|
Τίτλος: Συνδεσμολογια για balance φισακι..... Αποστολή από: extenge στις Τετάρτη, 23 Μαρ 2011, 18:53:56 Γεια σας κυριοι,
ξερει κανεις να μου πει πως θα συνδεσω το καλωδιο για balance σε ενα πακακι που θελω να φτιαξω με 2 cells Lifepo4 στα 6,6 V? Ξερω πως θα φτιαξω το πακακι αλλα αν μπορειτε να βοηθησετε στην συνδεσμολογια και την καλωδιωση για Balance...... Τίτλος: Απ: Συνδεσμολογια για balance φισακι..... Αποστολή από: pissas στις Τετάρτη, 23 Μαρ 2011, 19:01:52 Το μαυρο καλωδιο του balance , στο - ολοκληρου του pack, κοκκινο στο + ολοκληρου του pack και το μεσαιο καλωδιακι στο σημειο που ενοντοντε τα 2 στοιχεια μεταξυ τους.
Τίτλος: Απ: Συνδεσμολογια για balance φισακι..... Αποστολή από: extenge στις Τετάρτη, 23 Μαρ 2011, 19:19:56 Το μαυρο καλωδιο του balance , στο - ολοκληρου του pack, κοκκινο στο + ολοκληρου του pack και το μεσαιο καλωδιακι στο σημειο που ενοντοντε τα 2 στοιχεια μεταξυ τους. Καλα το καταλαβαινω ετσι?Τίτλος: Απ: Συνδεσμολογια για balance φισακι..... Αποστολή από: Skynet στις Τετάρτη, 23 Μαρ 2011, 20:45:36 Ακριβώς έτσι :thumbs up:
|