|
Τίτλος: μοτερ για πδηλατο!!! Αποστολή από: G-PAVL στις Τρίτη, 11 Οκτ 2011, 15:08:13 Γεια σας θα ηθελα την βοηθεια σας για το που μπορω να βρω μοτερ για την κατασκευη ηλεκτρονικου ποδηλατου!!τα στοιχεια του μοτερ που ψαχνω ειναι 12 ή 24 volt και 250 ή 350 watt !! :)
ευχαριστω πολυ !! Τίτλος: Απ: μοτερ για πδηλατο!!! Αποστολή από: DJM στις Τρίτη, 11 Οκτ 2011, 15:23:53 όπα!!!!!
12v μοτέρ στα 350w είναι κοντά στα 30Α. με τι μπαταρίες ?????? Τίτλος: Απ: μοτερ για πδηλατο!!! Αποστολή από: kolotoympas στις Τρίτη, 11 Οκτ 2011, 15:27:10 Τα δικά μας μοτέρ κάνουν αέρα όχι ποδήλατο
υπάρχουν πολλά έτοιμα kit στο ιντερνετ για να μετατρέψεις οποιοδήποτε ποδήλατο σε ηλεκτρικό http://www.e-bikekit.com/shop/index.php?p=catalog&parent=19&pg=1 http://www.e-bikekit.com/shop/index.php?p=product&id=116&parent=8 το μοτερ είναι το κέντρο της ρόδας. Εδώ δεν θα βρεις τίποτα. Τίτλος: Απ: μοτερ για πδηλατο!!! Αποστολή από: andreas στις Τρίτη, 11 Οκτ 2011, 15:43:23 Γεια σας θα ηθελα την βοηθεια σας για το που μπορω να βρω μοτερ για την κατασκευη ηλεκτρονικου ποδηλατου!!τα στοιχεια του μοτερ που ψαχνω ειναι 12 ή 24 volt και 250 ή 350 watt !! :) Αν εχεις ορεξη μπορεις ευκολα να χρησημοποιησεις ενα μοτερ σε ηλεκτρικο ποδηλατο με ενα μεγαλο esc κτλ κλτ ..κατασκευαστικα δεν ειναι μεγαλη ιστορια αρκει να πιανει λιγο το χερι σου ..μια βολτα στο διαδυκτιο και θα βρεις πολες πατεντες.Ομως αν εχεις σκοπο εκτος απο πειραμα και πλακα να κανεις τη δουλεια σου μπορεις να δοκιμασεις το κιτ της golden motors (magik pie)λεγετε το μοτερ.Προσωπικα το δουλευω ενα μηνα τωρα σε σχεδον καθημερινη μετακινηση χωρης κανενα προβλημα.ευχαριστω πολυ !! αν θες μπορω να σου πω που να το προμηθευτεις απο Ελλαδα σε πολυ καλη τιμη. 8)smiley Τίτλος: Απ: μοτερ για πδηλατο!!! Αποστολή από: jamesmagos στις Τρίτη, 11 Οκτ 2011, 15:53:50 Γεια σας θα ηθελα την βοηθεια σας για το που μπορω να βρω μοτερ για την κατασκευη ηλεκτρονικου ποδηλατου!!τα στοιχεια του μοτερ που ψαχνω ειναι 12 ή 24 volt και 250 ή 350 watt !! :) Αν εχεις ορεξη μπορεις ευκολα να χρησημοποιησεις ενα μοτερ σε ηλεκτρικο ποδηλατο με ενα μεγαλο esc κτλ κλτ ..κατασκευαστικα δεν ειναι μεγαλη ιστορια αρκει να πιανει λιγο το χερι σου ..μια βολτα στο διαδυκτιο και θα βρεις πολες πατεντες.Ομως αν εχεις σκοπο εκτος απο πειραμα και πλακα να κανεις τη δουλεια σου μπορεις να δοκιμασεις το κιτ της golden motors (magik pie)λεγετε το μοτερ.Προσωπικα το δουλευω ενα μηνα τωρα σε σχεδον καθημερινη μετακινηση χωρης κανενα προβλημα.ευχαριστω πολυ !! αν θες μπορω να σου πω που να το προμηθευτεις απο Ελλαδα σε πολυ καλη τιμη. 8)smiley Υπάρχει Ελλάδα????!!!!! εχω πάθει πλάκα απο έναν κύριο στο πάρκινκ μου που έφερε το giant με τα διπλά μοτερ!! το έφερε απ'εξω λέει πολλά λεφτα!! αν θέλεις στείλε π.μ. αλλα καλό είναι οταν κάποιος κάνει μια ωραία κίνηση και φέρνει ποιοτικά πράματα να τα λέμε, μπράβο του! Τίτλος: Απ: μοτερ για πδηλατο!!! Αποστολή από: G-PAVL στις Τρίτη, 11 Οκτ 2011, 23:49:44 ευχαριστω πολύ για της απαντήσεις !!τελικα το πλανο αλλαξε μετα απο πολυ ψαξιμο!!τωρα ψαχνω κινητηρα 31cc h 49cc για κατι πιο δυνατο! καγκουριστικο! και χαβαλεδιαστικο!!!υπαρχει καποιος που να ξερει που μπορω να βρω τετοια μοτερ ελλαδα εστω και μεταχειρισμενα ?? ::)
Τίτλος: Απ: μοτερ για πδηλατο!!! Αποστολή από: G-PAVL στις Πέμπτη, 13 Οκτ 2011, 01:20:00 δεν με νοιαζει εαν θα ειναι 2χρονο η 4χρονο..!
:thumbs up: Τίτλος: Απ: μοτερ για πδηλατο!!! Αποστολή από: Markhelis στις Πέμπτη, 13 Οκτ 2011, 02:05:05 Ρίξε μια ματιά σε κάποιο μαγαζί που επισκευάζει ή πουλάει αλυσοπρίονα και γενικά παρόμοια πράγματα,
μπορεί να έχουν κάποιο μεταχειρισμένο ή καινούργιο μοτέρ!! ;) |