|
Τίτλος: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟΥΣ 72 Αποστολή από: ANDREASTWIN στις Σάββατο, 20 Οκτ 2007, 15:32:27 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΙΣΑ ΑΠΟ ΠΕΤΑΓΜΑ ΣΤΗΝ ΒΡΑΒΡΟΝΑ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΕΣΠΑΣΑ ΕΝΑ ΜΟΝΤΕΛΟ. ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΠΕΤΑΞΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΓΕΙΩΣΗ ΧΑΘΗΚΕ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ. ΜΑΖΕΨΑ ΤΑ ΣΥΝΤΡΙΜΙΑ , ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΑ ΤΟΝ ΔΙΑΚΟΠΤΗ, ΡΕΥΜΑ ΠΑΕΙ ΣΤΑ SERVO ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. ΓΥΡΝΩΝΤΑΣ ΣΠΙΤΙ ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΜΕ ΑΛΛΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΔΕΚΤΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΚΑΙ ΜΕ QPCM ΕΝΩ ΠΡΙΝ ΕΙΧΑ PPM ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΑ 72 ΚΑΙ QPCM ΚΑΙ PPM. ΜΗΠΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΦΙΛΟΣ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ? ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΒΗ ΣΤΙΣ 1 Μ.Μ ΣΤΗ ΒΡΑΒΡΟΝΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ.ΥΠΟΨΙΝ ΟΤΙ ΚΟΝΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. Τίτλος: Απ: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟΥΣ 72 Αποστολή από: Γιάννης Κωνσταντακάτος στις Σάββατο, 20 Οκτ 2007, 17:31:20 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΙΣΑ ΑΠΟ ΠΕΤΑΓΜΑ ΣΤΗΝ ΒΡΑΒΡΟΝΑ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΕΣΠΑΣΑ ΕΝΑ ΜΟΝΤΕΛΟ. ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΠΕΤΑΞΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΓΕΙΩΣΗ ΧΑΘΗΚΕ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ. ΜΑΖΕΨΑ ΤΑ ΣΥΝΤΡΙΜΙΑ , ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΑ ΤΟΝ ΔΙΑΚΟΠΤΗ, ΡΕΥΜΑ ΠΑΕΙ ΣΤΑ SERVO ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. ΓΥΡΝΩΝΤΑΣ ΣΠΙΤΙ ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΜΕ ΑΛΛΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΔΕΚΤΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΚΑΙ ΜΕ QPCM ΕΝΩ ΠΡΙΝ ΕΙΧΑ PPM ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΑ 72 ΚΑΙ QPCM ΚΑΙ PPM. ΜΗΠΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΦΙΛΟΣ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ? ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΒΗ ΣΤΙΣ 1 Μ.Μ ΣΤΗ ΒΡΑΒΡΟΝΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ.ΥΠΟΨΙΝ ΟΤΙ ΚΟΝΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. Οπως τα λες, δεν φταίει η μπάντα των 72, αλλά κάτι άλλο που προέρχεται από κακή λειτουργία του πομπού σου. Τίτλος: Απ: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟΥΣ 72 Αποστολή από: ANDREASTWIN στις Σάββατο, 20 Οκτ 2007, 19:28:34 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ,ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ PRISM 7 ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΙΣΑ ΠΗΡΑ ΤΗΝ ECLIPSE ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΗ ΑΛΛΑΖΩ ΔΕΚΤΕΣ ΑΛΛΑΖΩ ΚΡΥΣΤΑΛΟΥΣ ΤΙΠΟΤΑ.
Τίτλος: Απ: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟΥΣ 72 Αποστολή από: Γιάννης Κωνσταντακάτος στις Σάββατο, 20 Οκτ 2007, 19:40:53 Κάπου έχεις χρησιμοποιήσει κάτι κοινό, όπως ο διακόπτης του μοντέλου, η μπαταρία του δέκτη ή κάτι άλλο που έχει αστοχήσει.
Δεν εξηγείται αλλιώς. Τίτλος: Απ: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟΥΣ 72 Αποστολή από: ANDREASTWIN στις Σάββατο, 20 Οκτ 2007, 21:53:29 ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΕΚΤΗΣ, ΔΙΝΕΙ ΣΗΜΑ ΣΤΟΝ ΔΕΚΤΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΕΒΑΛΑ ΤΟΝ ΚΡΥΣΤΑΛΟ ΣΕ ΑΛΛΟΝ ΔΕΚΤΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΚ,ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΕΞΗΓΗΣΗ ΓΙΑ ΔΕΚΤΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΠΟΤΕ ΣΑΝ ΑΡΧΟΝΤΑΤΟΝ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΝΑ ΝΕΚΡΩΣΕΙ,ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΤΙΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ. :thumbs up: :'(
Τίτλος: Απ: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟΥΣ 72 Αποστολή από: Κώστας Κωστόπουλος στις Κυριακή, 21 Οκτ 2007, 08:38:51 Ανδρέα είχες αναφέρει οτι δοκίμασες και άλλους δέκτες
ΑΛΛΑΖΩ ΔΕΚΤΕΣ ΑΛΛΑΖΩ ΚΡΥΣΤΑΛΟΥΣ ΤΙΠΟΤΑ. Η εκτίμηση τώρα είναι μετά πό πτώση. Ισως η βλάβη του δέκτη να είναι το αίτιο, ίσως όμως και αποτέλεσμα της πτώσης. Μια βλάβη σε δέκτη δεν είναι ιδιαίτερα πιθανό να εμφανιστεί χωρίς καταπόνηση, δεν είναι όμως και αδύνατο. Τίτλος: Απ: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟΥΣ 72 Αποστολή από: bladekiller στις Κυριακή, 21 Οκτ 2007, 13:17:23 Καλημέρα σε όλους.
Ο δέκτης, δεν είναι εξάρτημα που καταναλώνει μεγάλη ισχύ ,επομένως η αστοχία δεν είναι κάτι το συνηθισμένο. Δεν αποκλείεται όμως, η πλακέτα του να έχει ψυχρές κολλήσεις ,που οφείλονται στη διαδικασία παραγωγής. Το κύκλωμα δουλεύει, φαινομενικά ,χωρίς πρόβλημα αλλά οι ψυχρές κολλήσεις καραδοκούν, μέχρι να εμφανιστούν οι κατάλληλες θερμοκρασιακές συνθήκες και τότε κάνουν τη ζημιά τους. Φιλικά Κώστας. |