|
ilias
|
 |
« Απάντηση #45 στις: Παρασκευή, 19 Νοε 2010, 17:59:58 » |
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Velox 26cc Last down xxxl PrecisionAerobatics Addiction Polaris seaplane Bard glider TopModel CZ Stinger Pilot Q.B. 10L Tarot 450PRO V2 Flybarless ...κατι πτέρυγες και πολύ σαβούρα
|
|
|
|
Sokratis
|
 |
« Απάντηση #46 στις: Παρασκευή, 19 Νοε 2010, 18:14:02 » |
|
ΝΑ ρωτησω κατι κι εγω ρε παιδια:αυτος διαδρομος ειναι καταλληλος και για αεροπλανα κανονικα(υπερελαφρα κλπ)ή μονο για μοντελα?Ποτε περιπου κατασκευαστηκε και απο ποιον?Υπαρχει καποιο σωματειο που ευθυνεται γι`αυτο το καταπληκτικο επιτευγμα?
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
" Στην αρχή σε αγνοούν, μετά σε γελοιοποιούν, μετά σε πολεμούν και μετά σε ασπάζονται " (Mahatma Gadhi)
|
|
|
|
Χρήστος Καΐτσας
|
 |
« Απάντηση #47 στις: Παρασκευή, 19 Νοε 2010, 18:44:30 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Fly it like a Bitch... Land it like a Lady !! 
|
|
|
|
ilias
|
 |
« Απάντηση #48 στις: Παρασκευή, 19 Νοε 2010, 20:26:21 » |
|
ΝΑ ρωτησω κατι κι εγω ρε παιδια:αυτος διαδρομος ειναι καταλληλος και για αεροπλανα κανονικα(υπερελαφρα κλπ)ή μονο για μοντελα?Ποτε περιπου κατασκευαστηκε και απο ποιον?Υπαρχει καποιο σωματειο που ευθυνεται γι`αυτο το καταπληκτικο επιτευγμα?
δεν γνωριζω πολλα για τον διαδρομο. Σιγουρα δεν φτιαχτηκε για μοντελα. Νομιζω υπαρχει πινακιδα που αναγραφει κατι για καποια λεσχη.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Velox 26cc Last down xxxl PrecisionAerobatics Addiction Polaris seaplane Bard glider TopModel CZ Stinger Pilot Q.B. 10L Tarot 450PRO V2 Flybarless ...κατι πτέρυγες και πολύ σαβούρα
|
|
|
|
Χρήστος Καΐτσας
|
 |
« Απάντηση #49 στις: Παρασκευή, 19 Νοε 2010, 20:29:01 » |
|
Οριστε και η πινακιδα!!!Λεει ΑΕΡΟΛΕΣΧΗ ΑΡΚΑΔΙΑΣ!!! ΑΕΡΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ!!!
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
ilias
|
 |
« Απάντηση #50 στις: Παρασκευή, 19 Νοε 2010, 20:32:29 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Χρήστος Καΐτσας
|
 |
« Απάντηση #51 στις: Παρασκευή, 19 Νοε 2010, 20:33:56 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
0 teo
|
 |
« Απάντηση #52 στις: Δευτέρα, 10 Ιαν 2011, 11:02:53 » |
|
Αγαπητοί φίλοι,
Θα ήθελα να έρθω σε επαφή με μερικούς που μένουν κοντά στον χώρο πτήσης - μοντελοδρόμιο Μεγαλόπολης ή απλά πετάνε εκεί τακτικά μιας και πρόκειται να κατέβω κι εγώ εκεί κάποια στιγμή. Ως νέος αερομοντελιστής θα ήθελα βοήθεια σε απογείωση - προσγείωση με τα 2 ψευδο-ανεμόπτερα που έχω. Όποιος θέλει μπορεί να με πάρει τηλέφωνο ή να μου στείλει SMS, εκτός του ΠΜ εδώ.
Θεόδωρος Γεωργαντάς 6936189001
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
FrSky ACCST @ Spektrum-DX7 E-Starter || Wilga 2000 || Easy Cub Hawk Sky || Easy Star I || Sky Sprite Easy Glider Pro || Phoenix 2000 || Phoenix EVO
|
|
|
|
alex.cularis
|
 |
« Απάντηση #53 στις: Δευτέρα, 10 Ιαν 2011, 13:22:45 » |
|
φιλε γεια Ο χωρος ειναι πολυ καλος αλλα το δυσκολο ειναι να βρεις κοσμο ιδιως της καθημερινες τα σαββατοκυριακα ειναι πιο ευκολο να συναντησεις καποιον εγω μενω Αθηνα και κατεβαινω μια φορα το μηνα και πεταω . υπαρχουν ομως αερομοντελιστες στην Μεγαλοπολη οπου μπορουν να βοηθησουν ο Σαμ ειναι ενας που ξερω Το ονομα μου ειναι βαγγελης αλεξοπουλος και οποται θες παρε με τηλεφωνο στο 6974566789
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
ilias
|
 |
« Απάντηση #54 στις: Τρίτη, 22 Μαρ 2011, 20:35:28 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Χρήστος Καΐτσας
|
 |
« Απάντηση #55 στις: Τρίτη, 22 Μαρ 2011, 21:41:17 » |
|
Γεια σου Ηλια ημουν κι εγω Κυριακη Μεγαλοπολη...Αλλα δεν κατεβηκα μοντελοδρομιο δυστυχως γιατι ειδα αρκετο αερα και μαζι δεν ειχα θερμικο αλλα μονο ηλεκτρικα!!!Ετσι καναμε μια πτησουλα στην αλανα του χωριου!!!Πολυ καλα τα βιντεακια!!!  Χρηστος!! 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
ilias
|
 |
« Απάντηση #56 στις: Τρίτη, 22 Μαρ 2011, 22:16:29 » |
|
thank you 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
alex.cularis
|
 |
« Απάντηση #57 στις: Τετάρτη, 23 Μαρ 2011, 08:28:18 » |
|
ΗΛΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ Αν κατεβεις στο μελλον Μεγαλοπολη παρε τηλεφωνο
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Χρήστος Καΐτσας
|
 |
« Απάντηση #58 στις: Κυριακή, 4 Δεκ 2011, 22:15:28 » |
|
Γεια σας, σημερα το πρωι μιας και ειχα παει στο χωριο για ΣΚ επισκευτηκα τον πανεμορφο χωρο στην Μεγαλοπολη...Επι την ευκαιρια πηρα μαζι να δοκιμασω το νεο μου Fliton Votec-351!!! Πολλα ευχαριστω στον φιλο μου Χαρη για το συγκεκριμενο μοντελο... Ημουν εκει κατα της 10 το πρωι και ειχε υπερβολικη ομιχλη...Βεβαια κατα τις 11 καπως ξανοιξε και μπορεσα να κανω τις πτησουλες μου... Το Votec πολυ ομορφο μοντελακι , πεταει πολυ καλα...Κατα την δικια μου αποψη, σαν πρωτη ματια τα παει πολυ καλα σε 3D πτηση...Βεβαια αρκετα υπουλο στις χαμηλες ταχυτητες...  Παρακατω καποιες φωτογραφιες..Και ακολουθει βιντεακι... 
|
|
|
|
|
Χρήστος Καΐτσας
|
 |
« Απάντηση #59 στις: Κυριακή, 4 Δεκ 2011, 22:15:49 » |
|
|
|
|
|
|