H OS είχε κυκλοφορήσει ένα υπερσυμπιεζόμενο κινητήρα glow, τον FS-120S SP το 1990. Είχε υπερσυμπιεστή (κομπρέσσορα) τύπου Roots και αν θυμάμαι καλά είχε σχεδιαστεί για την κατηγορία F3τάδε, που απαγορεύεται η χρήση νιτρoμεθανίου.
Ο εν λόγω κινητήρας σχεδιάστηκε και κυκλοφόρησε για να καλύψει την ανάγκη ισχύος στην κατηγορία F3A, που τότε είχε όριο τα 10 κυβικά στους δίχρονους και τα 20 κυβικά στους τετράχρονους. Ποτέ δεν απαγορεύτηκε η χρήση νιτρομεθανίου στην κατηγορία αυτή. Απλά όταν υπάρχει ανώτατο όριο κυβισμού, και χρειάζεσαι μεγαλύτερη ισχύ, προσπαθείς να εφαρμόσεις όλες τις θεωρίες στην πράξη.
Ομως ο κινητήρας αυτός ήταν
1) βαρύτερος από τους άλλους τετράχρονους στα 20 κυβικά,
2) γύριζε μικρότερη έλικα από τους άλλους,
3) με τόσα κινούμενα κομμάτια ήταν ευπαθής και χάλαγε εύκολα,
4) ήταν πολύ πιό ακριβός,
Σε κάποιο Παγκόσμιο αγώνα, εμφανίστηκαν δύο από αυτούς τους κινητήρες, ένα είχε ο Chip Hude, και τον άλλο ο ένας από τους Ιάπωνες. Στην Ιαπωνική ομάδα ήταν και ο αρχιμηχανικός της OS που άκουγε τον ήχο λειτουργίας, και του έκανε από μακρυά σινιάλο με τα δάκτυλα πόσα κλικ να κλείσει ή να ανοίξει την μεγάλη βελόνα, καθυστερώντας όσο χρόνο είχαν στην διάθεσή τους πριν την απογείωση για την σίγουρη ρύθμιση.
Με άλλα λόγια είναι αξιομνημόνευτη η προσπάθεια προσφοράς αυτού του κινητήρα , αλλά κατέληξε σε πλήρη εμπορική αποτυχία.