|
Αλέξης
|
 |
« Απάντηση #555 στις: Δευτέρα, 3 Σεπ 2007, 23:10:24 » |
|
οφου μπαντερμε Ντινο ηντα'χεις να παθεις ακομα!!!!!1  γεια σου ρε Κωστη  καλα του εκανες!!!!!! που θα παει θα μαθει!!!!!  μα δεν γινεται να μην εχουμε καμια φωτο..... βαλτε μια φωτογραφια ρε παιδια να γελασουμε και εμεις!!!! baywatch episode No.9765643 "THE WILGA'S RESCUE" (Η ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ WILGA) 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Ntinos54
|
 |
« Απάντηση #556 στις: Δευτέρα, 3 Σεπ 2007, 23:48:16 » |
|
μμμμμμμμμμ κρυαδες..........δεν φταιω εγω που τα speed control κανουνε cut off πανω απο τη θαλασσα....δεν πειραζει ωμος βαφτιστηκα μοντελιστης αυτο εχει σημασια καιμετα βαλαμε καινουρια μπαταρια και πετουσα αρκετη ωραοποτε χαλαλι η βουτια...
αντε να και μια φωτο απο τη διασωση μου.
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
anythink that makes you sad makes you stronger........
|
|
|
|
Ntinos54
|
 |
« Απάντηση #557 στις: Τρίτη, 4 Σεπ 2007, 18:54:26 » |
|
κοιτα εδω τη βρηκα εγω ......Αλεξιε και εσυ εχεις τασεις να βρεξεις το πωπουδακι σου  χαχαχαχααχαχαχαχαχαχα τελικα εδω στη κρητη εχουμε μπερδεψει τον αερομοντελισμο με τα θαλασια σπορ μου φενεται. η φωτο ειναι τραβηγμενη απο το Κωστα......
|
anythink that makes you sad makes you stronger........
|
|
|
|
KOSTAS 3D
|
 |
« Απάντηση #558 στις: Σάββατο, 8 Σεπ 2007, 16:51:44 » |
|
Ρε Αλέξη καλά που είναι τα δικά  σας δυο πήρατε Και τόσες μέρες και ακόμα έτοιμα είπαμε δεν κοιμόμαστε με τα αεροπλάνα αγκάλια έχεις κάτι καλύτερο  αντε κάνε καμία παρουσιάσει να δούμε που βρίσκετε στην κατασκευή extreme flight ήθελες ε  θα δούμε να πετά παρέα με την μαμά και το μικρό αδερφάκι στο Μαλεμε
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
KOSTAS 3D
|
 |
« Απάντηση #559 στις: Δευτέρα, 10 Σεπ 2007, 14:26:48 » |
|
Γεια σας και τα δυο πετούσαν άψογα στον δυνατό αέρα τελικά ποιο φτερό είναι το καλύτερο η όλα πετάνε αν ειίναι καλός ο πιλότος 
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
hlsat
|
 |
« Απάντηση #560 στις: Δευτέρα, 10 Σεπ 2007, 14:38:25 » |
|
Για να πεισθουμαι ποιο φτερο ειναι καλυτερο θα πρεπει να γνωριζουμαι και τα μποφορ του αερα γιατι το πισω μοντελο με τα κατω φτερα ειναι παντος καιρου το εχω συναντηση να πεταη ανετα και με 8 μποφορ αερα πανω απο θαλασσα για το δευτερο δεν ξερω τις αντοχες αν και νομιζω οτι στα 8 μποφορ θα ειχαι γινη (Χριστος ανεστη)  Ηλιας
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Χαρας το μαστορα που εχει μεγαλα κεφια
|
|
|
|
KOSTAS 3D
|
 |
« Απάντηση #561 στις: Δευτέρα, 10 Σεπ 2007, 14:55:10 » |
|
Τώρα θα με κανείς να βγάζω το όργανο που έχω στο σκάφος να μετράω την ταχύτητα άνεμου πρέπει να το κάνω για να είμαι ποιο ακριβές Όσο για τα 8 μποφόρ έχω ένα slinker κατάλληλα σετερισμενω με πολλές αλλαγές με Aling motor 4.7χ4.7 graupner προπελα που δεν καταλαβαίνει τίποτα και το χειμώνα μόνο έγω που παγώνω
|
|
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: Δευτέρα, 10 Σεπ 2007, 16:18:40 από KOSTAS 3D »
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Apostolos
|
 |
« Απάντηση #562 στις: Τετάρτη, 12 Σεπ 2007, 23:31:50 » |
|
Ρε Αλέξη καλά που είναι τα δικά  σας δυο πήρατε Και τόσες μέρες και ακόμα έτοιμα είπαμε δεν κοιμόμαστε με τα αεροπλάνα αγκάλια έχεις κάτι καλύτερο  αντε κάνε καμία παρουσιάσει να δούμε που βρίσκετε στην κατασκευή extreme flight ήθελες ε  θα δούμε να πετά παρέα με την μαμά και το μικρό αδερφάκι στο Μαλεμε Σύντεκνε αν έχεις λίγο υπομονή θα τα πετάξεις κιόλας μιας και εσύ είσαι ο υπεύθυνος τις αγοράς αυτής!!!!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
KOSTAS 3D
|
 |
« Απάντηση #563 στις: Πέμπτη, 13 Σεπ 2007, 16:13:50 » |
|
Σύντεκνε Αποστόλη άντε και η ώρα η καλή και στα βάπτισα του δικού σου YAK Ξέρεις ε  Θα καλέσουμε και μερικούς ακόμα στα βάπτισια Το Σοφo όμως να των προσέχομε  γιατί αν δεν το ξέρεις μετακόμισε προς τα ενδότερα της Κρήτης και χωρίς ιντερνετ καταλαβαίνεις με τι αχολειτε ιτωρα ε πως θα των δούμε ξανά Και τι θα έχει στην μέση του παντός όχι πομπό Στην φωτογραφεία ο Σοφός πριν μερικούς μήνες άραγε θα των αναγνωρίσουμε ΄ και θα θυμάται να πετά η θα έχει μάθει πως τα ξαπολωνούνε με .............κάτω
|
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: Πέμπτη, 13 Σεπ 2007, 18:08:42 από KOSTAS 3D »
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
KOSTAS 3D
|
 |
« Απάντηση #564 στις: Σάββατο, 15 Σεπ 2007, 17:48:31 » |
|
 Γεια σας Πρώτη πτήση αυτού του μοντέλου στο Μαλεμε δικό μου βέβαια Ώση ώρα το πετούσα ήμουν ενθουσιασμένος βέβαια και κάποιος άλλος και μου λέει δώσε  μου και εμένα το βλέπω και ζηλεύω
|
|
|
|
|
|
KOSTAS 3D
|
 |
« Απάντηση #565 στις: Σάββατο, 15 Σεπ 2007, 17:57:16 » |
|
και το έδωσα σε ποιον 
|
|
|
|
|
|
KOSTAS 3D
|
 |
« Απάντηση #566 στις: Σάββατο, 15 Σεπ 2007, 18:04:15 » |
|
καλα 
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
KOSTAS 3D
|
 |
« Απάντηση #567 στις: Σάββατο, 15 Σεπ 2007, 18:20:48 » |
|
Α σημερα είχα την χαρά να γνώρισω ένα Άγγλο στην καταγωγή πρωταθλητή στην χώρα στα ανεμόπτερα πλάγιας του όνομα δεν θυμάμαι πέταξε το δικό μου ανεμόπτερο ομόλογο ότι η εμπειρία είναι σημαντικό πράγμα
Χάρη γράψε το όνομα του εγώ δεν το θυμάμαι λες να μας κάνει και διάσημους μια και γράφει σε περιοδικό στην πατρίδα του και έμεινε ευχαριστημένος από την παρέα μας
|
|
|
|
|
|
hlsat
|
 |
« Απάντηση #568 στις: Σάββατο, 15 Σεπ 2007, 18:59:54 » |
|
|