|
Τίτλος: ΚΑΝΑΛΙΑ AEROFLY PROFESSIONAL για GRAUPNER ΜΧ-12 Αποστολή από: bellos στις Δευτέρα, 7 Μαΐ 2007, 13:18:39 ΠΑΙΔΙΑ εχω τον AEROFLY PROFESSIONAL και δε μπορώ με τίποτα να βρω τα κανάλια για την graupner. :idiot2: Tο aerofly είναι το γνήσιο. Έχω συνδέσει τη graupner με το καλώδιο που δίνει ο aerofly, με τη μόνη διαφορά ότι έχω προσαρμόσει έναν ανταπτορα για να κάνω τα 9pin σε usb γιατί το laptop δεν έχει θύρα 9pin. Έκανα setup το aerofly, μπήκε κανονικά χωρίς πρόβλημα όμως δε βλέπω να ακούει τη graupner. Μέσα στις ρυθμίσεις έψαξα και στο calibrate και controls αλλά δε κατάφερα να κάνω τίποτα. Περιμένω τα Φώτα σας. Τίτλος: Απ: ΚΑΝΑΛΙΑ AEROFLY PROFESSIONAL για GRAUPNER ΜΧ-12 Αποστολή από: bellos στις Δευτέρα, 7 Μαΐ 2007, 13:19:12 :)
Τίτλος: Απ: ΚΑΝΑΛΙΑ AEROFLY PROFESSIONAL για GRAUPNER ΜΧ-12 Αποστολή από: asesasos στις Δευτέρα, 7 Μαΐ 2007, 15:24:01 to hub που μετατρεπει το σειριακο 9ριν σε USB το "βλεπει" το PC σου? το εχεις εγκαταστησει σωστα?
Απο εκει να ξεκινησεις Τίτλος: Απ: ΚΑΝΑΛΙΑ AEROFLY PROFESSIONAL για GRAUPNER ΜΧ-12 Αποστολή από: bellos στις Δευτέρα, 7 Μαΐ 2007, 17:42:09 Φίλε asesasos λοιπόν. Το hub πρεπει να είναι οκ. Στις συσκευές φαίνεται ως prolific USB-to-Serial comm port (com6). Δεν έχει ούτε ερωτηματικά ούτε τίποτα και η συσκευή λέει ότι είναι έτοιμη υπό λειτουργία. Άρα ως εκεί καλά. (το συγκεκριμένο hub το χρησιμοποιώ και στο δέκτη esky που έχω για το fms και δουλεύει μια χαρά.) αρα δε νομίζω να φταίει κάτι εδώ. λοιπόν στο simulator μπαίνει κανονικά. Πάω στο calibrate και εκεί γράφει
Input devices status channels R/C on Com6 ok 12 Ακριβώς αυτό. Πατάω μετά calibrate αλλά δε κουνιέται τίποτα. Μόνο σε κάτι φάσεις πάνε τέρμα στο κόκκινο οι δείκτες κ πάλι 0 μετά. Άρα? Τι φταίει ρε γ****? η τηλεκατεύθυνση θα έπρεπε να φαίνεται στους ελενκτες παιχνιδιών? Η δεν έχει να κάνει. Τίτλος: Απ: ΚΑΝΑΛΙΑ AEROFLY PROFESSIONAL για GRAUPNER ΜΧ-12 Αποστολή από: bellos στις Δευτέρα, 7 Μαΐ 2007, 19:10:34 Λοιπόν παιδιά ψάχνω και δε μπορώ να βρω λύση. Βρήκα αυτό το καλώδιο http://www.aerofly-pro.com/purchase/ το οποίο λέει είναι και για graupner/jr και έχει σχεδιαστεί από ότι καταλαβαίνω και για τον aeroflypro kai για τον aerofly pro deluxe με usb έξοδο. Θα καταφύγω σε μια τέτοια αγορά η τσάμπα τα λεφτά και δε θα δουλέψει. Θέλω απεγνωσμένα να κάνω να λειτουργήσει ο pro και όχι ο deluxe στο λαπτοπ γιατί δεν τον σηκώνει(to deluxe). Έχει δοκιμάσει κανείς τον pro με usb έξοδο? Υπάρχει και το γνήσιο transmitter της ιpacs αλλά επειδή έχω το παλιό είναι και αυτό σε 9pin.
|