|
Τίτλος: Ερώτηση για βάση τρυπανιού Αποστολή από: dk31 στις Τετάρτη, 18 Ιουλ 2012, 11:08:44 Αγόρασα πρόσφατα μια βάση δράπανου για το black&decker - η μάρκα είναι pg professional (φωτο)
Δύο απορίες για κάποιον που έχει πείρα απ'αυτά: -Πως σταθεροποιοώ το αντικείμενο που θα τρυπήσω; υπάρχει καμιά πατέντα με ράγα που να εφαρμόζει στις εγκοπές; επίσης οι σχετικές μέγγενες για τρυπάνια ταιριάζουν όλες ή πρέπει να προσέξω κάτι πριν την αγορά; -Το τρυπάνι δεν "κεντράρει" με την τρύπα της βάσης (μικρή κλίση προς την κολώνα). Η μόνη λύση που σκέφτηκα είναι να βάλω μια ψιλή λάμα κάτω από το σημείο που εφαρμόζει ο βραχίονας για το τρυπάνι στην υπόλοιπη βάση. Συνήθως το youtube έχει πολύ υλικό με εκπαιδευτικά βίντεο για μαστορέματα, αλλά κάνοντας αναζήτηση για "drill stand" δεν βρήσκω και τίποτα χρήσιμο... Τίτλος: Απ: Ερώτηση για βάση τρυπανιού Αποστολή από: billiano στις Τετάρτη, 18 Ιουλ 2012, 22:33:17 Μεγγενη επιπεδη που βιδωνει πανω στη βαση του δραπανου.
Τίτλος: Απ: Ερώτηση για βάση τρυπανιού Αποστολή από: dk31 στις Πέμπτη, 19 Ιουλ 2012, 10:58:18 ευχαριστώ για την πληροφορία.
|