|
w1ndsurfer
|
 |
« Απάντηση #420 στις: Δευτέρα, 16 Νοε 2015, 18:16:33 » |
|
Και μετά την παρθενική (Πιρινικός): μικρή του πέφτει η 80-άρα, μήπως να βάλω 120-άρα ;;; 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Η τέλεια σχεδίαση επιτυγχάνεται όταν είναι τόσο λιτή ώστε δεν υπάρχει κάτιι που μπορεί να αφαιρεθεί - Antoine De Saint-Exupery (French writer and aviator)
|
|
|
|
w1ndsurfer
|
 |
« Απάντηση #421 στις: Δευτέρα, 16 Νοε 2015, 18:19:54 » |
|
Μετά από αυτό τα warbird μεράκλωσσαν και χόρεψαν ζεμπεκιές  
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Η τέλεια σχεδίαση επιτυγχάνεται όταν είναι τόσο λιτή ώστε δεν υπάρχει κάτιι που μπορεί να αφαιρεθεί - Antoine De Saint-Exupery (French writer and aviator)
|
|
|
|
w1ndsurfer
|
 |
« Απάντηση #422 στις: Δευτέρα, 16 Νοε 2015, 18:21:22 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
w1ndsurfer
|
 |
« Απάντηση #423 στις: Δευτέρα, 16 Νοε 2015, 18:26:13 » |
|
- Εσένα ποιό σου αρέσει πιό πολύ; - Βγάζω τα ρούχα μου για το ροζουλί Bearcat. Θέλω το ρόζ το Bearcat! Το θέλω, το θέλω, ΤΟ ΘΕΛΩ! 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
w1ndsurfer
|
 |
« Απάντηση #424 στις: Δευτέρα, 16 Νοε 2015, 18:27:21 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
kolotoympas
|
 |
« Απάντηση #425 στις: Δευτέρα, 16 Νοε 2015, 19:20:15 » |
|
Χαχαχα και γ.... ω τις περιγραφές!  Βλέπω βρήκατε διάδρομο τελικά! Χαιρετώ τούς φίλους.  Πετάξτε ρε και για μας τούς νιοπαντρους ... 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
w1ndsurfer
|
 |
« Απάντηση #426 στις: Δευτέρα, 16 Νοε 2015, 19:36:02 » |
|
Και εσύ τέκνον Kolotoympa? Συγχαρητήρια, να ζήσετε!  Footage απο 4-κοπτερο;
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
coyote216
|
 |
« Απάντηση #427 στις: Δευτέρα, 16 Νοε 2015, 21:09:02 » |
|
Έτσι μπράβο παιδιά λιώστε στις πτήσης  και στις τρελές περιγραφές  τελικά πολύ καλή η κάλυψη του μπουριού ούτε καν που φαίνεται 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
guest8078
Επισκέπτη
|
 |
« Απάντηση #428 στις: Δευτέρα, 16 Νοε 2015, 21:53:37 » |
|
εξατμηση πια εξατμηση? που την ειδες τι ζουμ εκανες?Παντος ρε παιδια κατι διακρινω απο κοντα γι αυτο πηρα υλικα ρε τσογλανια θα σας κανω να ψαχνετε για εξατμηση 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
jimpilot
|
 |
« Απάντηση #429 στις: Τρίτη, 17 Νοε 2015, 20:47:54 » |
|
Πρόσφατες λήψεις:  Πάρα πολύ καλός ! ! ! 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Dounis Airfield Εκεί πετάμε!
|
|
|
|
guest8078
Επισκέπτη
|
 |
« Απάντηση #430 στις: Τρίτη, 17 Νοε 2015, 21:22:00 » |
|
Νικο, Δημητρη και οι οι γνωστοι που με ξερουν αποφασησα να σοβαρευτω λιγο με τις ταχυτητες και γι αυτο πηρα νορμαλ προπελες 2 απο τις 10 ειναι αυτες ,τι λετε ειμαι σε καλο δρομο?? 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
ArgyrisGiannetakis
|
 |
« Απάντηση #431 στις: Τρίτη, 17 Νοε 2015, 21:42:32 » |
|
 χαχα Προπελιά και οικόπεδο....στρατοσφαιρικό θα γίνει... πυρινηκη προπέλα!! χαχαχαΜπράβο παιδιά!!Σούπερ οι περιγραφές!!χαχαχα
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
jimpilot
|
 |
« Απάντηση #432 στις: Σάββατο, 21 Νοε 2015, 01:39:42 » |
|
Νικο, Δημητρη και οι οι γνωστοι που με ξερουν αποφασησα να σοβαρευτω λιγο με τις ταχυτητες και γι αυτο πηρα νορμαλ προπελες 2 απο τις 10 ειναι αυτες ,τι λετε ειμαι σε καλο δρομο??  Πυρινηκέ, Είσαι τρελός ! ! ! Θα μας τρελάνεις τελείως ! ! ! 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Dounis Airfield Εκεί πετάμε!
|
|
|
|
w1ndsurfer
|
 |
« Απάντηση #433 στις: Σάββατο, 21 Νοε 2015, 09:44:37 » |
|
Παναγιώτη θα απογοητευτείς ...
Με τέτοιο pitch η προπελλα θα είναι μονίμως στολαρισμένη και θα παράγει πιο πολύ drag από ώση, ενδεχομένως και να μην μπορείς να απογειωθείς - πρόσεξέ το.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Chris71
|
 |
« Απάντηση #434 στις: Σάββατο, 21 Νοε 2015, 15:40:35 » |
|
ρε μην ψαρώνετε!!  με μαρκαδόρο το έγραψε μόνος του για καλαμπούρι!! Εννοείται αυτό ακριβώς που έγραψε ο Νίκος...τόσο μεγάλο βήμα, είναι ακραίο και δεν λειτουργεί ως προς την παραγωγή ώσης
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Always look on the bright side of life!
|
|
|
|