|
akritas
|
 |
« στις: Κυριακή, 27 Σεπ 2009, 22:34:39 » |
|
Σήμερα καναμε μια βόλτα στο μοντελοδρομιο ,αλλά τζάμπα ο κόπος…
Παρά πολύς αέρας που κατά διαστήματα ξεπερνούσε και τα 7 μποφόρ
Το ελικπτερακι σαν πατσαβούρι όπου ήθελε πήγαινε …
Έκανα 2-3 ντεπόζιτα και φύγαμε…
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
AVANT aurora
|
|
|
|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #1 στις: Κυριακή, 27 Σεπ 2009, 22:53:15 » |
|
μπραβο φιλε μου πολυ ωραιος... καλα 7 μποφορ εισαι σιγουρος?? δεν φνονται τοσα στην cam.. παντως και εμεις εδω ειχαμε ενα 5αρι..!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
phoenix2
|
 |
« Απάντηση #2 στις: Κυριακή, 27 Σεπ 2009, 22:59:02 » |
|
Δεν ειναι αυτα 7 μποφορ φιλε μου. Αν κρινω απο το πεταρισμα της μπλουζας σου και τον καπνο ειναι γυρω στα 4
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
cessna 172 yak 54 pc9 rv9 e-flite easy fly wilga 2000
|
|
|
|
akritas
|
 |
« Απάντηση #3 στις: Κυριακή, 27 Σεπ 2009, 23:02:49 » |
|
thanks παυλο ειχε πολυ αερα ολη την μερα ... αλλα εκει που απλα φυσαγε εβγαζε κατι "ριπες" δεν της ακους στην καμερα?  ειναι ζορι παντος με τοσο αερα ,και δεν το ευχαριστιεσαι... next time 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
AVANT aurora
|
|
|
|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #4 στις: Κυριακή, 27 Σεπ 2009, 23:06:21 » |
|
thanks παυλο ειχε πολυ αερα ολη την μερα ... αλλα εκει που απλα φυσαγε εβγαζε κατι "ριπες" δεν της ακους στην καμερα?  ειναι ζορι παντος με τοσο αερα ,και δεν το ευχαριστιεσαι... next time  σε εμενα τα λες ρε Θαναση... αστα να πανε.. ειχα και νεο heli σημερα και ηθελα πως και πως μια καλη μερα..>! Αστα...!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
RAP
|
 |
« Απάντηση #5 στις: Κυριακή, 27 Σεπ 2009, 23:58:11 » |
|
Μπράβο Θανάση, πολύ μεγάλη πρόοδος 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
vtr
|
 |
« Απάντηση #6 στις: Δευτέρα, 28 Σεπ 2009, 00:19:07 » |
|
Πω πώ....και τι δεν θα έδινα για ενα τέτοιο χώρο...  Χλίδα λέμε Χίλτον ένα πράγμα.  Μπράβο akritas. 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Γκούσκος Διονύσιος
|
 |
« Απάντηση #7 στις: Δευτέρα, 28 Σεπ 2009, 01:39:22 » |
|
Γειά σου ρε Θανάση με τον Χερομπά σου!!!! πολύ καλή πτήση φίλε μπράβο!!! 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
akritas
|
 |
« Απάντηση #8 στις: Δευτέρα, 28 Σεπ 2009, 08:03:20 » |
|
ευχαριστώ παιδιά.... Διονύση , καλός ο χερομπας ,αλλά τα χρόνια και το βάρος δεν κρύβονται.  άσε που όλο μεταμοσχεύσεις τον έχω... canopy απο raptor , και πόδια απο robbe millenium 90.. με μπαταρία nicd 4,8v και τα 9252 χωρίς Gov.και αλλα συμπράγκαλα..... το μονο προιγμένης τεχνολογίας που εχει ειναι το GY520 γυροσκόπιο με το bls254 σερβο ουρας..  κατά τα άλλα μια χαρά πάει... 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
AVANT aurora
|
|
|
|
ΚΥΡΝΙΚ
|
 |
« Απάντηση #9 στις: Δευτέρα, 28 Σεπ 2009, 10:38:50 » |
|
το μονο προιγμένης τεχνολογίας που εχει ειναι το GY520 γυροσκόπιο με το bls254 σερβο ουρας..  Εγώ γιατί νόμιζα πως το GY520/BLS254 το είχες το CP BELT ?
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
akritas
|
 |
« Απάντηση #10 στις: Δευτέρα, 28 Σεπ 2009, 10:56:08 » |
|
εκει το ειχα πρωτοβαλει αλλα τελικα αποδειχθηκε πως το 520/BLS254 ειναι λιγο για το cp belt και ετσι το εβγαλα....  νικος ειναι αυτος .... 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
AVANT aurora
|
|
|
AETOS
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #11 στις: Παρασκευή, 20 Νοε 2009, 20:20:33 » |
|
Εχω και εγώ ένα Sceadu Evo 50 SWM.Πολύ καλό helli.  Το πρόβλημα είναι οτι στο invert flyght μου παρουσιάζει μεγάλο tracking , ενω στο normal flight όλλα καλά.  Μήπως η πλαστική κεφαλή , έχει παραδώσει την ψυχή της
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
"οσο ζείς θα μαθαίνεις..."
|
|
|
|
Γκούσκος Διονύσιος
|
 |
« Απάντηση #12 στις: Παρασκευή, 20 Νοε 2009, 20:22:16 » |
|
Εχω και εγώ ένα Sceadu Evo 50 SWM.Πολύ καλό helli.  Το πρόβλημα είναι οτι στο invert flyght μου παρουσιάζει μεγάλο tracking , ενω στο normal flight όλλα καλά.  Μήπως η πλαστική κεφαλή , έχει παραδώσει την ψυχή της κάνε μια αλλαγή στα dampers και ta trust και θα είσαι οκ. 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
AETOS
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #13 στις: Παρασκευή, 20 Νοε 2009, 20:53:12 » |
|
Εχω και εγώ ένα Sceadu Evo 50 SWM.Πολύ καλό helli.  Το πρόβλημα είναι οτι στο invert flyght μου παρουσιάζει μεγάλο tracking , ενω στο normal flight όλλα καλά.  Μήπως η πλαστική κεφαλή , έχει παραδώσει την ψυχή της κάνε μια αλλαγή στα dampers και ta trust και θα είσαι οκ.  Ποια είναι τα trust ?
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
"οσο ζείς θα μαθαίνεις..."
|
|
|
|