Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.412 μηνύματα σε 12.374 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Πέμπτη, 30 Απρ 2026, 18:40:19

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Πέμπτη, 30 Απρ 2026, 18:40:19

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από Markhelis
    [Σήμερα στις 14:05]

[Χθες στις 22:01]

[Δευτέρα, 27 Απρ 2026, 23:53:01]

από vilisdev
    [Δευτέρα, 27 Απρ 2026, 12:43:20]

[Κυριακή, 26 Απρ 2026, 19:19:36]

από CMarkop
    [Κυριακή, 26 Απρ 2026, 17:04:50]

[Σάββατο, 25 Απρ 2026, 09:15:44]

από ZTRAMP
    [Παρασκευή, 24 Απρ 2026, 16:50:57]

[Τετάρτη, 22 Απρ 2026, 14:21:55]

από ILIASDJ
    [Σάββατο, 18 Απρ 2026, 10:47:06]

από dominicm
    [Πέμπτη, 16 Απρ 2026, 12:17:38]

από TheLurker
    [Τετάρτη, 15 Απρ 2026, 22:18:16]

[Τρίτη, 7 Απρ 2026, 13:22:33]

από tsiou
    [Δευτέρα, 6 Απρ 2026, 16:08:45]

από Yiannis_S
    [Παρασκευή, 3 Απρ 2026, 21:34:33]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309412
    Σύνολο θεμάτων: 12374
    Online σήμερα: 74
    Online έως τώρα: 1194
    (Τετάρτη, 1 Απρ 2026, 04:29:41)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 1
    Επισκέπτες: 41
    Συνολικά: 42
    Στυλ εμφάνισης

Σελίδες: 1 [2] 3  Όλοι     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Χρήση paypal  (Αναγνώστηκε 20374 φορές)
    Δημήτρης Άρτα
    Aeromodeller Hero Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« Απάντηση #15 στις: Κυριακή, 6 Μαρ 2011, 10:49:40 »

stamatis ευχαριστώ,αυτά που γράφεις είναι αυτονόητα αλλά δεν έχουν καμιά σχέση με την περίπτωσή μου.....!
    Γιώργη ,το ποσό είναι ...........160ευρώ
    Ναί, μάλλον επαναπαύθηκα και έδωσα περισσότερη εμπιστοσύνη στα λόγια του πωλητή ότι σύντομα θα υπήρχε απόθεμα σε αυτό το προιόν.. Sad
    Όσο για το rcgroups - rcuniverse τι να τα κάνω όταν υπάρχει το Αeromodelling.gr......? Thumbs up
    Αφού το Κατάστημα είναι στην......Ελλάδα.

Θα προσπαθήσω να έλθω πάλι σε επαφή απο Τρίτη-Τετάρτη με τον πωλητή (για 4 φορά),και αν δεν βγάλω άκρη θα του ζητήσω τα χρήματά μου πίσω,ώστε  να αγοράσω το προιόν από κεί που υπάρχει απόθεμα εδώ και πολύ καιρό....!!
    Το θέμα είναι, υπάρχει τρόπος και θέληση να ξαναμπούν τα χρήματα στο λογαριασμό μου στο paypal Huh
    Αλλιώς, θα τα ξαναπούμε πάλι απο Τρίτη -Τετάρτη........................

Καταγράφηκε

Πετάμε ?
    ΚΥΡΝΙΚ
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #16 στις: Κυριακή, 6 Μαρ 2011, 11:33:29 »

Όσο για το rcgroups - rcuniverse τι να τα κάνω όταν υπάρχει το Αeromodelling.gr......? Thumbs up

Μία φορά πριν από 15 χρόνια γνωστό μαγαζί μου έφαγε 6.000 δρχ. Αφού τον συνάτησα σε μία εκδήλωση, είχα σκοπό να τους τις βρέξω  knuppel2  για να μάθει να σέβεται τον πελάτη (εργοδότη) του. Χρήματα δεν πήρα, αλλά έχει χάσει πολλούς πελάτες τα τελευταία 15 χρόνια από μένα.
    Ένα ρητό τής τεχνικής των πωλήσεων λέεει : "Καλύτερα να μην έχεις έναν πελάτη, παρά ένα δυσαρεστημένο πελάτη".

Μία άλλη φορά κάποιος εισαγωγέας έφερε σκάρτη παρτίδα ανταλλακτικών Ε/Π. Αφού εντοπίστηκε το πρόβλημα, χρειάστηκε να του τα σύρω στο aeromodelling.gr. Μέχρι το μεσημέρι, λύθηκε το ζήτημα, αλλά ζητήθηκε να "λειανθεί" το θέμα, πράγμα που δεν ήθελα, γιατί διαστρεβλώθηκε έτσι το θέμα.

Σε μία άλλη περίπτωση (και πάλι από Έλληνα έμπορο-εισαγωγέα), δημιουργήθηκε μεγάλο θέμα. Ως καταναλωτής βρέθηκε να πληρώνω για κάτι το οποίο δεν ανταποκρινόνταν,  διότι ήταν αλχημεία. Όταν το έθεσα σε δημόσια, κόντεψαν να με φάνε.

Ελπίζω να φανείς πιο τυχερός.
    Καταγράφηκε
    stamatis
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #17 στις: Κυριακή, 6 Μαρ 2011, 12:36:18 »

Έστω ότι έχουμε κάνει μια αγορά ενός προιόντος  με χρήση PAYPAL.
    Tο προιόν αυτό ήταν σε κατάσταση BackOrder, αλλά σε τηλ. επικοινωνία με το κατάστημα μου δώθηκαν προφορικές εγγυήσεις ότι αν το αγοράσω με PAYPAL θα το παραλάβω μετά απο περίπου  10-20 ημέρες, μιάς και το κατάστημα σε αυτό το χρονικό διάστημα θα φρόντιζε να αποκτήσει απόθεμα!!
    Η αγορά έγινε άμμεσα με χρήση PAYPAL,αλλά μέχρι τη στιγμή που μιλάμε( 2  μήνες μετά) δεν έχω παραλάβει ακόμα το προιόν,ούτε το κατάστημα απέκτησε απόθεμα.....!
    Υπόψιν, το συγκεκριμένο προιόν βρίσκετε σε απόθεμα σε άλλα καταστήματα και σε ....χαμηλότερη τιμή!!
    Τώρα τι κάνω?
    Πώς ακυρώνω την παραγγελεία μου και πέρνω τα χρήματά μου πίσω?
    Δε μπορώ να περιμένω άλλο, και το προιόν μου είναι αναγκαίο!!
    σχετικα με τη δικη σου υποθεση,
    αν ανοιξες case πριν τις 45 ημερες,εχεις ελπιδες να παρεις τα χρηματα σου πισω.
    αν δεν το εκανες,δεν καλυπτεσαι νομικα απο την ''εγγυηση'' της paypal.
    ειναι στο χερι του πωλητη αν θα φανει ευσυνηδητος και θα ακυρωσει την παραγγελια και θα σου επιστρεψει τα χρηματα.

Καταγράφηκε

<<Οποιος νομιζει οτι κρεμομαστε απο τα αρ**δια του, ας τα κοψει για να πεσουμε!!!>>
    skopos-Komotini
    Aeromodeller Hero Member

ΑΕΡΟΛΕΣΧΗ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

« Απάντηση #18 στις: Κυριακή, 6 Μαρ 2011, 12:59:25 »

Μην ξεχνάτε οτι μεσα σε 45 μερες πρεπει να ξεκινήσετε τις διαδικασιες για την επιστροφη χρημάτων απο το pay pal .
    Εχω παρει αρκετες φορες τα λεφτά μου πισω χωρις κανενα προβλημα , τελευταία
    φορα ηταν πριν ενα μηνα που εκανα αγορα απο e bay και την επομενη μερα εξαφανίστηκε ο πωλητης απο προσώπου γης ,
    αμέσως άνοιξα  case και πηρα τα λεφτα μου μεσα σε μια εβδομάδα περίπου.
    Καταγράφηκε

Δημήτρης Άρτα
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #19 στις: Κυριακή, 6 Μαρ 2011, 15:15:58 »

Παιδιά δε μιλάμε για e bay ή για αγορές εξωτερικού που δεν έχεις ιδέα με ποιόν μιλάς!
    Μιλάμε για δικό μας  άνθρωπο-για άνθρωπο που μιλάει τη γλώσσα μας!!
    Απλά, θέλω να μάθω τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις,αφού πέρασαν ήδη οι 45 ημέρες διορία για καταγγελεία στο paypal και επίσης το προιόν είναι ακόμα σε κατάσταση BackOrder....δίνοντας έτσι ένα λόγο,μια δικαιολογία παραπάνω στον πωλητή να μην μου επιστρέψει πίσω τα 160 ευρώ!
    Βέβαια μιλάμε πάντα για την χειρότερη περίπτωση,γιατί την Τρίτη-Τετάρτη που θα ξαναμιλήσω μαζί του ίσως να λυθεί το πρόβλημά μου αμέσως!
    Βλέποντας και κάνοντας λοιπόν......!
    Καταγράφηκε

Πετάμε ?
    Markhelis
    Aeromodeller Hero Member

Προσέχουμε για να έχουμε!!!

« Απάντηση #20 στις: Κυριακή, 6 Μαρ 2011, 15:27:32 »

Φίλε Δημήτρη αφού είναι από Ελλάδα εδώ θα γίνει και το δικαστήριό του (φόρουμ),
    αν δεν στα επιστρέψει ή δεν σου στείλει το προϊόν, τότε βγές και δώσε το όνομά του. Thumbs up
    Πιστεύω από το κράξιμο που θα φάει θα λογικευτεί!!! 
    Βγές και στα άλλα φόρουμ ώστε να τον κάνεις να μην μπορεί να σταθεί πουθενά! 

Καταγράφηκε
    stamatis
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #21 στις: Κυριακή, 6 Μαρ 2011, 15:49:46 »

Παιδιά δε μιλάμε για e bay ή για αγορές εξωτερικού που δεν έχεις ιδέα με ποιόν μιλάς!
    Μιλάμε για δικό μας  άνθρωπο-για άνθρωπο που μιλάει τη γλώσσα μας!!
    Απλά, θέλω να μάθω τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις,αφού πέρασαν ήδη οι 45 ημέρες διορία για καταγγελεία στο paypal και επίσης το προιόν είναι ακόμα σε κατάσταση BackOrder....δίνοντας έτσι ένα λόγο,μια δικαιολογία παραπάνω στον πωλητή να μην μου επιστρέψει πίσω τα 160 ευρώ!
    Βέβαια μιλάμε πάντα για την χειρότερη περίπτωση,γιατί την Τρίτη-Τετάρτη που θα ξαναμιλήσω μαζί του ίσως να λυθεί το πρόβλημά μου αμέσως!
    Βλέποντας και κάνοντας λοιπόν......!
    ο οργανισμος paypal εχει τους κανονες του και δεν κανει διακριση αναλογα με τη χωρα που εχεις κανει την αγορα.
    παρ'ολ'αυτα αν δε βρεις το δικιο σου,θα συμφωνησω με τον Markhelis...
    δωσε  το ονομα στη δημοσιοτητα!!!
    Καταγράφηκε

<<Οποιος νομιζει οτι κρεμομαστε απο τα αρ**δια του, ας τα κοψει για να πεσουμε!!!>>
    Geοrge
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #22 στις: Κυριακή, 6 Μαρ 2011, 19:31:41 »

Γιώργη ,το ποσό είναι ...........160ευρώ
    Ναι, μάλλον επαναπαύτηκα και έδωσα περισσότερη εμπιστοσύνη στα λόγια του πωλητή ότι σύντομα θα υπήρχε απόθεμα σε αυτό το προϊόν.. Sad
    Ουπς τι είπες τώρα..λίγα λίγα τα λες Δημήτρη !  
    ΔΕΝ τα χάνεις και 160 ημέρες να περάσουν  από την στιγμή που μιλάμε ότι το μαγαζί είναι στον Ελλαδικό χώρο!
    Φτάνει να μην έχει κηρύξει πτώχευση ...
    Αλλιώς Τρίτη κιόλας φαξ στην γραμματεία καταναλωτή, πάρε στο «1500»,
    πήγαινε στην τράπεζα σου για τα δέοντα και πάντα γραπτώς! ΚΑΙ να ζητήσεις πίστωση
    στον λογ/σμο σου από το εν λόγω κατάστημα για μη ολοκλήρωση της συναλλαγής.
    Εν ανάγκη ζήτα και μια συμβολή απο ένα δικηγόρο, ελπίζω να μην μπλέξεις με δικαστήρια γιατι καθυστερούν.....
    ΑΛΛΑ τέλος, ποιος είναι ο πονηρός που δεν επιστρέφει χρήματα σου (εντόκως)  απο την στιγμή που τα  έχει εισπράξει  ΗΔΗ εδώ και 2 μήνες!!
    Δεν θα έμπαινα στην διαδικασία απαντήσεων Δημήτρη αλλα επειδή ξέρω το ήθος και την ειλικρινειά σου.
    Τι να πώ ..θα σωθει ο τύπος με 160€  απο την στιγμή που τα ζητάς πίσω

« Τελευταία τροποποίηση: Κυριακή, 6 Μαρ 2011, 19:54:38 από Geοrge » Καταγράφηκε
    stamatis
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #23 στις: Κυριακή, 6 Μαρ 2011, 19:56:42 »

και 10 ευρω να ηταν,θα αλλαζε κατι?
    το θεμα ειναι η κοροιδια.
    Καταγράφηκε

giles 202
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #24 στις: Τετάρτη, 9 Μαρ 2011, 13:21:21 »

Πρώτα από όλα βγάλε μια κάρτα visa κανονική η προπληρωμένη ( εγώ έχω προπληρωμένη από την τράπεζα Κύπρου )
    Όταν πάρεις την κάρτα στα χέρια σου πήγαινε στο σίτε   www.paypal.com εκεί  κάνεις εγγραφή και  δηλώνεις την κάρτα που έχεις και η pay pal σου αφαιρει από την κάρτα 2-3 ευρώ
    Μετά παίρνεις ένα τηλέφωνο στην τράπεζα που έχεις και ρωτάς να σου πουν τον τετραψήφιο κωδικό από την συναλλαγή με την pay pal
    Μπαίνεις ξανά στο pay pal δίνεις τον κωδικό και είσαι έτοιμος

τον τετραψηφιο κωδικο που το γραφοyμε στο paypal?
    Καταγράφηκε
    PaNt
    Aeromodeller Hero Member

Προσωπικη μου γνωμη,δεν επιβαλλω σε κανενα και τπτ

« Απάντηση #25 στις: Τετάρτη, 9 Μαρ 2011, 14:35:22 »

Πρώτα από όλα βγάλε μια κάρτα visa κανονική η προπληρωμένη ( εγώ έχω προπληρωμένη από την τράπεζα Κύπρου )
    Όταν πάρεις την κάρτα στα χέρια σου πήγαινε στο σίτε   www.paypal.com εκεί  κάνεις εγγραφή και  δηλώνεις την κάρτα που έχεις και η pay pal σου αφαιρει από την κάρτα 2-3 ευρώ
    Μετά παίρνεις ένα τηλέφωνο στην τράπεζα που έχεις και ρωτάς να σου πουν τον τετραψήφιο κωδικό από την συναλλαγή με την pay pal
    Μπαίνεις ξανά στο pay pal δίνεις τον κωδικό και είσαι έτοιμος

τον τετραψηφιο κωδικο που το γραφοyμε στο paypal?

πας στο edit card και εκει στν συγκεκριμενη καρτα δεξια θα το δεις..!
    Καταγράφηκε
    giles 202
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #26 στις: Τετάρτη, 9 Μαρ 2011, 15:17:04 »

δινω παλι τον αριθμο της καρτας και μου βγαζει αυτο:

This card has been disabled for use on PayPal. You can add a different card. If you would still like to use this card, fax a copy of your card statement showing the PayPal charge and 4-digit code and a copy of your driver's license or other photo ID. You must use this form for your fax cover sheet. Not using the fax cover sheet when submitting your documents could result in a processing delay

Τι εχω κανει λαθος?
    Μηπως καποιος μπορει να μου στειλει με πμ το τηλ. του να τον ρωτησω?
    Καταγράφηκε
    pissas
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #27 στις: Τετάρτη, 9 Μαρ 2011, 15:38:08 »

Δυο τεινα. Η η καρτα σου δεν υποστηριζει συναλαγες μεσω ιντερνετ (πχ η πρασινη της αγροτικης) η την ειχες βαλει παλιοτερα στο paypal,και την διεγραψες λεγοντας του να μην επιτρεπει την χρηση της .
    Καταγράφηκε

esky kob
    copter x 450 se v2
    copterx 450 pro  belt
    eflite msr
    rjx xtream 50
    Δημήτρης Άρτα
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #28 στις: Τετάρτη, 9 Μαρ 2011, 16:46:03 »

Τίποτα από τα δύο.....!!!
    Απλώς το paypal για λόγους ασφαλείας σου κλείδωσε την κάρτα γιατί κάπου πάτησες 3 φορές λάθος τον 4ψήφιο κωδικό...!!!
    Στείλτους μύνημα να στην ξεκλειδώσουν,και μετά από μερικές μέρες δώσε πάλι τα στοιχεία της κάρτας σου και τον 4ψήφιο κωδικό  πάλι από την αρχή!
    Δεν είναι τίποτα,την πάτησα και γώ έτσι......!
    Καταγράφηκε

Πετάμε ?
    giles 202
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #29 στις: Τετάρτη, 9 Μαρ 2011, 18:08:26 »

Τίποτα από τα δύο.....!!!
    Απλώς το paypal για λόγους ασφαλείας σου κλείδωσε την κάρτα γιατί κάπου πάτησες 3 φορές λάθος τον 4ψήφιο κωδικό...!!!
    Στείλτους μύνημα να στην ξεκλειδώσουν,και μετά από μερικές μέρες δώσε πάλι τα στοιχεία της κάρτας σου και τον 4ψήφιο κωδικό  πάλι από την αρχή!
    Δεν είναι τίποτα,την πάτησα και γώ έτσι......!
    Aκριβος αυτο εγινε.
    σε ποιο e-mail το στελνω?
    τι να τους γραψω?
    Aν μπορεις να μου πεις θα με διευκόλυνες.

Ευχαριστω.
    « Τελευταία τροποποίηση: Τετάρτη, 9 Μαρ 2011, 19:02:18 από giles 202 » Καταγράφηκε
    Σελίδες: 1 [2] 3  Όλοι     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Η αγορά αερομοντελλιστικού υλικού  |  Ο Ελληνας αερομοντελλιστής και η αγορά υλικών (Συντονιστής: Serafim)  |  Θέμα: Χρήση paypal
    Μεταπήδηση σε: