|
|
|
KOSTAS 3D
|
 |
« Απάντηση #331 στις: Δευτέρα, 9 Ιουλ 2007, 22:35:57 » |
|
Πόλη ζεστή χτες ρε παιδία  Αλλά εμείς εκεί πίστη στο χόμπι Τι να χάσομε την μέρα Η παράς καλή ο καιρός  καλός και το νίτρο να καίγεται Εδώ ο Νεκτάριος σε ώρα δράσεις με το βελτιωμένο raptor…
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
KOSTAS 3D
|
 |
« Απάντηση #332 στις: Δευτέρα, 9 Ιουλ 2007, 22:45:03 » |
|
Μετά από τόση ζεστή  ώρα για παράλια και Βέβαια όλοι η παρέα μαζί τι κάναμε εκεί  βαφτίσια και μετά μπύρες  και καλά παγωμένες μάλιστα νονός ο Αποστόλης 
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
KOSTAS 3D
|
 |
« Απάντηση #333 στις: Δευτέρα, 9 Ιουλ 2007, 22:47:07 » |
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
KOSTAS 3D
|
 |
« Απάντηση #334 στις: Δευτέρα, 9 Ιουλ 2007, 22:57:22 » |
|
Μετά τις μπύρες  βάλαμε τον Αποστόλη να κάνει και καμία δουλεία τι τζάμπα  θα έπινε τις μπύρες να κόψη τα χόρτα από το χωράφι 
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
KOSTAS 3D
|
 |
« Απάντηση #335 στις: Δευτέρα, 9 Ιουλ 2007, 23:09:18 » |
|
Και μετά την δύση του ήλιου και όταν η μπύρες  άρχισαν να επιδράνε στον εγκέφαλο  κάποιου  των στείλαμε να κάνη καταστολή τις σημαίας σαν Έλληνες  που ήμαστε Περιττό να πούμε ότι γνώρισαν χθες στην παράλια αρκετή ακόμα το χόμπι και ενθουσιάστηκαν με τα όσα είδαν 
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Apostolos
|
 |
« Απάντηση #336 στις: Τρίτη, 10 Ιουλ 2007, 14:50:35 » |
|
Άντε σύντεκνε να μας ζήσει, και μ΄ενα καλό παίδι!!!!!! 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Χάρης Κωσταντίνου
Aeromodeller Full Member

Αποσυνδεδεμένος
www.rcteam-cy.com
|
 |
« Απάντηση #337 στις: Πέμπτη, 12 Ιουλ 2007, 21:46:27 » |
|
Ρε Αποστολε τι γινετε, βλεπω καλα περνατε εκει κατω.  Εχετε κανει σπουδεω team.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
|
Χάρης Κωσταντίνου
Aeromodeller Full Member

Αποσυνδεδεμένος
www.rcteam-cy.com
|
 |
« Απάντηση #339 στις: Σάββατο, 14 Ιουλ 2007, 15:59:06 » |
|
Ασε ρε φιλε θελω και εγω να κατεβω λιγο κατω στην πατριδα αλλα οι υποχρεωσεις δεν με αφηνουν πρως το παρον. Ασε που τωρα αρχισα να ψαχνω για κανενα σοβαρο pattern. εχεις κανενα υποψειν?  τα λεμε Χαρης 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
KOSTAS 3D
|
 |
« Απάντηση #340 στις: Κυριακή, 15 Ιουλ 2007, 11:17:45 » |
|
Γεια σας Θα σας πω μια μικρή ιστορία που έγινε εδώ πρόσφατα στα Χανιά Κάποια μέρα λοιπόν Πάει ο……….. και λέει στον μπαμπά και την μαμά Ξέρετε βρήκα κάτι άλλο εκτός από το μοντελισμό που μου έχει κλέψει την καρδιά Ο μπάμπας τον βλέπετε στην φωτογραφία<βαστά το MZ 14> και είναι παλιά ……………. ξέροντας από αυτά  σκέφτηκε ο γιος μου δεν πάει καλά <Και τώρα το δικό μου  σχόλιο στον πατέρα του έμοιασε>  .ωχ οι κόρες μου θέλουν μπάνιο το απόγευμα .......τα αλλά
|
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: Κυριακή, 15 Ιουλ 2007, 12:31:14 από KOSTAS 3D »
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
sv1aaw
Aeromodeller
Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #341 στις: Κυριακή, 15 Ιουλ 2007, 21:38:13 » |
|
Βλέπω τρελή παρέα εκει κάτω, απο 21/7 και για 8 ημέρες θα είμαι δίπλα στο Μάλεμε για διακοπές, αξιζει να φέρω εξοπλισμό  μιας και το αυτοκίνητο είναι πολύ μίνι 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
KOSTAS 3D
|
 |
« Απάντηση #342 στις: Δευτέρα, 16 Ιουλ 2007, 16:52:19 » |
|
Και σήμερα θα τελειώσω αυτό ξεκίνησα χτες γιατί η θάλασσα ήταν καλή και κάθισα μέχρι αργά το βράδυ Λοιπόν λέει ο γιος στο μπαμπά Να ξέρεις κοιμήθηκα χτες με το ελικόπτερο αγκαλιά και κατά λάθος πλάκωσα τα CARBON BLADE και σπάσανε Ρε βλάκα  του λέει ο μπαμπάς παλιά πετούσαμε με ξύλινα Και δεν σπάγανε τόσο εύκολα<καταλάβατε και ο μπαμπάς ελικόπτερα και μάλιστα ο πρώτος στην Ελλάδα μαζί με το Μανόλη πετάξανε το ΠΡΩΤΟ R/C HELI>καταλάβατε ποσά ξενύχτια και τι αγκαλιές είχανε τότε Τότε το γύρισε ο γιος και το είπε ευθέως Mπαμπά  θέλω να ΠΑΝΤΡΕΥΤΩ Γυναίκα  θέλω στο κρεβάτι μου όχι ελικόπτερο Την έχω βρει ίδη και τα έχομε κανονίσει όλα είναι έτοιμα 
|
|
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: Δευτέρα, 16 Ιουλ 2007, 18:18:20 από KOSTAS 3D »
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
KOSTAS 3D
|
 |
« Απάντηση #343 στις: Δευτέρα, 16 Ιουλ 2007, 17:06:24 » |
|
Και μια και τα είχε όλα έτοιμα μας κάλεσε στον γάμο του Έχω μια έκπληξη μας λέει πως νομίζεται να έρθει η νύφη Όλοι σκεφτήκαμε Είναι πιλότος  έχει και αρκετούς φίλους με αυτό το επάγγελμα Σίγουρα θα έρθει από αέρα σιγά και δεν θα το βρίσκαμε Την πατήσαμε όμως 
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
KOSTAS 3D
|
 |
« Απάντηση #344 στις: Δευτέρα, 16 Ιουλ 2007, 17:26:14 » |
|
Α το βασικό ξέχασα να πω  πoioς είναι ο γαμπρός Απόστολος Βροντουλάκης  Το όνομα τις αγαπημένης που του έκλεψε την καρδιά Γεωργία.....
|
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: Δευτέρα, 16 Ιουλ 2007, 17:55:42 από KOSTAS 3D »
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|