nektarios
Aeromodeller Full Member

Αποσυνδεδεμένος
...every day for us something new...
|
 |
« Απάντηση #1155 στις: Παρασκευή, 2 Οκτ 2009, 07:41:04 » |
|
Για σου Νεκτάριε. Από εδώ και πέρα θα είναι κάθε Σ/Κ ανοιχτό το Μάλεμε.Ο σύλλογος διαθέτει κλειδί.Απλά αν η πόρτα είναι κλειστή πάρε τηλέφωνο ένα από τα μέλι του Δ.Σ να σου ανοίξουν.Καλο είναι να ρίχνεις μια ματια στο sait του συλλόγου να ενημερώνεσαι. Πέτρος  Ok... ευχαριστω πολυ Πετρο... μαλλον το σαββατο αν τα καταφερουμε θα ερθουμε..
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
...ΑSP engines 4ever...hehehe...
|
|
|
|
studiopetros
|
 |
« Απάντηση #1156 στις: Κυριακή, 4 Οκτ 2009, 00:51:11 » |
|
Καλημέρα φίλοι Χανιώτες, Μετά απο πολύ καιρό που σας παρακολουθώ είπα να σας στείλω χαιρετισμούς. Κώστα3D και ΣΠΑΣΩΦ συνεχίστε ακάθεκτοι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ελπίζω να το θυμάστε αυτό το αεροδρόμιο  Για σου φιλε Τάσο Το θυμόμαστε αυτό το αεροδρόμιο και θυμόμαστε και την φάτσα σου ,και την κούτρα πτήση σου και όλα. Θα χαιρόμαστε να σε έχουμε ξανά κοντά μας. Πάντα ευπρόσδεκτος. Ευχάριστω για τα καλά σου λόγια. Σε χαιρετώ. Πέτρος
|
|
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: Κυριακή, 4 Οκτ 2009, 19:23:37 από studiopetros »
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
studiopetros
|
 |
« Απάντηση #1157 στις: Κυριακή, 4 Οκτ 2009, 19:24:34 » |
|
Μάλεμε 4.10.2009 Αέρας 5 μποφόρ.(πολύ ωραίος) Η παρέα μικρή αλλα καλή. Έιxαμε: Ένα crash από σπασμένο elevator στον αέρα και άλλο ένα crash από προσπάθεια προσγείωσης πάνω σε άλλο μοντέλο σταματημένο στα pits, "λόγο του δυνατού αέρα". Επίσης πολύ γέλιο με το slowstick το οποιο έκανε ελεγχομενη τροχοδρόμηση με την οπιστεν και απογείωση.
Αν κάποιος έχει φωτό παρακαλώ να της δημοσιεύσει.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
nektarios
Aeromodeller Full Member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #1158 στις: Κυριακή, 4 Οκτ 2009, 19:34:55 » |
|
...ενα σπασμενο σερβο του easy star επειδη δν αλλαξαμε μοντελο... 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
studiopetros
|
 |
« Απάντηση #1159 στις: Κυριακή, 4 Οκτ 2009, 19:48:57 » |
|
...ενα σπασμενο σερβο του easy star επειδη δν αλλαξαμε μοντελο...  xaxaxaxa γιαυτο καρφωνόταν το EasyStar με όλη του την δύναμη και με τη μούρη κάτω  xaxaxa το είχα ξεχάσει. άλλαξε ρε Νεκτάριε το servo και δώσε του να καταλάβει. A, δες να του φτιάξεις και ρόδες γιατί προγραμματίζω ένα αγώνα-προπόνηση "προσγείωση ακριβειας" σε τοπικό επίπεδο παρα πολύ σύντομα. 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
nektarios
Aeromodeller Full Member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #1160 στις: Κυριακή, 4 Οκτ 2009, 19:53:12 » |
|
Ναι κ ανοιγε ο Νικος το γκαζι κ παρτο κατω..μεχρι που τ λεω το μοντελο τ αλλαξες..? Το look@me θα κοιταξω να ξεθαψω γ αυτο τον αγωνα...  Πλακα θα εχει... 
|
|
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: Παρασκευή, 9 Οκτ 2009, 14:07:54 από nektarios »
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
KOSTASPI
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
ΚΩΣΤΑΣ-ΧΑΝΙΑ
|
 |
« Απάντηση #1161 στις: Τετάρτη, 14 Οκτ 2009, 22:45:16 » |
|
ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΜΕ ΠΕΙΣΑΝΕ ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΝΑ MOTOR INRUNNER HYPERION Y22L 5000KV ESC TURNIGY 40A PROP 4X5 ΒΑΨΙΜΟ HOMEMADE
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Dimitris Kriti
|
 |
« Απάντηση #1162 στις: Τετάρτη, 14 Οκτ 2009, 22:56:14 » |
|
Φιλε KOSTASPI ποσο καιρο πετας; Να το προσεχεις αυτο το διαολι, το εχω δει σε χερια εμπειρου και ειναι αρκετα γρηγορο...
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Καποιοι λενε "οτι δεν εχει πτερυγα δεν πεταει". Λαθος, πεταει αλλα ειναι λιγααακι ποιο δυσκολο...
|
|
|
|
studiopetros
|
 |
« Απάντηση #1163 στις: Τετάρτη, 14 Οκτ 2009, 23:14:07 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
KOSTAS 3D
|
 |
« Απάντηση #1164 στις: Τετάρτη, 14 Οκτ 2009, 23:33:04 » |
|
Οι φίλοι μοντελιστές από τα Χανιά να ετοιμάζετε για ένα αγώνα < fly in > δηλαδή σε τοπικό επίπεδο δεν είναι επίσημος αγώνας και βεβαία όποιος ανά την Ελλάδα επίθημα είναι καλοδεχούμενος Αγώνα; in door μέσα σε κλεiστώ στάδιο χρήση μόνο μικρόν ελαφρύ ηλεκτρικών μοντέλων Ημερομηνίες θα ανακοινώσω μόλις πάρω την επίσημη έγκριση από το Δήμο θα προσπαθήσω αυτές τις μέρες να πάρω τελική απάντηση καλό λοιπόν θα ήταν όσοι δεν έχετε μικρά ηλεκτρικά μοντέλα να ετοιμάζεστε η να κατασκευάσετε η να προμηθευτείτε Τι αγώνας θα είναι αυτό θα το μάθετε σύντομα  ΥΣ αυτά που γραφώ είναι υποχρεώσεις που έχω αναλάβει για να βοηθήσω και εγώ με την σειρά μου τον Σύλλογο Αερομοντελιστών Χανιών
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
nektarios
Aeromodeller Full Member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #1165 στις: Πέμπτη, 15 Οκτ 2009, 09:14:51 » |
|
...ΥΣ αυτά που γραφώ είναι υποχρεώσεις που έχω αναλάβει για να βοηθήσω και εγώ με την σειρά μου τον Σύλλογο Αερομοντελιστών Χανιών..
Μπραβο κωστα...!!! Να κανω μια ερωτηση... το διπλανακι μ που φαινεται στη διπλα φωτο... κανει γ indoor..? 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
KOSTAS 3D
|
 |
« Απάντηση #1166 στις: Σάββατο, 17 Οκτ 2009, 09:59:48 » |
|
Ζήτησα το νέο κλειστό στάδιο Σούδας Η αντιδήμαρχος ήταν θετική Δώσαμε σχετικό έγγραφο και περίπου στην μέση του Δεκέμβρη θα γίνει ο αγώνας αυτός Επίσημη ανακοίνωση από τον σύλλογο θα έχετε όταν μας δοθεί άδεια για χρήση του σταδίου Τα λέω αυτά για να προετοιμάζεστε να φτιάξετε η να προμηθευτείτε ανάλογα μοντέλα για εσωτερικό χωρώ το στάδιο είναι μόλις 1ετος λειτουργιάς και έχει ξύλινα δάπεδα κάτω πρέπει να προσέχουμε ιδιαίτερα ώστε να μας ξαναδοθεί ο χώρος αυτός
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
nektarios
Aeromodeller Full Member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #1167 στις: Σάββατο, 17 Οκτ 2009, 19:13:45 » |
|
Γ αυριο τι λεει ο καιρο..?  Θα ειναι ανοιχτο το μαλεμε τλκ.. 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
GeoPatty
Aeromodeller
Αποσυνδεδεμένος
My QQ Yak 86''...DA50-R
|
 |
« Απάντηση #1168 στις: Δευτέρα, 19 Οκτ 2009, 16:49:13 » |
|
Χαιρετω τους φιλους αερομοντελιστες στην Κρητη. Θα ηθελα να ρωτησω που ειναι αυτο το μερος που πετατε εκει στα Χανια,γιατι ειμαι στο πολεμικο ναυτικο και πηρα μεταθεση για την βαση της Σουδας και σκεφτομαι να παρω και το αγαπημενο μου ελικοπτερο μαζι. Μερικες πληροφοριες θα ηταν χρισιμες για τον χωρο που μαζευεστε... 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Iannis
Aeromodeller Full Member

Αποσυνδεδεμένος
Ηράκλειο Κρήτης
|
 |
« Απάντηση #1169 στις: Τρίτη, 20 Οκτ 2009, 13:08:29 » |
|
Χαιρετω τους φιλους αερομοντελιστες στην Κρητη. Θα ηθελα να ρωτησω που ειναι αυτο το μερος που πετατε εκει στα Χανια,γιατι ειμαι στο πολεμικο ναυτικο και πηρα μεταθεση για την βαση της Σουδας και σκεφτομαι να παρω και το αγαπημενο μου ελικοπτερο μαζι. Μερικες πληροφοριες θα ηταν χρισιμες για τον χωρο που μαζευεστε...  Εδω ειμαστε παλικαρι http://www.bing.com/maps/δεν μπορω να κανω attach εικονα
|
|
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: Τρίτη, 20 Οκτ 2009, 13:18:55 από Iannis »
|
Καταγράφηκε
|
ΕΝΩΣΗ ΑΕΡΟΜΟΝΤΕΛΙΣΤΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ (ΕΑΗΚ) Μοντελοδρόμιο : Κοψά Ανωπόλεως E-mail : eahkmail@gmail.com Website : www.eahk.grΜέλος της Ελληνικής Αεραθλητικής Ομοσπονδίας (ΕΛ.Α.Ο.)
|
|
|
|