίας σε assembly 68000.
    Μια άλλη εφαρμογή ήταν μια συσκευή συλλογής στοιχείων καιρού με microcontroller 80C535 της phillips. Εκεί έγραψα το λειτουργικό σε assembly του microcontroller που την έγαψα σε EPROM και στη συνέχεια το interface στην αείμνηστη TURBO C 2. Μάλιστα στο περιβάλλον έγραψα και ένα τμήμα κώδικα που περίστρεφε σε graphics mode 640x480 το λογότυπο του πελάτη μέσα σε ένα κουτί.  Γενικά στο παρελθόν έκανα διάφορα ... buck2 buck2
    Καταγράφηκε

Έχεις σκεφτεί ποτέ οτι δεν προσέλαβα τον γιο, τον αδερφό, τον ξάδερφο, το φίλο σου στην επιχείρησή μου επειδή εσύ κάνεις πλούσιο το κάθε κινεζάκι;
    Κώστας Κωστόπουλος
    Aeromodeller Hero Member

AKA "agridoc"

« Απάντηση #63 στις: Δευτέρα, 27 Νοε 2006, 07:35:35 »

Κοσμά ο  line by line assembler (TI99-4A) δεν μπορούσε να κάνει εισαγωγή ανάμεσα στις γραμμές. Αν ήθελες να προσθέσεις κώδικα πριν το τέλος έπρεπε να τον ξαναγράψεις από την αρχή. Δεν μπορώ να πω οτι τον νοσταλγώ  laugh

Οι μεταγενέστεροι είχαν γραμμές βέβαια (όπως όλοι οι program editors και σήμερα) αλλά είχαν πρόσθεση, αφαίρεση, μετακίνηση κ.τ.λ.
    Καταγράφηκε

Πριν κάνετε ερώτηση: Ψάξατε στο Aeromodelling GR ή στο Βιβλίο του jkon;
    Μην κάνετε χαρακτηρισμούς και άσχημα σχόλια, αν μη τι άλλο, συγκρατηθείτε για το καλό του χόμπυ μας.
    DeltaMan
    Aeromodeller Hero Member

Φέρε ΕΣΥ την αλλαγή που θά 'θελες να Δείς

« Απάντηση #64 στις: Δευτέρα, 27 Νοε 2006, 09:18:11 »

Πώ , πώ ... C++ ... 
    Ποτέ δέν τη συμπάθησα . Το καλύτερο πρόγραμμα για μικροεπεξεργαστή που έχω φτιάξει ποτέ , ήταν σε PBasic . Προγραμμάτισα έναν Basic Stamp SX της   www.parallax.com   .
    Και βέβαια μπορείτε να φανταστείτε τί πρόγραμμα ήταν ... Τηλεκατεύθυνσης ! ...  laugh
    Είχα φτιάξει και Μίξη Elevons kai Flaperons με δύο διακόπτες !
    Καταγράφηκε

Επιτυχία στη Ζωή= Πέφτω "ν" φορές, Ξανασηκώνομαι "ν+1" φορές. Βοήθα τους Έλληνες επαγγελματίες.
    sfyris
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #65 στις: Τετάρτη, 29 Νοε 2006, 01:00:38 »

Όχι ευτυχώς ο συγκεκριμένος που χρησιμοποιούσα ήταν πολύ εξελιγμένο εργαλείο. Ακόμα και runtime debug με register-memory monitoring έκανε. Μέχρι και στιγμιότυπο εξόδου έδινε και στη συνέχεια συνέχιζε τη ροή του προγράμματος από εκεί που σταμάτησε. Είχε την ικανότητα να χειριστεί ακόμα και ΝΜΙ interrupt καθώς και InLineA ρουτίνες που διαχειρίζονταν τα γραφικά, πώς το έκανε ακόμα δε μπορώ να το καταλάβω idiot2 Το νοσταλγώ μια και δε συναντησα παρόμοιο εργαλείο ακόμα. Και τα έκανε αδιαμαρτύρητα χωρίς μια φορά να με πετάξει καμιά περίεργη οθόνη αντίστοιχης αυτής της μπλε των win. Έιχα γράψει χιλιάδες γραμμές κώδικα σαυτό το εργαλείο. Μιλάμε τώρα για εποχή του 83 σε ένα ATARI ST έτσι, όταν τα PC είχαν ακόμα υπαρξιακά προβλήματα. lalala Ο επεξεργαστής 68000 ήταν πολλά χρόνια μπροστά από τους 80xx της εποχής έχοντας 8 DATA και 8 ADDRESS καταχωρητές όλοι των 32 bit. Οι 80χχ άργησαν να αποκτήσουν πάνω από ένα ACCUMULATOR των 8 bit. Το περιβόητο δε σετ MMX που τόσο πάταγο έκανε πια όταν κυκλοφόρησε, ήταν τόσο γνωστό χρόνια πριν, από εμάς που χρησιμοποιούσαμε 68000 που το χρησιμοποιούσαμε σχεδόν σε κάθε πρόγρμαμμα (πολλά χρόνια πριν το κυκλοφορήσει η INTEL στα chip της). Μόνο που δεν το λέγαμε ΜΜΧ απλά το είχαμε σαν ένα απλό σετ εντολών όπως το υπόλοιπο του επεξεργαστή.  buck2 Κρίμα που δεν πέτυχε ο 68000, ο κόσμος θα ήταν πολύ διαφορετικός σήμερα.
    Καταγράφηκε

sfyris
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #66 στις: Τετάρτη, 29 Νοε 2006, 01:05:28 »

Και τώρα κάτι επί του θέματος. Μόλις είδε η γυναίκα μου το παίδεμά μου με τη μηχανή του ελικοπτέρου, τι γύρισε και μου είπε ρε παιδιά. "Δεν παίρνεις μια καινούργια βρε αγόρι μου να μην παιδεύεσαι;" Δεν έχω σκοπό βέβαια να το κάνω αλλά είναι να μην το φας και να μην το χορταίνεις αυτό το πλάσμα ρε παιδιά; angel  smitten
    Καταγράφηκε

mrkaza
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #67 στις: Τετάρτη, 29 Νοε 2006, 01:14:05 »

Εχει δει τιμολογιο της YS η γυναικα σου αν ναι  τοτε ... σταματα να διαβάσεις αυτο το topic σου ειναι αδιάφορο  devil
    Καταγράφηκε

sfyris
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #68 στις: Τετάρτη, 29 Νοε 2006, 01:17:12 »

Ναι το ξέρει το μαγαζί είναι στο όνομά της  buck2
    Καταγράφηκε

sfyris
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #69 στις: Τετάρτη, 29 Νοε 2006, 01:19:58 »

Και τα πρωινά που λείπω αυτή το κρατάει  buck2 buck2
    Καταγράφηκε

edge540
    Aeromodeller Jr. member
    **

just flyyyyyyyy!!!!!!

« Απάντηση #70 στις: Πέμπτη, 30 Νοε 2006, 16:15:47 »

και ολοι εμεις οι πολυ μικροτεροι μπορει να μην εχουμε γυναικες για να δικαιολογουμαστε αλλα εχουμε..................γονεις!μεγαλο προβλημα!ειδικα οταν ηταν να παρω το heli.............ο πατερας μου ως αερομοντελιστης και αυτος(ΜΟΝΟ με αεροπλανα) γνωριζε πανω κατω τις τιμες!τελικα τα καταφερα!το προβλημα ομως ερχεται οταν παω με τον πατερα μου να πεταξουμε.........δεν με αφηνει να παρω το ελικοπτερο παρα μονο αεροπλανο!με την δικαιολογια το οτι δεν χωραει δικαιολογιες.....ο λογος ειναι οτι βαριεται να με βλεπει να κανω μονο hover(και κανω δυο βολτουλες)!ρατσισμος  Tongue Tongue Tongue !
    Καταγράφηκε

stefanos
    sfyris
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #71 στις: Πέμπτη, 30 Νοε 2006, 17:33:14 »

Ίσως και να σκέφτεται πόσο θα του στοιχίσει να σου πάρει τα εξαρτήματα όταν το σπάσεις. Δεν είναι όλοι Ωνάσηδες. Νάσαι ευχαριστημένος αν έχει οικονομικές δυσκολίες και πάλι σε αφήνει να ασχολείσαι έστω και με αεροπλάνα. Μπράβο του γιατι έχω γνωρίσει κάτι άλλους που ενώ είναι γνωστοί λεφτάδες δεν αφήνουν τα παιδιά τους να πλησιάσουν το μοντελισμό από απλό κόλλημα στον εγκέφαλο  idiot2
    Καταγράφηκε

dimitris axi
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #72 στις: Πέμπτη, 30 Νοε 2006, 21:45:55 »

Δεν ξερω αν αυτα που γραφετε ειναι πραγματικοτητα αλλα θα στεναχωρισω πολλους τωρα με το τελευταιο μοντελιστικο δωρο της γυναικας μου (πριν ενα χρονο).

14ΜΖ  FUTABA  G3  PCM 2048

υγ. μην πειτε μα τι λεει ο μ.......ς. Ρωτηστε Κερπινη.
    Καταγράφηκε
    edge540
    Aeromodeller Jr. member
    **

just flyyyyyyyy!!!!!!

« Απάντηση #73 στις: Πέμπτη, 30 Νοε 2006, 23:03:04 »

το θεμα δεν ειναι τοσο οικονομικο αφου παιρνω οτι μου χρειαζεται απο το χαρτζηλικη μου αλλα το οτι βαριεται τα ελικοπτερα!
    προς θεου δεν ενοει οτι λεει.απλος θελει να με πειραξει λιγο!η μπαμπαδες μαλλον καταλαβενεται τι εννοω!παντα υπαρχει αυτος ο ανταγωνισμος μεταξυ πατερα και γιου!και αυτο με κανει καλητερο! Azn Azn
    Καταγράφηκε

stefanos
    sfyris
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #74 στις: Παρασκευή, 1 Δεκ 2006, 13:09:42 »

Μπαμπάς είμαι. Άντε καλά είστε τότε συνεχίστε έτσι  Thumbs up
    Καταγράφηκε

Σελίδες: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Αερομοντελλισμός στο Aeromodelling GR  |  Aeromodelling GR - γενικές συζητήσεις (Συντονιστής: ArgyrisGiannetakis)  |  Θέμα: Τι λέτε στις γυναίκες σας?
    Μεταπήδηση σε: