Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.918 μηνύματα σε 12.394 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Δευτέρα, 17 Αυγ 2026, 23:35:57

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Δευτέρα, 17 Αυγ 2026, 23:35:57

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    [Σήμερα στις 22:47]

από coach
    [Χθες στις 11:22]

από Yiannis_S
    [Πέμπτη, 13 Αυγ 2026, 15:40:31]

από TheLurker
    [Κυριακή, 9 Αυγ 2026, 12:27:54]

από Stargazer
    [Πέμπτη, 6 Αυγ 2026, 16:11:02]

[Δευτέρα, 3 Αυγ 2026, 22:09:24]

από dominicm
    [Δευτέρα, 3 Αυγ 2026, 17:14:50]

από Stargazer
    [Δευτέρα, 3 Αυγ 2026, 11:39:19]

από UH-1H
    [Κυριακή, 2 Αυγ 2026, 19:09:57]

από Stargazer
    [Κυριακή, 2 Αυγ 2026, 14:58:46]

από dominicm
    [Πέμπτη, 30 Ιουλ 2026, 19:33:58]

από topg
    [Τρίτη, 28 Ιουλ 2026, 23:44:11]

[Τρίτη, 28 Ιουλ 2026, 13:05:46]

[Δευτέρα, 27 Ιουλ 2026, 00:40:02]

από CMarkop
    [Κυριακή, 26 Ιουλ 2026, 19:35:11]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309918
    Σύνολο θεμάτων: 12394
    Online σήμερα: 270
    Online έως τώρα: 1547
    (Πέμπτη, 25 Ιουν 2026, 09:39:30)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 0
    Επισκέπτες: 191
    Συνολικά: 191
    Στυλ εμφάνισης

- Πριν προσθέσετε μια αγγελία διαβάστε το  Οδηγίες για τις μικρές αγγελίες.
    - Αν διαπιστώσετε οτι μια αγγελία δεν ισχύει, χρησιμοποιήστε το Αναφορά στον συντονιστή.
    - Δεν επιτρέπεται η επανάληψη αγγελιών στο ίδιο ή διαφορετικά θέματα.
    - Για τις αγγελίες δεν γίνεται διάλογος, επικοινωνία με το email ή τηλέφωνο που δίνεται ή με ΠΜ.
    - Οι διαχειριστές, σ' αυτές τις περιπτώσεις, θα διαγράφουν τα μηνύματα χωρίς προειδοποίηση.
    Σελίδες: 1 ... 20 21 22 [23] 24 25 26 ... 33     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Ενημερώστε μας για τις συναλλαγές μέσω Aeromodelling GR  (Αναγνώστηκε 208814 φορές)
    3D pilot
    Aeromodeller
    *
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

πετα καλα ,πετα ψηλα,πετα ακομα πιο ψηλα!!!

« Απάντηση #330 στις: Τρίτη, 23 Δεκ 2014, 12:01:36 »

τελικα το πληρωσες στην τραπεζα και το ειχες πληρωσει και αντικαταβολη....!!!!!  χαχα εθελοντης μ@κ@κ@ς.....
    οταν λες ψεματα να τα σκεφτεσε πριν τα γραψεις κιολας...

Καλημέρα σε όλους.
    Το θέμα για εμένα ειδικά επειδή αφορά και ένα ευτελές ποσό είχε λήξει προ καιρού δεν έδωσα συνέχεια ενώ θα μπορούσα από τότε να το χα αναφέρει.
    Σήμερα το πρωί όμως, έλαβα ένα μήνυμα από τον τύπο, το όποιο λίγο ή πολύ μου ζητούσε και τα ρέστα.
    Είναι αρχές Σεπτέμβρη και επειδή εδώ μέσα κάποιοι ξέρουν, εκείνο τον καιρό έχω την συγκομιδή των αμυγδάλων με πολυ περιορισμένο χρόνο για οτιδήποτε.  Ένα βράδυ λοιπόν και ενώ μπήκα για να χαζέψω λίγο στο φόρουμ είδα πως ένας αερομοντελιστής, στα πολλά που ζητούσε ήταν και ένα ηλεκτρικό μοτέρ το οποίο το χα στο συρτάρι που κάθοταν. Θέλοντας να τον διευκολύνω του γραψα ότι πιθανά το χω και από κει ξεκινάει ο "γολγοθάς". Συνεχόμενα μηνύματα στο κινητό μου ( άραγε που το βρήκε;) και εν τέλει του αποστέλλω το μοτέρ μετά από 3-4 μέρες δίνοντας το φυσικό σε 3ο πρόσωπο καθώς προσωπικά ολημερίς ήμουν στα κτήματα και ήταν αδύνατο να αποσταλεί από μένα. Ούτε αντικαταβολή ούτε τίποτα, έτσι μετά από κάποιες μέρες του έδωσα ένα αριθμό λογαριασμού να βάλει τα χρήματα στην Πειραιώς.
    Περνώντας μια βδομάδα και πάλι τα μηνύματα  πολλά, τα οποία έλεγαν ότι δε το χα στείλει, γιατί δε το χε παραλάβει την στιγμή μάλιστα που ο τύπος στο μεγάλο αλισβερίσι που έκανε εδώ μέσα με το να ζητά και να πουλάει, είδα μια αγγελία του όπου και πάλι πουλούσε ένα αεροπλάνο με καινούργιο μοτερ (το δικό μου).  Απευθύνθηκα στο 3ο πρόσωπο που χε στείλει το μοτέρ του έστειλα και το τράκιν και του ζήτησα να βάλει τα λεφτά γιατί θα τον κράξω εδώ μέσα.
    Ως εκεί, λεφτά, μήνες τώρα δεν μπήκαν (το χα ξεχάσει ) και αντ αυτού σήμερα μου στάλθηκε το παρακάτω π.μ.
    Παράθεση
    ego file exo pari mono apo to aeromonteling 7 aeroplana kai 4 elikopter pano apo 4000euro exo dosei kai me 3eroun oloi i i perisoteri ekei giati apo aftous ta agorasa den einai to 20ariko ego to dino mpourbouar to 20ariko kai esena epidei milisame kai me e3ipiretises 8a sto estelna alla meta eleges 3ero oti to pires 8elo ta lefta mou kai sou ediksa tin apostoli kai ides oti den to ixa pari akoma kai esi sinexizes na zitas ta lefta kai eleges pragmata pou den 8elo na ta 8ymame giati trelenome kai ilikrina imoun sti sira stin trapeza kai perimena kai mpika sto aeromonteling na do ama exo kanena mnm kai vleppo aftes tis malakies kai tis apiles pou grafeis kai fortosa kai leo ama eisai etsi 8a gino kai ego 2 fores xiroteros kai sta grafo afta tora evgenika etsi,,........pes mou sygnomi aderfe ekana la8os den imoun kala 3ero ego kai se stelno ta lefta .ta lefta einai stin trapeza stelno mnm kai ta metavivazoun ston logariasmo sou alla prota 8a simorfo8is alios tpt etsi giana ma8eis na eisai kyrios na eisai eraios ego me to miso kosmo apo to aeromonteling exo gnoristi kai apo konta me aftous pou vlepeis mesa kai poulane pola pragmata aeroplana elikoptera ego pira 450eyro elikoptero 600 kai stin proti ptisi diali8ike giati eixe vali aftos anapoda to main bering kai egine komatia to ipa se afton kai mou leei na mou stili ta lefta piso alla ego den ta dextika kai as pige sta skoupidia to elikoptero mono ta servo emeinan pou itan sosta kai kapaki agorazo alo 600 to DFC pou pouliotan sto site, mpes kai kane me rompa pes gia mena alla epidei me 3eroun kai 3eroun oti plirono kai oxi 20arika 400-500-750euro meta na doume an se kanoun SPAM ti 8a les kai pos 8a gyrnas ston kosmo ton monteliston,ektos kai an den eisai montelistis kai etixe na exeis ena aeroplanaki opos meriki kata la8os ok katalaves tora???paradeksou tin malakia pou ekanes kai ta lefta sou mpenoun se 1 lepto...ante geia tora
    Τα συμπεράσματα δικά σας.

EGO EXO NA PO OTI SE PLIROSA TO 20EURO stin TRAPEZA KAI EXO KAI TIN APODIKSEI KAI AVRIO *A TIN POSTARO EDO NA DOUME PIOS LEEI ALOI*IES KAI PIOS PSEMA..AVRIO POU 8A ANEVASO TIN APODIKSEI TIS TRAPEZAS NA DO POSO ..........EISAI KAI TI  8A POUN GIATI EXEI TIN IMErOMINIA TIN MERA KAI TIN ORA EPANO NA DO META POSO MAGAS 8a EISAI KAI TI MOUTRA 8A EXEIS Huh AFTOS rE PAIDIA I8ELE NA TON PLIROSOUME ENA MOTER # FORES LA8OS AN8ROPO VRIKES NA KANEIS TIS PONIRIES sou KAI META KAPAKI 8a TIN STILO STIN ASTINOMIA GIA MIA MYNISOULA  KAI GIA TA PSEMATA POU GRAFEIS KAI LES TI MAS PERASES TPT MAKAKES NA STO PLIROSOUME # FORES   KAI TO MOTER PAIDIA TO ESTILE ANTIKATAVOLI POS GINETE NA MIN PIRE TA LEFTA ..APO AVRIO NA DO POU 8A KRIFTEIS GIATI EGO EKANA YPOMONI MZI SOU TELIKA ENTAKSEI *A POSTARO TIN APODIKSEI TIS ANTIKATAVOLIS KAI TA MINIMATA POU MOU KSANAZItoUSES TA LEFTA GIAti TAXA DEN TA PIRES ELA VRES KANENAN PITSIRIKO EKEI STO XORIO SOU NA TA KANEIS AFTA TA PONIRA POU SE PERNEI....KATSE TO PROI POU 8A PAO STO GRAFEIO NA DEIS TI 8A POSTARO KAI TOTE 8VGALEI O KOSMOS SIMPERASMA...YPOMONI SINEXIZETE TO ERGO/......APO OPION AGORASA APO EDO MESA ELIKOPTERO KAI AEROPLANO MPOREI NA PEI AN AFISA ESTO ENA CENTS XROSTOUMENO eisai poly poniros palikari mou
    KATSE NA POSTARO TA MINIMATA POU ESTELNES KAI ELEGES AMA DEN SE DOSO ALLA 20 *A ME KANEIS ROMPA STO CHAT DEN YPOLOGISES OTI EXO KRATISEI TIN APODIKSEI TIS ANTIKATAVOLIS KAI EXO APO8IKEFSI TA MINIMATA SOU 8A TA DOUN OLA AVRIO TO PROI

....................................
    ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΩ ΣΟΥ ΟΠΩΣ ΑΠΟΡΕΙΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ΄΄΄΄
    dapan
    Aeromodeller Hero Member

Προφίλ  E-mail  Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
    (Χωρίς τίτλο)
    « Εστάλη στον/στην: Κοντι στις: Παρασκευή, 22 Αύγ 2014, 23:18:42 »
    « Έχετε προωθήσει ή απαντήσει σε αυτό το μήνυμα. »
    Απάντηση με παράθεση   Απάντηση    Διαγραφή μηνύματος 
    Φίλε πρέπει να το χω το συγκεκριμένο καινούργιο στο εργαστήριο Επειδή δε θυμάμαι αν είναι αυτό, η παραγγελία που χα κάνει γράφει το παρακάτω :     
    Description   Quantity         
    TR 35-48-B 900kv Brushless Outrunner
    και έχω σε καινούργιο πάντα, πάλι μέσα απο τις παραγγελίες που χα κάνει το παρακάτω :
    Turnigy D2836/9 950KV Brushless Outrunner Motor

το email μου είναι : danavaras@hotmail.com και το κινητό μου 6983513385

20 ευρώ το πρώτο 15 το δεύτερο
    Καταγράφηκε

Aurora 90..Velocity 50..V450D03..SU-31...PITTS12...MD500E...ULTIMATE ORACLE 50cc..SBACH 342 50eSEBART/& HK..Extra 330s 3D..MIG 29 SEBART 3D..FUTURA Jet..KRILLYAK55/50cc..ΤΗΕ BEAST e-flite 100cc..3D  Pau Edge 540 DA100 36% Scale,EXTRA 300 extreme flight 50c..Seagull Ultimate90 DLE 30..Super Viper JET
    3D pilot
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #331 στις: Τρίτη, 23 Δεκ 2014, 12:04:18 »

Τώρα κατάλαβα γιατί δεν έγραφε τόσο καιρό ελληνικά, αλλά greeklish.

Τόσο ανορθόγραφος, χωρίς γνώσεις γραμματικής, και δικηγόρος δεν στέκει ρε παιδιά ....., και έλεγα να του αναθέσω το διαζύγιό μου.

Εν πάσει περιπτώσει δεν κατάλαβα τι εννοεί ο ποιητής. Εχει ή δεν έχει κάποια απόδειξη ότι πλήρωσε;

οσο για την αλλαγή του nick name, τι να πω, τι να σκεφθώ, τι να περιμένω πιά;

Και κάτι τελευταίο, αλλά πολύ πιό σοβαρό. Τον dapan τον γνωρίζουμε χρόνια, και ξέρουμε ποιός είναι, και δεν υπάρχει περίπτωση να μας αλλάξεις γνώμη. Σταμάτα να τον κατηγορείς.
    ΄
    αφου τον γνωριζεται καιρο οριστε που βρηκα το τηλεφωνω του που απορη ο ιδιος πιο πανω σε αυτα που γραφει??
    dapan
    Aeromodeller Hero Member

(Χωρίς τίτλο)
    Φίλε πρέπει να το χω το συγκεκριμένο καινούργιο στο εργαστήριο Επειδή δε θυμάμαι αν είναι αυτό, η παραγγελία που χα κάνει γράφει το παρακάτω :     
    Description   Quantity         
    και έχω σε καινούργιο πάντα, πάλι μέσα απο τις παραγγελίες που χα κάνει το παρακάτω :

Καταγράφηκε

Aurora 90..Velocity 50..V450D03..SU-31...PITTS12...MD500E...ULTIMATE ORACLE 50cc..SBACH 342 50eSEBART/& HK..Extra 330s 3D..MIG 29 SEBART 3D..FUTURA Jet..KRILLYAK55/50cc..ΤΗΕ BEAST e-flite 100cc..3D  Pau Edge 540 DA100 36% Scale,EXTRA 300 extreme flight 50c..Seagull Ultimate90 DLE 30..Super Viper JET
    3D pilot
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #332 στις: Τρίτη, 23 Δεκ 2014, 12:08:45 »

τελικα το πληρωσες στην τραπεζα και το ειχες πληρωσει και αντικαταβολη....!!!!!  χαχα εθελοντης μ@κ@κ@ς.....
    οταν λες ψεματα να τα σκεφτεσε πριν τα γραψεις κιολας...

Καλημέρα σε όλους.
    Το θέμα για εμένα ειδικά επειδή αφορά και ένα ευτελές ποσό είχε λήξει προ καιρού δεν έδωσα συνέχεια ενώ θα μπορούσα από τότε να το χα αναφέρει.
    Σήμερα το πρωί όμως, έλαβα ένα μήνυμα από τον τύπο, το όποιο λίγο ή πολύ μου ζητούσε και τα ρέστα.
    Είναι αρχές Σεπτέμβρη και επειδή εδώ μέσα κάποιοι ξέρουν, εκείνο τον καιρό έχω την συγκομιδή των αμυγδάλων με πολυ περιορισμένο χρόνο για οτιδήποτε.  Ένα βράδυ λοιπόν και ενώ μπήκα για να χαζέψω λίγο στο φόρουμ είδα πως ένας αερομοντελιστής, στα πολλά που ζητούσε ήταν και ένα ηλεκτρικό μοτέρ το οποίο το χα στο συρτάρι που κάθοταν. Θέλοντας να τον διευκολύνω του γραψα ότι πιθανά το χω και από κει ξεκινάει ο "γολγοθάς". Συνεχόμενα μηνύματα στο κινητό μου ( άραγε που το βρήκε;) και εν τέλει του αποστέλλω το μοτέρ μετά από 3-4 μέρες δίνοντας το φυσικό σε 3ο πρόσωπο καθώς προσωπικά ολημερίς ήμουν στα κτήματα και ήταν αδύνατο να αποσταλεί από μένα. Ούτε αντικαταβολή ούτε τίποτα, έτσι μετά από κάποιες μέρες του έδωσα ένα αριθμό λογαριασμού να βάλει τα χρήματα στην Πειραιώς.
    Περνώντας μια βδομάδα και πάλι τα μηνύματα  πολλά, τα οποία έλεγαν ότι δε το χα στείλει, γιατί δε το χε παραλάβει την στιγμή μάλιστα που ο τύπος στο μεγάλο αλισβερίσι που έκανε εδώ μέσα με το να ζητά και να πουλάει, είδα μια αγγελία του όπου και πάλι πουλούσε ένα αεροπλάνο με καινούργιο μοτερ (το δικό μου).  Απευθύνθηκα στο 3ο πρόσωπο που χε στείλει το μοτέρ του έστειλα και το τράκιν και του ζήτησα να βάλει τα λεφτά γιατί θα τον κράξω εδώ μέσα.
    Ως εκεί, λεφτά, μήνες τώρα δεν μπήκαν (το χα ξεχάσει ) και αντ αυτού σήμερα μου στάλθηκε το παρακάτω π.μ.
    Παράθεση
    ego file exo pari mono apo to aeromonteling 7 aeroplana kai 4 elikopter pano apo 4000euro exo dosei kai me 3eroun oloi i i perisoteri ekei giati apo aftous ta agorasa den einai to 20ariko ego to dino mpourbouar to 20ariko kai esena epidei milisame kai me e3ipiretises 8a sto estelna alla meta eleges 3ero oti to pires 8elo ta lefta mou kai sou ediksa tin apostoli kai ides oti den to ixa pari akoma kai esi sinexizes na zitas ta lefta kai eleges pragmata pou den 8elo na ta 8ymame giati trelenome kai ilikrina imoun sti sira stin trapeza kai perimena kai mpika sto aeromonteling na do ama exo kanena mnm kai vleppo aftes tis malakies kai tis apiles pou grafeis kai fortosa kai leo ama eisai etsi 8a gino kai ego 2 fores xiroteros kai sta grafo afta tora evgenika etsi,,........pes mou sygnomi aderfe ekana la8os den imoun kala 3ero ego kai se stelno ta lefta .ta lefta einai stin trapeza stelno mnm kai ta metavivazoun ston logariasmo sou alla prota 8a simorfo8is alios tpt etsi giana ma8eis na eisai kyrios na eisai eraios ego me to miso kosmo apo to aeromonteling exo gnoristi kai apo konta me aftous pou vlepeis mesa kai poulane pola pragmata aeroplana elikoptera ego pira 450eyro elikoptero 600 kai stin proti ptisi diali8ike giati eixe vali aftos anapoda to main bering kai egine komatia to ipa se afton kai mou leei na mou stili ta lefta piso alla ego den ta dextika kai as pige sta skoupidia to elikoptero mono ta servo emeinan pou itan sosta kai kapaki agorazo alo 600 to DFC pou pouliotan sto site, mpes kai kane me rompa pes gia mena alla epidei me 3eroun kai 3eroun oti plirono kai oxi 20arika 400-500-750euro meta na doume an se kanoun SPAM ti 8a les kai pos 8a gyrnas ston kosmo ton monteliston,ektos kai an den eisai montelistis kai etixe na exeis ena aeroplanaki opos meriki kata la8os ok katalaves tora???paradeksou tin malakia pou ekanes kai ta lefta sou mpenoun se 1 lepto...ante geia tora
    Τα συμπεράσματα δικά σας.

EGO EXO NA PO OTI SE PLIROSA TO 20EURO stin TRAPEZA KAI EXO KAI TIN APODIKSEI KAI AVRIO *A TIN POSTARO EDO NA DOUME PIOS LEEI ALOI*IES KAI PIOS PSEMA..AVRIO POU 8A ANEVASO TIN APODIKSEI TIS TRAPEZAS NA DO POSO ..........EISAI KAI TI  8A POUN GIATI EXEI TIN IMErOMINIA TIN MERA KAI TIN ORA EPANO NA DO META POSO MAGAS 8a EISAI KAI TI MOUTRA 8A EXEIS Huh AFTOS rE PAIDIA I8ELE NA TON PLIROSOUME ENA MOTER # FORES LA8OS AN8ROPO VRIKES NA KANEIS TIS PONIRIES sou KAI META KAPAKI 8a TIN STILO STIN ASTINOMIA GIA MIA MYNISOULA  KAI GIA TA PSEMATA POU GRAFEIS KAI LES TI MAS PERASES TPT MAKAKES NA STO PLIROSOUME # FORES   KAI TO MOTER PAIDIA TO ESTILE ANTIKATAVOLI POS GINETE NA MIN PIRE TA LEFTA ..APO AVRIO NA DO POU 8A KRIFTEIS GIATI EGO EKANA YPOMONI MZI SOU TELIKA ENTAKSEI *A POSTARO TIN APODIKSEI TIS ANTIKATAVOLIS KAI TA MINIMATA POU MOU KSANAZItoUSES TA LEFTA GIAti TAXA DEN TA PIRES ELA VRES KANENAN PITSIRIKO EKEI STO XORIO SOU NA TA KANEIS AFTA TA PONIRA POU SE PERNEI....KATSE TO PROI POU 8A PAO STO GRAFEIO NA DEIS TI 8A POSTARO KAI TOTE 8VGALEI O KOSMOS SIMPERASMA...YPOMONI SINEXIZETE TO ERGO/......APO OPION AGORASA APO EDO MESA ELIKOPTERO KAI AEROPLANO MPOREI NA PEI AN AFISA ESTO ENA CENTS XROSTOUMENO eisai poly poniros palikari mou
    KATSE NA POSTARO TA MINIMATA POU ESTELNES KAI ELEGES AMA DEN SE DOSO ALLA 20 *A ME KANEIS ROMPA STO CHAT DEN YPOLOGISES OTI EXO KRATISEI TIN APODIKSEI TIS ANTIKATAVOLIS KAI EXO APO8IKEFSI TA MINIMATA SOU 8A TA DOUN OLA AVRIO TO PROI

....................................
    ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΩ ΣΟΥ ΟΠΩΣ ΑΠΟΡΕΙΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ΄΄΄΄
    dapan
    Aeromodeller Hero Member

(Χωρίς τίτλο)
    Description   Quantity         

ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟΝ ΗΞΕΡΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΟΡΙΣΤΕ ΠΟΥ ΒΡΙΚΑ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΩ ΤΟΥ ΠΟΥ ΑΠΟΡΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΒΡΗΚΕ ΟΧΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΕ ΚΑΙ ΤΖΑΜΠΑ?Huh? ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ........ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
    Καταγράφηκε

dukepapas
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #333 στις: Τρίτη, 23 Δεκ 2014, 12:21:14 »

Το καλύτερο ειναι να σου βάζει τα χρήματα στην τράπεζα και εσυ να τα στέλνεις με απλο ταχυδρομείο για να γλιτώνεις και εσυ λεφτά σε περίπτωση που ο αλλος για κάποιο λογο το μετανιώσει ασε που ολοι εδω κατα ενα μεγάλο ποσοστό ξέρει ο ενας τον αλλο οπότε δεν χωράει λαμογια έκτος και αν κάποιος είναι καινούριος οπότε εκεί προσεχεις στην συναλλαγή .
    Καταγράφηκε
    dapan
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #334 στις: Τρίτη, 23 Δεκ 2014, 13:10:13 »

Χθες έβαλα μια αγγελία για μια κάμερα, στο μισάωρο είχα πμ εν συνεχεία αφού μιλήσαμε στο τηλέφωνο ο άνθρωπος το πρωί έβαλε τα χρήματα σε τραπεζικό λογαριασμό μου έστειλε την διεύθυνση του και στις 11:30 το δεματάκι ήταν στην κούριερ για αποστολή.
    Μάλιστα ο φίλος από Άρτα μου έστειλε και σε φωτογραφία την απόδειξη κατάθεσης πράγμα που με έκανε να μη τσεκάρω καν τον λογαριασμό.
    Ο χρήστης είναι ο giannisvl και τον ευχαριστώ για την γρήγορη και άμεση συναλλαγή.
    Καταγράφηκε

Όποιος μαθαίνει από τα λάθη του είναι έξυπνος,
    όποιος μαθαινει από τα λάθη των άλλων είναι σοφός
    giannisvl
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #335 στις: Τρίτη, 23 Δεκ 2014, 13:57:15 »

Οπως τα λέει ο παντελής και εγω τον ευχαριστω για την αριστη συνεργασία.

Καταγράφηκε
    osergios
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #336 στις: Τρίτη, 23 Δεκ 2014, 15:21:53 »

Πέρα απο την ανορθογραφία που είναι ενοχλητική και που όμως μπορεί να αντιμετωπιστεί πολύ εύκολα π.χ. με ενα ελληνικό ορθογράφο plugin . Το ποιο ενοχλητικό και συνάμα ανησυχητικό είναι ο εν λόγω "μοντελιστής"   δηλώνει και νομικός αλλά παρ' όλα αυτά η ορθογραφία και το συντακτικό του είναι του δημοτικού κάτι που είναι τουλάχιστον αστείο ....

ναι φιλε μου δεν δηλωνω ειμαι αλλα για να μην εχεις αποριες ειμαι ελληνοαμερικανος εκει σπουδασα και μιλαω 3 γλωσες και δοξα τον θεο σπουδασα στην αμερικη και εχω 3 χρονια που ειμαι στην ελλαδα και αν κανω καποια λαθη τουλαχιστον δεν τα γραφω με ουτε με (ελληνικό ορθογράφο plugin) ουτε με μεαταφραστη εσυ βλεπω τα ξερεις ολα,μπορουμε να μιλισουμε στα αγγλικα στα γαλικα και στα γερμανικα αμα θελειις? τι να κανουμε συνχωρεσε με που κανω λα8η,,,,

Εξακολουθώ να έχω τις επιφυλάξεις μου για το οτι λες αφού δεν κάνεις μόνο κάποια λάθη και αρνείσαι πεισματικά να χρησιμοποιήσεις ελληνικό ορθογράφο προκειμένου να μας βγάλεις τα μάτια αλλά και για το γεγονός οτι επίσης αρνείσαι πεισματικά να στείλεις οποιαδήποτε απόδειξη σκαναρισμένη ή έστω φωτογραφημένη για να υποστηρίξει τα λεγόμενά σου .
    Τέλος μπορούμε αν θες να μιλήσουμε στα Αγγλικά και στα Ιταλικά γιατί αυτές τις γλώσσες γνωρίζω να μιλάω και να γράφω με σωστή ορθογραφία...
    « Τελευταία τροποποίηση: Τρίτη, 23 Δεκ 2014, 16:00:07 από osergios » Καταγράφηκε

"Θέλει διάβασμα δεν είναι Wookong..."
    Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Master contributor
    Aeromodeller Hero Member

AKA "jkon" ή "θείος Γιάννης"

« Απάντηση #337 στις: Τρίτη, 23 Δεκ 2014, 15:58:22 »

Παράθεση
    ...και για το γεγονός οτι επίσης αρνείσαι πεισματικά να στείλεις οποιαδήποτε απόδειξη σκαναρισμένη ή έστω φωτογραφημένη για να υποστηρίξει τα λεγόμενά σου

Δώσε στον λαό "αρτον και θεάματα".

Συγχωρέστε με, αλλα νόμιζα ότι το "Kοντι" ήταν η Ελληνική μετάφραση του "Cody", συντομογραφία του William Cody, ή "Buffalo Bill".
    Καταγράφηκε

Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Πρόεδρος Ε.Α.Α.
    orck
    Aeromodeller Hero Member

game over :|

« Απάντηση #338 στις: Τρίτη, 23 Δεκ 2014, 16:05:53 »

Ωραια τα λεμε εδω, αλλα ξεσκιζουμε το θεμα. Μας βλεπω για σκουπιδοτενεκε συντομα.

Αντε καλες πτησεις.
    Καταγράφηκε

Παναγιωτης, Π.Φαληρο
    Οι αγγελιες μου
    levitron
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #339 στις: Τρίτη, 23 Δεκ 2014, 18:05:38 »

με το θεμα αυτό  σιγα σιγα θα πουμε και καλο πασχα  Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin
    Καταγράφηκε

raptor 90
    vario airwlf  90
    raptor 50
    t rex 700
    hobby king 600
    χαρικαιιν 550
    hobby king 500

2 αεροπλάνα και μια αποθηκη που
    δεν ξερω τι εχω
    AlexVag
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #340 στις: Τρίτη, 23 Δεκ 2014, 19:18:54 »

Το οτι μεγαλωσες σε αλλη χωρα και δεν γνωριζεις σωστη ορθογραφια(με την προυποθεση οτι δεν πηγες ουτε δημοτικο στην Ελλαδα) δεν εχει καμια σχεση με την ικανοτητα να οργανωνεις τη σκεψη σου και το γραπτο σου λογο... Το conti σε καμια περιπτωση δεν ειναι μεταφραση του Κωστας αλλα ισως προερχεται απο το Constantine βαζοντας αρκετη αμερικανικη φαντασια...  devil  Επισης μπορει με την ιδια λογικη να προερχεται και απο τα λαστιχα continental που μπορει να εχεις στο αυτοκινητο σου και να σου το κολλησαν απο εκει...  Cheesy

Δεν μας λες και το ονομα του διαχειριστη... ετσι για να κερδισεις ενα bonus εαν ειναι αληθεια... σου ειπε να βγαλεις και τη φωτο σου? Το επιχειρημα σου ειναι: Ειναι δυνατον να με εμπιστευτηκε ο dapan? Δηλαδη θεωρεις οτι εχει βαση σαν επιχειρημα?

Το θεμα εχει πλακα λεμεεεεεε  Cheesy
    Καταγράφηκε
    evan
    Aeromodeller Hero Member

Ευάγγελος Μιχαηλίδης

« Απάντηση #341 στις: Τρίτη, 23 Δεκ 2014, 19:41:09 »

Αγαπητοί φίλοι, το aeromodelling.gr δεν είναι, ούτε φιλοδοξεί να μετατραπεί σε δημόσιο δικαστήριο.
    Είναι χώρος ελεύθερης ανταλλαγής γνώσεων, απόψεων και πληροφοριών.
    Στο πλαίσιο αυτό πιστεύουμε ότι το θέμα dapan - konti έχει εξαντληθεί.
    Εκτέθηκαν απόψεις εκατέρωθεν, διαμορφώθηκαν γνώμες και δεν έχει νόημα η συνέχεια της συζήτησης.
    Καταγράφηκε

Η ύστατη μορφή ελευθερίας είναι η σιωπή. (Γιάννης Ρίτσος)
    Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Master contributor
    Aeromodeller Hero Member

AKA "jkon" ή "θείος Γιάννης"

« Απάντηση #342 στις: Τρίτη, 23 Δεκ 2014, 20:10:26 »

Πήρα το ακόλουθο προσωπικό μήνυμα από τον κύριο "Κόντι"

Παράθεση
    γεια σας κυριε Γιαννη εσεις χωρις να με γνωριζεται γιατι γραφεται ειρονιες για το ονομα μου?εγω ουτε σας ξερω ουτε αναφερθηκα ποτε σε εσας,και οχι μονο αυτο το πεζεται και ιστορια,σας μιλαω ευγενικα και δεν θελω να ξανα γραψεται για οτιδιποτε που αφορα εμενα και χωρις να ξερεται τι εχει γινει να βγαζεται αυθερετα συμπερασματα,σας παρακαλω να σταματησεται να ασχολιστε η να σχολιαζεται εμενα η το ονομα μου γιατι σιγα σιγα 8α βαζω αποδιξεις και μετα 8α εισται και εσεις εκτεθημενος......ευχαρηστω και καλες γιορτες να εχετε ολοι σας...ΚΟΝΤΙ

Το "κόντι" δεν είναι το όνομά σου είναι το nick name σου.

Δεν μας έχεις κάνει την τιμή να σε γνωρίζουμε με το όνομά σου.

Αρα οι κατηγορίες εναντίον του Παντελή είναι ανώνυμες και - μέχρι στιγμής - χωρίς αποδείξεις, άρα έχω κάθε δικαίωμα να τις σχολιάσω με όποιον τρόπο θεωρώ ότι αρμόζει στην περίσταση.

Αν είχες αναρτήσει από την αρχή την απόδειξη πληρωμής σίγουρα δεν θα φθάναμε τόσο μακριά.

Αλλά αν τελικά αναρτήσεις έγκυρη απόδειξη, θα δεχθώ ότι είχες δίκιο ως προς την πληρωμή, αλλά όχι ως προς την μεθόδευση που μέχρι στιγμής εκθέτεις τον Παντελή, που σε βοήθησε να βρείς αυτό που ήθελες.

Ολοι όμως σήμερα σκέπτονται, γιατί , αφού όπως λες έχεις κάποια απόδειξη είτε από αντικαταβολή είτε από τράπεζα, δεν την δείχνεις.

Και γιατί αναφέρεις παραπάνω ότι θα βάλεις τις αποδείξεις σιγά-σιγά;

Μήπως αυτό που θέλεις είναι να σπιλώσεις το όνομα του Παντελή, και όχι να υπερασπίσεις το nick name σου, ή να ξεκαθαρίσει μιά και καλή η υπόθεση;

Οσο για τις προτροπές σου (ή μήπως είναι παρακλήσεις) να σταματήσω να ασχολούμε με το nick name σου, πράγματι δεν αξίζει να ασχολείται κανείς μαζί του, περισσότερο απ' ότι ασχολήθηκα, και γέλασα με την ψυχή μου.

Γιατί με εσένα - το άτομό σου - που δεν ξέρω πως σε λένε δεν έχω ασχοληθεί και ούτε ενδιαφέρομαι να ασχοληθώ.
    Καταγράφηκε

Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Πρόεδρος Ε.Α.Α.
    datamedic
    Aeromodeller Full Member

Knowledge is power and information is strength

« Απάντηση #343 στις: Τετάρτη, 24 Δεκ 2014, 00:15:06 »

Σχετικα με την τελευταια διαφορα.
    Ο πωλητης θα επρεπε να στειλει το δεμα αντικαταβολη σε ατομο που δεν γνωριζει.
    Ο αγοραστης να ποσταρει την αποδειξη της αντικαταβολης η της τραπεζικης καταθεσης
    Οι υπολοιποι να κοψετε τα ειρωνικα σχολια και τις εξυπναδες.εσεις οι τοσο μορφομενοι αλλα με παντελη ελλειψη παιδιας

για το ιστορικο ολες τις πληρωμες κ μεταφορες χρηματων τις κανω απο το κινητο μου μεσω winbank

Αυτα καλες γιορτες κ καλη χρονια
    Καταγράφηκε

Velocity Outrage Nitro 50
    T-Rex 600 Scaled to Jet Ranger Bell 206
    T-Rex 550
    Dji Phantom Vision
    Gnauper A6 Texan 91 4 stroke
    Hobbyking Breeze FPV
    Wind
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #344 στις: Τετάρτη, 24 Δεκ 2014, 00:29:03 »

Χμ  εγω εχω  EUROBANK, πειραζει Huh

ΥΓ  το "παιδιας" γραφεται   με   "ει"  ... παιδειας  ...
    Καταγράφηκε

Αυτοι που νομιζουν οτι τα ξερουν ολα εκνευριζουν εμας που τα ξερουμε !
    ( αχ και να ημουν mod αχ..)
    Σελίδες: 1 ... 20 21 22 [23] 24 25 26 ... 33     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Η αγορά αερομοντελλιστικού υλικού  |  Aeromodelling GR Παζάρι (Συντονιστές: Serafim, Γιάννης Παξιμαδάκης, _ΤΑΣΟΣ_, Γκούσκος Διονύσιος)  |  Θέμα: Ενημερώστε μας για τις συναλλαγές μέσω Aeromodelling GR
    Μεταπήδηση σε: