Καλησπερα!
Χθες εγινε με επιτυχια η προγραμματισμενη συναντηση στο Παλαιο Αεροδρομιο της περιοχης "Σταθεικων" στο Αργος.Ο καιρος οπως ολοι θα ειδατε ηταν τελειος και ανευ κρυου!Οι καλεσμενοι μας εξ Αθηνων Κος Παναγιωτης Σοφος και ο κος Χρηστος Καρυτινος μας εντυπωσιασαν με τον στολο ανεμοπτερων που εφεραν μαζι.Στην Συναντηση ηταν και παιδια απο Πατρα,Αγιους Θεοδωρους και Ναυπλιο.Εννοειτα οτι μαζι ειχαν φερει και το εκπληκτικο ανεμοjet το οποιο αν μη τι αλλο μας εντυπωσιασε!Δεν βλεπεις τετοια πραγματα καθε μερα!Μακαρι το συγκεκριμενο ανεμοπτερο να μακροημερευει ωστε να μπορει να οργωνει τους ουρανους ολοκληρης της Ελλαδας και να ενωνει τους μοντελιστες με τις επισκεψεις του.
Οπως βλεπετε και στην δευτερη φωτογραφια ο διαδρομος ειναι σχετικα στενος οποτε μερικες φορες οι προσγειωσεις δεν ειναι και στον αναμενωμενο χωρο!!!
Μετα την προσγειωση ο Χρηστος Καρυτινος δεν ξεχναει τις οικολογικες του συνηθειες, βλεπετε στην τριτη και τεταρτη φωτογραφια, κοψιμο χορτων και μαζεμα πορτοκαλιων τα οποια απ'οτι μας διαβεβαιωσε και ο κος Σοφος ηταν γλυκα(εμ...τι αλλο?).
Εννοειται οτι εγινε καποια συντομη ενημερωση γυρω απο τις τουρμπινες και την τεχνολογια τους απο τον Κο Σοφο και τον ευχαριστουμε που για αλλη μια φορα μας ανοιξε τα ματια!
Ελπιζουμε να ξαναβρεθουμε και να περασουμε ωραια,πραγμα που το θεωρω σιγουρο(κατι σιγομαγειρευεται...

)