billys gt
Aeromodeller Full Member

Αποσυνδεδεμένος
rc planes power!!!
|
 |
« Απάντηση #30 στις: Σάββατο, 5 Δεκ 2009, 15:40:39 » |
|
61-75 δίχρονο λέει!Δε θα ξεφύγει αρκετά με το βάρος του ASP 108A Two Stroke Glow Engine;
Για σου Δημήτρη δεν ξέρω για το βάρος μάλλον, αλλά από μου είπαν με 61 2Τ θα είναι αργό και δεν θα μπορώ να βγάλω ακροβατικά για αυτό είπα να πάρω αυτό τον κινητήρα ASP 108A.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
topg
|
 |
« Απάντηση #31 στις: Σάββατο, 5 Δεκ 2009, 15:53:09 » |
|
Καλησπερα !! Και εμενα μου φαινεται οτι με τον 108 ξεφευγεις και στο βαρος αλλα και στη δυναμη... καλως η κακως πρεπει να υπαρχει "ισορροπια" σχετικα με το μεγεθος του αεροπλανου. Ισως 110-120 τετραχρονος πιο καλη λυση ( επιμενω 90αρι !!!!  )
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
billys gt
Aeromodeller Full Member

Αποσυνδεδεμένος
rc planes power!!!
|
 |
« Απάντηση #32 στις: Σάββατο, 5 Δεκ 2009, 15:58:56 » |
|
Αυτός εδώ ASP FS91AR Four Stroke ίσος ήταν μια καλή λύση για πείτε μου τη γνώμη σας
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Asterix
Aeromodeller
Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #33 στις: Σάββατο, 5 Δεκ 2009, 16:07:32 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
billys gt
Aeromodeller Full Member

Αποσυνδεδεμένος
rc planes power!!!
|
 |
« Απάντηση #34 στις: Σάββατο, 5 Δεκ 2009, 16:16:05 » |
|
Από ότι φαίνεται και στα βίντεο που έβαλε και ο φίλος asterix όλοι το πετάν με μεγάλα μοτέρ χωρίς πρόβλημα εγώ είμαι ανάμεσα σε δυο κινητήρες η τον ASP 108 2T η τον 91 2Τ μάλλον τον 108.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Δημήτρης Άρτα
|
 |
« Απάντηση #35 στις: Σάββατο, 5 Δεκ 2009, 16:41:23 » |
|
Δεν είναι το αεροπλάνο μας σε αυτα τα βίντεο,,,,,,!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Πετάμε ?
|
|
|
|
MarD
|
 |
« Απάντηση #36 στις: Σάββατο, 5 Δεκ 2009, 16:46:55 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
“The helicopter approaches closer than any other [vehicle] to fulfillment of mankind's ancient dreams of the flying horse and the magic carpet.” - Igor Sikorsky http://www.coolmodels.gr
|
|
|
|
andreas
|
 |
« Απάντηση #37 στις: Σάββατο, 5 Δεκ 2009, 19:46:52 » |
|
Τωρα που ειδα ξανα το μοντελο βλεπω οτι δεν ειναι 3D οπωτε δεν υπρχει λογος πας σε πολυ μεγαλο μοτερ .90αρα ειτε 2χρονη η 4χρονη θα ειναι υπεραρκετη .Τωρα αν εχεις αποφασισει για παραπανω απλα θα κουβαλας αχρηστο βαρος. 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Fly hard ...land soft!
|
|
|
ΜΟΙΡΑΡΧΟΣ
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #38 στις: Σάββατο, 5 Δεκ 2009, 20:40:21 » |
|
Για σας παιδιά θα ήθελα και εγώ την βοήθεια σας σε επιλογή κινητήρα έχω ένα extra 300s http://www.seagullmodels.com/ProductDetail.asp?id=59 και θέλω να πάρω έναν κινητήρα ASP 61 αλλά δεν ξέρω εάν είναι αξιόπιστοι κινητήρες θα είναι οκ πάνω στο extra και θα έχει δύναμη;;; ΦΙΛΕ ΕΧΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΤΑΩ ΜΕ OS 75 ΔΙΧΡΟΝΗ ΚΑΙ ΠΕΤΑΕΙ ΤΕΛΕΙΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΖΥΓΙΣΜΑ ΤΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟΥ.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
johnraptor
|
 |
« Απάντηση #39 στις: Σάββατο, 5 Δεκ 2009, 20:59:01 » |
|
Για σας παιδιά θα ήθελα και εγώ την βοήθεια σας σε επιλογή κινητήρα έχω ένα extra 300s http://www.seagullmodels.com/ProductDetail.asp?id=59 και θέλω να πάρω έναν κινητήρα ASP 61 αλλά δεν ξέρω εάν είναι αξιόπιστοι κινητήρες θα είναι οκ πάνω στο extra και θα έχει δύναμη;;; Φίλε μου καλησπέρα και απο εμένα έχω το extra 330 phoenix είναι ίδιεσ διαστάσεισ με το δικό σου του έχω βάλει asp 108 με pitts mufler excaust έλικα apc 15χ6 πετάει άψογα και δεν θυμάμαι να μου έχει στολάρει ποτε. κουράγια μπόλικα και ευστροφία χαμηλά μιασ και δεν θες μεγάλη ταχύτητα για το μοντέλο αυτο. ότι αλλο θες είμαι στην διάθεσή σου. το πετάω με futaba 3010 servos 2 elerons, 2 elevator 1 rudder and one 3003 throtle. Με bec 5 Α και μπαταρία lipo 2200 mah 20c. να κάνεισ το μοντέλο να ισσοροπει και πολύ ελάχιστα μπροστόβαρο με άδειο τεπόζιτο αν θες το τηλ στείλε μήνυμα να σου πω περετέρω.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Δημήτρης Άρτα
|
 |
« Απάντηση #40 στις: Σάββατο, 5 Δεκ 2009, 23:58:06 » |
|
Διαστάσεις ναί!Βάρος και πτερυγικό φόρτο όμως?
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Πετάμε ?
|
|
|
billys gt
Aeromodeller Full Member

Αποσυνδεδεμένος
rc planes power!!!
|
 |
« Απάντηση #41 στις: Κυριακή, 6 Δεκ 2009, 13:39:23 » |
|
Δεν είναι το αεροπλάνο μας σε αυτα τα βίντεο,,,,,,!
Σωστά.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
billys gt
Aeromodeller Full Member

Αποσυνδεδεμένος
rc planes power!!!
|
 |
« Απάντηση #42 στις: Κυριακή, 6 Δεκ 2009, 15:43:26 » |
|
Παιδιά σας ευχαριστώ όλους για την συμμετοχή σας και την βοήθεια σας!!! 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
|
|
ΝΙΚΟΣ
|
 |
« Απάντηση #44 στις: Τρίτη, 15 Δεκ 2009, 22:44:48 » |
|
Εγω εχω ενα ιδιο της Graupner Patty wagstaff(ιδια τεχνικα χαρακτηριστικα 165 φτερο κτλ) και το φοραω ενα OS 91FX.Το αεροπλανο ειναι πολυ γρηγορο.Πιστευω ειναι μια καλη επιλογη για τετοιο αεροπλανο αν και θα ηθελα να δω τι κανει με μια 120 Four stroke.Η 60αρα πιστευω και εγω οτι θα του πεφτει μικρη.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|