Aeromodelling GR

Διάφορα => Drones - Multicopters - Πολλαπλών στροφείων => Μήνυμα ξεκίνησε από: NightFlyer στις Κυριακή, 9 Απρ 2017, 23:02:52Τίτλος: Πανελλήνια Ένωση Χειριστών ΣμηΕΑ
Αποστολή από: NightFlyer στις Κυριακή, 9 Απρ 2017, 23:02:52
Καταρχάς θα ηθελα να χαιρετήσω τους φίλους εδώ.

Με μεγάλη απογοήτευση βρήκα πληροφορίες εδώ για απαγορεύσεις στην Ελλαδα.

https://www.facebook.com/groups/hellasdrone/

Σκοπεύω να επισκεφτώ την Ελλαδα τώρα το Πάσχα από Γερμανία.

Τη είναι αυτά τα πράματα για σχέδια πτήσης και τέτοια.

Αν κατάλαβα καλά την εφαρμογή που λανσάρουν την έγραψε υπαλληλος της ΥΠΑ (Μίμης Σίμος) Drone Aware GR.
Φαίνεται να το λέει ο υπεύθυνος της ΥΠΑ(Ν. Αμωράτης) στο βίντεο και με λίγο ψάξιμο στο facebook βρήκα ότι είναι αυτός.

https://www.youtube.com/watch?v=HZ4v2SjVDPw

Νομίζω πρεπει να αντιδράσετε. Παράξενο που δε βρήκα κάτι εδώ στο φόρουμ.
Μιλάμε για κατάσταση κατασκοπίας και προστασίας των επαγγελματιών σε βάρος των απλών ανθρώπων που θέλουν να πετάξουν για το hobby.Έτσι το αντιλαμβανομαι εγώ και μακάρι να κάνω λάθος.

Όχι ρε παιδιά στην Ελλαδα.

Με εκτίμηση.
Τίτλος: Απ: Πανελλήνια Ένωση Χειριστών ΣμηΕΑ
Αποστολή από: evan στις Δευτέρα, 10 Απρ 2017, 08:22:23
Καλημέρα και καλωσόρισες στο aeromodelling.gr
Το μήνυμά σου μεταφέρθηκε στο σχετικό πίνακα (https://www.aeromodelling.gr/ForumS/index.php?board=76.0)
Συζήτηση για τον κανονισμό ΣμηΕΑ υπάρχει εδώ (https://www.aeromodelling.gr/ForumS/index.php?topic=47183.0) 
Καλή συνέχεια


Τίτλος: Απ: Πανελλήνια Ένωση Χειριστών ΣμηΕΑ
Αποστολή από: SV 1 BTA στις Πέμπτη, 20 Απρ 2017, 11:44:50
H Πανελλήνια Ένωση Χειριστών ΣμηΕΑ , η οποία όπως γνωρίζετε ξεκίνησε την σύστασή της  πριν περίπου  ένα χρόνο και αφού ολοκλήρωσε κάποιες διαδικασίες ( γραφειοκρατικού και νομικού τύπου ) ολοκλήρωσε την νόμιμη σύστασή της  με την ανάλογη νόμιμη διαδικασία έγκρισης του Πρωτοδικείου Αθηνών . Οι διαδικασίας αυτές είναι και λίγο έως πολύ χρονοβόρες γιαυτό το λόγο και υπήρχε κι η σχετική  χρονική καθυστέρηση της επίσημης  εμφάνισης  - δημοσιοποίησης  της Ένωσης.
Θέλω να αναφερθώ στο ότι η ιδέα σύστασης και δημιουργίας της Ένωσης ξεκίνησε από μία παρέα όχι μόνο φίλων  αλλά και άγνωστων μεταξύ τους που απλά θέλαμε και θέλουμε να ενώσουμε όλοι μαζί τα ενδιαφέροντά μας ,  τις γνώσεις μας , τις εμπειρίες μας και τις φιλοδοξίες μας σχετικά με την ενασχόλησή  μας , σε ερασιτεχνικό - ψυχαγωγικό και επαγγελματικό επίπεδο  με όλα τα είδη μη επανδρωμένων αερομοντέλων.
Θέλω να αναφερθώ ειδικά στο επίπεδο της  ερασιτεχνικής ενασχόλησης , ότι εδώ και πολλά χρόνια είναι πάρα πολλοί οι φίλοι που έχουν ασχοληθεί με μη επανδρωμένα αερομοντέλα - ειδικά με τύπου πολλαπλών στροφείων - multicopter και αυτό είναι φανερό και γνωστό και εδώ στο Aeromodelling GR (όπου υπάρχει ειδική ενότητα - θέμα  για τέτοιου είδους μοντέλα ) αλλά και σε άλλα δημόσια - Site , Φόρουμ.
Πέραν βέβαια της ερασιτεχνικής - ψυχαγωγικής ενασχόλησης υπήρξε όπως ήταν φυσικό  πάρα πολύ μεγάλο  ενδιαφέρον για επαγγελματική ενασχόληση, σε εφαρμογές φωτογράφησης και καταγραφής  βίντεο  με το συγκεκριμένο είδος αερομοντέλων αλλά και για  άλλου είδους εφαρμογών που πραγματικά επεκτείνονται συνέχεια ( γεωργία ,  βιομηχανία, Πολιτική Προστασία κ.λ.π. )
Έτσι λοιπόν από κάποιους φίλους - 24 φίλους για αρχή  -  οι οποίοι έχουν πολλά κοινά ενδιαφέροντα στο συγκεκριμένο τομέα ξεκίνησε σαν ιδέα και μετά από πολύ προσπάθεια και πολύ κόπο  υλοποιήθηκε τελικά η ιδέα και έτσι πλέον η Πανελλήνια Ένωση Χειριστών ΣμηΕΑ είναι όντως πραγματικότητα , έχει νόμιμη λειτουργία .
Θέλω και ωφείλω να αναφέρω έστω για μία ακόμη φορά,  ότι πράγματι από τα ιδρυτικά μέλη και ακόμη περισσότερο από το προσωρινό Δ.Σ. έχει γίνει πολύ δουλειά για να μπορέσει να φτάσει η Ένωση στη νόμιμη λειτουργία της ( έχουν αφιερώσει πολύ χρόνο , πολύ κόπο αλλά και προσωπικές οικονομικές δαπάνες )
Δεν θα αναφερθώ περισσότερο στα θέματα του Καταστατικού της Ένωσης , διότι όπως θα δείτε στη συνέχεια της  ανάρτησης μπορείτε να δείτε και να διαβάσετε το Καταστατικό της.

Να υπενθυμίσω ότι η Πανελλήνια Ένωση Χειριστών ΣμηΕΑ έχει επίσημα το δικό της site αλλά και στο Facebook, όπου μπορούν όλοι  να ενημερώνονται για τα δρώμενά της.

Αναρτώ λοιπόν την  νεότερη επίσημη ανακοίνωση της Ένωσης - με τα θέματα από την  επίσημη Γενική Συνέλευση της 08/04/2017 :

                                                                                                 Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Γνωστοποιούμε προς τους φίλους και τα υποψήφια μέλη του Σωματείου μας ότι από σήμερα υπάρχει η δυνατότητα εγγραφής νέων μελών στην ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΜΗ ΕΠΑΝΔΡΩΜΕΝΩΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ.
Δικαίωμα εγγραφής έχουν όλοι οι ενήλικες Έλληνες ή νόμιμα εγκατεστημένοι στην Ελλάδα αλλοδαποί. Το κόστος εγγραφής είναι 10€ και η συνδρομή για το έτος 2017 είναι 20€.
Η εγγραφή σας μπορεί να γίνει με δύο τρόπους:
1. Μπορείτε να εγγραφείτε ηλεκτρονικά, συμπληρώνοντας την αίτηση που θα βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο (https://form.jotformeu.com/70921702360347) και καταβάλλοντας το ποσό της εγγραφής και συνδρομής σας χρησιμοποιώντας την πιστωτική/χρεωστική σας κάρτα.
2. Διαφορετικά, κατόπιν συνεννόησης με τους κυρίους Σίμο Κόκκινο (6937041041) για τον βόρειο τομέα της Αθήνας, Παναγιώτη Γιαννίση (6945716180) για τον κεντρικό τομέα και Ελευθέριο Ρηγάτο (6986007937) για τον νότιο τομέα.
Υπενθυμίζουμε ότι δικαίωμα συμμετοχής στις επερχόμενες εκλογές του Σωματείου μας, για τις οποίες θα ακολουθήσει άμεσα νέα ανακοίνωση, (είτε ως υποψήφιοι, είτε ως ψηφοφόροι) θα έχουν μόνο τα ταμειακώς ενήμερα μέλη του Σωματείου.
Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε ενεργά στο Σωματείο, ώστε να μπορέσουν να πραγματωθούν οι σκοποί του, προς όφελος όλων των Χειριστών ΣμηΕΑ.
Η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή
της Π.Ε.Χ.Μ.Ε.Α.


Εγγραφή στην ΠΕΧΜΕΑ
Please click the link to complete this form.
JOTFORMEU.COM

Κλείνοντας την ανάρτηση θέλω να πω ,  να προτείνω αλλά και να παροτρύνω όλους τους φίλους που ασχολούνται είτε σε ερασιτεχνικό - ψυχαγωγικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο να έρθουν και να γίνουν μέλη της Ένωσης, διότι όλοι μαζί με κοινές ιδέες , κοινά ενδιαφέροντα και κοινή φωνή θα  μπορέσουμε  να καταφέρουμε να κατοχυρώσουμε την ενασχόλησή μας .

Τίτλος: Απ: Πανελλήνια Ένωση Χειριστών ΣμηΕΑ
Αποστολή από: SV 1 BTA στις Παρασκευή, 21 Απρ 2017, 14:05:54
Ενημερώνουμε τους φίλους εντός Αθήνας που   θέλουν να κάνουν εγγραφή και να πληρώσουν για την εγγραφή χωρίς πιστωτική κάρτα αλλά με μετρητά  -  ότι  μπορούν να καλέσουν στο τηλέφωνο τους φίλους :  Σίμο Κόκκινο (6937041041) για τον βόρειο τομέα της Αθήνας, Παναγιώτη Γιαννίση (6945716180) για τον κεντρικό τομέα και Ελευθέριο Ρηγάτο (6986007937) , στους οποίους μπορούν να πληρώσουν μετρητά και να λάβουν την αντίστοιχη απόδειξη.
Αυτό αφορά μόνο  για τους φίλους εντός Αθηνών , για να μπορέσουν να κ΄νουν εγγραφή και να λάβουν μέρος στις Εκλογές της Ένωσης.

Για τους φίλους μας εκτός Αθηνών υποχρεωτικά η εγγραφή γίνεται μόνο με  την ειδική ηλεκτρονική φόρμα (https://form.jotformeu.com/70921702360347) που θα συμπληρώσουν και στην οποία  θα αναγράψουν και τον κωδικό πληρωμής τους.
Η εγγραφή για τους φίλους εκτός Αθηνών εκτιμούμε ότι μόνο με αυτό τον τρόπο μπορούσε να γίνει - έτσι ώστε να είναι νόμιμη και σωστή η διαδικασία εγγραφής - και ίσως να είναι και λίγο ταλαιπωρία αλλά παρακαλούμε για την κατανόηση όλων των φίλων, γιατί με αυτό τον τρόπο  θα έχουμε  σωστές  , κατοχυρομένες και νόμιμες διαδικασίες.

Για τους φίλους λοιπόν εντός Αθηνών που θα πληρώσουν με μετρητά θα αναρτήσουμε  μία άλλη ηλεκτρονική φόρμα για την εγγραφή τους,  την οποία θα συμπληρώνουν αναγράφοντας και την απόδειξη πληρωμής - γράφοντας και το όνομα στον οποίον πλήρωσαν .

Υπενθυμίζουμε ότι για να μπορέσουν όλα τα μέλη να λάβουν μέρος στις εκλογές - εννοείται να μπορούν να καταθέσουν υποψηφιότητα ή απλά μόνο να   ψηφίσουν - θα πρέπει υποχρεωτικά να είναι εντάξει  σε οτι αφορά την οικονομική τους συνδρομή   - ειδάλλως δεν θα μπορούν να ψηφίσουν.

Επίσης αναρτώ και ένα κομμάτι των αποφάσεων της  Γ.Συνέλυσης  της 08/04/2017 που αναφέρεται ειδικά στο  θέμα της διαδικασίας και τρόπου διεξαγωγής  των εκλογών και σύντομα θα έχουμε και άλλες συμπληρωματικές αναρτήσεις.

Επίσης για τυχόν ερωτήματα και απορίες  για  όλα αυτά που αναφέρουμε,  παρακαλώ αναρτήστε  το  εδώ το φόρουμ και θα απαντήσουμε άμεσα.


 Κατόπιν διαλογικής συζήτησης και ψηφοφορίας, η Γ.Σ. αποφασίζει παμψηφεί ότι, σύμφωνα με σχετική πρόβλεψη του Καταστατικού, η διαδικασία της ψηφοφορίας εξ αποστάσεως θα έχει την μορφή της επιστολικής ψήφου και λάβει χώρα ως εξής. Τα οικονομικώς τακτοποιημένα μέλη που επιθυμούν να ψηφίσουν εξ αποστάσεως θα ενημερώνουν σχετικά την Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή, μέσω του Νομικού Συμβούλου του Σωματείου, κ. Παναγιώτη Γιαννίση. Θα εκτυπώνουν το αναρτημένο στο διαδίκτυο ψηφοδέλτιο, θα συμπληρώνουν τους σταυρούς προτίμησης τους και θα εσωκλείουν το ψηφοδέλτιο σε λευκό φάκελο. Κατόπιν θα υπογράφουν επιστολή στην οποία θα αναφέρονται τα στοιχεία τους και η φράση «Δια της παρούσης ασκώ το δικαίωμα ψήφου μου στις αρχαιρεσίες της 20ης Μαΐου 2017 (ή 27ης Μαΐου 2017) του Σωματείου ΠΕΧΜΕΑ» και θα βεβαιώνουν το γνήσιο της υπογραφής τους σε ΚΕΠ ή Αστυνομικό Τμήμα. Τέλος, θα εσωκλείουν α) τον σφραγισμένο φάκελο που θα περιέχει το ψηφοδέλτιο και β) την επιστολή, σε δεύτερο φάκελο, τον οποίο θα αποστέλλουν μέχρι και τρεις εργάσιμες ημέρες πριν τις αρχαιρεσίες προς τον Νομικό Σύμβουλο του Σωματείου. Κατά την ημέρα των αρχαιρεσιών, ο Νομικός Σύμβουλος θα καταθέσει στην Εφορευτική Επιτροπή το σύνολο των παρεληφθέντων φακέλων. Η Εφορευτική Επιτροπή θα ανοίγει τον φάκελο, θα βεβαιώνει τον αποστολέα και την εγκυρότητα της υπογραφής του και θα ρίπτει τον φάκελο του ψηφοδελτίου του στην κάλπη όπου θα ψηφίζουν και τα παριστάμενα αυτοπροσώπως μέλη.


Τίτλος: Απ: Πανελλήνια Ένωση Χειριστών ΣμηΕΑ
Αποστολή από: SV 1 BTA στις Παρασκευή, 21 Απρ 2017, 14:15:09
Αναρτούμε και την ηλεκτρονική φόρμα για τους φίλους εντός Αθηνών , που θα πληρώσουν μετρητά και θα συμπληρώσουν την φόρμα για την ολοκλήρωση της εγγραφής τους.

https://form.jotformeu.com/71076037684359


Παρακαλώ να ληφθεί υπόψη από τους φίλους εντός Αθηνών και παρακαλούμε  να την συμπληρώσετε οπωσδήποτε -θα διευκολύνει πάρα πολύ την σύνταξη του Μητρώο μελών της Ένωσης.


Τίτλος: Απ: Πανελλήνια Ένωση Χειριστών ΣμηΕΑ
Αποστολή από: SV 1 BTA στις Σάββατο, 22 Απρ 2017, 00:56:56
                                                                                        ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ενημερώνουμε τα μέλη μας ότι από σήμερα υπάρχει η δυνατότητα κατάθεσης αίτησης υποψηφιότητας για τις επερχόμενες αρχαιρεσίες της ΠΕΧΜΕΑ.
Εφόσον επιθυμείτε να είστε υποψήφιος, μπορείτε να καταθέσετε την αίτησή σας, συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα και ακολουθώντας τις οδηγίες που αναγράφονται σε αυτή.
Υποψηφιότητες γίνονται δεκτές για το Δ.Σ. ή για την Ελεγκτική Επιτροπή του Σωματείου (ένα από τα δύο).
Τελευταία μέρα υποβολής υποψηφιοτήτων είναι η 07 Μαΐου 2017. Εκπρόθεσμες αιτήσεις δεν θα ληφθούν υπόψη.
Δικαίωμα υποψηφιότητας έχουν μόνο τα οικονομικώς τακτοποιημένα μέλη. Αιτήσεις μη οικονομικώς τακτοποιημένων μελών δεν θα ληφθούν υπόψη.
Η ακριβής ημερομηνία των αρχαιρεσιών, καθώς και η διαδικασία της επιστολικής ψήφου θα ακολουθήσουν σε νεότερη ανακοίνωση.
Για οποιαδήποτε πληροφορία, μπορείτε να απευθύνεστε στον Νομικό Σύμβουλο της ΠΕΧΜΕΑ, κ. Παναγιώτη Γιαννίση (6945716180).
Με τιμή,
Η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή

Αίτηση Υποψηφιότητας για το Δ.Σ. ή την Ελεγκτική Επιτροπή της ΠΕΧΜΕΑ
Please click the link to complete this form.
JOTFORMEU.COM

https://form.jotformeu.com/71104802984354


Τίτλος: Απ: Πανελλήνια Ένωση Χειριστών ΣμηΕΑ
Αποστολή από: NightFlyer στις Πέμπτη, 27 Απρ 2017, 20:22:20
https://youtu.be/ht5hmAzu6Is?t=217

https://youtu.be/ht5hmAzu6Is?t=60

Αμα είσαι καλός και δεν πετάς πάνω από ανυποψίαστα κεφάλια-περιουσία  δίπλα σε αυτοκινητόδρομους-πολυκατοικιες(full interference) κλπ κλπ πως να μην είσαι ΠΕΧΜΕΑ  :angel:

Ευτυχώς μου εξήγησαν οι φίλοι στην Ελλάδα ότι μια χαρά όλα οπότε..  :thumbs up:

Να μου προσέχετε τα οικονομικώς τακτοποιημένα μέλη. 8)
Κάτι ακόμα. Δεν ξεκινάτε κανένα δικό σας thread για τις ανακοινώσεις σας;
Ήσαστε λίγο εκτός θεματολογίας εδώ και σχεδόν τα λέτε μόνος σας από ότι φαίνεται.

Να είστε καλά.


Τίτλος: Απ: Πανελλήνια Ένωση Χειριστών ΣμηΕΑ
Αποστολή από: SV 1 BTA στις Πέμπτη, 27 Απρ 2017, 22:07:16
Φίλτατε  NightFlyer είδα την σχετική ανάρτησή σου και θα ήθελα να απαντήσω διότι ειλικρινά δεν πολυκατάλαβα τι εννοούσες με όσα έγραψες.

1. Ξεκινώ λοιπόν  κάνοντας αναφορά  στα  δύο λινκ που ανάρτησες σχετικά με 2 βίντεο που αφορούν εμένα - τα είχα αναρτήσει εγώ πριν 3 χρόνια .Βασικά αν πρόσεξες τα 2 βίντεο  έχουν αναρτηθεί πριν 3 χρόνια , τότε που εκτιμώ ότι γνωρίζεις  ότι ούτε καν σαν ιδέα δεν  υπήρχε  στη χώρα μας  η δημιουργία Κανονισμού Πτήσεων και ότι εδώ περίπου και 1 χρόνο εκτιμήθηκε η αναγκαιότητα σύστασης Κανονισμού Πτήσεων από την αρμόδια υπηρεσία , την ΥΠΑ. Βεβαίως και εκτιμώ ότι έπρεπε να συσταθεί  και σωστά έγινε από την ΥΠΑ για την σύσταση του Κανονισμού Πτήσεων.
Ο κανονισμός πτήσεων βεβαίως και ήταν αναγκαίος και δεν ήμασταν οι πρωτοπόροι στην Ελλάδα,  διότι ήδη σε άλλες Ευρωπαικές χώρες είχαν γίνει ανάλογοι κανονισμοί πτήσεων και σύμφωνα με Ευρωπαϊκή οδηγία έπρεπε να γίνει και εδώ στην Ελλάδα και πολύ καλώς και έγινε.
Το αν είναι σωστός ,1 πρακτικός εφαρμόσιμος κ.λ.π. αυτό είναι σίγουρα κάτι που πιστεύω ότι οι Αρμόδιοι φορείς σίγουρα το εξετάζουν και το βλέπουν αν και κατά πόσο μπορεί να υλοποιηθεί στην πράξη και πιστεύω ότι θα γίνουν στο μέλλον τροποποιήσεις  με γνώμονα  την αναβάθμιση του και την όσο το δυνατόν  καλύτερη εφαρμογή του.
Διάβασα  επίσης ότι μένεις μάλλον μόνιμα στη Γερμανία όπου σίγουρα θα έχεις ενημερωθεί για τον δικό τους Κανονισμό πτήσεων....

Για δεν τα βίντεο που είχα αναρτήσει να πω ότι δεν είμαι ο μόνος που έχει αναρτήσει σχετικά βίντεο και ότι τελικά θέλω να σε διαβεβαιώσω ότι στο συγκεκριμένο χώρο - αερομοντελισμό - είμαι εδώ  και 34 χρόνια , γνωρίζοντας πολύ καλά τόσα χρόνια το τί κάνω και πως το κάνω σε αρκετά υψηλό βαθμό - γιατί όχι και μη φανεί υπερβολικό σε επαγγελματικό επίπεδο.
Η πτήση που είδες στο χώρο στο ΣΕΦ  όπου πολλές φορές βρισκόμαστε μεγάλη παρέα φίλων Μοντελιστών , είναι ειλικρινά πολύ ασφαλής και έχουν ληφθεί πολύ σοβαρά όλες οι παράμετροι για αποφυγή ατυχημάτων και προβλημάτων . Καλώς ή κακώς όλοι μας είτε εκεί είτε σε άλλα σημεία στην Αθήνα βρίσκουμε διάφορα σημεία για να κάνουμε κάποιες πτήσεις αλλά πάντα με πολύ προσοχή , υπευθυνότητα και σοβαρότητα.Ειδικά εκεί στο ΣΕΦ προσέχουμε πάρα πολύ τις πτήσεις μας και προσέχουμε πάρα πολύ να μην δημιουργήσουμε κάποιο πρόβλημα.

Σε ότι αφορά αυτό που έγραψες  ότι - Ευτυχώς μου εξήγησαν οι φίλοι στην Ελλάδα ότι μια χαρά όλα οπότε..  Thumbs up - μην κοροιδευόμαστε δεν όλα μιά χαρά , αλλά μπορούμε να τα καλυτερεύσουμε γιαυτό και δημιουργήθηκε η Πανελλήνια Ένωση Χειριστών από κάποιους φίλους του χώρου και πιστεύουμε ότι όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε κάτι καλύτερο στην ενασχόλησή μας είτε σε ερασιτεχνικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο.......και για το θέμα των μελών που ανέφερες να τα προσέχουμε εκτιμώ ότι μάλλον έκανες πλάκα .... και εκτιμώ ότι περισσότερη λίγο σοβαρότητα στο θέμα θα ήταν  σίγουρα καλύτερα .

 


Τίτλος: Απ: Πανελλήνια Ένωση Χειριστών ΣμηΕΑ
Αποστολή από: SV 1 BTA στις Πέμπτη, 27 Απρ 2017, 22:59:50
Φίλτατε  NightFlyer είδα την σχετική ανάρτησή σου και θα ήθελα να απαντήσω διότι ειλικρινά δεν πολυκατάλαβα τι εννοούσες με όσα έγραψες.

1. Ξεκινώ λοιπόν  κάνοντας αναφορά  στα  δύο λινκ που ανάρτησες σχετικά με 2 βίντεο που αφορούν εμένα - τα είχα αναρτήσει εγώ πριν 3 χρόνια .Βασικά αν πρόσεξες τα 2 βίντεο  έχουν αναρτηθεί πριν 3 χρόνια , τότε που εκτιμώ ότι γνωρίζεις  ότι ούτε καν σαν ιδέα δεν  υπήρχε  στη χώρα μας  η δημιουργία Κανονισμού Πτήσεων και ότι εδώ περίπου και 1 χρόνο εκτιμήθηκε η αναγκαιότητα σύστασης Κανονισμού Πτήσεων από την αρμόδια υπηρεσία , την ΥΠΑ. Βεβαίως και εκτιμώ ότι έπρεπε να συσταθεί  και σωστά έγινε από την ΥΠΑ για την σύσταση του Κανονισμού Πτήσεων.
Ο κανονισμός πτήσεων βεβαίως και ήταν αναγκαίος και δεν ήμασταν οι πρωτοπόροι στην Ελλάδα,  διότι ήδη σε άλλες Ευρωπαικές χώρες είχαν γίνει ανάλογοι κανονισμοί πτήσεων και σύμφωνα με Ευρωπαϊκή οδηγία έπρεπε να γίνει και εδώ στην Ελλάδα και πολύ καλώς και έγινε.
Το αν είναι σωστός ,1 πρακτικός εφαρμόσιμος κ.λ.π. αυτό είναι σίγουρα κάτι που πιστεύω ότι οι Αρμόδιοι φορείς σίγουρα το εξετάζουν και το βλέπουν αν και κατά πόσο μπορεί να υλοποιηθεί στην πράξη και πιστεύω ότι θα γίνουν στο μέλλον τροποποιήσεις  με γνώμονα  την αναβάθμιση του και την όσο το δυνατόν  καλύτερη εφαρμογή του.
Διάβασα  επίσης ότι μένεις μάλλον μόνιμα στη Γερμανία όπου σίγουρα θα έχεις ενημερωθεί για τον δικό τους Κανονισμό πτήσεων....

Για δεν τα βίντεο που είχα αναρτήσει να πω ότι δεν είμαι ο μόνος που έχει αναρτήσει σχετικά βίντεο και ότι τελικά θέλω να σε διαβεβαιώσω ότι στο συγκεκριμένο χώρο - αερομοντελισμό - είμαι εδώ  και 34 χρόνια , γνωρίζοντας πολύ καλά τόσα χρόνια το τί κάνω και πως το κάνω σε αρκετά υψηλό βαθμό - γιατί όχι και μη φανεί υπερβολικό σε επαγγελματικό επίπεδο.
Η πτήση που είδες στο χώρο στο ΣΕΦ  όπου πολλές φορές βρισκόμαστε μεγάλη παρέα φίλων Μοντελιστών , είναι ειλικρινά πολύ ασφαλής και έχουν ληφθεί πολύ σοβαρά όλες οι παράμετροι για αποφυγή ατυχημάτων και προβλημάτων . Καλώς ή κακώς όλοι μας είτε εκεί είτε σε άλλα σημεία στην Αθήνα βρίσκουμε διάφορα σημεία για να κάνουμε κάποιες πτήσεις αλλά πάντα με πολύ προσοχή , υπευθυνότητα και σοβαρότητα.Ειδικά εκεί στο ΣΕΦ προσέχουμε πάρα πολύ τις πτήσεις μας και προσέχουμε πάρα πολύ να μην δημιουργήσουμε κάποιο πρόβλημα.

Σε ότι αφορά αυτό που έγραψες  ότι - Ευτυχώς μου εξήγησαν οι φίλοι στην Ελλάδα ότι μια χαρά όλα οπότε..  Thumbs up - μην κοροιδευόμαστε δεν όλα μιά χαρά , αλλά μπορούμε να τα καλυτερεύσουμε γιαυτό και δημιουργήθηκε η Πανελλήνια Ένωση Χειριστών από κάποιους φίλους του χώρου και πιστεύουμε ότι όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε κάτι καλύτερο στην ενασχόλησή μας είτε σε ερασιτεχνικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο.......και για το θέμα των μελών που ανέφερες να τα προσέχουμε εκτιμώ ότι μάλλον έκανες πλάκα .... και εκτιμώ ότι περισσότερη λίγο σοβαρότητα στο θέμα θα ήταν  σίγουρα καλύτερα.

Σε ότι αφορά το να ανοίξω νέο θέμα εκτιμώ ότι δεν χρειάζεται - εξάλλου το θέμα το είχες ανοίξει  εσύ αν  δεν κάνω λάθος . Μάλιστα θέλω να σε ρωτήσω πως και το άνοιξες εσύ ;   είσαι στα ιδρυτικά μέλη της Ένωσης η απλά το άνοιξες με αυτό τον τίτλο ;

Εκτιμώ λοιπόν ότι δεν χρειάζεται νέο θέμα και ότι καλώς έπραξα και ανάρτησα και εγώ με την σειρά σχετικά με το  τι έχει αποφασισθεί από την Ένωση στο θέμα εγγραφής μελών και Εκλογών.
Είμαι ένα από  τα ιδρυτικά μέλη της Ένωσης , επίσης είμαι και εδώ μέλος στο φόρουμ και πήρα την πρωτοβουλία να αναρτήσω ότι ανάρτησα απλά για πληροφόρηση και γνώση των φίλων που ενδιαφέρονται σχετικά με την Ένωση.

Να πω επίσης ότι αντίστοιχα έκανα την ίδια  κίνηση σε ότι αφορά τις προαναφερόμενες αναρτήσεις για την Ένωση και σε άλλο γνωστό Φόρουμ στο χόμπυ μας , γιατί απλά είμαι μέλος και σε αυτό.

Αν τυχόν κάποιος από τους Διαχειριαστές εδώ στο Φόρουμ είχε διαφορετική γνώμη ή αντίρρηση νομίζω θα το είχαν ήδη αναφέρει ή γιατί όχι να το αναφέρουν για τυχόν διαχωρισμό του θέματος.

Κλείνοντας να πω ,  ότι ονομάζομαι Δημήτρης Γκυρτής  με γνωρίζουν και με το διακριτικό κλήσεώς μoy SV 1 BTA ( λόγω του ότι είμαι και Ραδιοερασιτέχνης ), το τηλέφωνό μου είναι το 6972950222 και γιατί όχι αν κάποια στιγμή αν θέλεις να τα πούμε και τηλεφωνικά.


Τίτλος: Απ: Πανελλήνια Ένωση Χειριστών ΣμηΕΑ
Αποστολή από: SV 1 BTA στις Πέμπτη, 27 Απρ 2017, 23:06:23
Θέλω να γνωρίσω σε όλους του φίλους του Αeromodelling GR , ότι από 26/04/2017 έχω υποβάλλει - κατέθεσα  την υποψηφιότητά  μου για το Δ.Σ. των Εκλογών της Ένωσης που θα διεξαχθούν στα τέλη Μαίου.
Η ακριβής ημερομηνία των Εκλογών θα ανακοινωθεί και θα αναρτηθεί σε λίγες ημέρες εκ μέρους του προσωρινού Δ.Σ.

Με την σειρά μου και εγώ όπως και όλοι οι συνυποψήφιοι καλούμε  όλους τους φίλους χομπίστες ή επαγγελματίες του χώρου  να εγγραφούν στην Ένωση και να συμμετάσχουμε όλοι μαζί στις Εκλογές.

Η υποψηφιότητά μου δεν έγινε   για λόγους αυτοπροβολής και το μόνο που πιστεύω , που θέλω και που εκτιμώ ότι μπορώ, είναι  ότι  όλοι μαζί μπορούμε  να ενώσουμε τη φωνή μας , τις γνώσεις μας , τις εμπειρίες μας και τις προτάσεις μας για να διεκδικήσουμε  μία  πραγματικά  νόμιμη , υπεύθυνη και κατοχυρωμένη ενασχόληση  με τα Μη Επανδρωμένα Αερομοντέλα.

Με την βοήθεια και συμπαράσταση όλων μας,  είμαι πολύ αισιόδοξος για το μέλλον της ενασχόλησής μας σε αυτό τον τομέα - είτε ψυχαγωγικό είτε επαγγελματικό.

Σας ευχαριστώ για την υποστήριξή σας.
Δημήτριος Γκυρτής  - SV 1 BTA.   :)


Τίτλος: Απ: Πανελλήνια Ένωση Χειριστών ΣμηΕΑ
Αποστολή από: SV 1 BTA στις Παρασκευή, 28 Απρ 2017, 09:47:21
Φίλτατε  NightFlyer είδα την σχετική ανάρτησή σου και θα ήθελα να απαντήσω διότι ειλικρινά δεν πολυκατάλαβα τι εννοούσες με όσα έγραψες.

1. Ξεκινώ λοιπόν  κάνοντας αναφορά  στα  δύο λινκ που ανάρτησες σχετικά με 2 βίντεο που αφορούν εμένα - τα είχα αναρτήσει εγώ πριν 3 χρόνια .Βασικά αν πρόσεξες τα 2 βίντεο  έχουν αναρτηθεί πριν 3 χρόνια , τότε που εκτιμώ ότι γνωρίζεις  ότι ούτε καν σαν ιδέα δεν  υπήρχε  στη χώρα μας  η δημιουργία Κανονισμού Πτήσεων και ότι εδώ περίπου και 1 χρόνο εκτιμήθηκε η αναγκαιότητα σύστασης Κανονισμού Πτήσεων από την αρμόδια υπηρεσία , την ΥΠΑ. Βεβαίως και εκτιμώ ότι έπρεπε να συσταθεί  και σωστά έγινε από την ΥΠΑ για την σύσταση του Κανονισμού Πτήσεων.
Ο κανονισμός πτήσεων βεβαίως και ήταν αναγκαίος και δεν ήμασταν οι πρωτοπόροι στην Ελλάδα,  διότι ήδη σε άλλες Ευρωπαικές χώρες είχαν γίνει ανάλογοι κανονισμοί πτήσεων και σύμφωνα με Ευρωπαϊκή οδηγία έπρεπε να γίνει και εδώ στην Ελλάδα και πολύ καλώς και έγινε.
Το αν είναι σωστός , πρακτικά εφαρμόσιμος κ.λ.π. αυτό είναι σίγουρα κάτι που πιστεύω ότι οι αρμόδιοι φορείς σίγουρα το εξετάζουν και το βλέπουν αν και κατά πόσο μπορεί να υλοποιηθεί στην πράξη και πιστεύω ότι θα γίνουν στο μέλλον τροποποιήσεις  με γνώμονα  την αναβάθμιση του για την όσο το δυνατόν  καλύτερη εφαρμογή του.
Διάβασα  επίσης ότι μένεις μάλλον μόνιμα στη Γερμανία όπου σίγουρα θα έχεις ενημερωθεί για τον δικό τους Κανονισμό πτήσεων....

Για δεν τα βίντεο που είχα αναρτήσει να πω ότι δεν είμαι ο μόνος που έχει αναρτήσει σχετικά βίντεο και ότι τελικά θέλω να σε διαβεβαιώσω ότι στο συγκεκριμένο χώρο - αερομοντελισμό - είμαι εδώ  και 34 χρόνια , γνωρίζοντας πολύ καλά τόσα χρόνια το τί κάνω και πως το κάνω σε αρκετά υψηλό βαθμό - γιατί όχι και μη φανεί υπερβολικό σε επαγγελματικό επίπεδο.
Η πτήση που είδες στο χώρο στο ΣΕΦ  όπου πολλές φορές βρισκόμαστε μεγάλη παρέα φίλων Μοντελιστών , είναι ειλικρινά πολύ ασφαλής και έχουν ληφθεί πολύ σοβαρά όλες οι παράμετροι για αποφυγή ατυχημάτων και προβλημάτων . Καλώς ή κακώς όλοι μας είτε εκεί είτε σε άλλα σημεία στην Αθήνα βρίσκουμε διάφορα σημεία για να κάνουμε κάποιες πτήσεις αλλά πάντα με πολύ προσοχή , υπευθυνότητα και σοβαρότητα.Ειδικά εκεί στο ΣΕΦ προσέχουμε πάρα πολύ τις πτήσεις μας και προσέχουμε πάρα πολύ να μην δημιουργήσουμε κάποιο πρόβλημα.

Σε ότι αφορά αυτό που έγραψες  ότι - Ευτυχώς μου εξήγησαν οι φίλοι στην Ελλάδα ότι μια χαρά όλα οπότε..  -  μην κοροιδευόμαστε δεν όλα μιά χαρά , αλλά μπορούμε να τα καλυτερεύσουμε γιαυτό και δημιουργήθηκε η Πανελλήνια Ένωση Χειριστών από κάποιους φίλους του χώρου και πιστεύουμε ότι όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε κάτι καλύτερο στην ενασχόλησή μας είτε σε ερασιτεχνικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο.......και για το θέμα των μελών που ανέφερες να τα προσέχουμε εκτιμώ ότι μάλλον έκανες πλάκα .... και εκτιμώ ότι περισσότερη λίγο σοβαρότητα στο θέμα θα ήταν  σίγουρα καλύτερα.

Σε ότι αφορά το να ανοίξω νέο θέμα εκτιμώ ότι δεν χρειάζεται - εξάλλου το θέμα το είχες ανοίξει  εσύ αν  δεν κάνω λάθος . Μάλιστα θέλω να σε ρωτήσω πως και το άνοιξες εσύ ;   είσαι στα ιδρυτικά μέλη της Ένωσης η απλά το άνοιξες με αυτό τον τίτλο ;

Εκτιμώ λοιπόν ότι δεν χρειάζεται νέο θέμα και ότι καλώς έπραξα και ανάρτησα και εγώ με την σειρά σχετικά με το  τι έχει αποφασισθεί από την Ένωση στο θέμα εγγραφής μελών και Εκλογών.
Είμαι ένα από  τα ιδρυτικά μέλη της Ένωσης , επίσης είμαι και εδώ μέλος στο φόρουμ και πήρα την πρωτοβουλία να αναρτήσω ότι ανάρτησα απλά για πληροφόρηση και γνώση των φίλων που ενδιαφέρονται σχετικά με την Ένωση.

Να πω επίσης ότι αντίστοιχα έκανα την ίδια  κίνηση σε ότι αφορά τις προαναφερόμενες αναρτήσεις για την Ένωση και σε άλλο γνωστό Φόρουμ στο χόμπυ μας , γιατί απλά είμαι μέλος και σε αυτό.

Αν τυχόν κάποιος από τους Διαχειριστές εδώ στο Φόρουμ είχε διαφορετική γνώμη ή αντίρρηση νομίζω θα το είχαν ήδη αναφέρει ή γιατί όχι να το αναφέρουν για τυχόν διαχωρισμό του θέματος.

Κλείνοντας να πω ,  ότι ονομάζομαι Δημήτρης Γκυρτής  με γνωρίζουν και με το διακριτικό κλήσεώς μoy SV 1 BTA ( λόγω του ότι είμαι και Ραδιοερασιτέχνης ), το τηλέφωνό μου είναι το 6972950222 και γιατί όχι αν κάποια στιγμή αν θέλεις να τα πούμε και τηλεφωνικά.Τίτλος: Απ: Πανελλήνια Ένωση Χειριστών ΣμηΕΑ
Αποστολή από: SV 1 BTA στις Τετάρτη, 3 Μάι 2017, 13:55:13
                                                                                           Υ Π Ε Ν Θ Υ Μ Ι Σ Η
Υπενθυμίζουμε στα μέλη ότι οι εγγραφές συνεχίζονται μεσω της παρακάτω ηλεκτρονικής φόρμας : https://form.jotformeu.com/70921702360347.
Δικαίωμα εγγραφής έχουν όλοι οι ενήλικες Έλληνες ή νόμιμα εγκατεστημένοι στην Ελλάδα αλλοδαποί. Το κόστος εγγραφής είναι 10€ και η συνδρομή για το έτος 2017 είναι 20€.
Όλα τα μέλη που θα εγγραφούν θα έχουν το δικαίωμα συμμετοχής στις εκλογές του συλλόγου που σύμφωνα με την απόφαση της ΓΣ της 8/4/2017 οι αρχαιρεσίες θα διενεργηθούν στις 20 ή 27 Μαΐου . Η διαδικασία εγγραφής θα μπορεί να γίνει και την ημέρα της διενέργειας των αρχαιρεσιών για όποιον το επιθυμεί .
Επίσης θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε ότι βάσει της απόφασης της ΓΣ της 8/4/2017 δυνατότητα κατάθεσης αίτησης υποψηφιότητας για τις επερχόμενες αρχαιρεσίες της ΠΕΧΜΕΑ έχουν μόνο τα οικονομικώς τακτοποιημένα μέλη.
Εφόσον επιθυμείτε να είστε υποψήφιος, μπορείτε να καταθέσετε την αίτηση σας, συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα και ακολουθώντας τις οδηγίες που αναγράφονται σε αυτή.
https://form.jotformeu.com/71104802984354
Υποψηφιότητες γίνονται δεκτές για το Δ.Σ. ή για την Ελεγκτική Επιτροπή του Σωματείου (ένα από τα δύο). Τελευταία μέρα υποβολής υποψηφιοτήτων είναι η 07 Μαΐου 2017. Εκπρόθεσμες αιτήσεις δεν θα ληφθούν υπόψη. Αιτήσεις μη οικονομικώς τακτοποιημένων μελών δεν θα ληφθούν υπόψη.
Βάσει της απόφασης της Γενική Συνέλευσης της 8/4/2017 κάθε υποψήφιος αφού καταθέσει την αίτηση του έχει το δικαίωμα για μια και μόνο ανάρτηση χωρίς δυνατότητα σχολιασμού στο facebook group της Ένωσης αλλά και στο forum του συλλόγου hellasdrone.gr
Η ακριβής ημερομηνία και ο τόπος των αρχαιρεσιών, καθώς και η διαδικασία της επιστολικής ψήφου ή της εξουσιοδότησης (σε άλλο μέλος) για μέλη εκτός Αθηνών θα ακολουθήσουν σε νεότερη ανακοίνωση της προσωρινής επιτροπής έως το τέλος της εβδομάδας.
Για οποιαδήποτε πληροφορία, μπορείτε να απευθύνεστε στον Νομικό Σύμβουλο της ΠΕΧΜΕΑ, κ. Παναγιώτη Γιαννίση (6945716180).
Με τιμή,
Η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή


Τίτλος: Απ: Πανελλήνια Ένωση Χειριστών ΣμηΕΑ
Αποστολή από: SV 1 BTA στις Τρίτη, 9 Μάι 2017, 21:04:17
                                                                                        ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή της «Πανελλήνιας Ένωσης Χειριστών Συστημάτων μη Επανδρωμένων Αεροσκαφών» έχει την τιμή να ανακοινώσει ότι συγκαλεί Γενική Συνέλευση των μελών της το Σάββατο, 20 Μαΐου 2017 και ώρα 11:00 π.μ. στην Τεχνόπολις του Δήμου Αθηναίων (στον χώρο “Gaz à l’eau” - κεντρική πλατεία εντός του χώρου «Τεχνόπολις») οδός Πειραιώς αρ. 100.
Θέματα της Ημερήσιας Διάταξης:
1.     Απολογισμός και απαλλαγή απερχόμενης Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής.

2.     Εκλογή διμελούς Εφορευτικής Επιτροπής για την διενέργεια αυθημερόν αρχαιρεσιών ανάδειξης Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγκτικής Επιτροπής.

3.     Διεξαγωγή Αρχαιρεσιών ανάδειξης Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγκτικής Επιτροπής.

Η ψηφοφορία θα ξεκινήσει αμέσως μετά το πέρας της συζήτησης των θεμάτων της ημερησίας διατάξεως και θα ολοκληρωθεί στις 17:00 μ.μ. Θα ακολουθήσει η καταμέτρηση των ψήφων.
Σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας, η Γ.Σ. θα επαναληφθεί το Σάββατο, 27 Μαΐου 2017, την ίδια ώρα και στον ίδιο τόπο. Παρακαλούνται όλα τα μέλη για την παρουσία τους στην πρώτη Γ.Σ. (20/5).
Δικαίωμα συμμετοχής στην Γενική Συνέλευση και στην ψηφοφορία θα έχουν μόνο τα εγγεγραμμένα και οικονομικώς τακτοποιημένα μέλη του Σωματείου.
Επί της διαδικασίας επισημαίνεται ότι οι υποψήφιοι για το Δ.Σ. και την Ελεγκτική Επιτροπή θα είναι αναγεγραμμένοι στο ίδιο ψηφοδέλτιο αλλά σε ξεχωριστή στήλη η κάθε κατηγορία.
Τα μέλη θα ψηφίζουν τους υποψηφίους της επιλογής τους βάζοντας σταυρό δίπλα από το όνομα του κάθε ενός, από μηδέν (0) έως πέντε (5) σταυρούς για το Δ.Σ. και από μηδέν (0) μέχρι δύο (2) σταυρούς για την Ελεγκτική Επιτροπή.
Η διαδικασία επιστολικής ψήφου για τα μέλη εκτός Αθηνών (έδρα του Σωματείου) θα γίνει ως εξής:
1.     Τα οικονομικώς τακτοποιημένα μέλη που επιθυμούν να ψηφίσουν εξ αποστάσεως θα ενημερώνουν σχετικά την Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή, μέσω του Νομικού Συμβούλου του Σωματείου, κ. Παναγιώτη Γιαννίση (6945716180 – panos.giannissis@giannissis.com).

2.     Θα εκτυπώνουν σε λευκή σελίδα Α4 το ψηφοδέλτιο, το οποίο είναι συνημμένο  και θα είναι ανηρτημένο στο διαδίκτυο (www.hellasdrone.gr) και σε κάθε περίπτωση θα μπορεί να τους αποσταλεί με email εφόσον το ζητήσουν.

3.     Θα συμπληρώνουν τους σταυρούς της προτίμησης τους με μαύρο ή μπλε στυλό (όχι ηλεκτρονικά) μέχρι 5 για Δ.Σ. και μέχρι 2 για Ελεγκτική Επιτροπή.

4.     Θα εσωκλείουν το ψηφοδέλτιο σε λευκό φάκελο και θα τον κλείνουν.

5.     Θα υπογράφουν επιστολή στην οποία θα αναφέρονται τα στοιχεία τους (όνομα, επώνυμο, πατρώνυμο και αριθμός Ταυτότητας) και η φράση «Δια της παρούσης ασκώ το δικαίωμα ψήφου μου στις αρχαιρεσίες της 20ης Μαΐου 2017 του Σωματείου ΠΕΧΜΕΑ» ή άλλη παρεμφερής φράση.

6.     Θα την υπογράφουν βεβαιώνοντας το γνήσιο της υπογραφής τους σε ΚΕΠ ή Αστυνομικό Τμήμα.

7.     Τέλος, θα εσωκλείουν σε δεύτερο φάκελο (α) τον κλειστό φάκελο που θα περιέχει το ψηφοδέλτιο και (β) την πιο πάνω επιστολή.

8.     Θα αποστέλλουν τον φάκελο με συστημένη επιστολή μέχρι και τρεις εργάσιμες ημέρες πριν τις αρχαιρεσίες (μέχρι 17/5/2017 – σφραγίδα αποστολής) προς τον Νομικό Σύμβουλο του Σωματείου στην διεύθυνση:

 

Δικηγορική Εταιρεία Γιαννίσης και Συνεργάτες

Υπ’ όψιν κ. Παναγιώτη Γιαννίση

Πέτρου Καλλιγά 44, Αθήνα

ΤΚ 11474


Προτείνεται να χρησιμοποιηθεί courier, καθώς το απλό ταχυδρομείο ενδέχεται να καθυστερήσει στην παράδοση. Επισημαίνεται ότι επιστολές που θα παραληφθούν μετά την διενέργεια των εκλογών δεν θα ληφθούν υπόψη ακόμη και αν έχουν εμπρόθεσμη σφραγίδα αποστολής.
Κατά την ημέρα των αρχαιρεσιών, ο Νομικός Σύμβουλος θα καταθέσει στην Εφορευτική Επιτροπή το σύνολο των παραληφθέντων φακέλων. Η Εφορευτική Επιτροπή θα ανοίγει τον φάκελο, θα βεβαιώνει τον αποστολέα από το βιβλίο μελών του Σωματείου και θα ρίπτει τον κλειστό φάκελο του ψηφοδελτίου στην κάλπη όπου θα ψηφίζουν και τα παριστάμενα αυτοπροσώπως μέλη. Τα μέλη που θα ψηφίσουν εξ αποστάσεως θα μπορούν να βεβαιωθούν ότι η ψήφος τους καταμετρήθηκε από το Πρωτόκολλο Ψηφοφορίας Μελών. Για οποιαδήποτε διευκρίνιση επί της διαδικασίας μπορείτε να απευθύνεστε στον κ. Παναγιώτη Γιαννίση (6945716180).
Ευελπιστούμε στην μαζική συμμετοχή των μελών στην πρώτη εκλογική διαδικασία του Σωματείου μας.

Μετά τιμής,
NA
Η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή της ΠΕΧΜΕΑΤίτλος: Απ: Πανελλήνια Ένωση Χειριστών ΣμηΕΑ
Αποστολή από: SV 1 BTA στις Τρίτη, 9 Μάι 2017, 21:14:49
Έγινε προσπάθεια εκ μέρους μου να αναρτήσω το ψηφοδέλτιο σε μορφή pdf . όμως λόγω μεγέθους σε kb δεν κατέστη δυνατό , Θυμίζω ότι  το ψηφοδέλτιο θα το βρείτε εδώ: www.hellasdrone.gr  (http://www.hellasdrone.gr), όπως θα δείτε  στην προηγούμενη ανάρτηση -
Επίσης να υπενθυμίσουμε σε όλους τους ενδιαφερόμενους φίλους, που τυχόν δεν θα έχουν προλάβει να ολοκληρώσουν την εγγραφή τους στην Ένωση , ότι στις 20 Μαίου 2017 ,  στο χώρο διεξαγωγής της Συνέλευσης και των Εκλογών , θα μπορούν να προσέλθουν και να κάνουν εκεί εγγραφή και αντίστοιχα να λάβουν μέρος στη Συνέλευση και στις Εκλογές.
Καλούμε λοιπόν όλα τα μέλη μας από  Αθήνα και γιατί όχι και όποιον εκτός Αθηνών θα μπορέσει να έρθει , για να έχουμε απαρτία στη Συνέλευση και  να διεξαχθούν και οι Εκλογές με τις καλύτερες προϋποθέσεις.
Για οτιδήποτε νεότερο εκ μέρους της Προσωρινής Διοίκησης θα υπάρξει και νέα ανακοίνωση.Σημείωση από Διαχειριστή: Έγινε επισύναψη του ψηφοδελτίου (doc.pdf)


Τίτλος: Απ: Πανελλήνια Ένωση Χειριστών ΣμηΕΑ
Αποστολή από: SV 1 BTA στις Τρίτη, 16 Μάι 2017, 09:39:18
Ενημερώνουμε τα μέλη ότι οι αποδείξεις εγγραφής και συνδρομής για το έτος 2017 θα είναι διαθέσιμες για παραλαβή την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης  (20/5/2017)
Τα μέλη που δεν θα καταφέρουν να παρευρεθούν στην Γενική συνέλευση θα παραλάβουν τις αποδείξεις τους ταχυδρομικά .

Με τιμή

Η Προσωρινή Διοίκηση της ΠΕΧΜΕΑ


Τίτλος: Απ: Πανελλήνια Ένωση Χειριστών ΣμηΕΑ
Αποστολή από: SV 1 BTA στις Τρίτη, 16 Μάι 2017, 11:52:53
                                                                                                                   Υπενθύμιση

Η γενική συνέλευση έχει οριστεί για το Σάββατο, 20 Μαΐου 2017 και ώρα 11:00 π.μ. στην Τεχνόπολις του Δήμου Αθηναίων (στον χώρο “Gaz à l’eau” - κεντρική πλατεία εντός του χώρου «Τεχνόπολις») οδός Πειραιώς αρ. 100.
Θέματα της Ημερήσιας Διάταξης:
1. Απολογισμός και απαλλαγή απερχόμενης Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής.
2. Εκλογή διμελούς Εφορευτικής Επιτροπής για την διενέργεια αυθημερόν αρχαιρεσιών ανάδειξης Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγκτικής Επιτροπής.
3. Διεξαγωγή Αρχαιρεσιών ανάδειξης Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγκτικής Επιτροπής.
Η ψηφοφορία θα ξεκινήσει αμέσως μετά το πέρας της συζήτησης των θεμάτων της ημερησίας διατάξεως και θα ολοκληρωθεί στις 17:00 μ.μ. Θα ακολουθήσει η καταμέτρηση των ψήφων.
Σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας, η Γ.Σ. θα επαναληφθεί το Σάββατο, 27 Μαΐου 2017, την ίδια ώρα και στον ίδιο τόπο. Παρακαλούνται όλα τα μέλη για την παρουσία τους στην πρώτη Γ.Σ. (20/5).
Δικαίωμα συμμετοχής στην Γενική Συνέλευση και στην ψηφοφορία θα έχουν μόνο τα εγγεγραμμένα και οικονομικώς τακτοποιημένα μέλη του Σωματείου.
Για τα μη εγγεγραμμένα μελη υπάρχει η δυνατότητα συμμετοχής τους στην Γενικη Συνέλευση αλλα και στην εκλογική διαδικασία αφού εγγραφούν είτε μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας https://form.jotformeu.com/70921702360347 είτε με επιτόπου εγγραφή την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης .
Εγγραφή στην ΠΕΧΜΕΑ πληρωμή VIVA (http://Εγγραφή στην ΠΕΧΜΕΑ πληρωμή VIVA)


Τίτλος: Απ: Πανελλήνια Ένωση Χειριστών ΣμηΕΑ
Αποστολή από: SV 1 BTA στις Τρίτη, 16 Μάι 2017, 11:54:14
                                                                                                                   Υπενθύμιση

Η γενική συνέλευση έχει οριστεί για το Σάββατο, 20 Μαΐου 2017 και ώρα 11:00 π.μ. στην Τεχνόπολις του Δήμου Αθηναίων (στον χώρο “Gaz à l’eau” - κεντρική πλατεία εντός του χώρου «Τεχνόπολις») οδός Πειραιώς αρ. 100.
Θέματα της Ημερήσιας Διάταξης:
1. Απολογισμός και απαλλαγή απερχόμενης Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής.
2. Εκλογή διμελούς Εφορευτικής Επιτροπής για την διενέργεια αυθημερόν αρχαιρεσιών ανάδειξης Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγκτικής Επιτροπής.
3. Διεξαγωγή Αρχαιρεσιών ανάδειξης Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγκτικής Επιτροπής.
Η ψηφοφορία θα ξεκινήσει αμέσως μετά το πέρας της συζήτησης των θεμάτων της ημερησίας διατάξεως και θα ολοκληρωθεί στις 17:00 μ.μ. Θα ακολουθήσει η καταμέτρηση των ψήφων.
Σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας, η Γ.Σ. θα επαναληφθεί το Σάββατο, 27 Μαΐου 2017, την ίδια ώρα και στον ίδιο τόπο. Παρακαλούνται όλα τα μέλη για την παρουσία τους στην πρώτη Γ.Σ. (20/5).
Δικαίωμα συμμετοχής στην Γενική Συνέλευση και στην ψηφοφορία θα έχουν μόνο τα εγγεγραμμένα και οικονομικώς τακτοποιημένα μέλη του Σωματείου.
Για τα μη εγγεγραμμένα μελη υπάρχει η δυνατότητα συμμετοχής τους στην Γενικη Συνέλευση αλλα και στην εκλογική διαδικασία αφού εγγραφούν είτε μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας https://form.jotformeu.com/70921702360347 είτε με επιτόπου εγγραφή την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης .
Εγγραφή στην ΠΕΧΜΕΑ πληρωμή VIVA (http://Εγγραφή στην ΠΕΧΜΕΑ πληρωμή VIVA)Τίτλος: Απ: Πανελλήνια Ένωση Χειριστών ΣμηΕΑ
Αποστολή από: SV 1 BTA στις Τετάρτη, 17 Μάι 2017, 22:20:41
                                                                                                ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τα μέλη ότι λόγω τεχνικού προβλήματος στον χωρο που μας είχε παραχωρηθεί στην Τεχνόπολις του Δήμου Αθηναίων (στον χώρο “Gaz à l’eau”) το σημείο διεξαγωγής της Γενική Συνέλευσης έχει αλλάξει !
Νεό σημείο : To GAZI MUSIC HALL - Ιερά Οδός 7-13 - Αθηνα 11854 στο Ισόγειο.  Η ημέρα και ώρα διεξαγωγής παραμένει στις 20/5 11.00 πμ .
Θέματα της Ημερήσιας Διάταξης:
1. Απολογισμός και απαλλαγή απερχόμενης Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής.
2. Εκλογή διμελούς Εφορευτικής Επιτροπής για την διενέργεια αυθημερόν αρχαιρεσιών ανάδειξης Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγκτικής Επιτροπής.
3. Διεξαγωγή Αρχαιρεσιών ανάδειξης Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγκτικής Επιτροπής.
Η ψηφοφορία θα ξεκινήσει αμέσως μετά το πέρας της συζήτησης των θεμάτων της ημερησίας διατάξεως και θα ολοκληρωθεί στις 17:00 μ.μ. Θα ακολουθήσει η καταμέτρηση των ψήφων.
Σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας, η Γ.Σ. θα επαναληφθεί το Σάββατο, 27 Μαΐου 2017, την ίδια ώρα και στον ίδιο τόπο. Παρακαλούνται όλα τα μέλη για την παρουσία τους στην πρώτη Γ.Σ. (20/5).
Δικαίωμα συμμετοχής στην Γενική Συνέλευση και στην ψηφοφορία θα έχουν μόνο τα εγγεγραμμένα και οικονομικώς τακτοποιημένα μέλη του Σωματείου.
Για τα μη εγγεγραμμένα μελη υπάρχει η δυνατότητα συμμετοχής τους στην Γενικη Συνέλευση αλλα και στην εκλογική διαδικασία αφού εγγραφούν είτε μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας https://form.jotformeu.com/70921702360347 είτε με επιτόπου εγγραφή την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης .


Τίτλος: Απ: Πανελλήνια Ένωση Χειριστών ΣμηΕΑ
Αποστολή από: SV 1 BTA στις Παρασκευή, 19 Μάι 2017, 13:41:11
Θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε  στα μέλη ότι το σημείο διεξαγωγής της Γενική Συνέλευσης είναι To GAZI MUSIC HALL - Ιερά Οδός 7-13 - Αθηνα 11854 στο Ισόγειο.  Η ημέρα και ώρα διεξαγωγής παραμένει στις 20/5 11.00 πμ .
Θέματα της Ημερήσιας Διάταξης:
1. Απολογισμός και απαλλαγή απερχόμενης Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής.
2. Εκλογή διμελούς Εφορευτικής Επιτροπής για την διενέργεια αυθημερόν αρχαιρεσιών ανάδειξης Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγκτικής Επιτροπής.
3. Διεξαγωγή Αρχαιρεσιών ανάδειξης Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγκτικής Επιτροπής. Για να προχωρήσουμε σε αρχαιρεσίες θα πρέπει να έχει επιτευχθεί απαρτία από το 1/3 των εγγεγραμμένων μελών .
Η ψηφοφορία θα ξεκινήσει αμέσως μετά το πέρας της συζήτησης των θεμάτων της ημερησίας διατάξεως και θα ολοκληρωθεί στις 17:00 μ.μ. Θα ακολουθήσει η καταμέτρηση των ψήφων.
Σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας, η Γ.Σ. θα επαναληφθεί το Σάββατο, 27 Μαΐου 2017, την ίδια ώρα και στον ίδιο τόπο. Παρακαλούνται όλα τα μέλη για την παρουσία τους στην πρώτη Γ.Σ. (20/5).
Δικαίωμα συμμετοχής στην Γενική Συνέλευση και στην ψηφοφορία θα έχουν μόνο τα εγγεγραμμένα και οικονομικώς τακτοποιημένα μέλη του Σωματείου.
Για τα μη εγγεγραμμένα μέλη υπάρχει η δυνατότητα συμμετοχής τους στην Γενική Συνέλευση αλλά και στην εκλογική διαδικασία αφού εγγραφούν είτε μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας https://form.jotformeu.com/70921702360347 είτε με επιτόπου εγγραφή την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης .

Με τιμή

Η Προσωρινή Επιτροπή


Τίτλος: Απ: Πανελλήνια Ένωση Χειριστών ΣμηΕΑ
Αποστολή από: SV 1 BTA στις Τρίτη, 12 Σεπ 2017, 12:16:08

                                                                                                          ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή της «Πανελλήνιας Ένωσης Χειριστών Συστημάτων μη Επανδρωμένων Αεροσκαφών,  ενημερώνει τα μέλη της, πως οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και νέας Ελεγκτικής επιτροπής καθώς και η Γενική Συνέλευση των μελών της θα γίνουν την Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 11:00 π.μ. στο χώρο του Αμφιθεάτρου του Υπουργείου Υποδομών & Μεταφορών, οδός Αναστάσεως αρ. 2 & Τσιγάντε Χολαργός. (στάση “Εθνικής Άμυνας” Μετρό)
Θέματα της Ημερήσιας Διάταξης:
1.     Απολογισμός και απαλλαγή του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου.
2.     Εκλογή διμελούς Εφορευτικής Επιτροπής για την διενέργεια αυθημερόν αρχαιρεσιών ανάδειξης Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγκτικής Επιτροπής.
3.     Διεξαγωγή Αρχαιρεσιών ανάδειξης Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγκτικής Επιτροπής.
Η ψηφοφορία θα ξεκινήσει αμέσως μετά το πέρας της συζήτησης των θεμάτων της ημερησίας διατάξεως και θα ολοκληρωθεί στις 15:00 μ.μ. Θα ακολουθήσει η καταμέτρηση των ψήφων.
Σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας, η Γ.Σ. θα επαναληφθεί την Κυριακή, 1η Οκτωβρίου 2017, την ίδια ώρα και στον ίδιο τόπο.
Παρακαλούνται όλα τα μέλη για την παρουσία τους στην  Γ.Σ. (24/9).
Δικαίωμα συμμετοχής στην Γενική Συνέλευση και στην ψηφοφορία θα έχουν μόνο τα εγγεγραμμένα και οικονομικώς τακτοποιημένα μέλη του Σωματείου.
Εντός των ημερών θα ενημερωθείτε για τις λεπτομέρειες επί της  διαδικασίας των εξ’ αποστάσεων ψήφων και εκπροσώπησής σας σε περίπτωση που δεν δύναται να παρευρεθείτε.
 
Σας υπενθυμίζουμε πως έχει ήδη ξεκινήσει η διαδικασία κατάθεσης υποψηφιοτήτων. Οι υποψηφιότητες καταχωρούνται στην φόρμα https://form.jotformeu.com/72416721700347
Η φόρμα κατάθεσης υποψηφιότητας θα πρέπει να είναι πλήρως συμπληρωμένη με όλα τα στοιχεία ως απαιτούνται. Ως καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης υποψηφιοτήτων ορίζεται η 13η Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 12:00 το μεσημέρι. Δικαίωμα υποψηφιότητας έχουν μόνο τα οικονομικώς τακτοποιημένα μέλη της ΠΕΧΜΕΑ. Οι υποψήφιοι έχουν το δικαίωμα μιας και μόνο ανάρτησης στο group και στο forum της ΠΕΧΜΕΑ, αναφέροντας λίγα λόγια σχετικά με το επερχόμενο έργο τους για την Ένωση αν εκλεγούν . Παρακαλούμε τα σχόλια στην ανάρτηση σας να παραμείνουν ανοιχτά.
Ευελπιστούμε στην μαζική συμμετοχή των μελών στη γενική συνέλευση και την εκλογική διαδικασία του Σωματείου μας.
 


Τίτλος: Απ: Πανελλήνια Ένωση Χειριστών ΣμηΕΑ
Αποστολή από: SV 1 BTA στις Πέμπτη, 21 Σεπ 2017, 11:04:45
                                                                                                            ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Αγαπητά μέλη, χειριστές και φίλοι των drones,
Δεν θα μπορούσαμε να δώσουμε μεγαλύτερη έμφαση στο πόσο απαραίτητη είναι η συμμετοχή όλων των μελών στην ΓΣ είτε με φυσική παρουσία είτε με εξουσιοδότηση.
Φτάσαμε έως εδω με μεγάλη προσπάθεια και με πολύ προσωπικό κόπο και χρόνο απο όλους μας.
Η δύναμη αυτής της κίνησης δεν είναι μόνο τα μέλη που έχουν πληρώσει και εγγραφεί αλλά και τα υπόλοιπα 2000 μέλη που περιμένουν να δουν κάτι θετικό να γίνει για να ενταχθούν .
Μια αποτυχία στην συγκρότηση απαρτίας και τελικά την αδρανοποιήση του συλλόγου δεν είναι αποτυχία μόνο των μελών της εώς σήμερα διοίκησης αλλά και όλων των Ελλήνων χειριστων συνολικά.
Κανένας απο αυτούς που είχαν μια ενεργή παρουσία είτε στο συμβούλιο είτε ως ενεργα μέλη δεν θα ήθελε την καταστροφή του συλλόγου .
Για όλους αυτους που ασχολήθηκαν όλο αυτό είναι μια πρωτόγνωρη εμπειρία και πλεύση σε αχαρτογράφητα νερά.
Θα θέλαμε λοιπον να παρακαλέσουμε να έχουμε όλοι συμμετοχή από όποια μεριά της βάρκας και εαν είμαστε μιας και τελικά ολοι είμαστε στην ίδια βάρκα και όλοι μαζι πρεπει να σωθούμε.
Αυτό δεν μπορεί να γίνει με ατομικές ενέργειες αλλα συλλογικά και είμαστε σίγουροι ότι συμφωνείτε και εσεις.
Ας το πάρουμε σαν μια νεα αρχή , ας μάθουμε απο τα λάθη μας και ας κάνουμε ενα reset .
Μην δωσουμε την ικανοποίηση σε κανεναν να μιλησει για αποτυχία και αδιαφορία αλλά ας μας δυναμώσει όλο αυτό να πάμε το σύλλογο στην επόμενη μεγάλη επιτυχία του δηλαδή όλοι εδώ μέσα να είναι και επίσημα μέλη αυτη της προσπάθειας.
Σας περιμένουμε λοιπόν, όλα τα μέλη , την Κυριακή 24/09/2017, ώρα 11.00 στο Αμφιθέατρο του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών (Αναστάσεως 2 & Τσιγάντε - Χολαργός - στάση ΜΕΤΡΟ - Εθνική Άμυνα ) στη Γενική Συνέλευση της Ένωσης.

Η Προσωρινή Διοίκηση : Γ.Σταθόπουλος και Δ.Γκυρτής.


Τίτλος: Απ: Πανελλήνια Ένωση Χειριστών ΣμηΕΑ
Αποστολή από: NightFlyer στις Πέμπτη, 21 Σεπ 2017, 13:37:07
Και έτσι λοιπόν έκλεισε το μαγαζί και τώρα μιας και δεν βγαίνουν τα κουκιά, με εξουσιοδοτήσεις μπας και κρατήσουμε καμιά καρέκλα...

Ο κόσμος είδε όμως ότι άλλους σκοπούς εξυπηρετείτε σε βάρος των απλών μοντελιστων!

Καλή συνέχεια στις άκυρες συνελεύσεις με τα εξουσιοδοτημένα άτομα.

Όπως εσείς γράψατε στο facebook:

Να υπενθυμίσω ότι η Συνέλευση έχει προγραμματισθεί να γίνει και ταυτόχρονα θα είχαμε και Εκλογές - το έχουμε ανακοινώσει εδώ και καιρό.Όμως από την στιγμή που δεν κατατέθηκαν υποψηφιότητες για τις Εκλογές , η Προσωρινή Διοίκηση ανακοίνωσε ότι θα γίνει η Συνέλευση ( είναι υποχρεωμένη να την πραγματοποιήσει και θα την πραγματοποιήσει όπως είχε ανακοινωθεί στις 24/09/2017 ) χωρίς βέβαια να γίνουν Εκλογές και λόγω της δυσχερούς θέσης που βρίσκεται η Ένωση λόγω αναγκαστικής παύσης του Διοικητικού Συμβουλίου , θα αποφασίσει η Συνέλευση - τα παρόντα μέλη εφόσον υπάρξει απαρτία - για την συνέχεια ή μη της Ένωσης. Η Προσωρινή Διοίκηση αποφάσισε την μη εγγραφή νέων μελών στις 24/09/2017 , διότι δεν είναι νόμιμο και σωστό στην παρούσα φάση.

Να υπενθυμίσω και εγώ εδώ ότι η δυσχερής θέση όπου και αναφέρεστε έχει να κάνει με τους εγωισμούς και τα προσωπικά προβλήματα μεταξύ των ψηφισμένων της ένωσης, όπου και τη διαλύσατε.(Βάση λεγομένων στο facebook από μέλη σας)
Φροντίσατε δε εντελώς φασιστικά να απαγορεύσετε στον κόσμο να γράφει στη σελίδα του facebook μόλις αντιληφθήκατε τη ζημιά.

Δεν γίνεται έτσι δουλειά κύριοι με κλειδωμένα forum, τακτοποιημένα μέλη, εσωστρέφεια, για επαγγελματίες μόνο, ΥΠΑ η καλύτερή μας φίλη, δοσίματα και φωτογραφίες μικρών παιδιών που πετάνε ένα quad.

Εγώ προτείνω κανείς χομπιστας να μην ασχοληθεί με κλειστά μαγαζιά αλλά να φτιάξετε δικό σας σύλλογο αυστηρά για χομπιστες!

Κάτι άλλο. Ελλάδα μένω, αν και ταξιδεύω συχνά και θα παραβρεθώ για σημειώσεις !

Τα υπόλοιπα 2000 ξέρετε πολύ καλά ότι δεν είναι πραγματικά μέλη... Για πείτε μας πόσα μέλη είναι στο φόρουμ σας και πόσα ενεργά από αυτά.


Τίτλος: Απ: Πανελλήνια Ένωση Χειριστών ΣμηΕΑ
Αποστολή από: SV 1 BTA στις Πέμπτη, 21 Σεπ 2017, 14:58:03
Φίλτατε NightFlyer, παρακαλώ θα ήθελα να απαντήσω σε κάποια από αυτά που αναφέρετε ,διότι όσα αναφέρατε αφορούν και εμένα προσωπικά , που απλά σας λέω ότι ήμουν μέλος στο Δ.Σ. της Ένωσης  με την ιδιότητα του Ταμία και έχω  παραμείνει στην αναγκαστική  Προσωρινή  Διοίκηση.
Αναφέρω τον όρο Προσωρινή Διοίκηση διότι από τις αρχές Αυγούστου   είχαμε παραίτηση ενός μέλους του Δ.Σ. και φυσικά και αναγκαστικά λόγω μη ύπαρξης αναπληρωματικού μέλους για την αντικατάσταση του αποχωρήσαντα μέλους οι 4 που μείναμε  στο Δ.Σ. κάναμε ενέργειες για την διεξαγωγή υποχρεωτικά Εκλογών . Είχε τεθεί και μία ημερομηνία για την κατάθεση υποψηφιοτήτων - δυστυχώς δεν υπήρξαν
υποψηφιότητες -αντίστοιχα παραιτήθηκαν αλλά 2 μέλη της Προσωρινής Διοίκησης και έτσι τα  2 μέλη που μείναμε , εγώ - Δ.Γκυρτής και Γ.Σταθόπουλος  ανακοινώσαμε ότι θα πάμε υποχρεωτικά σε Γενική Συνέλευση και καλούμε όλα τα μέλη ( 175 μέλη  ) να παρευρεθούν διότι πλέον υπάρχει πάρα πολύ μεγάλο  πρόβλημα στην Ένωση.
Σου έκανα αυτή την σύντομη αναφορά - απάντηση διότι ίσως να μην γνωρίζεις το πως φτάσαμε ως εδώ.
Επίτρεψέ μου να σου πω και παρακαλώ μην το παρεξηγήσεις  , διότι δεν ξέρω αν είσαι μέλος ή όχι ότι της  Ένωσης ,ότι σαν μέλος αν είσαι , σίγουρα θα είχες δεί τις ανακοινώσεις εφόσον σε ενδιέφερε το θέμα.
Σε ότι αφορά τα αρνητικά σου σχόλια προς όλο το Δ.Σ. και γενικά αυτή την αρνητική σου στάση που εκφράζεις , θέλω να σε παρακαλέσω εφόσον όπως είπες θα είσαι Αθήνα να έρθεις και να μάθεις το τι έχει  γίνει και πως έχουμε βρεθεί σε αυτή την κατάσταση.
Με το να αρχίσω να λέω και εγώ φταίει ο Α ή ο Β κ.λ.π. κατηγορίες και μομφές μόνο καλό δεν θα κάνει και επίσης δεν είναι κάτι που εγώ προσωπικά το κάνω. Προτιμώ και θέλω να ειπωθούν όλα και για όλους στη Συνέλευση και έτσι να κριθούμε όλοι μας  , να κρίνουμε και να αποφασίσουμε το τι θα γίνει στη συνέχεια.
Κλείνοντας θα πω μόνο το εξής : Η Ένωση δεν είναι μαγαζί κανενός και εκτιμώ ότι δεν θα γίνει μαγαζί κανενός........τα μέλη της θα αποφασίσουν το τι θα γίνει στη συνέχεια.
Ας αναλάβουμε όλοι μας τις ευθύνες μας για την συνέχεια της Ένωσης.
Καλή αντάμωση λοιπόν στη Συνέλευση.  


Τίτλος: Απ: Πανελλήνια Ένωση Χειριστών ΣμηΕΑ
Αποστολή από: NightFlyer στις Πέμπτη, 21 Σεπ 2017, 15:56:51
Δάκρυσα...
Αφηστετα αυτά κύριε @SV 1 BTA. Είμαι παλιά καραβάνα.

Το μαγαζί έκλεισε. Είμαι σίγουρος κάτι θα σκεφτείτε να το ταριχεύσετε αλλά ο κόσμος θυμάται !


Τίτλος: Απ: Πανελλήνια Ένωση Χειριστών ΣμηΕΑ
Αποστολή από: SV 1 BTA στις Παρασκευή, 22 Σεπ 2017, 11:33:23
κ. NightFlyer θα σας απαντήσω για μία τελευταία φορά διότι ξέρετε τα πολλά λόγια είναι  φτώχεια όπως λέει και η παροιμία.......
Λοιπόν ξεκινώ με το ότι όπως είδες, δεν κρύβομαι πίσω από ένα ψευδώνυμο όπως κάνεις εσύ. Σε ρώτησα αν είσαι μέλος ή όχι,  δεν απάντησες και επίσης όπως βλέπεις γράφω επώνυμα με το όνομά μου καθώς και με το διακριτικό κλήσεώς μου - λόγω άλλης δραστηριότητας - και δεν κρύβομαι.Αν θέλεις γράψε και το κινητό μου και τα λέμε όποτε θέλεις - 6972950222. Δεν έχω κανένα μα κανένα λόγο να κρύβομαι γιατί ποτέ δεν το έκανα και ποτέ δεν θα το κάνω. Προτιμώ και επιθυμώ πάντα την αλήθεια και την πραγματικότητα.
Θα ήταν πολύ πιο σωστό και πρέπον  να έγραφες με τα στοιχεία σου και όχι απλά να πετάς φωτοβολίδες ( ανεξάρτητα το αν έχεις δίκαιο ή όχι ) και να φεύγεις.
Αν εσύ προτιμάς τις φωτοβολίδες και τα πυροτεχνήματα έτσι απλά για να φαίνεσαι , να ξέρεις ότι υπάρχουν πολύ περισσότεροι τρόποι να φανεί η παρουσία σου και να ακουστεί η γνώμη σου.
Σε παρακαλώ λοιπόν αν θέλεις να συζητήσουμε περισσότερα και πιο ενδιαφέροντα πράγματα , να το κάνεις με τον σωστό τρόπο και βεβαίως θα σου απαντήσω σε όσα γνωρίζω και μπορώ.
Ειδάλλως καλύτερα να μην συνεχίσουμε την κουβέντα με αυτό τον τρόπο .......
Σε ευχαριστώ και ευελπιστώ στην κατανόηση των όσων έγραψα.
Δημήτρης Γκυρτής - 6972950222.


Τίτλος: Απ: Πανελλήνια Ένωση Χειριστών ΣμηΕΑ
Αποστολή από: NightFlyer στις Σάββατο, 23 Σεπ 2017, 00:53:14
Όταν λοιπόν οι κόκκινη κουκούλα φωτογράφιζε παιδάκια που έπαιζαν με ένα Mavic, αυτή η κόκκινη κουκούλα λοιπόν παρακολουθούσε βιντεακια για modifications όπως NFZ, NO HEIGHT RESTRICTIONS αλλά και ζήταγε συμβουλές για το πώς να εκπέμπει παράνομα σε FCC mode!
Μάλλον ήθελε να πετάει κοντά...

Για διαβάστε το σχολειό του εδώ του <<Greek Drones Channel>> (Kokini Koukoula)
Αυτό που λέει,  any way to chance to change from ce to fcc?

https://www.youtube.com/watch?v=H2d784lgtuA


Και έτσι για να μην ξεχνιόμαστε και τα δικά σας:

https://www.aeromodelling.gr/ForumS/index.php?topic=49886.msg297073#msg297073

Μια μόνο φράση. Βρε ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΣΤ με την ψεύτικη ευγένειά σας.

Άμα έχεις τέτοια διοίκηση. Πάτε τώρα να βρείτε κάνα ξέμπαρκο η καμιά ψεύτικη εξουσιοδότηση μπας και αναφέρετε 58 και νεκραναστηθεί το μαγαζάκι που κλείσατε.


Τίτλος: Απ: Πανελλήνια Ένωση Χειριστών ΣμηΕΑ
Αποστολή από: Γιάννης Κωνσταντακάτος στις Σάββατο, 23 Σεπ 2017, 07:31:46
Με έκπληξη αλλά και με λύπη παρακολουθώ τα τεκταινόμενα στον νέο σύλλογό σας.

Δεν με ενδιαφέρει ποιος έχει δίκιο, ή περισσότερο δίκιο από τον άλλο.

Αυτό που διαπιστώνουν όλοι οι άλλοι, είναι ότι δεν έχετε αντιληφθεί το προφανές. Ότι όσοι ενδιαφέρεστε για την συνέχεια του συλλόγου σας, έχετε τώρα την ευκαιρία να αναλάβετε το τιμόνι.

Αντί να λέτε ότι ο «ένας» και ο «άλλος» της προσωρινής διοίκησης δεν είναι κατάλληλοι, βάλτε εσείς οι αντιπολιτευόμενοι υποψηφιότητα, και αν τα μέλη αναγνωρίζουν την αξία σας και σας ψηφίσουν θα εκλεγείτε και θα προσφέρετε αυτό που και εσείς ζητάτε και όλοι οι άλλοι περιμένουν.

Η αντιπολίτευση μόνο για την αντιπολίτευση δεν βοηθάει τον σύλλογό σας.


Τίτλος: Απ: Πανελλήνια Ένωση Χειριστών ΣμηΕΑ
Αποστολή από: NightFlyer στις Τετάρτη, 27 Σεπ 2017, 13:29:02
Τα πολλά λόγια είναι φτωχια.

Θαυμάστε τους στο μήνυμα του John Stathopoulos και στις απαντήσεις που ακολουθούν.

https://www.facebook.com/groups/hellasdrone/


Και επειδή για όλους έχει βιντεακια. Θαυμάστε άλλον έναν της επιτροπής να βγάζει παράνομα λεφτουδάκια πετώντας πάνω από κόσμο εδώ και λίγες μέρες.
Φυσικά από το προεδρείο και αυτός.
Έτσι το κλείσανε το μαγαζί με 22 παρόντες και με ψεματα...

https://youtu.be/Z7mwq2OiJ6w?t=180

https://youtu.be/Z7mwq2OiJ6w?t=219

Directed by: Yanna Darillis
DP: John Stathopoulos
Sound: Panagiotis Delinikolas

https://www.facebook.com/john.stathopoulos1?hc_ref=ART-g4fBO6WlDOE7knWl6LwPMrEyN27DjfSdjd5T-BkhcmDpjkPUokd_hPKsZB4_Nxg&pnref=story


Τίτλος: Απ: Πανελλήνια Ένωση Χειριστών ΣμηΕΑ
Αποστολή από: jnkmilos στις Τετάρτη, 27 Σεπ 2017, 13:48:19
Καλά κανείς και τα λες και μας ανοίγεις  τα μάτια   :thumbs up:


Τίτλος: Απ: Πανελλήνια Ένωση Χειριστών ΣμηΕΑ
Αποστολή από: Sokratis στις Τετάρτη, 27 Σεπ 2017, 14:06:24
η γαγγραινα της αεροποριας σε αυτη τη χωρα λεγεται συλλογοι,λεσχες, ομοσπονδιες...κλπ Καρεκλαδες,ημιμαθεις,κουτοπονηροι παραγοντες που τα κονομανε και το μονο που τους νοιαζει ειναι η αυτοπροβολη...αποκλειοντας απο το χωρο νεα ατομα με ιδεες,ταλεντο και ικανοτητες...Γι`αυτο και παει κατα διαολου ο χωρος αυτος παρ`ολες τις χρηματοδοτησεις απο την πολιτεια....Αμα δεν παρουν ποδι οι επαγγελματιες καρεκλαδες-παραγοντες που στολιζονται με φαντεζι μπλουζακια, σηματακια,φουλαρια,φορμες πτησεων ,fly jacket, καπελακια και δινουν ο ενας στον αλλο κυπελα και πτυχια...δεν υπαρχει ελπιδα να ανακαμψει ο χωρος αυτος...Πολυ σαπιλα κι ανικανοτητα.....Τραγικη αποδειξη η καταντια της ομοσπονδιας με παρουσια στο AFW με δυο μοντελακια!!!!!!Μακρια απο λεσχες, ομοσπονδιες κι αγωνες...μεχρι να εξαφανιστει κι ο τελευταιος απο δαυτους


Τίτλος: Απ: Πανελλήνια Ένωση Χειριστών ΣμηΕΑ
Αποστολή από: mastoras στις Πέμπτη, 28 Σεπ 2017, 00:20:41
...............!Μακρια απο λεσχες, ομοσπονδιες κι αγωνες...μεχρι να εξαφανιστει κι ο τελευταιος απο δαυτους

Και ύστερα Σωκράτη θα μπορέσεις να φύγεις από αυτήν ζωή ευχαριστημένος, αφού πλέον θα έχουν εξαφανιστεί όλοι και θα έχουν καταστραφεί όλα.

Σε παραδέχομαι ρε μάγκα, 10 χρόνια που σε διαβάζω σκέφτομαι ότι ζοχάδα να ήσουν θα είχες αυτό ιαθεί,  2 δεκαετίες ζεις με τον ίδιο καημό, την ίδια τσατίλα, το ίδιο κόλλημα...είσαι άπαιχτος, μοναδικός, γραφικός και τελείως τρελάρας.


Τίτλος: Απ: Πανελλήνια Ένωση Χειριστών ΣμηΕΑ
Αποστολή από: Sokratis στις Πέμπτη, 28 Σεπ 2017, 00:33:02
...............!Μακρια απο λεσχες, ομοσπονδιες κι αγωνες...μεχρι να εξαφανιστει κι ο τελευταιος απο δαυτους

Και ύστερα Σωκράτη θα μπορέσεις να φύγεις από αυτήν ζωή ευχαριστημένος, αφού πλέον θα έχουν εξαφανιστεί όλοι και θα έχουν καταστραφεί όλα.

Σε παραδέχομαι ρε μάγκα, 10 χρόνια που σε διαβάζω σκέφτομαι ότι ζοχάδα να ήσουν θα είχες αυτό ιαθεί,  2 δεκαετίες ζεις με τον ίδιο καημό, την ίδια τσατίλα, το ίδιο κόλλημα...είσαι άπαιχτος, μοναδικός, γραφικός και τελείως τρελάρας.
ειμαι ευχαριστημενος κι ευτυχισμενος διοτι εχω παψει να ασχολουμαι με τετοια ατομα και πεταω οποτε θελω,οπου θελω με ανθρωπους που γουσταρω χωρις να με νοιαζει τι κανουν οι αλλοι...Σας εχω γραμμενους ολους σας εκει που πρεπει και γελαω με την καταντια σας...Αυτοι που με κοροιδευαν και με ειρωνευοντουσαν...δεν πετανε πλεον κι εχουν μεινει 3 κι ο κουκος στα "μαγαζακια" τους.....Τελικα ειχε κι ο καιρος γυρισματα.... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D


Τίτλος: Απ: Πανελλήνια Ένωση Χειριστών ΣμηΕΑ
Αποστολή από: Serafim στις Πέμπτη, 28 Σεπ 2017, 10:56:28
Καλημέρα σας,

Παρακαλώ να μην συνεχιστεί η συζήτηση σε αυτό το ύφος, και με άσχετα για το θέμα μηνύματα.

Ευχαριστώ


Τίτλος: Απ: Πανελλήνια Ένωση Χειριστών ΣμηΕΑ
Αποστολή από: GRELE στις Πέμπτη, 28 Σεπ 2017, 12:10:05
Αγαπητοι φιλοι
Ας υπαρξει τουλαχιστον μια χρησιμη πληροφορια που ισως να ενδιαφερει καποιους απο εμας και ισως ο SV1BTA μπορει να ενημερωσει σχετικα.
Το αμφιθεατρο του Υπουργειου Μεταφορων και Επικοινωνιων διατιθεται για τετοιου ειδους συγκεντρωσεις σε οποιο σωματειο το ζητησει ?
Υπαρχει καποιο κοστος και ποιο ειναι αυτο για την χρηση του?
Φιλικα
Βασιλης Παπαδοπουλος


Τίτλος: Απ: Πανελλήνια Ένωση Χειριστών ΣμηΕΑ
Αποστολή από: 3dMaik στις Παρασκευή, 29 Σεπ 2017, 11:17:19
Καλημέρα / καλησπέρα
Παρακολουθώ τα όσα συμβαίνουν στον σύλλογό σας και πραγματικά μου φαίνονται αστεία...  Κατ αρχήν θα ήθελα να εκφράσω την  άποψή μου όσον αφορά τη δημιουργία του συλλόγου σας λέγοντας τα παρακάτω:
1) Ο σύλλογός σας είναι ΑΚΥΡΟΣ διότι σύλλογος χειριστών ΣΜΗΕΑ θα μπορούσε να δημιουργηθεί μόνο από ΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΣΜΗΕΑ οι οποίοι έχουν την ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ ΧΕΙΡΙΣΤΗ ΣΜΗΕΑ σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.
2) Μέλη του συλλόγου θα έπρεπε να είναι ΜΟΝΟ ΑΔΕΙΟΥΧΟΙ χειριστές ΣΜΗΕΑ (πχ στον δικηγορικό σύλλογο μέλη είναι μόνο δικηγόροι)
3) Οι ερασιτέχνες χειριστές - αερομοντελιστές έχουν την  ΕΛΑΟ να τους εκπροσωπεί άσχετα με το γεγονός ότι οι υπεύθυνοι της ΕΛΑΟ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΤΣΑΡΟΥΧΙΑ που λένε και στο χωριό μου (ούτε την ιστοσελίδα τους δεν ανανεώνουν που να ενδιαφερθούν για κάτι παραπάνω)
Οπότε ποιος ο λόγος να μπαίνετε στην διαδικασία να ανταλλάσετε κατηγορίες και λόγια χωρίς νόημα???? Επίσης ποιος ο λόγος να πληρώσει στην ένωσή σας συνδρομή και εγγραφή κάποιος ερασιτέχνης αερομοντελιστής αφού για τα αεραθλήματα και τον αερομοντελισμό είναι υπεύθυνα τα κατά τόπους σωμάτια και η αεραθλητική ομοσπονδία??
Ευχαριστώ


Τίτλος: Απ: Πανελλήνια Ένωση Χειριστών ΣμηΕΑ
Αποστολή από: Γιάννης Κωνσταντακάτος στις Παρασκευή, 29 Σεπ 2017, 11:59:54
Επειδή ευτυχώς με τον διάλογο εμφανίζεται κάπου - κάπου και η αλήθεια, θα ήθελα να ενημερώσω τους αγαπητούς φίλους που ασχολούνται με αυτό το νέο ιπτάμενο αντικείμενο τα εξής:

Προφάτως η διεθνής Αεροναυτική Ομοσπονδία ενέταξε στις δραστηριότητές της τα drones, ως αερομοντελιστική κατηγορία.

Η Ελληνική Αεραθλητική Ομοσπονδία (ΕΛΑΟ), έχει συμπλεύσει άμεσα με αυτή την εξέλιξη, και έχει αναρτήσει στην ιστοσελίδα της επιτροπής αερομοντελισμού την προκήρυξη αγώνα, και τους σχετικούς κανονισμούς.

Η ΕΛΑΟ είναι αεραθλητική ομοσπονδία. Εάν ένα νέο σωματείο θέλει να γίνει αεραθλητικό, μπορεί να απευθυνθεί στην ΕΛΑΟ. Σωματεία επαγγελματικά ή απλώς αστικά (μη αθλητικά) δεν μπορούν να έχουν την επίσημη συνδρομή της ΕΛΑΟ.


Τίτλος: Απ: Πανελλήνια Ένωση Χειριστών ΣμηΕΑ
Αποστολή από: Sokratis στις Παρασκευή, 29 Σεπ 2017, 17:28:46
Καλημέρα / καλησπέρα
Παρακολουθώ τα όσα συμβαίνουν στον σύλλογό σας και πραγματικά μου φαίνονται αστεία...  Κατ αρχήν θα ήθελα να εκφράσω την  άποψή μου όσον αφορά τη δημιουργία του συλλόγου σας λέγοντας τα παρακάτω:
1) Ο σύλλογός σας είναι ΑΚΥΡΟΣ διότι σύλλογος χειριστών ΣΜΗΕΑ θα μπορούσε να δημιουργηθεί μόνο από ΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΣΜΗΕΑ οι οποίοι έχουν την ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ ΧΕΙΡΙΣΤΗ ΣΜΗΕΑ σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.
2) Μέλη του συλλόγου θα έπρεπε να είναι ΜΟΝΟ ΑΔΕΙΟΥΧΟΙ χειριστές ΣΜΗΕΑ (πχ στον δικηγορικό σύλλογο μέλη είναι μόνο δικηγόροι)
3) Οι ερασιτέχνες χειριστές - αερομοντελιστές έχουν την  ΕΛΑΟ να τους εκπροσωπεί άσχετα με το γεγονός ότι οι υπεύθυνοι της ΕΛΑΟ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΤΣΑΡΟΥΧΙΑ που λένε και στο χωριό μου (ούτε την ιστοσελίδα τους δεν ανανεώνουν που να ενδιαφερθούν για κάτι παραπάνω)
Οπότε ποιος ο λόγος να μπαίνετε στην διαδικασία να ανταλλάσετε κατηγορίες και λόγια χωρίς νόημα???? Επίσης ποιος ο λόγος να πληρώσει στην ένωσή σας συνδρομή και εγγραφή κάποιος ερασιτέχνης αερομοντελιστής αφού για τα αεραθλήματα και τον αερομοντελισμό είναι υπεύθυνα τα κατά τόπους σωμάτια και η αεραθλητική ομοσπονδία??
Ευχαριστώ
Με το ιδιο σκεπτικο τα ανεμοπορικα σωματεια θα επρεπε να ειχαν μελη μονο πτυχιουχους ανεμοπορους, κλπ......Οποτε αν ισχυε αυτο θα εμεναν 3 κι ο κουκος σε καθε Λεσχη μιας κι ελαχιστοι ειναι πτυχιουχοι κι ενεργοι. Οπως και να εχει,μακρια απο ομοσπονδιες κι αερολεσχες...ο χωρος αυτος ειναι σαπιος και ελεεινοςΤίτλος: Απ: Πανελλήνια Ένωση Χειριστών ΣμηΕΑ
Αποστολή από: 3dMaik στις Παρασκευή, 29 Σεπ 2017, 21:23:50
Κύριε Σωκράτη
Για να είσαι μέλος σε ανεμοπορικό σωματείο όντος θα έπρεπε να έχεις πτυχίο πιλότου ανεμοπτέρου , διαφορετικά τι ανεμοπορικό σωματείο θα ήταν αυτό που θα είχε μέλη χειριστές γεωργικών ελκυστήρων ή χωματουργικών μηχανημάτων.... Από την άλλη το να είσαι αερομοντελιστής σου δίνει την δυνατότητα να είσαι μέλος μιας αερολέσχης μιας και για την ιδιότητα του αερομοντελιστή δεν απαιτούνται από τον νόμο κάποια πιστοποιητικά. Τέλος δεν καταλαβαίνω γιατί τα έχετε βάλει με τα σωματεία και τους συλλόγους από τη στιγμή που θέλετε να κάνετε μόνο το χόμπι σας και την πλάκα σας. Ισα ίσα που θα έπρεπε να είστε χαρούμενος που κάποιοι τρέχουν για να σας βγάλουν ασφάλεια και να διατηρούν τα μοντελοδρόμια-αεροδρόμια ανοικτά χωρίς εσείς να κάνετε κάτι παρα μόνο να δίνετε την ετήσια συνδρομή σας. Εμένα το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να πηγαίνω την Κυριακή στο μοντελοδρόμιο και να πετάω τα μοντέλα μου χωρίς να έχω παραπάνω σκοτούρες στο κεφάλι μου. Αφήνω τους (σύμφωνα με την γνώμη σας ) "καρεκλοκένταυρους" να τρέχουν χωρίς να με ενδιαφέρει τι αποκομίζουν από όλη αυτή την ιστορία. Άλλωστε για μένα η ενασχόλησή μου με τον χώρο είναι μόνο για διασκέδαση . Ο μόνος λόγος που θα κατηγορούσα και θα έριχνα λάσπη δεξιά και αριστερά θα ήταν αν ήθελα να πιάσω κι εγώ καμιά καρέκλα αλλά το σύστημα δεν με άφηνε.... Πάντα και παντού υπάρχουν αρπακτικά που θέλουν να αποκομίζουν προσωπικά οφέλη αλλά στην προκειμένη περίπτωση δεν κρίνεται η ζωή μας ή το μέλλον των παιδιών μας από τα αρπακτικά που υπάρχουν στα σωματεία και στους συλλόγους , οπότε ας κάνουμε το κέφι μας και ας αφήσουμε τα αρπακτικά να φαγωθούν μεταξύ τους.
Ευχαριστώ


Τίτλος: Απ: Πανελλήνια Ένωση Χειριστών ΣμηΕΑ
Αποστολή από: Γιάννης Κωνσταντακάτος στις Σάββατο, 30 Σεπ 2017, 08:14:46
Με την διαπίσωση ότι έχει αρχίσει μία καλή συζήτηση για την χρησιμότητα ή μη των σωματείων και της Ομοσπονδίας, σας προτείνω να διαβάσετε τα άρθρα μου πάνω σ' αυτά τα θέματα, που συντάχθηκαν πριν μερικά χρόνια, και όμως είναι πάντα επίκαιρα.

Είναι τα αρθρα με τον γενικό τίτλο "Κέντρα αποφάσεων και εργασίας" . Θα τα βρείτε στην ενότητα "αρθρα" επάνω αριστερά της σελίδας, κάτω από την επικεφαλίδα "Περιεχόμενα".

Ο στόχος όλων πρέπει να είναι πως θα πάμε μπροστά, και όχι ποιός φταίει που δεν προχωράμε όσο γρήγορα και αποτελεσματικά θα θέλαμε.