|
hlsat
|
 |
« Απάντηση #435 στις: Παρασκευή, 3 Αυγ 2007, 12:24:29 » |
|
Παληκαρια για τα σκαφακια μας ας επικοινωνουμαι με προσωπικα μηνυματα γιατι κτυπησαι καμπανακι ο Κωστας και δικιο εχει το φορουμ ειναι μονο για ιπταμενα και οχι θαλλασινα Τωρα θα μου πης καλοκαιρι ειναι μπορουμαι λιγο να ξεφυγουμαι ? αν οχι μονο με προσωπικα
Ηλιας
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Χαρας το μαστορα που εχει μεγαλα κεφια
|
|
|
|
Apostolos
|
 |
« Απάντηση #436 στις: Παρασκευή, 3 Αυγ 2007, 12:38:30 » |
|
Σωστός και ο κ.Κώστας και ο Ηλίας!!! 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Ntinos54
|
 |
« Απάντηση #437 στις: Παρασκευή, 3 Αυγ 2007, 12:51:25 » |
|
σωστα εγω ειμαι ο υπευθυνος και ζητω συγνωμη απλα ειμαι ακομα καινουριος και μαθαινω το φορουμ ακομα......... παντως η φωτο με τα υπταμενα σκαφακια πωπωπωπωωωωωω πεθανα στο γελιο... πολυ ζεστη admin εδω κατω στη κρητη και μας εχει πειραξει. 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
anythink that makes you sad makes you stronger........
|
|
|
|
KOSTAS 3D
|
 |
« Απάντηση #438 στις: Παρασκευή, 3 Αυγ 2007, 22:12:47 » |
|
Γεια σας Κοιτάξτε εδώ όταν υπάρχουν ζηλιάρηδες  όνομα δεν λέω Κάνουν πειράματα … που πετυχαίνουν  Τι άλλο θα δούμε !!!  Πήρε και τον αδερφό του  τηλέφωνο* έλα λέει εδώ είναι γ…… Και αμέσως ο άλλος μην χάσει μπήκε στο καράβι και κατεβαίνει Αύριο αναμένετε μεγάλο σόου  και όλοι είμαστε έτοιμοι
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
coolvag
|
 |
« Απάντηση #439 στις: Παρασκευή, 3 Αυγ 2007, 23:41:37 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
KOSTAS 3D
|
 |
« Απάντηση #440 στις: Σάββατο, 4 Αυγ 2007, 00:27:03 » |
|
Τι; Τώρα να ζηλεύω εγώ  που εμένα το υδροπλάνο δεν κάνει 3Dπτήση ε http://www.youtube.com/watch?v=5H-ntPK_10w
|
|
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: Σάββατο, 4 Αυγ 2007, 00:45:52 από KOSTAS 3D »
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
coolvag
|
 |
« Απάντηση #441 στις: Σάββατο, 4 Αυγ 2007, 10:45:37 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
hlsat
|
 |
« Απάντηση #442 στις: Σάββατο, 4 Αυγ 2007, 13:17:42 » |
|
Αμα θελουμαι το πιστευουμαι οτι ειναι για προσθαλασσωση τα μπουκαλια γιατι στο βιντεο δεν φαινεται κατι τετοιο μπορει να τα χρεισιμοποιο για καλυτερες και ποιο ομαλες προσεδαφισεις
Ηλιαςι
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
KOSTAS 3D
|
 |
« Απάντηση #443 στις: Σάββατο, 4 Αυγ 2007, 13:45:30 » |
|
Γεια σου Ηλία έχεις δίκιο το απόγευμα λοιπόν θα σου λύσομε την απορία  αν προσγειώνετε πάνω στο νερό  και θα ετοιμάσω άλλο βίντεο αύριο όμως θάλασσα καταδύσεις το αγαπημένο μου χόμπι αρκετά χρόνια τώρα έχω φωτογραφίες από αεροπλάνο του 2ου παγκόσμιου στον βυθό λέτε να βάλω η θα μας φωνάζει ο κ Κωστόπουλος  γιατί έχει και δίκιο μόνο ότι πετάει έχει πει ας το σεβόμαστε
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Αλέξης
|
 |
« Απάντηση #444 στις: Κυριακή, 5 Αυγ 2007, 14:52:01 » |
|
Γελάσαμε πολύ εχτές στη Σούδα!!!! Κάναμε κόντρες. Πολλές πτήσεις και μερικά ιπτάμενα έγιναν υποβρύχια ακόμα και free flight !!! BELT CP: Μετά την δοκιμή των 3D πλωτήρων ,οι οποίοι αποδείχτηκαν πολύ καλοί για 3D  αλλά όχι πολύ σταθεροί στην πλεύση και δεν ρίσκαρα το αγαπημένο μου ε/π , βάλαμε scale πλωτήρες !!!!!!!!  Για τους δύσπιστους και για όσους είναι έτοιμοι να γελάσουν πολύ βάζω ένα βίντεο με το belt cp και αναμένονται και τα υπόλοιπα βίντεο από την παρέα των Χανίων!!!!! http://youtube.com/watch?v=e2s2Vm2UcTQ
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
hlsat
|
 |
« Απάντηση #445 στις: Κυριακή, 5 Αυγ 2007, 17:49:19 » |
|
Πολυ γουστο παιδια και κανουργια παντετα πλωτηρες Το ονομα αυτων των πλωτηρων ποιο ειναι μηπως τα σαγονια του καρχαρια εκδοση 3D BELT CP
Ηλιας
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|