|
Τίτλος: Χρειαζομαι και glow starter και starter για να αναψω τη μηχανη? Αποστολή από: titanaforce στις Πέμπτη, 26 Φεβ 2009, 12:13:08 το γκλου σταρτερ ειναι αυτο που ζεστενεται,
το σκετο σταρτερ ειναι αυτο που γυρναει. Τίτλος: Απ: Χρειαζομαι και glow starter και starter για να αναψω τη μηχανη? Αποστολή από: Dimitris Kriti στις Πέμπτη, 26 Φεβ 2009, 12:21:49 Nαι βρε, το glow starter ειναι μια "μπουζοπιπα" με μπαταρια 1,5v που πυρωνει το μπουζι για να ξεκινησουμε τον κινητηρα.
Το starter ειναι η μιζα, ενα 12βολτο μοτερ με μεγαλη ροπη στρεψης. Τίτλος: Απ: Χρειαζομαι και glow starter και starter για να αναψω τη μηχανη? Αποστολή από: titanaforce στις Πέμπτη, 26 Φεβ 2009, 12:30:45 Και τα χρειαζομαι και τα δυο?
θενκς Δημητρη! Αληθεια, ξερεις πως γηνεται το στρωσιμο σε ελικοπτερο? Τίτλος: Απ: Χρειαζομαι και glow starter και starter για να αναψω τη μηχανη? Αποστολή από: Dimitris Kriti στις Πέμπτη, 26 Φεβ 2009, 12:32:40 Ναι...
Τίτλος: Απ: Χρειαζομαι και glow starter και starter για να αναψω τη μηχανη? Αποστολή από: titanaforce στις Πέμπτη, 26 Φεβ 2009, 12:33:10 Nαι βρε, το glow starter ειναι μια "μπουζοπιπα" με μπαταρια 1,5v που πυρωνει το μπουζι για να ξεκινησουμε τον κινητηρα. Το starter ειναι η μιζα, ενα 12βολτο μοτερ με μεγαλη ροπη στρεψης. Αν δε χρειαζονται και τα δυο, εσυ ποιο προτεινεις? Τίτλος: Απ: Χρειαζομαι και glow starter και starter για να αναψω τη μηχανη? Αποστολή από: titanaforce στις Πέμπτη, 26 Φεβ 2009, 12:33:58 Και γιατι χρειαζοντε?
Δηλαδη, πως τα χρεισημοποιεις και ποτε? Με συνχρονισμο? Τίτλος: Απ: Χρειαζομαι και glow starter και starter για να αναψω τη μηχανη? Αποστολή από: Dimitris Kriti στις Πέμπτη, 26 Φεβ 2009, 12:38:44 Βρε ΄συ, δεν σου ειπα σε αλλο ποστ να διαβασεις το βιβλιο του jkon.;
Σου ξαναπαραθετω το λινκ... http://jkon.aeromodelling.gr/page-3.htm Τίτλος: Απ: Χρειαζομαι και glow starter και starter για να αναψω τη μηχανη? Αποστολή από: titanaforce στις Πέμπτη, 26 Φεβ 2009, 12:41:08 Αληθεια το διαβασα. Αλλα δε καταλαβα που χρεισιμοποιουμε το σταρτερ και που την μπουζοπιπα :angel:/θα ξαναδιαβασω και θα ψαξω και στο ιντερνετ!
θενκσ ενιγουει. :thumbs up: Τίτλος: Απ: Χρειαζομαι και glow starter και starter για να αναψω τη μηχανη? Αποστολή από: Stargazer στις Πέμπτη, 26 Φεβ 2009, 14:09:46 Αληθεια το διαβασα. Αλλα δε καταλαβα που χρεισιμοποιουμε το σταρτερ και που την μπουζοπιπα :angel:/θα ξαναδιαβασω και θα ψαξω και στο ιντερνετ! να ξέρεις ότι η εκκίνιση ενός θερμικού κινιτήτα κρίβει κινδήνους , θα έλεγα να βρείς καποιον πεπιραμένο να σε βοηθήσει , Πρώτα βάζεις την μπουζόπιπα στο μπουζί περιμένεις 5 δεύτερα και μετά εφαρμόζεις το σταρτερ στο spiner και πατάς το κουμπί , το σταρτερ (μίζα) θα αρχήσει να περιστρέφει τον κινητήρα μέχρι να πάρει μπρός ο κινητήρας μετά αμέσος απομακρίνεις την μίζα γκαζόνεις λίγο και μετά αφερείς και την μπουζόπιπα αυτά! good luck!θενκσ ενιγουει. :thumbs up: Τίτλος: Απ: Χρειαζομαι και glow starter και starter για να αναψω τη μηχανη? Αποστολή από: titanaforce στις Πέμπτη, 26 Φεβ 2009, 14:18:58 Ευχαριστω.
Οι κυνδινοι ειναι να καει το μοτερ η να σκασει? ξανα ευχαριστω. Τίτλος: Απ: Χρειαζομαι και glow starter και starter για να αναψω τη μηχανη? Αποστολή από: nitro35% στις Πέμπτη, 26 Φεβ 2009, 14:28:52 Η προπελλα που γυριζει.Αν πας σε καποιο χωρο που πετουν θια σου φυγουν οι αποριες.
|