Aeromodelling GR

Το αερομοντελιστικό εργαστήρι => Η τηλεκατεύθυνση και τα αξεσουάρ => Μήνυμα ξεκίνησε από: Κώστας Κωστόπουλος στις Σάββατο, 28 Φεβ 2009, 03:28:49



Τίτλος: Spektrum DX6i: Επείγουσα ανακοίνωση
Αποστολή από: Κώστας Κωστόπουλος στις Σάββατο, 28 Φεβ 2009, 03:28:49
Από την DSAW Hobbies - Kyosho.gr
Παρακαλούμε όπως διαβάσετε και κυκλοφορήσετε σε όλους άμεσα το συνημμένο αρχείο.

Kindest Regards

For DSAW Hobbies - Kyosho.gr

Antzoulatos Anthony

Exclusive Distributors of KYOSHO Corporation of Japan.

For Greece, Cyprus and Turkey.

www.kyosho.gr (http://www.kyosho.gr/)


HORIZON HOBBY

www.dsaw-hobbies.com (http://www.dsaw-hobbies.com) Αφοι Αντζουλάτοι Ο.Ε.

Επιστροφή Προϊόντος για έλεγχο:  Τηλεκατεύθυνση Spektrum DX6i κωδικό παραγωγής 807E, 808E, 809E, 810E, 811E, 812E και 901E

23 Φεβρουαρίου, 2009

Στις 30 Ιανουαρίου , 2009 η Horizon Hobby, Inc. εξέδωσε μια ενημέρωση επισκευής για τις τηλεκατευθύνσεις τύπου Spektrum DX6i λόγο πιθανότητας προβλήματος με τα ποτενσιόμετρα των στικ. Οι καταναλωτές συμβουλεύτηκαν να κάνουν κάποια συγκεκριμένα τεστ για να δουν αν πραγματικά υπήρχαν προβλήματα με τα ποτενσιόμετρα. 

Επιτηρώντας επίμονα την κατάσταση η Horizon αποφάσισε πως πρέπει να πραγματοποιήσει φυσικό έλεγχο σε όλες τις DX6i τηλεκατευθύνσεις με κωδικό ημερομηνίας παραγωγής που περιέχει 807E, 808E, 809E, 810E, 811E, 812E και 901E, συμπεριλαμβανομένων και αυτών που τελειώνουν σε “US”, “UK”, ή “DE”. Ο κωδικός ημερομηνίας παραγωγής θα βρεθεί εντός της μπαταριοθήκης. Οι καταναλωτές που έχουν τηλεκατευθύνσεις DX6i με τους πιο πάνω κωδικούς ημερομηνίας θα πρέπει άμεσα να σταματήσουν να τις λειτουργούν και να στείλουν άμεσα e-mail στο τμήμα υποστήριξης της Horizon Hobby (tony@kyosho.gr) για να ζητήσετε μια αίτηση αποστολής παρακαλούμε όπως βάλετε “DX6i Transmitter Recall” στην γραμμή του θέματος, συμπεριλαμβάνοντας την διεύθυνση αποστολής σας, τηλέφωνο άμεσης επικοινωνίας και των κωδικό ημερομηνίας παραγωγής της τηλεκατεύθυνσης σας. Μπορείτε ακόμα να μας πάρετε τηλέφωνο στο 210-9652042 ή 210-9610266 και να ζητήσετε τον Κύριο Αντζουλατο Αντώνη.

Μόνο η τηλεκατεύθυνση χρειάζεται να επιστραφεί. Παρακαλούμε όπως αφαιρέσετε τυχών μπαταρίες πριν την αποστολή. Η Horizon θα καλύψει τυχών έξοδα απλής ταχυδρόμησης εντός της ευρωπαϊκής κοινότητας. Κάθε τηλεκατεύθυνση θα ελεγχτεί για το ενλόγω πρόβλημα και επισκευαστή ή αντικατασταθεί αναλόγως και επιστραφεί το συντομότερο δυνατό. Θα εργαζόμαστε όσο γρηγορότερα γίνεται, αλλά ζητάμε την υπομονή σας. Μιας και υπάρχει η πιθανότητα αντικατάστασης, παρακαλούμε όπως καταγράψετε τυχόν μνήμες μοντέλων για δική σας γνώση. Τηλεκατευθύνσεις, ελεγμένες ή επισκευασμένες θα έχουν κωδικούς ημερομηνίας παραγωγής που τελειώνουν σε “CM”, “LH’, “HA”, or “X”.  Τίποτα άλλο δεν θα χρειάζεται σε τηλεκατευθύνσεις με αυτούς τους κωδικούς.

Αν η DX6i σας δεν έχει τους εν λόγω κωδικούς ημερομηνίας παραγωγής.
Ιδιοκτήτες τηλεκατευθύνσεων DX6i που δεν έχουν τους ενλόγω κωδικούς, παρακαλούνται όπως κάνουν άμεσα το τεστ που είχε ανακοινωθεί στις 30 Ιανουαρίου. Όπως πάντα πρέπει με όλα τα αερομοντέλα, ελέγχετε τα στικ σας πάντα για σωστή λειτουργία πριν από κάθε χρήση.

Η Horizon Hobby και η Spektrum ζητούν συγγνώμη για την δυσχέρεια αυτή.  Η ασφάλεια σας και η ευχαρίστηση του χόμπι είναι η νούμερο ένα προτεραιότητα μας.

HORIZON HOBBY
Hamburger Strasse 10
D-25337 Elmshorn


H Kyosho και ο Κος Αντζουλάτος θα μπορούσαν να δημοσιεύσουν άμεσα. Θεώρησα όμως το θέμα σημαντικό και το έβαλα ο ίδιος για να μην υπάρξει καθυστέρηση.


Τίτλος: Απ: Spektrum DX6i: Επείγουσα ανακοίνωση
Αποστολή από: Κώστας Κωστόπουλος στις Κυριακή, 1 Μαρ 2009, 08:04:00
Ψάχνοντας βρήκα τα παρακάτω, περιλαμβάνεται βίντεο για το πως γίνεται ο έλεγχος.

Από http://www.horizonhobby.com/ (U.S.A.)
Spektrum DX6i Stick Pot Service Bulletin: Attention DX6i Users (http://www.horizonhobby.com/Articles/Article.aspx?ArticleId=1885), 30 Ιαν. 2009.
     Βίντεο για το πως γίνεται ο έλεγχος. (http://horizonhobby.cachefly.net/DX6i%20potentiometer%20defect.wmv).
Product Recall: Spektrum DX6i transmitters with date codes 807E, 808E, 809E, 810E, 811E, 812E, and 901E (http://www.horizonhobby.com/Articles/Article.aspx?ArticleId=1901), 23 Φεβ. 2009.

Η ανακοίνωση στα γερμανικά, σε PDF μορφή (http://www.spektrum-rc.de/DX6i_Service_Bulletin_EV.pdf), από http://www.spektrum-rc.de/.



Τίτλος: Απ: Spektrum DX6i: Επείγουσα ανακοίνωση
Αποστολή από: gharar στις Πέμπτη, 25 Μαρ 2010, 10:35:53
ξερει καποιος πως ειναι δυνατον μια Spektrum Dx6i να μην εχει αριθμό παραγωγής (PID)?
πως θα δω αν ειναι μεσα στις ''προβληματικες'' ή οχι?
εχει μονο ενα ταμπελακι με νουμερο ''IC:.....'' .

ειναι υποπτο αυτο?


Τίτλος: Απ: Spektrum DX6i: Επείγουσα ανακοίνωση
Αποστολή από: Tgeo στις Πέμπτη, 25 Μαρ 2010, 12:03:16
@gharar Αν δείς το video ή το bulleting της Spectrum θα διαπιστώσεις οτι για τις Τ/Κ χωρίς PID (υπάρχουν και αυτές) δεν υπάρχει πρόβλημα ούτε είναι κατι "ύποπτο", απλά προτείντε να γίνει έλεγχος λειτουργείας των stick απο το χρήστη.

Παράθεση
Radios with a date codes of 809E, 810E, 811E, 812E should be carefully checked. If your radio does not have a date code, the test is still advisable. And please, as is common, check your controls before flight.