|
Τίτλος: OS MAX 61FX - Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ... Αποστολή από: S_DECATHLON στις Παρασκευή, 21 Σεπ 2007, 10:41:17 Θα ηθελα πρωτα απ ολα να μου πειτε την γνωμη σας για τον κινητηρα αυτον..Ειμαι στην φαση στρωσιματος και του εχω καψει 2 ντεποζιτα στο ρελαντι με full βενζινη και πραγματικα ακουγεται πολυ καλα..!
Τον εχω τοποθετησει στο Super Decathlon της Phoenix το οποιο συμφωνα με το Manual του κατασκευαστη θελει 40 - 50 μοτερ και φοβαμαι μηπως ειναι πολυ μπροστοβαρο...Συμφωνα με το ζηγισμα που του εκανα γερνει μπροστα περισσοτερο απο οτι με τον παλιο κινιτηρα διοτι ο παλιος ηταν 480γραμμαρια ενω αυτος 680γραμμαρια...Του εφερα και της μπαταριες πιο πισω μπας και γλιτωσω κατι αλλα παλι μου φενεται πολυ μπροστοβαρο...Τελως παντων προτιμω να ειναι μπροστοβαρο παρα πισωβαρο.. Και κατι αλλο που θα ηθελα να ρωτησω για τις μοιρες του κινητηρα και πως μπορω να τις μετρησω... ??? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Τίτλος: Απ: OS MAX 61 - Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ... Αποστολή από: Γιάννης Παξιμαδάκης στις Παρασκευή, 21 Σεπ 2007, 11:27:59 καταρχκην φανταζομαι λες για τον OS 61 FX.
ειναι μια πολυ καλη μηχανή , που δεν απαιτεί απο τον χρήστη την απόλυτη ρύθμιση για να δουλέψει και να αποδώσει το 90% των δυνατοτήτων της . αν βεβαια θες το 99% τοτε ακολουθησε τις οδηγίες που αναφέρονται στο manual, και θα εισαι οκ. Αν κατι δεν καταλαβαινεις απο τις οδηγίες του κατασκευαστή , ξαναρώτα ερχόμαστε στο προκείμενο τώρα, .Ειμαι στην φαση στρωσιματος και του εχω καψει 2 ντεποζιτα στο ρελαντι με full βενζινη και πραγματικα ακουγεται πολυ καλα..! Φαντάζομαι οτι εννοείς μεθανόλη . τι μαρκα καύσιμο με πόσο νιτρο ? δεν χρειαζεται κατι περισσότερο απο 10% , και με 5% λειτουργεί μια χαρά.. εγω χρησιμοποιώ cool power , χωρίς προβληματα αν πράγματι το "έστρωσες " στο ρελαντι τότε δεν τον έστρωσες :( , κατι άλλο έκανες πάντως δεν τον έστρωσες . κοίταξες τι ακριβώς λέει το manual ? οι οδηγίες για το στρώσιμο ειναι ακριβείς και σαφέστατες. Παράθεση Τον εχω τοποθετησει στο Super Decathlon της Phoenix το οποιο συμφωνα με το Manual του κατασκευαστη θελει 40 - 50 μοτερ και φοβαμαι μηπως ειναι πολυ μπροστοβαρο...Συμφωνα με το ζηγισμα που του εκανα γερνει μπροστα περισσοτερο απο οτι με τον παλιο κινιτηρα διοτι ο παλιος ηταν 480γραμμαρια ενω αυτος 680γραμμαρια...Του εφερα και της μπαταριες πιο πισω μπας και γλιτωσω κατι αλλα παλι μου φενεται πολυ μπροστοβαρο...Τελως παντων προτιμω να ειναι μπροστοβαρο παρα πισωβαρο.. Αν πραγματι ειναι μπροστοβαρο και πολυ μπορεις να κολλήσεις βαρυδάκια στην ουρα . Παράθεση Και κατι αλλο που θα ηθελα να ρωτησω για τις μοιρες του κινητηρα και πως μπορω να τις μετρησω... ??? εννοεις φανταζομαι το down και right thrust του κινητήρα. . Εγω χρησιμοποιώ incidence meter. . Δες εδω (http://jkon.aeromodelling.gr/ninter-092b.htm) στο σημειο που λεει " Γωνίες έλξης του κινητήρα " οτι χρειαστείς , ρωτα καλη σου μερα Τίτλος: Απ: OS MAX 61 - Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ... Αποστολή από: mpol στις Παρασκευή, 21 Σεπ 2007, 14:22:33 καταπληκτική μηχανή...όπως ολες οι OS.
απροβλημάτιστη για αρκετό καιρό τώρα ηταν τοποθετιμένη σε ενα funtana s40 με φοβερή απόδωση.καυσιμο coolpower 10% όσον αφορά τα υπόλοιπα ο κύριος Παξιμαδάκης ήταν κατατοπιστικότατος Τίτλος: Απ: OS MAX 61 - Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ... Αποστολή από: S_DECATHLON στις Παρασκευή, 21 Σεπ 2007, 14:43:32 Σας Ευχαριστω πολυ... :thumbs up: :thumbs up:
|