Aeromodelling GR

Αερομοντελλισμός στο Aeromodelling GR => Aeromodelling GR - γενικές συζητήσεις => Μήνυμα ξεκίνησε από: Κώστας Κωστόπουλος στις Κυριακή, 24 Απρ 2005, 16:58:32Τίτλος: Καλό Πάσχα 2005 - Τα πασχαλινά μας αυγά - Σημαντικές προσθήκες
Αποστολή από: Κώστας Κωστόπουλος στις Κυριακή, 24 Απρ 2005, 16:58:32
Αγαπητοί φίλοι αερομοντελλιστές

Το "Aeromodelling GR - Αερομοντελλισμός στην Ελλάδα" και οι συνεργάτες του σας εύχονται
(https://www.aeromodelling.gr/Gifs/pasxa1.gif)
Οπως βλέπετε το καλάθι έχει κάποια πασχαλινά αυγά για τους Ελληνες αερομοντελλιστές...


Τίτλος: Απ: Καλό Πάσχα 2005 - Πασχαλινό αυγό #1
Αποστολή από: Κώστας Κωστόπουλος στις Κυριακή, 24 Απρ 2005, 17:35:04
Πασχαλινό αυγό #1

Εδώ μιλάμε για πραγματικά Νο.1

Φίλοι αερομοντελλιστές

Με μεγάλη συγκίνηση σας παρουσιάζω μέσα από το Aeromodelling GR, που και έχει την τιμή να τις φιλοξενεί, τις ιστοσελίδες του

Γιάννη Κωνσταντακάτου

" Ο θαυμαστός κόσμος των μικρών αεροπλάνων "


(http://jkon.aeromodelling.gr/gen/jk-cartoon8.gif)
http://jkon.aeromodelling.gr/ (http://jkon.aeromodelling.gr/)

Χαρείτε το!


Δεν νομίζω ότι ο Γιάννης χρειάζεται συστάσεις. Η δουλειά του είναι αποτέλεσμα 40 ετών μελέτης και εμπειρίας σε όλα τα επίπεδα. Το δώρο του στην Ελληνική αερομοντελλιστική οικογένεια είναι ανεκτίμητο και η τιμή που μου κάνει με το να το αποδώσει στα χέρια μου για να αναλάβω την παρουσίαση του σε σας είναι πάρα πολύ μεγάλη. Με συγκίνηση βλέπω το όνειρο σιγά, σιγά να υλοποιείται.

Γιάννη μας πρώτος εγώ να σε ευχαριστήσω για το δώρο που μας έκανες. Νάσαι πάντα καλά να μας φωτίζεις.Τίτλος: Απ: Καλό Πάσχα 2005 - Πασχαλινό αυγό #2
Αποστολή από: Κώστας Κωστόπουλος στις Κυριακή, 24 Απρ 2005, 19:01:49
Πασχαλινό αυγό #2

Μετά το Πασχαλινό αυγό #1 το δικό μου αυγό αισθάνεται μικρό και άχρωμο.

Από την αρχή της λειτουργίας του νέου Aeromodelling GR υπήρχε μπροστά στα μάτια σας, ούτε κρυμμένο, ούτε ιδιαίτερα φανερό. Στις 9 Απριλίου 2005 έγαφα στο μήνυμα
https://www.aeromodelling.gr/ForumS/index.php/topic,36.msg272#msg272

Παράθεση
Απορώ όμως πως σας έχει ξεφύγει κάτι και εσένα και όλων των άλλων και δεν με έχει ρωτήσει ακόμα κανένας. Είναι διαρκώς μπροστά στα μάτια σας    και είναι σημαντικότερο από το chat. Δεν λέω τίποτ' άλλο, περιμένω. Δεν πιστεύω να γίνει όπως με το "τι σχέση μπορεί να έχει μια μηχανή αερομοντέλου με μια πιπίλα μωρού;" που έχω βάλει στο RCModelling.gr και δεν το έχει βρει κανείς (εδώ η απάντηση δεν είναι μπροστά στα μάτια σας). Λες να το απαντήσει κανένας εδώ;

15 μέρες μετά δεν βλέπω κανέναν να το έχει εντοπίσει.
Αγαπητοί φίλοι αερομοντελλιστές

Κρυμμένο αυγό  για σας το

Αλμπουμ του Aeromodelling GR
(Coppermine Photo Gallery) (https://www.aeromodelling.gr/album/)
https://www.aeromodelling.gr/album/

Δοκιμάστε το!

Προς το παρόν ο καθένας έχει 1Mb για φωτογραφίες. Το όριο είναι 800 pixels και 800 Kb ανά αρχείο. Τα όρια αυτά μπορεί να αυξηθούν για όσους εχουν δείξει ή δείξουν ικανότητα για άρθρα.

Επίσης υπάρχει η δυνατότητα για Videos.

Μήπως ενδιαφέρεται κανείς;

Στις φωτογραφίες το όριο είναι κοντά στα 100 Kb, μετά κολλάει, τα άλλα αρχεία δουλεύουν κανονικά, είμαι σε επικοινωνία με τον server provider για να δούμε τι μπορεί να γίνει. Δεν είναι πρόβλημα κώδικα.

Περίμενα μέχρι να λυθεί το πρόβλημα για ν' ανακοινωθεί όπως τώρα, ίσως πάρει αρκετό χρόνο όμως. Με φωτογραφίες μικρότερες λειτουργεί καλά, απ' ότι φαίνεται, όπως και με άλλα αρχεία.
Που ήτανε η επιλογή;

1. Στα news πάνω δεξιά από 27 Φεβρουαρίου (ή μάλλον να βάλουμε 20 Μαρτίου που ανακοινώθηκε το νέο Aeromodelling GR).

Παράθεση
27 Feb. 2005 Coppermine Photo Gallery (https://www.aeromodelling.gr/album/) added and bridged with SMF.

2. Στο μενού του κεντρικού Aeromodelling GR - Αερομοντελλισμός στην Ελλάδα (https://www.aeromodelling.gr/) τις τελευταίες 15 ημέρες.

Δεν είδα κανέναν να βάλει φωτογραφίες ή να με ρωτήσει, το παρατήρησε κανείς;

Θα γίνει σύντομα ανακατασκευή της κεντρικής σελίδας του φόρουμ με ειδικό κουμπί κ.α.
Υ.Γ. Υπενθυμίζω το ερώτημα "τι σχέση μπορεί να έχει μια μηχανή αερομοντέλου με μια πιπίλα μωρού;", κρατάω με τα δόντια τον Γιώργο Κανδυλάκη να μην απαντήσει.
Τίτλος: Απ: Καλό Πάσχα 2005 - Πασχαλινό αυγό #3
Αποστολή από: Κώστας Κωστόπουλος στις Κυριακή, 24 Απρ 2005, 19:03:31
Πασχαλινό αυγό #3

Εχει και τρίτο;  :-\ Θα δούμε...Τίτλος: Απ: Καλό Πάσχα 2005 - Πασχαλινό αυγό #1
Αποστολή από: Γιώργος Κανδυλάκης στις Δευτέρα, 25 Απρ 2005, 17:51:35
Αυτό δεν είναι απλό Πασχαλινό αυγό, μάλλον είναι μια τεράστια KINDER ΕΚΠΛΗΞΗ !!!  :D :D

Συγχαρητήρια Κώστα και, Συγχαρητήρια, Ευχαριστούμε Γιάννη!  :) :)

Επιτέλους, καιρός ήταν να δούμε κάτι τόσο ολοκληρωμένο στο οποίο να μπορούμε να στηριχθούμε.

Ειδικά από την στενή δική μου γωνία, των free flight, ο Γιάννης μου λύνει κυριολεκτικά τα χέρια με τις τόσο καλές, αναλυτικές και μελετημένες οδηγίες που έχει ετοιμάσει όλα αυτά τα χρόνια. Δεν χρειάζεται να χάσω χρόνο προσπαθώντας να κάνω κάτι αντίστοιχο και σίγουρα όχι τόσο καλό. Οι παραπομπές θα πέφτουν σύνεφο… ;)

‘Όπως επίσης και τα κατασκευαστικά σχέδια. Κατά τη γνώμη μου όποιος θέλει να ξεκινήσει με αερομοντελισμό γενικότερα, free flight ειδικότερα, έχει από πλευράς οδηγιών και σχεδίων ότι χρειάζεται. Θέλει μόνο χρόνο, υπομονή και προσπάθεια. Και για τυχόν απορίες, και εγώ, φαντάζομαι και ο Γιάννης όλο και κάποια βοήθεια θα δώσουμε μέσα από το forum.

Καλό Πάσχα σε όλους, τσουγκρίστε αυγά και όχι μοντέλα...

Γιώργος


Τίτλος: Απ: Καλό Πάσχα 2005 - Πασχαλινό αυγό #3
Αποστολή από: Κώστας Κωστόπουλος στις Παρασκευή, 29 Απρ 2005, 18:36:54
Πασχαλινό αυγό #3

Εχει και τρίτο;  :-\ Θα δούμε...Μικρό αυγό αυτή την φορά συμμαζεύει λίγο τα άλλα και μπαίνει το καλούπι για την σύνδεση με το κεντρικό site και το φόρουμ. Σιγά σιγά θα γίνουν και άλλα.

Κατ' αρχήν το Aeromodelling GR γίνεται διεθνές. Οποιος ξένος μπει στο φόρουμ μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε πέντε γλώσσες (έλεγα να βάλω και κινέζικα αλλά τα μπέρδευα με τα κορεάτικα).

Εκτός από Ελληνικά και Αγγλικά είναι διαθέσιμο σε Γαλλικά, Γερμανικά (που είσαι Kai), και Ιταλικά. Θα χρειαστώ βοήθεια ειδικά σε Γερμανικά και Ιταλικά.

Με αυτόν τον τρόπο ελπίζω να έχουμε καλύτερη επικοινωνία και με τους Ελληνες του εξωτερικού, τους ξένους που ζουν στην Ελλάδα αλλά και φίλους αερομοντελλιστές απ' όλο τον κόσμο.

Μπήκαν links για το Site - Βιβλίο του Γιάννη Κωνσταντακάτου, το κεντρικό site, το άλμπουμ και τα δύο chat του Aeromodelling GR, όπως έχουν αναφερθεί στο chat (https://www.aeromodelling.gr/ForumS/index.php/topic,38.0).

Μικροδιορθώσεις μπορεί να χρειαστούν αλλά μετά 40 ημέρες επίσημης λειτουργίας και αρκετά μηνύματα το φόρουμ είναι σταθερό και χωρίς μείζονα προβλήματα.

Εύχομαι και πάλι Καλή Ανάσταση, καλές πτήσεις και καλό φαΐ και πιοτό

Κώστας Κωστόπουλος

Υ.Γ. Αυτό το 3ο αυγό μπορεί να μην ήταν σπουδαίο αλλά το ευχαριστήθηκα. 8)smiley