Aeromodelling GR

Αερομοντελλισμός στο Aeromodelling GR => Aeromodelling GR - γενικές συζητήσεις => Μήνυμα ξεκίνησε από: Giatrakos στις Σάββατο, 10 Μαρ 2007, 10:16:09



Τίτλος: Ποιον "explorer" χρησιμοποιείτε για την περιήγηση σας στο ίντερνετ ?
Αποστολή από: Giatrakos στις Σάββατο, 10 Μαρ 2007, 10:16:09
θα ήθελα να με βοηθήσετε σε μια στατιστική που κάνω. Τα περισσότερα προγράμματα λειτουργούν και με τους δύο, μερικές διαφορές που έχω παρατηρήσει είναι ότι ο mozilla δουλεύει Ελληνικούς χαρακτήρες χωρίς την εγκατάσταση άλλου λογισμικού και νομίζω είναι λίγο πιο γρήγορος. Επίσης επειδή φτιάχνω μόνος την ιστοσελίδα μου, προσπαθώ να ανοίγει ακριβώς το ίδιο και με τους δύο explorer, π.χ. μερικές γραμματοσειρές ή σύμβολα που μπορεί να τα δω με mozilla, δεν τα βλέπω με microsoft. όπως και μερικά άλλα site δεν ανοίγουν σωστά γιατί δεν είναι κατασκευασμένα να ανοίγουν και με τα δύο = problem.

Τελικά εσείς ποιον χρησιμοποιείτε?
σας δίνω και τα links  8)smiley

(http://www.giatrakos.gr/pictures/Banner/firefox-logo-64x64.png) (http://www.mozilla.com)(http://www.microsoft.com/library/media/1033/windows/images/products/winfamily/ie/icon_ie7.gif) (http://www.microsoft.com/windows/products/winfamily/ie/default.mspx)(http://www.opera.com/img/operalogo.gif) (http://www.opera.com)


Τίτλος: Απ: Ποιον "explorer" χρησιμοποιείτε για την περιήγηση σας στο ίντερνετ ?
Αποστολή από: VAG στις Σάββατο, 10 Μαρ 2007, 10:18:10
Opera


Τίτλος: Απ: Ποιον "explorer" χρησιμοποιείτε για την περιήγηση σας στο ίντερνετ ?
Αποστολή από: Αντώνης Παπαδόπουλος στις Σάββατο, 10 Μαρ 2007, 10:51:00
καλημέρα,

νομίζω η σωστή ερώτηση είναι ποιον browser και όχι explorer.

Επίσης θα προτεινα να υπάρχουν για τον ΙΕ της Microsoft οι δύο επιλογές, 6 και 7 γιατί οι διαφορές είναι μεγάλες τόσο σε λειτουργικότητα όσο και σε ταχύτητα. Καλά κάνεις και ρωτάς Χρήστο αλλά δυστυχώς όποια και να είναι η απάντηση (σε ποσοστά) οι σελίδες που φτιάχνεις θα πρέπει κατά βάση να εμφανίζονται τουλάχιστον στον IE και Firefox.

Αντώνης Παπαδόπουλος


Τίτλος: Απ: Ποιον "explorer" χρησιμοποιείτε για την περιήγηση σας στο ίντερνετ ?
Αποστολή από: sfyris στις Σάββατο, 10 Μαρ 2007, 10:57:02
IE


Τίτλος: Απ: Ποιον "explorer" χρησιμοποιείτε για την περιήγηση σας στο ίντερνετ ?
Αποστολή από: mike@$ στις Σάββατο, 10 Μαρ 2007, 12:44:24
Firefox πολύ πιο γρηγορος και λειτουργηκός αν και εχω στο pc και τον internet explorer 7 :thumbs up:


Τίτλος: Απ: Ποιον "explorer" χρησιμοποιείτε για την περιήγηση σας στο ίντερνετ ?
Αποστολή από: Giatrakos στις Σάββατο, 10 Μαρ 2007, 12:57:31
Καλά κάνεις και ρωτάς Χρήστο αλλά δυστυχώς όποια και να είναι η απάντηση (σε ποσοστά) οι σελίδες που φτιάχνεις θα πρέπει κατά βάση να εμφανίζονται τουλάχιστον στον IE και Firefox.
Αντώνης Παπαδόπουλος

Καλημέρα Αντώνη ;), οι δικές μου είναι κατασκευασμένες και δοκιμασμένες και για τα δύο, μου χουν βγει τα μάτια και με πολύ βοήθεια παλαιότερα από τον κ.Κωστόπουλο ( :thumbs up:) το έχω χτίσει να δουλεύει σωστά αλλά δεν ξέρω για Opera  ???, αλλά μπορεί να μας πει ο Βαγγέλης. Προτιμώ πάντως να δουλεύω με τον Firefox, τον ie τον έχω μόνο για να τεστάρω την συμβασιμότητα και να ανοίγω μερικά site που δεν δουλεύουν πλήρως με Μozilla. Το τεστ με βοηθάει ώστε να μπορώ να ξέρω τι βλέπουν οι περισσότεροι, όταν φτιάχνω π.χ. μια σελίδα εξολοκλήρου με κώδικα και έχει διαφορές στο μέγεθος των γραμματοσειρών μεταξύ των δύο explorer, ή όταν κάνω upload από σελίδα φτιαγμένη από Mozilla html programme το σύμβολο π.χ. του € δεν εμφανίζεται στον ie. Για να το αποφύγω αυτό, έχω animation "€ " ή όλη την λέξη euro. Επίσης έχω άλλα δύο domain με ελληνικούς χαρακτήρες που δεν ανοίγουν αν τα γράψεις στον ie.
Τεστ: www.γιατρακος.gr  και www.τηλεκατευθυνομενα.gr ενώ με Mozilla ανοίγουν κανονικά (redirect σε www.giatrakos.gr)


Τίτλος: Απ: Ποιον "explorer" χρησιμοποιείτε για την περιήγηση σας στο ίντερνετ ?
Αποστολή από: Giatrakos στις Σάββατο, 10 Μαρ 2007, 13:04:46
αν επισκευτείτε το παρακάτω ελληνικό forum, δίπλα σε κάθε επισκέπτη υπάρχει το σύμβολο του explorer του καθε μέλους  :idiot2: απ' ότι βλέπω οι περισσότεροι αυτή την ώρα δουλεύουν firefox  :police: κατασκοπευτικό  :P :laugh: :devil:

http://www.corollaclub.com/  (http://www.corollaclub.com/forums/plasma/misc/ff.gif)  (http://www.corollaclub.com/forums/plasma/misc/ie.gif)  (http://www.corollaclub.com/forums/plasma/misc/opera.gif)  :thumbs up:


Τίτλος: Απ: Ποιον "explorer" χρησιμοποιείτε για την περιήγηση σας στο ίντερνετ ?
Αποστολή από: jkapet στις Σάββατο, 10 Μαρ 2007, 13:33:48
firefox for ever