Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.933 μηνύματα σε 12.395 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Δευτέρα, 24 Αυγ 2026, 15:10:50

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Δευτέρα, 24 Αυγ 2026, 15:10:50

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από Yiannis_S
    [Χθες στις 16:44]

από Markhelis
    [Χθες στις 14:26]

από carapis
    [Σάββατο, 22 Αυγ 2026, 10:15:19]

[Παρασκευή, 21 Αυγ 2026, 15:32:58]

από coach
    [Παρασκευή, 21 Αυγ 2026, 14:40:09]

από TheLurker
    [Κυριακή, 9 Αυγ 2026, 12:27:54]

από Stargazer
    [Πέμπτη, 6 Αυγ 2026, 16:11:02]

[Δευτέρα, 3 Αυγ 2026, 22:09:24]

από dominicm
    [Δευτέρα, 3 Αυγ 2026, 17:14:50]

από Stargazer
    [Δευτέρα, 3 Αυγ 2026, 11:39:19]

από UH-1H
    [Κυριακή, 2 Αυγ 2026, 19:09:57]

από Stargazer
    [Κυριακή, 2 Αυγ 2026, 14:58:46]

από dominicm
    [Πέμπτη, 30 Ιουλ 2026, 19:33:58]

από topg
    [Τρίτη, 28 Ιουλ 2026, 23:44:11]

[Τρίτη, 28 Ιουλ 2026, 13:05:46]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309933
    Σύνολο θεμάτων: 12395
    Online σήμερα: 129
    Online έως τώρα: 1547
    (Πέμπτη, 25 Ιουν 2026, 09:39:30)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 1
    Επισκέπτες: 46
    Συνολικά: 47
    Στυλ εμφάνισης

Συνδεδεμένες εκδηλώσεις
    • Πανελλήν. Scale F4C 2009, 10-11 Οκτ., Ακραίφνιο: Σάββατο, 10 Οκτ 2009 - Κυριακή, 11 Οκτ 2009
    Σελίδες: 1 [2]  Όλοι     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Πανελλήνιοι Scale F4C 2009, 10-11 Οκτ., Ακραίφνιο, μοντελοδρόμιο Hobbybox  (Αναγνώστηκε 9212 φορές)
    PaNt
    Aeromodeller Hero Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Προσωπικη μου γνωμη,δεν επιβαλλω σε κανενα και τπτ

« Απάντηση #15 στις: Δευτέρα, 12 Οκτ 2009, 23:18:17 »

Παιδιά γειά σας,

Επειδή βρισκόμουν στο χώρο του αγώνα και παρακολουθησα μονο το πρώτο σκέλος του αγώνα δυστυχώς... έχω να πω πως όλα τα μοντέλα ήταν καταπληκτικά και αξίζουν συγχαρητήρια στουσ κατασκευαστές τους.... άλλα όπως πληροφορήθηκα το κομμάτι που διασκέδασαν όλοι όσοι ήταν αγωνιζόμενοι αλλα και κάποια άλλα ατομα που ήταν εκεί, ήταν ο διαγωνισμός που δημιουργήθηκε μετά το τέλος του πρώτου σκέλους (το Σάββατο) με το kyocho foam FLYBABY και ειχε να κάνει με το ποιός θα κάνει τα περισσοτερα touch and go Cheesy πάνω σε τετραγωνο τράπεζι Thumbs up,που χρησιμοποιούνταν για την στήριξη των αεροπλάνων... Πραγματικά ολοι διακεδασαν.. και ο νικητής ηταν ο αγαπητος ΝΙΚΟΣ απο το Βόλο που μαλιστα ειναι και ενα απο τα νεα μελη στο αθλημα μας....
    μπράβο σε ολους και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το επομενο SCALE F4C του χρόνου.
    χχαχα κατω απο το τραπεζι πηγε κανεις??!
    Καταγράφηκε
    tsiou
    Aeromodeller Full Member

Λεονταρίτης Χρήστος

« Απάντηση #16 στις: Τρίτη, 13 Οκτ 2009, 19:37:19 »

Καλησπέρα και απο εμένα.

Ακόμα ένα πανελλήνιο προτάθλημα της f4c - f4c arf scale έφτασε στο τέλος του.

Πράγματι ένας πολύ καλός αγώνας με πολύ καλές συμμετοχές και σε πολύ καλό κλίμα.

Τόσο ο κόσμος όσο και οι αθλητές απόλαuσαν καταπληκτικές πτήσεις σε ένα φανταστικό
      χώρο και με τον ποιο ιδανικό καιρό σχεδόν άπνοια και με πολύ λίγη ζέστη.

Θα ήθελα με τη σειρά μου να ευχαριστήσω όλους τους συναθλητές μου αλλά πολύ περισσότερο τον Κο Κώστα Μπούρμπουλα που φρόντισε για την τρoφοδοσία αγωνιζομένων και

μη. Σίγουρα όμως για να γίνει αγώνας θα πρέπει να υπάρχουν κριτές και αλυτάρχης και τους οποίους ευχαριστουμε πολύ.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον εκπαιδευτή μου ΜΕΦΣΟΥΤ ΧΡΗΣΤΟ  όπου ήταν και ο κόλερ μου στον αγώνα.

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω έναν πρόσκοπό μου που όλο το καλοκαίρι ερχόταν στο εργαστήριό μου για να μου κάνει παρέα και όπου χρειαζόταν να με βοηθήσει Θάνο σε

ευχαριστώ και ελπίζω να με ακολουθήσεις στα scale.

Aντε του χρόνου και κανένας άλλος να γίνουμε πολύ είναι κρίμα να υπάρχουν αεροπλανα scale σε όλη την Ελλάδα και να μην έρχονται στους αγώνες.

M.Φ.Χ.

ΛΕΟΝΤΑΡΙΤΗΣ Α. ΧΡΗΣΤΟΣ

Καταγράφηκε

ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑΚΙ (ΝΑΖΑΡΗΣ Δ.) 
      ΜΚ (ΚΕΡΠΙΝΗΣ)
      ΙΕΡΑΞ
    Thanos Mouchos
    Aeromodeller Full Member

KEEP CALM AND FLY HIGH

« Απάντηση #17 στις: Τρίτη, 13 Οκτ 2009, 22:10:23 »

Με τη σειρα μου θα ηθελα και εγω να ευχαριστησω τον αρχηγο μου για την αφιερωση του πρωταθληματος,αλλα και για τισ ατελειωτες ωρες που περασαμε μαζι στο εργαστηριο, και για ολα αυτα τα πραγματα τα οποια ολο το καλοκαιρι μου εμαθε με υπομονη και ευχαριστηση.... ηταν χαρα μου να τον βοηθαω και θα συνεχισω να τον βοηθαω σε οτι χρειαζετε...

ραντεβου με ολους στο επομενο πρωταθλημα SCALE F4C του χρονου.

ΜΟΥΧΟΣ ΘΑΝΟΣ
    Καταγράφηκε
    Thanos Mouchos
    Aeromodeller Full Member

KEEP CALM AND FLY HIGH

« Απάντηση #18 στις: Τρίτη, 13 Οκτ 2009, 22:14:17 »

Παιδιά γειά σας,

Επειδή βρισκόμουν στο χώρο του αγώνα και παρακολουθησα μονο το πρώτο σκέλος του αγώνα δυστυχώς... έχω να πω πως όλα τα μοντέλα ήταν καταπληκτικά και αξίζουν συγχαρητήρια στουσ κατασκευαστές τους.... άλλα όπως πληροφορήθηκα το κομμάτι που διασκέδασαν όλοι όσοι ήταν αγωνιζόμενοι αλλα και κάποια άλλα ατομα που ήταν εκεί, ήταν ο διαγωνισμός που δημιουργήθηκε μετά το τέλος του πρώτου σκέλους (το Σάββατο) με το kyocho foam FLYBABY και ειχε να κάνει με το ποιός θα κάνει τα περισσοτερα touch and go Cheesy πάνω σε τετραγωνο τράπεζι Thumbs up,που χρησιμοποιούνταν για την στήριξη των αεροπλάνων... Πραγματικά ολοι διακεδασαν.. και ο νικητής ηταν ο αγαπητος ΝΙΚΟΣ απο το Βόλο που μαλιστα ειναι και ενα απο τα νεα μελη στο αθλημα μας....
    μπράβο σε ολους και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το επομενο SCALE F4C του χρόνου.

Για το συγκεκριμενο που ρωτας δεν εχω  πληροφορηθει... θα μαθω και θα σου απαντησω. το μονο σιγουρο ειναι οτι ειχε πολυ πλακα.
    Καταγράφηκε
    Thanos Mouchos
    Aeromodeller Full Member

KEEP CALM AND FLY HIGH

« Απάντηση #19 στις: Τρίτη, 13 Οκτ 2009, 22:27:35 »

[/quote]

Για το συγκεκριμενο που ρωτας δεν εχω  πληροφορηθει... θα μαθω και θα σου απαντησω. το μονο σιγουρο ειναι οτι ειχε πολυ πλακα.
    [/quote]

μόλις είχα μια επικοινωνία και έμαθα οτι κανένας δεν περασε κατω απο το τραπέζι...μονο απο πάνω περνουσανε στα 2-3μ.
    Καταγράφηκε
    Σελίδες: 1 [2]  Όλοι     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Πτήσεις - Εκδηλώσεις - Ενημέρωση  |  Ανακοινώσεις (Συντονιστές: Γιώργος Κανδυλάκης, andreas)  |  Θέμα: Πανελλήνιοι Scale F4C 2009, 10-11 Οκτ., Ακραίφνιο, μοντελοδρόμιο Hobbybox
    Μεταπήδηση σε: