|
Χρήστος Καΐτσας
|
 |
« Απάντηση #105 στις: Τετάρτη, 6 Ιαν 2016, 21:13:33 » |
|
Καλή ιδέα να γίνει κάτι και στο FB !!! Τώρα για τα αυτοκίνητα αναλόγως τι εννοείς ... Rc ή κανονικά ?? Χεχε !!! Αν είναι για κανονικά HONDA και τα μυαλά στα κάγκελα !! Πάντως μπορείς να πάρεις και το Rc Car σου και θα το ευχαριστηθείς στην Μεγαλόπολη
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Fly it like a Bitch... Land it like a Lady !! 
|
|
|
|
Michael
|
 |
« Απάντηση #106 στις: Τετάρτη, 6 Ιαν 2016, 21:16:17 » |
|
RC εννοω, κυριως off-road... Αν μαζευομασταν μερικοι, ισως μπορουσαμε να φτιαξουμε και ενα μικρο πιστακι να τα τρεχουμε...
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
ilias
|
 |
« Απάντηση #107 στις: Δευτέρα, 24 Ιουν 2019, 07:43:13 » |
|
Να θυμηθουμαι λιγο τα παλια.
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Velox 26cc Last down xxxl PrecisionAerobatics Addiction Polaris seaplane Bard glider TopModel CZ Stinger Pilot Q.B. 10L Tarot 450PRO V2 Flybarless ...κατι πτέρυγες και πολύ σαβούρα
|
|
|
SAM
Aeromodeller
Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #108 στις: Δευτέρα, 24 Ιουν 2019, 08:31:18 » |
|
Να θυμηθουμαι λιγο τα παλια.
απεχουμε απο τις πτησεις πολυ καιρο,αλλα ετοιμαζομαστε για τις επομενες κυριακες.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
alex.cularis
|
 |
« Απάντηση #109 στις: Δευτέρα, 24 Ιουν 2019, 08:56:35 » |
|
καλημέρα SAM θα φερεις και τα μεγαλα μοντελα γιατι με τα μικρα αυτά που μας εχει συνηθισει εχουμε παθει πλακα πρεπει να οργανώσουμε ένα event ποως στα μουδανια μονο με τα δικα σου μοντελα θα χορτασουν τα ματια πολλων
|
|
|
|
|
|
Skyline
|
 |
« Απάντηση #110 στις: Δευτέρα, 24 Ιουν 2019, 17:04:08 » |
|
Εκπληκτικος χωρος παιδες...ευγε  Μακαρι να ηταν πιο κοντα κ απο τη Αθηνα και σιγουρα με ωραια συμνποια και οργανωση με τους τοπικους φιλους αερομοντελιστες κ οχι μονο θα επαιρνε ο χωρος ζωη ξανα!!! Φιλικα προς ολους!!! Σας περιμενουμε στην σελιδα μας στο fb RC JUNKIES (FAN CLUB) 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Τα μυστικα ειναι για μικρους ανθρωπους!!
|
|
|
|
alex.cularis
|
 |
« Απάντηση #111 στις: Τρίτη, 25 Ιουν 2019, 22:57:17 » |
|
μια συνευρεση μοντελιστων προς τα τελη σεπτεμβρη θα ηταν τελεια ας δηλώσουμε εδώ ποιοι θελουν να γινει η συναντηση να εχει από όλα jet scale gliders
|
|
|
|
|
|
Skyline
|
 |
« Απάντηση #112 στις: Τρίτη, 25 Ιουν 2019, 23:20:33 » |
|
μια συνευρεση μοντελιστων προς τα τελη σεπτεμβρη θα ηταν τελεια ας δηλώσουμε εδώ ποιοι θελουν να γινει η συναντηση να εχει από όλα jet scale gliders
Πολυ ωραια πρωτοβουλια..προσωπικα θα ηθελα να ημουν παρων εφοσον γινει μια μαζωξη μοντελιστων!!!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Τα μυστικα ειναι για μικρους ανθρωπους!!
|
|
|
|
Χρήστος Καΐτσας
|
 |
« Απάντηση #113 στις: Πέμπτη, 27 Ιουν 2019, 00:27:30 » |
|
Εννοείται ότι θα στηρίξουμε τον τόπο μας ! Απλά γνώμη μου τέλη Σεπτέμβρη δεν είναι καλή ημερομηνία τόσο γιατί είναι το πανελλήνιο F3S για τα Jets και F3A. Αρα θα υπάρξουν αρκετές αποχές. Τέλος Οκτώμβρη ίσως να ήταν καλύτερα ! Εγώ μέσα πάντως εκτός απροόπτου ! 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Fly it like a Bitch... Land it like a Lady !! 
|
|
|
|
gliderguider
|
 |
« Απάντηση #114 στις: Πέμπτη, 27 Ιουν 2019, 08:21:10 » |
|
Kι εγώ. Δίπλα ειμαι.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Seize your day!
|
|
|
|
Γιάννης Κωνσταντακάτος
|
 |
« Απάντηση #115 στις: Πέμπτη, 27 Ιουν 2019, 13:44:33 » |
|
Kι εγώ. Δίπλα ειμαι.
Θυμήθηκες ότι έχεις και μοντέλα;
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Γιάννης Κωνσταντακάτος Πρόεδρος Ε.Α.Α.
|
|
|
|
gliderguider
|
 |
« Απάντηση #116 στις: Παρασκευή, 28 Ιουν 2019, 07:25:20 » |
|
Kι εγώ. Δίπλα ειμαι.
Θυμήθηκες ότι έχεις και μοντέλα; Scale
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Seize your day!
|
|
|
|
Bocian
|
 |
« Απάντηση #117 στις: Παρασκευή, 28 Ιουν 2019, 10:15:28 » |
|
Μία ερώτηση θα ήθελα να θέσω, και μη με παρεξηγήσετε, (αλλά και να με παρεξηγήσετε, δεν τρέχει κάστανο) δεν την κάνω για να υποβαθμίσω το γεγονός, αλλά το briefing ενδιαφέρει όλα τα σωματεία της Ελλάδας που σκοπεύουν να κάνουν τέτοιες εκδηλώσεις. - Πόσα νέα μέλη ΘΑ γραφτούν ή ΘΑ εκδηλώσουν την επιθυμία να γραφτούν σε σωματείο σαν αποτέλεσμα της όλης διαφήμισης του αερομοντελισμού;
Γι αυτό σας λέω, καθίστε στ' αυγά σας, εμείς τι κάνουμε ?? μπρίκια κολλάμε ?? ........βάζετε τον κόσμο να τρέχει και να μπαίνει σε έξοδα!!!!!  Καλή επιτυχία, σε μια παλαιότερη συνάντηση είχα έρθει, μακάρι να τα καταφέρω να βρεθώ και σ' αυτή.
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
alex.cularis
|
 |
« Απάντηση #118 στις: Παρασκευή, 28 Ιουν 2019, 11:35:48 » |
|
kaλημερα δεν είναι εκδηλωση είναι συνευρεση συναντηση παλαιων και νεων δεν γινεται για να ελθουν νεοι στο χωρο από την συναντηση και μονο απλα να φερουν οσοι ελθουν τα μοντελα τους και την καλη τους διαθεση ο ΣΑΜ όμως δεν εγραψε και ανησυχω να μας πει την γνωμη του και για τις ημερομηνίες μην τυχον πεσουμε πανω σε άλλη εκδηλωση γιατι στον ιδιο χωρο γινεται και dragster
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
SAM
Aeromodeller
Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #119 στις: Παρασκευή, 28 Ιουν 2019, 13:57:37 » |
|
kaλημερα δεν είναι εκδηλωση είναι συνευρεση συναντηση παλαιων και νεων δεν γινεται για να ελθουν νεοι στο χωρο από την συναντηση και μονο απλα να φερουν οσοι ελθουν τα μοντελα τους και την καλη τους διαθεση ο ΣΑΜ όμως δεν εγραψε και ανησυχω να μας πει την γνωμη του και για τις ημερομηνίες μην τυχον πεσουμε πανω σε άλλη εκδηλωση γιατι στον ιδιο χωρο γινεται και dragster
Βαγγελη οποτε και να αποφασισεται εγω ειμαι συμφωνος
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|