|
Τίτλος: Εξομειωτης? Αποστολή από: driv13 στις Κυριακή, 22 Φεβ 2015, 21:48:28 Καλησπερα σε ολους αρχικα,νεος στο φορουμ.Θα ηθελα να σας ρωτησω κατα ποσο ειναι ρεαλιστικη ειναι η πτηση ενος ελικοπτερου στον εξομειωτη με τη πραγματικη (t-rex 450 στο phoenix)?
Ευχαριστω εκ των προτερων Τίτλος: Απ: Εξομειωτης? Αποστολή από: stratos1978 στις Κυριακή, 22 Φεβ 2015, 22:46:36 100 % δεν ειναι αλλα θα σε βοηθησει σιγουρα
Τίτλος: Απ: Εξομειωτης? Αποστολή από: johnny_alex στις Κυριακή, 22 Φεβ 2015, 23:26:51 Είναι αρκετά ρεαλιστική, ειδικά για αρχάριους είναι ιδανική. Απλά μην κάνεις το λάθος με κανα 10άωρο στο simulator να βγεις με το πραγματικό, γιατί θα το μετανιώσεις. :lalala: :lalala:
Τίτλος: Απ: Εξομειωτης? Αποστολή από: datamedic στις Δευτέρα, 23 Φεβ 2015, 00:15:13 συνήθως απο 600αρια και πάνω πλησιάζει αρκετά στον ρεαλισμό .
Το βασικό που θα μάθεις με τον εξομιωτή είναι ο προσανατολισμός και να αντιδράς αυτοματοποιημένα σε ότι σε παρουσιαστεί , ακόμα και να εντοπίσεις τα αδύναμα σου σημεία και να τα δουλέψεις. Παράδειγμα εγώ αποπροσανατολιζόμουν όταν το ελικόπτερο ερχόταν με μύτη σε μένα από τέρμα αριστερά , χάρις τον εξομιωτη το δούλεψα και πλέον λειτουργώ αυτοματοποιημένα. Καλώς ήρθες! Τίτλος: Απ: Εξομειωτης? Αποστολή από: levitron στις Δευτέρα, 23 Φεβ 2015, 09:06:57 ναι και στον εξομιωτη ο δάσκαλος είναι αυτος
http://www.heliland.com/catalog/index.php?main_page=product_info&cPath=1_108_110&products_id=5990 κατά την γνωμη μου παντοτε η κατι άλλο μαρκα τυπο κτλ με αυτό θα περασεις στην πραγματικοτητα ;) Τίτλος: Απ: Εξομειωτης? Αποστολή από: itf68 στις Δευτέρα, 23 Φεβ 2015, 09:22:51 Όπως ε΄παν και πιο πάνω ο εξομοιωτής είναι πολύ ρεαλιστικός. Ανάλογα πάντα με τον ποιον εχεις ο FMS ας πούμε μπορεί να χαρακτηριστεί σαν ένα κάλο παιχνίδι.... τιποτε παραπάνω.
Γνώμη μου είναι για να μάθεις να πετάς μέσα από ένα σιμουλέιτορ θα έλεγα να ξεκινήσεις από μεγάλα ελικόπτερα που η σταθερότητά τους ενδεικνύεται για αυτό και να πηγαίνεις σε μικρότερα που ο βαθμός δυσκολίας τους είναι μεγαλύτερος. Τίτλος: Απ: Εξομειωτης? Αποστολή από: levitron στις Δευτέρα, 23 Φεβ 2015, 17:46:23 θα έλεγα να ξεκινήσεις από μεγάλα ελικόπτερα που η σταθερότητά τους ενδεικνύεται για αυτό και να πηγαίνεις σε μικρότερα που ο βαθμός δυσκολίας τους είναι μεγαλύτερος.
:thumbs up: Τίτλος: Απ: Εξομειωτης? Αποστολή από: itf68 στις Δευτέρα, 23 Φεβ 2015, 18:12:20 Συμφωνώ, αλλά αν το παλικάρι πιάνει για πρώτη φορά κατεύθυνση στο χέρι του για να πετάξει ελικόπτερο δεν πρέπει πρώτα, εκτός του να το βλέπει καλά, να μπορέσει να καταλάβει τις κινήσεις του και πώς να το κρατάει στον αέρα; Με το μικρό νομίζω θα παιδευτεί περισσότερο. Αν και αυτό είναι δική του επιλογή δοκιμάζει και ανάλογα επιλέγει αν τα καταφέρει με τα μικρά κατευθείαν όλα τα άλλα θα του ειναι παιχνιδάκι.
Εδώ σκέφτομαι εμένα που ξεκίνησα μόνος μου με ένα wakerα και μου βγήκε η ψυχή μέχρι να το κάνω χοβερ χωρίς εξομοιωτή χωρίς τίποτα....! ;D Τίτλος: Απ: Εξομειωτης? Αποστολή από: johnny_alex στις Δευτέρα, 23 Φεβ 2015, 19:53:00 Εγώ πάντως αν ξεκινούσα τώρα, εκτός από το simulator, θα έπερνα ένα blade 200 srx με resque.
Τίτλος: Απ: Εξομειωτης? Αποστολή από: ant1971 στις Δευτέρα, 23 Φεβ 2015, 21:25:21 Εγώ πάντως αν ξεκινούσα τώρα, εκτός από το simulator, θα έπερνα ένα blade 200 srx με resque. :thumbs up: συμφωνω 100% αν το ατιμο δεν ηταν 4-καναλο θα το γουσταρα να το εχω στην συλλογη μου Τίτλος: Απ: Εξομειωτης? Αποστολή από: driv13 στις Τρίτη, 24 Φεβ 2015, 11:10:30 Αρχικα σας ευχαριστω πολυ ολους εχω παρει ειδη το Τ -rex 450 και το Phoenix και πετουσα παλια ενα calmato τραινερ το οποιο ειναι κρεμασμενο.Σιγουρα θα γραψω πολλες ωρες πριν το πεταξω.....ελπιζω να μη κλαψω εκεινη τη μερα ευχαριστω και παλι και σιγουρα θα χρειστω την βοηθεια σας οταν ερθει η ωρα των ρυθμισεων.Ευχαριστω και παλι
Τίτλος: Απ: Εξομειωτης? Αποστολή από: driv13 στις Τρίτη, 24 Φεβ 2015, 11:15:31 και κατι ακομη που ξεχασα προτεινετε τη τοποθετηση του δεκτη?(R617fs)
Τίτλος: Απ: Εξομειωτης? Αποστολή από: itf68 στις Τρίτη, 24 Φεβ 2015, 14:47:49 ποιο 450ρι πήρες; Δεν έχεις και πολλές επιλογες για την τοποθέτησή του ή στο πίσω μέρος του φρέιμ ή από κάτω γιατί βλέπω οτι είναι μεγαλούτσικος δεκτης.
Τίτλος: Απ: Εξομειωτης? Αποστολή από: driv13 στις Τρίτη, 24 Φεβ 2015, 19:03:03 το pro super combo,εκει που ειναι το rotation bracket λεω να βαλω το γυρο οπως μου λεει και ο κατασκευαστης,δε ξερω ομως που να βαλω το δεκτη,επισης το speed control ελεγε η στο πλαι η κατω απο τις μπαταριες και το εβαλα κατω απο τις μπαταριες για μεγαλυτερη ασφαλεια και ζυγισμα,θα εχει θεμα απο τις θερμοκρασιες των μπαταριων?
Τίτλος: Απ: Εξομειωτης? Αποστολή από: itf68 στις Τρίτη, 24 Φεβ 2015, 21:12:35 Το γυρο σου σωστα το βάζεις εκει.Το speed δεν θα έχει προβλημα εκει κάτω και στο δικό μου έκει το έβαλα. Με τον δέκτη σου είναι το πρόβλημα μπορείς να το βάλεις λοξά στο πισω μέροσ μετά το κενρικό γρανάζι προς την μπούμα σου ή κάτω από το γρανάζι και να τον πιάσεις με τάιραπς αν πάλι δεν βολεύει σε κανένα απο τα δύο μερη υπάρχει και η λύση του κάτω μέρους του μποτομ πλέιτκαι προσ τα πίσω.
Τίτλος: Απ: Εξομειωτης? Αποστολή από: driv13 στις Τρίτη, 24 Φεβ 2015, 21:26:08 Καταλαβα θα δω που βολευει καλυτερα σε ευχαριστω πολυ.
Τίτλος: Απ: Εξομειωτης? Αποστολή από: itf68 στις Τρίτη, 24 Φεβ 2015, 22:42:19 Καλή συνέχεια! :thumbs up:
|