Aeromodelling GR

Αερομοντελλισμός στο Aeromodelling GR => Σκουπιδοτενεκές => Μήνυμα ξεκίνησε από: mastoras στις Σάββατο, 17 Οκτ 2020, 10:15:08Τίτλος: πάλι σχόλια για αγώνες...
Αποστολή από: mastoras στις Σάββατο, 17 Οκτ 2020, 10:15:08
Δυστυχώς κύριοι εάν δεν συμβάλετε στα κοινά [αναφέρομαι σε όσους τους ενδιαφέρει ο αγωνιστικός αερομοντελισμός και η εξέλιξη του] η κατάσταση θα είναι πάντα η ίδια.  Και απλά θα είμαστε όλοι στο ίδιο έργο θεατές.

Υπάρχει στην ομοσπονδία η επιτροπή αερομοντελισμού, συμβουλευτικό όργανο μεν, αλλά σημαντικό γιατί η δουλειά αυτής της επιτροπής είναι να ασχολείται με την πορεία, εξέλιξη και κατάσταση του αγωνιστικού αερομοντελισμού. Η επιτροπή πρέπει να προτείνει, να εξασφαλίζει, και να πιέζει την ομοσπονδία για τα συμφέροντα του αερομοντελισμού.
Οταν σε αυτήν την επιτροπή βρίσκονται μέλη του διοικητικού της ΕΛΑΟ πως να πιέσει και πως να εξασφαλίσει το συμφέρον του αερομοντελισμού, την στιγμή που το Δ/Σ της ΕΛΑΟ έχει υπό την ευθύνη της, επίβλεψη, κτλ, πολλά άλλα αεραθλήματα.

Δεν γίνεται όταν ο Αντώνης Παπαδόπουλος που είναι Πρόεδρος της παγκόσμιας επιτροπής Αερομοντελισμού, Γραμματέας της ΕΛΑΟ, Γραμματέας Δ/Σ του συλλόγου των Αθηνών, να είναι και παράλληλα μέλος της Επιτροπής Αερομοντελισμού.
Δεν γίνεται ο Χρήστος Λεονταρίτης που είναι μέλος του Δ/Σ της ΕΛΑΟ, Πρόεδρος του συλλόγου του Βόλου, να είναι και Πρόεδρος της Επιτροπής Αερομοντελισμού.
Δεν γίνεται ο Κώστας Σπυριάδης που είναι μέλος του Δ/Σ του συλλόγου Θεσσαλονίκης να είναι και μέλος της Επιτροπής Αερομοντελισμού.
Δεν γίνεται μέλος του δικαστικού της ΕΛΑΟ και πρόεδρος της Αερολέσχης Σερρών Γιώργος Βασιλείου να ορίζεται από τον Πρόεδρο της ΕΛΑΟ υπεύθυνος για να αποφασίζει μόνος του εάν ο Αερομοντελισμός θα συμμετέχει η όχι, και ξεχωριστά η όχι από την ΕΛΑΟ σε μεγάλου τύπου και προβολής αθλητικές εκθέσεις [πχ sportexpo 2019] χωρίς η επιτροπή αερομοντελισμού να έχει λάβει γνώση. Αλλά ακόμα και να έχει λάβει γνώση, σε αυτήν την Επιτροπή να βρίσκονται μέσα μέλη του δ/ της ΕΛΑΟ.

Οταν λέω δεν γίνεται, εννοώ ότι δεν είναι σωστό και πρακτικό, κυρίως μέλη Δ/Σ ομοσπονδίας και δευτερεύων λόγος μέλη Δ/Σ συλλόγων να εμπλέκονται και στην Επιτροπή Αερομοντελισμού.
Ναι...υπάρχουν στην Επιτροπή Αερομοντελισμού και άλλα δύο απλά μέλη [ Βαραγγούλης, Μανδαράκας] αλλά μπροστά στους δυνατούς, ο λόγος τους είναι μη σημαντικός.
Η επιτροπή Αερομοντελισμού έπρεπε να απαρτίζεται από αθλητές και άλλα μέλη συλλόγων που δεν έχουν άλλες διοικητικές θέσεις.

ΠΧ [αναφέρω παραδείγματα που μπορεί να είναι σημαντικά η και όχι] η ΕΛΑΟ αποφάσισε να γίνουν οι αγώνες φέτος στην Έδεσσα, για να εξυπηρετήσει ταυτόχρονα και τα συμφέροντα άλλου συλλόγου διαφορετικού αεραθλήματος.  Επίσης αποφάσισε να μην δίνονται κύπελλα στους αθλητές του κριτηρίου, αλλά και στις κατηγορίες που έχουν μόνο 3 αγωνιζόμενους αθλητές. Επίσης η ΕΛΑΟ αποφασίζει και πολλά άλλα πράγματα που ίσως δεν συμφέρουν τους Αερομοντελιστές. Ποιος θα εκφράσει αντιρρήσεις  όταν την ΕΠΑΕ στελεχώνουν δυνατά μέλη του Δ/Σ της ΕΛΑΟ ?

Το μήνυμα μου δεν αποσκοπεί στο να πυροδοτηθούν εντάσεις, η έντονες αντιπαραθέσεις,  αλλά γράφτηκε προς ενημέρωση όσων δεν γνωρίζουν την κατάσταση, αλλά κυρίως για προτρέψουμε να ασχοληθούν με τα κοινά όσοι μέχρι σήμερα δεν το τολμούν η δεν το έχουν σκεφθεί.

Δεν γίνεται να είμαστε θεατές....πρέπει να συμμετέχουμε στα κοινά.


Τίτλος: πάλι σχόλια για αγώνες...
Αποστολή από: santos στις Σάββατο, 17 Οκτ 2020, 11:31:29
Ολα ξεκινουν και τελειωνουν σε αυτη υην μικρη λεπτομερεια.

(Δεν γίνεται να είμαστε θεατές....πρέπει να συμμετέχουμε στα κοινά.)

Ολοι εχουν ευθυνη για τις λαθος αποφασεις, οχι μονον αυτοι που τις παιρνουν.


Τίτλος: πάλι σχόλια για αγώνες...
Αποστολή από: hpergm στις Σάββατο, 17 Οκτ 2020, 17:10:13
Ως συμμετέχοντες στον Αγώνα της Έδεσσας, θα θέλαμε από την πλευρά μας να πούμε τα εξής εδώ, στο forum αυτό:

- ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ και τους διοργανωτές και την Αερολέσχη για τη φιλοξενία. Όσες και να ήταν οι δυσκολίες ή/και ελλείψεις, ας αναγνωρίσουμε ότι οι διοργανωτές ξόδεψαν παρόμοιο χρόνο και χιλιόμετρα για να γίνει αυτό που έγινε.
- ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ τους κριτές, που έκατσαν υπομονετικά μέσα στον ήλιο επί 3 ημέρες να βαθμολογούν τις πτήσεις μας αντί να πετάνε ή να κάνουν κάτι καλύτερο για τους ίδιους τους εαυτούς τους.
- ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ όσους θεατές ήρθαν και ασχολήθηκαν με αυτό που κάνουμε, ρώτησαν, φωτογράφησαν, χάζεψαν και ίσως "λιμπίστηκαν" και λιγάκι.
- ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ τους φίλους που ήρθαν από κοντά και μακρία, χωρίς αεροπλάνα, απλά να κάνουν παρέα, να ακούσουν κινητήρες, να ονειρευτούν μια συμμετοχή στις επόμενες διοργανώσεις.
- ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ τους φιλόξενους ξενοδόχους που μέσα σε αυτήν την κατάσταση παρέμειναν ανοιχτοί και είχαμε κάπου να μείνουμε.
- ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ τον καιρό που συνεργάστηκε και μας χάρισε 3 ημέρες νιρβάνας (και για τους θετικά και για τους αρνητικά διακείμενους).

Συγκρατηθήκαμε αρκετά να μην εμπλακούμε στη όλη εξελισσόμενη κουβέντα είτε εδώ είτε σε άλλα social media*, αλλά εδώ γίνεται μεγάλη (μή-ηθελημένη, θεωρούμε) ζημιά σε αυτό που αγαπάμε και νομίζω ότι πρέπει να δούμε τα πράγματα όπως είναι.

*Το πιο ενδεικτικό, μεστό και πετυχημένο σχόλιο στο τέλος της όλης συζήτησης ήταν ενός κυρίου Α. Καρύδη: "...Ελλαδιστάν...".

- Υπάρχουν μία ή δύο δεκάδες ανθρώπων που αγαπάνε το ίδιο πράγμα (Hοbby\Μοντελλισμός\Αερομοντελισμός\Scale Αερομοντελισμός\Σε αγωνιστικό επίπεδο) σε μια (βαλκανική και πτωχευμένη) χώρα των 11 εκατομμυρίων κατοίκων.
- Υπάρχουν μερικές αερολέσχες με αντικείμενο τον Αερομοντελισμό μετρημένες στα δάκτυλα του ~ενός χεριού.
- Γίνεται μια διοργάνωση να μαζευτούν όλοι αυτοί οι άνθρωποι μια φορά το χρόνο, με όλες τις δυσκολίες που έχει αυτό σε μια χώρα με μηδέν αεροπορική παιδεία και κρατική ή ιδιωτική υποστήριξη (μηδέν προώθηση, μηδέν κατανόηση, μηδέν υποστήριξη) και με κορωνοϊό από πάνω.
- Καταφέρνουν και μαζεύονται μια χούφτα ανθρώπων στη διοργάνωση που γίνεται κάτω από αυτές τις συνθήκες - κάποιοι με θετική προδιάθεση, κάποιοι με προ-σχηματισμένο αρνητισμό.
- Γίνεται η διοργάνωση (με τα όποια μεγάλα ή μικρά προβλήματα), όλοι κάνουν την προσπάθειά τους και το κέφι τους σε καλό κλίμα και σε γενικές γραμμές περνάνε καλά.

 Και τί βγαίνει στο τέλος για όποιον δεν ήταν εκεί και κάθεται να διαβάσει όλα όσα γράφονται παραπάνω και αλλού για αυτό που έγινε;  

Οτι αυτοί, η μια χούφτα άνθρωποι, που μαζεύτηκαν να κάνουν αυτό που αγαπούν (και μόνον αυτοί καταλαβαίνουν, εν-τέλει) είναι όλοι απογοητευμένοι, θυμωμένοι και μαλωμένοι μεταξύ τους (δεν ισχύει), περίεργοι και πάνε (ή δεν πάνε) να συμμετάσχουν σε κάτι σκιώδες και προ-αποτυχημένο, γκρινιάζοντας και κριτικάροντάς το - συγχρόνως.

Αυτό είναι ο τρόπος με τον οποίο θα προσεκλύσουμε νέο (ή παλιό) κόσμο για να έρθει να συμμετάσχει και ίσως κάποια στιγμή να προσφέρει; Να έρθει να "κάνει παρέα με τους περίεργους"; Δε νομίζουμε.

Είμαστε λίγοι, ασχολούμαστε με κάτι αρκετά "esoteric" (ιδιάζον), και ακόμα δεν έχουμε καταφέρει να καταλάβουμε ότι μέσα στο μηδενιστικό περιβάλλον της χώρας/οικονομίας/παιδείας που ζούμε, πρέπει να προσπαθούμε κάθε στιγμή να μεταδίδουμε μια θετική εικόνα η οποία θα δώσει νέα ψυχή σε αυτό που κάνουμε, έλκοντας νέο κόσμο, πρόθυμο αρχικά να επενδύσει για να συμμετασχεί και μετά ίσως να προσφέρει και να ενδυναμώσει (αντί να είμαστε αρνητιστές, προβάλλοντας προσδοκίες δυσανάλογες με τις δυνατότητες μιας πραγματικότητας που μάλλον δεν αντιλαμβανόμαστε μέσα στη "φούσκα" μας).

Θα συμφωνήσουμε πάρα πολύ με τους 2 προλαλλήσαντες (Santos, Mastoras) και θα επαναλάβουμε τη γνωστή ρήση του Κέννεντι: ας μήν κοιτάμε τί κάνουν οι άλλοι μας για εμάς, αλλά τί κάνουμε εμείς για τους άλλους.

Μια ευχάριστη αναστροφή του παραπάνω αρνητικού κλίματος, θα ήταν και η δικές σας προτάσεις ως προς το πώς θα υποστηρίξετε αυτό που και εσείς αγαπάτε και πώς θα υποστηρίξετε την Ομοσπονδία (τη Διοίκηση της οποίας ΕΜΕΙΣ ψηφίζουμε, μέσω των Αεραθλητικών μας Σωματείων - σημειωτέον) που κυβερνά το άθλημα.

Για να μήν μιλάμε αφήνοντας τους εαυτούς μας εκτός, εμείς απόφασίσαμε να στηρίξουμε την προσπάθεια και κατηγορία και θα ζητήσουμε από την Ομοσπονδία να καταρτιστούμε πιστοποιημένοι κριτές για την F4C και περεταίρω προσφερόμενοι να βοηθήσουμε σε οποιαδήποτε εκδήλωση εθισμού οργανωθεί στο προσεχές διάστημα.

Ευχαριστούμε για την υπομονή σας.


Τίτλος: πάλι σχόλια για αγώνες...
Αποστολή από: Pantelis Papageorgiou στις Σάββατο, 17 Οκτ 2020, 18:24:51
Κρίμα που δεν έχει από κάτω εικονίδιο "thumbs up" για να σου κάνω "like" Έκτορα.
Ουπς! Έχει!
 :thumbs up:
 :thumbs up:
 :thumbs up:


Τίτλος: πάλι σχόλια για αγώνες...
Αποστολή από: Γιάννης Κωνσταντακάτος στις Σάββατο, 17 Οκτ 2020, 19:08:54
Ωραία ακούγονται όλες οι αναλύσεις σας.

Εχω όμως μία απορία.

Οι ελέγχοντες αυτό το φόρουμ, έχουν βγάλει μία απόφαση να μην αναφέρονται θέματα αγώνων και Ομοσπονδίας.

Τελείωσε ο χρόνος εφαρμογής της απόφασης ή απλά το ανεχόμαστε;

Και μιά και βρήκα χώρο να γράψω, θα απαντήσω σε όλους με μία προτροπή.

Δώστε μας δημόσια ονοματα αερομοντελιστών που θέλουν και μπορούν να καθίσουν στις οργανικές θέσεις, και που ξέρετε, ίσως να τους προτιμήσουμε.

Λέτε να θέλουν να εργάζονται και να τα ακούνε κι' απο πάνω αυτοί που είναι εκλεγμένοι στις σημερινές επιτροπές και διοικήσεις;  


Τίτλος: πάλι σχόλια για αγώνες...
Αποστολή από: Uncle's Dad στις Σάββατο, 17 Οκτ 2020, 21:29:47
Εμετικά κόσμια σχόλια. Αν συνεχίσει έτσι το θέμα πρέπει να κλειδωθεί από τους διαχειριστές.


Τίτλος: πάλι σχόλια για αγώνες...
Αποστολή από: GASTON στις Σάββατο, 17 Οκτ 2020, 21:40:34
Δηλαδή κύριε Ράμο ( mastoras )  ένα μέλος ΔΣ ενός αμιγής αερομοντελιστικού σωματίου δεν μπορεί να μέλος της Επιτροπής Αερομοντελισμού αλλά ένα απλό μέλος σωματίου μπορεί ???
Η ένα μέλος ΔΣ σωματίου της αρεσκείας σας θα μπορούσε να είναι μέλος της Επιτροπής Αερομοντελισμού?????
Έλεος πια   


Τίτλος: πάλι σχόλια για αγώνες...
Αποστολή από: j3cub στις Σάββατο, 17 Οκτ 2020, 22:03:06Δεν μας ενδιαφέρουν οι αγώνες σας , ( 3 στους 3 κερδίζουν και θέλουν και κύπελλο ) χαχα να πάτε αλλού σας βαρεθήκαμε.


Τίτλος: πάλι σχόλια για αγώνες...
Αποστολή από: ArgyrisGiannetakis στις Σάββατο, 17 Οκτ 2020, 22:50:18
Φίλε Εκτωρα αφού δεν συγκρατήθηκες και δεν πηρες μέρος στην συζήτηση στο facebook  ηρθες εδω να ανοίξεις την συζητηση και να πάρεις  απαντήσεις ?Εδω οι ιδιοκτητες του φορουμ δεν δεχονται συζητήσεις .Εαν ήθελες θα μπορούσες να παρεις μέρος σε άλλο sosial media.Αλλα δεν πήρες...μμμμμμ
Προσχεδιασμένο το βλέπω αυτό ! :whatever:

Αν και εχω εκφράσει την άποψη μου δημόσια και εχω ευχαρηστήσει και εγω οσους πήραν μέρος για το καλό το αεραθλήματος που αγαπάμε ,με το θάρρος της γνωμης μου και λέγοντας την άποψη μου πήρα θέση και είπα και πραγματα που ειδα με την οπτική την δική μου.Πραγματα που τα έχουμε συζητήσει πολλές χρονιες και μαζί και ειχες άλλη άποψη απο αυτήν την ευχαριστη που μας μεταφέρεις εδω στο φορουμ! Περίεργο!Αλλα όπως αγαπάς κανένα προβλημα σεβαστό!
Πιθανόν  να τα βλέπεις οπως αγαπάς ,αλλα διεκδικούν  αερολέσχες μη αερομοντελιστικές και να τους δίνεται η εκτελεση αγώνων πανελληνιου πρωταθλήματος για λόγους προβολής ? η για  ανάδειξη αερομοντελιστικής δραστηριότητας.Ρωτώ ! Ειδες πουθενά αερομοντελιστές στην εκδήλωση ? εγω παράγοντες είδα και βουλευτές!Καλοι και αυτοί!Αλλα θα επρεπε να σε απασχολεί περισσότερο να εχουμε θεατές αερομοντελιστες  και σε χωρους που ειναι μοντελοδρόμια καταρχήν! Το ιδιο έγινε και στην καρδιτσα 3 τρεις χρονιές !Εκεί ειδες κανέναν?
Η επιτροπή αερομοντελισμού θα έπρεπε να ενδιαφέρετε να τιμά πρώτα μοντελοδρόμια και μετά άλλες λύσεις.
Το ξαναλέω ...οταν οι σχέσεις έχουν χαλάσει με πολλές αερομοντελιστικές λέσχες και δεν υπαρχουν επιλογές γιατί δεν θελει να δει τα μουτρα του ενός ο άλλος, τότε καταφέυγουν σε λύσεις οπου νάνε και οπως να ναι!Και εμείς πληρώνουμε!
Παντα καλή την πίστη και δίνοντας πάντα βοήθεια προσωπικά με όποιο τρόπο μπορώ , παντα υποστήριζα και με την παρουσία μου και έπερνα μέρος οπου μου ζητηθηκε σε οποιο event  και σε ολους τους αγώνες της κατηγορίας αυτής  τα τελευταία χρόνια.
Δεν θα απολογηθώ σε κανεναν ούτε σε εσενα γιατί εχω άποψη και την εκφράζω.Ξαφνικά γίναμε ανθρωποι με προσχματισμένο αρνητισμό επειδή είπαμε οτι έτρεχαν τον αγώνα άλλοι και οχι η λέσχη που ανέλαβε και διεκδίκησε τον πανελήνιο αγώνα σε πολύ μεγάλη απόσταση?Οι ανθρωποι μόνο τον χωρο παραχώρησαν.Εξοπλισμό ειχαν αυτοί που τον έτρεξαν?Προφανώς όχι.Θα μου πείς αυτο ειχαν αυτό μπορούσαν! Οκ!Και έγω τί έκανα ? Δεν τους βοήθησα?Δεν έκατσα κριτής κάθε χρονιά?Δεν χαλάσαμε τόσα  λεφτά και κόπο να φτάσουμε ΄σε όλες της περιοχές που επιλέξαν? Εκεί ημασταν!
Φετος σε τέτοιες εποχές δυσκολες επιλέξαν να βάλουν και αλλη κατηγορία τζετ ,και οι μέρες έγιναν 3 και σε απόσταση που έπρεπε να πάμε συνολικά 4 μερες.Εκει ομως ,υποστηρίξαμε και πήγαμε όταν άλλοι το παίξανε απο την πολυθρόνα και δεν ηρθαν.Οι μισοί δεν ήρθαν!Εμείς πήγαμε! Ειναι κρίμα να γίνονται έτσι αγώνες.Δεν εχει νόημα!Τα είπα όλα αυτά και προσωπικά στο τραπέζι το βραδι της Πεμπτης!
Εμεις καναμε το καθήκον μας και υποστηρίξαμε χωρίς να παραπονεθούμε.Αλλα υπαρχει και ένα όριο που για τα δικά μου δεδομένα το περάσαμε φέτος! Αρκετά! Με ξένα κόλυβα έργο!
Τονισα λοιπόν Λυπηρή αποκαρδιωτικά απο συμετοχές  και ελειπής σε πολλά σημεία .....αυτά ειναι που διαπίστωσα και μάλιστα το σχολιάσαμε ποικιλοτρόπος εκεί, αλλα τωρα το παιζεται κινέζοι στο ευχαρηστηριο μηνυμα σας εδω.......Οκ!
Κατα τα αλλα ημασταν εκεί πετάξαμε και κάναμε όσο καλύτερα μπορούσαμε αυτό που αγαπάμε περισσότερο και με κανέναν προσχηματισμένο αρνητισμό!δυο αεροπλάνα!Ευχαρηστηθήκαμε την πίεση και πήραμε εμπειρία πτητική!
Ομως φτάνει! Καμμία απο της παρατηρήσεις μου δεν την θεωρώ άδικη.Ας αναλάβει ο καθε ένας της ευθυνες του.Εγω απο μεριάς μου το αποδεικνείω καθε χρόνο ! όπως μπορω! Λυπάμαι αλλα  δεν να το ξανακάνω! Μειον 1 συμμετοχή.
Θα μου πείτε αυτό μπορόυν και κάνουν!
Δεν νομίζω απαντώ!Κανουν αυτό που τους συμφέρει !Αποψη μου !


Τίτλος: πάλι σχόλια για αγώνες...
Αποστολή από: j3cub στις Σάββατο, 17 Οκτ 2020, 23:15:50
Φίλε Εκτωρα αφού δεν συγκρατήθηκες και δεν πηρες μέρος στην συζήτηση στο facebook  ηρθες εδω να ανοίξεις την συζητηση και να πάρεις  απαντήσεις ?Εδω οι ιδιοκτητες του φορουμ δεν δεχονται συζητήσεις .Εαν ήθελες θα μπορούσες να παρεις μέρος σε άλλο sosial media.Αλλα δεν πήρες...μμμμμμ
Προσχεδιασμένο το βλέπω αυτό ! :whatever:

Αν και εχω εκφράσει την άποψη μου δημόσια και εχω ευχαρηστήσει και εγω οσους πήραν μέρος για το καλό το αεραθλήματος που αγαπάμε ,με το θάρρος της γνωμης μου και λέγοντας την άποψη μου πήρα θέση και είπα και πραγματα που ειδα με την οπτική την δική μου.Πραγματα που τα έχουμε συζητήσει πολλές χρονιες και μαζί και ειχες άλλη άποψη απο αυτήν την ευχαριστη που μας μεταφέρεις εδω στο φορουμ! Περίεργο!Αλλα όπως αγαπάς κανένα προβλημα σεβαστό!
Πιθανόν  να τα βλέπεις οπως αγαπάς ,αλλα διεκδικούν  αερολέσχες μη αερομοντελιστικές και να τους δίνεται η εκτελεση αγώνων πανελληνιου πρωταθλήματος για λόγους προβολής ? η για  ανάδειξη αερομοντελιστικής δραστηριότητας.Ρωτώ ! Ειδες πουθενά αερομοντελιστές στην εκδήλωση ? εγω παράγοντες είδα και βουλευτές!Καλοι και αυτοί!Αλλα θα επρεπε να σε απασχολεί περισσότερο να εχουμε θεατές αερομοντελιστες  και σε χωρους που ειναι μοντελοδρόμια καταρχήν! Το ιδιο έγινε και στην καρδιτσα 3 τρεις χρονιές !Εκεί ειδες κανέναν?
Η επιτροπή αερομοντελισμού θα έπρεπε να ενδιαφέρετε να τιμά πρώτα μοντελοδρόμια και μετά άλλες λύσεις.
Το ξαναλέω ...οταν οι σχέσεις έχουν χαλάσει με πολλές αερομοντελιστικές λέσχες και δεν υπαρχουν επιλογές γιατί δεν θελει να δει τα μουτρα του ενός ο άλλος, τότε καταφέυγουν σε λύσεις οπου νάνε και οπως να ναι!Και εμείς πληρώνουμε!
Παντα καλή την πίστη και δίνοντας πάντα βοήθεια προσωπικά με όποιο τρόπο μπορώ , παντα υποστήριζα και με την παρουσία μου και έπερνα μέρος οπου μου ζητηθηκε σε οποιο event  και σε ολους τους αγώνες της κατηγορίας αυτής  τα τελευταία χρόνια.
Δεν θα απολογηθώ σε κανεναν ούτε σε εσενα γιατί εχω άποψη και την εκφράζω.Ξαφνικά γίναμε ανθρωποι με προσχματισμένο αρνητισμό επειδή είπαμε οτι έτρεχαν τον αγώνα άλλοι και οχι η λέσχη που ανέλαβε και διεκδίκησε τον πανελήνιο αγώνα σε πολύ μεγάλη απόσταση?Οι ανθρωποι μόνο τον χωρο παραχώρησαν.Εξοπλισμό ειχαν αυτοί που τον έτρεξαν?Προφανώς όχι.Θα μου πείς αυτο ειχαν αυτό μπορούσαν! Οκ!Και έγω τί έκανα ? Δεν τους βοήθησα?Δεν έκατσα κριτής κάθε χρονιά?Δεν χαλάσαμε τόσα  λεφτά και κόπο να φτάσουμε ΄σε όλες της περιοχές που επιλέξαν? Εκεί ημασταν!
Φετος σε τέτοιες εποχές δυσκολες επιλέξαν να βάλουν και αλλη κατηγορία τζετ ,και οι μέρες έγιναν 3 και σε απόσταση που έπρεπε να πάμε συνολικά 4 μερες.Εκει ομως ,υποστηρίξαμε και πήγαμε όταν άλλοι το παίξανε απο την πολυθρόνα και δεν ηρθαν.Οι μισοί δεν ήρθαν!Εμείς πήγαμε! Ειναι κρίμα να γίνονται έτσι αγώνες.Δεν εχει νόημα!Τα είπα όλα αυτά και προσωπικά στο τραπέζι το βραδι της Πεμπτης!
Εμεις καναμε το καθήκον μας και υποστηρίξαμε χωρίς να παραπονεθούμε.Αλλα υπαρχει και ένα όριο που για τα δικά μου δεδομένα το περάσαμε φέτος! Αρκετά! Με ξένα κόλυβα έργο!
Τονισα λοιπόν Λυπηρή αποκαρδιωτικά απο συμετοχές  και ελειπής σε πολλά σημεία .....αυτά ειναι που διαπίστωσα και μάλιστα το σχολιάσαμε ποικιλοτρόπος εκεί, αλλα τωρα το παιζεται κινέζοι στο ευχαρηστηριο μηνυμα σας εδω.......Οκ!
Κατα τα αλλα ημασταν εκεί πετάξαμε και κάναμε όσο καλύτερα μπορούσαμε αυτό που αγαπάμε περισσότερο και με κανέναν προσχηματισμένο αρνητισμό!δυο αεροπλάνα!Ευχαρηστηθήκαμε την πίεση και πήραμε εμπειρία πτητική!
Ομως φτάνει! Καμμία απο της παρατηρήσεις μου δεν την θεωρώ άδικη.Ας αναλάβει ο καθε ένας της ευθυνες του.Εγω απο μεριάς μου το αποδεικνείω καθε χρόνο ! όπως μπορω! Λυπάμαι αλλα  δεν να το ξανακάνω! Μειον 1 συμμετοχή.
Θα μου πείτε αυτό μπορόυν και κάνουν!
Δεν νομίζω απαντώ!Κανουν αυτό που τους συμφέρει !Αποψη μου !Μπράβο σου Κε Αργύρη ,σωστή τοποθέτηση .


Τίτλος: Απ: πάλι σχόλια για αγώνες...
Αποστολή από: Γιώργος Κανδυλάκης στις Σάββατο, 17 Οκτ 2020, 23:45:51
Σήμερα είναι Σάββατο...

Είναι μέρα που κάνουμε και άλλα πράγματα, πέρα από το να καθόμαστε εμπρός από μια οθόνη και να περιμένουμε πότε κάποιος θα αρχίσει πάλι τα ίδια και τα ίδια και τα ίδια. και τα ίδια... Εξ ου και η καθυστερημένη σχετικά αντίδραση.

Θέματα για αγώνες, στο καθαρά αερομοντελιστικό επίπεδο είναι ευπρόσδεκτα. Αυτό περιλαμβάνει φωτογραφίες, αποτελέσματα και θετικά σχόλια...

Οτιδήποτε άλλο δεν έχει θέση σε αυτό το χώρο.


Ευτυχώς υπάρχει το facebook για αυτά, οπότε γιατί ξαναήθρθατε εδώ? Μια χαρά ξεκίνησε εκεί η αντιπαράθεση, γιατί δεν μείνατε εκεί?

Το διαχωρισμένο θέμα μεταφέρθηκε στον σκουπιδοτενεκέ.

Στο αρχικό θέμα οποιαδήποτε απάντηση προς την ίδια κατεύθυνση θα διαγραφεί...

Οποιαδήποτε απάντηση επί των γραφόμενων εδώ επίσης θα διαγραφεί.

Λυπάμαι, αλλά σε όποιον αρέσει...

gkan