Aeromodelling GR

Αερομοντελλισμός στο Aeromodelling GR => Aeromodelling GR - γενικές συζητήσεις => Μήνυμα ξεκίνησε από: DINOS στις Κυριακή, 12 Φεβ 2006, 13:53:35



Τίτλος: SIMULATOR ??
Αποστολή από: DINOS στις Κυριακή, 12 Φεβ 2006, 13:53:35
Μπορείτε  να μου πείτε σας παρακαλώ πως μπορώ να δω το κόστος του Real flight G3? Μπήκα στο site αλλά διαφημίζει μόνο το προοιόν, χωρίς περαιτέρω εξηγήσεις για το κόστος και τον τρόπο πώλησης. Είναι καταπληκτικό όμως απ' οτι βλέπω στην demo έκδοση του. :thumbs up: :thumbs up:


Τίτλος: Απ: SIMULATOR ??
Αποστολή από: to tsakizw στις Δευτέρα, 1 Μάι 2006, 02:12:26
γιατί να το αγοράσεις? το internet είναι γεμάτο απο free versions!! keep τσακίζειν  :'(


Τίτλος: Απ: SIMULATOR ??
Αποστολή από: kosmasleiletzoglou στις Δευτέρα, 1 Μάι 2006, 02:38:29
Εδώ στην Ελλάδα θα το βρεις κατά μέσο όρο 250 ευρώ μαζί με το χειριστήριο χωρίς τα addons. Πάντως τόσο περίπου έχει και έξω.


Τίτλος: Απ: SIMULATOR ??
Αποστολή από: harrysvr στις Δευτέρα, 1 Μάι 2006, 08:38:41
γιατί να το αγοράσεις? το internet είναι γεμάτο απο free versions!! keep τσακίζειν  :'(
και το καλώδιο σύνδεσης που θα το βρεί;


Τίτλος: Απ: SIMULATOR ??
Αποστολή από: DINOS στις Τρίτη, 2 Μάι 2006, 17:36:39
Και FMS και καλώδιο έχω. Το πρόβλημα είναι το ppjoy εκεί δεν μπορώ να τα καταφέρω γιατι γίνεται χάος :'( :'( μου ζητάει να δώσω κάτι τιμές σ΄ενα παράθυρο που εμφανίζεται και αν είναι analog ή digital. ............Της μουρλής  :idiot2: >:( :(    Γι' αυτό το παράτησα και είπα να πάω να αγοράσω έτοιμο εξομοιωτή, αλλά η τιμή, τσουχτερή :tickedoff: Αν μπορείται να με διαφωτίσεται; ;)


Τίτλος: Απ: SIMULATOR ??
Αποστολή από: orck στις Τρίτη, 2 Μάι 2006, 19:26:45
οκ καταρχας μην απογοιτευεσαι


πες μας τι ΤΚ εχεις και τι καλωδιο εχεις αγορασει (σειριακο, παραλληλο, usb)
επισης πες μας με ποιον εξομοιωτη θες να το λειτουργησεις


Τίτλος: Απ: SIMULATOR ??
Αποστολή από: harrysvr στις Τρίτη, 2 Μάι 2006, 19:34:34
Στο ebay πάντως υπάρχουν πολλά και διαφορετικά sims μεταχειρισμένα και σε καλές τιμές.


Τίτλος: Απ: SIMULATOR ??
Αποστολή από: Κώστας Κωστόπουλος στις Τρίτη, 2 Μάι 2006, 23:10:37
Αχ Ντίνο πρέπει να κάνω μια βόλτα από το σπίτι σου για να ξαναρυθμίσω το PPJOY. Επαιζε μια χαρά όταν το είχα σετάρει.  ;)

Το καλώδιο είναι σειριακό, πρέπει να φτιάξεις ένα virtual joystick και μετά να τρέχεις το PPJoyCOM όσο χρησιμοποιείς το FMS.

Μέχρι να τα πούμε από κοντά δες το http://www.rcuniverse.com/forum/m_1303345/mpage_2/tm.htm

Μην κάνετε τα εύκολα δύσκολα.