---Ειμαι κατοχος δυο Τ-rex 6οοΝιτρο , ενος Τρεχ 600 -ESP , ενος gaui 550 , ενος μινι τιταν , ενος belt cp κλπ..κλπ...
Ακομα ειμαι κατοχος μιας D300 με φακους νικκον 80-200mm 2,8 ,18-200mm , 50 ,μιας d70 , μιας canon 5d , μιας mamiyia κλπ...κλπ... και θελω να μου πειτε εαν το μινι τιταν θα σηκωσει τις παραπανω μηχανες οχι τιποτε αλλο , αλλα για να φτιαξω την καταλληλη βαση στηριξης ...ρε παιδι μου , μην εχουμε και κανενα ατυχημα!!
(θα συμφωνησω με τον vaskos)

Αφου είσαι κάτοχος τόσων πολλών και ακριβών πραγμάτων ρε παιδί μου... γιατι δεν παίρνεις και ενα super puma να τα χωρέσει όλα, και χωρίς ατυχήματα...
Σε ολα σχεδόν τα φόρουμ, το θεμα "φωτογραφία" και τα σχετικά με αυτην ειναι αρκετά σημαντικά.
Εσείς λοιπόν που τα έχετε -τα φωτογραφικά εννοώ- και τα ξέρετε, αντί να σχολιάζεται με υφακι, μήπως θα ηταν καλύτερα να μας δώσετε τα φώτα σας?
Η δικη μου άποψη επι του θεματος ειναι, πως καλυτερη επιλογη για μηχανη ειναι οι DSLR και οχι οι compact. Δεν αναφέρομαι φυσικά για τοποθέτηση πάνω σε μοντέλα.
Nikon, canon και άλλες πιο οικονομικές μηχανές, ειναι αρκετές για να έχουμε καλές φωτογραφίες οχι μονο για το χομπι μας αλλα και για ολες τις στιγμές μας.
Με χρηματα κοντα στο χιλιαρικο υπαρχουν αρκετες επιλογες με καλα αποτελεσματα. Για τους πιο απαιτητικούς τα πράγματα πάνε αλλού, μιας και θα πρέπει πρώτα να επιλέξουν εναν καλο φακο, αφου ειναι το σημαντικότερο και κοστιζει απο 800€ εως 1600€ και ενα σωμα απλα καλο. Ομως, δεν πιστευω οτι αξιζει καποιος να δωσει τοσα χρηματα μονο για φωτο του χομπι.
Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό στο χομπι μας, ειναι οι γρήγορες ταχύτητες και αυτο απαιτεί σώματα και φακούς με γρήγορο AF και φακούς με απόδοση στην οξύτητα.
Προσωπικό γούστο σε φακούς εχω σε canon και κατ' επέκταση και σε σώματα χωρις να θεωρω κατώτερες τις nikon.