Aeromodelling GR

Πτήσεις - Εκδηλώσεις - Ενημέρωση => Σύλλογοι Αερομοντελισμού => Μήνυμα ξεκίνησε από: Johnnie Red στις Δευτέρα, 13 Δεκ 2010, 16:52:03



Τίτλος: Πανελλήνια Ένωση Τ/Κ Μοντελισμού Ερμής - Π.Ε.Τ.Μ.Ε.
Αποστολή από: Johnnie Red στις Δευτέρα, 13 Δεκ 2010, 16:52:03
Αγαπητοί φίλοι μοντελιστές
Με ιδιαίτερη χαρά σαν ανακοινώνουμε επίσημα πλέον, την ίδρυση του συλλόγου:
•   “Πανελλήνια Ένωση Τηλεκατευθυνόμενου Μοντελισμού – ΕΡΜΗΣ” (Π.Ε.Τ.Μ.Ε).
Επιλογή μας, η Π.Ε.Τ.Μ.Ε. να λειτουργεί σαν αστική μη κερδοσκοπική και όχι σαν αεραθλητικό σωματείο. Στόχος μας η διάδοση του χόμπι  που όλοι αγαπάμε (τηλεκατευθυνόμενος μοντελισμός) χωρίς φανφάρες και τυμπανοκρουσίες.
•         Εδώ και αρκετά χρόνια ο νομός Αττικής τυγχάνει να φιλοξενεί τον μισό πληθυσμό της Ελλάδας αλλά δυστυχώς δεν προέβλεψε κανένας την δημιουργία ενός αμιγούς-χώρου πτήσεων αερομοντέλων εντός του νομού Αττικής. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα την μετάβαση των μοντελιστών σε διπλανούς νομούς για την άσκηση του χόμπι, πράγμα το οποίο ήταν και είναι ιδιαιτέρως δαπανηρό σε καύσιμα, διόδια, αλλά και σε χρόνο.
•         Η απάντηση λοιπόν έρχεται από μια  παρέα “αυθεντικών” αποφασισμένων μοντελιστών με πραγματική αγάπη στο χόμπι που οδηγήθηκαν σε αυτή την κίνηση, μιας και σύμφωνα με τον νέο προεδρικό διάταγμα που εκπονήθηκε σε συνεργασία με τα υπάρχοντα αεραθλητικά σωματεία και την ομοσπονδία αυτών, έκριναν πως το μέλλον του αερομοντελισμού είναι μακριά από τους υπάρχοντες ελεύθερους χώρους, βγάζοντας έτσι τους υπάρχοντες εν χρήσει ανοικτούς χώρους (αλάνες) παράνομους και όλους εμάς που τους χρησιμοποιούσαμε παραβάτες. Μη βρίσκοντας λοιπόν άλλη λύση αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε την Π.Ε.Τ.Μ.Ε.”.
•         Πριν από  αρκετούς μήνες επιλέξαμε χώρο εντός της Αττικής, για την ενοικίαση 50 περίπου στρεμμάτων και την δημιουργία μοντελοδρομίου.
•         Σκοπός μας είναι, εντός του 2011 να είναι έτοιμος ο πρώτος χώρος για χρήση αερομοντέλων που θα περιλαμβάνει τροχόδρομους, στεγασμένη θέση Pitts και έναν διάδρομο βασικής λειτουργικότητας, (έχοντας σχέδια για 2 διαδρόμους σε σχήμα Χ) μήκους 150 και πλάτους 15 μέτρων. Καθώς και τους απαραίτητους χώρους στάθμευσης αυτοκινήτων.
•         Άμεσα, και ελπίζοντας με την βοήθεια σας σκοπεύουμε να φτιάξουμε και εντευκτήριο – καφετέρια για τα μέλη της Π.Ε.Τ.Μ.Ε.
•         Λαμβάνοντας υπόψη την οικονομική δυσχέρεια των καιρών που διανύουμε, και χωρίς να θέλουμε να στερήσουμε από τις οικογένειές μας προϋποθέσεις διαβίωσης για την διατήρηση του χόμπι μας αποφασίσαμε να κινηθούμε στην πλέον οικονομοτεχνική λύση με την επιβολή μιας πολύ μικρής επιβάρυνσης-συνδρομής για τα μέλη της Π.Ε.Τ.Μ.Ε.
•          Καλούμε λοιπόν όλους τους μοντελιστές της Αττικής να συνδράμουν στην προσπάθεια του συλλόγου μας Π.Ε.Τ.Μ.Ε.  ο οποίος φτιάχτηκε από εμάς για όλους μας.
Το κόστος της ετήσιας συνδρομής για τα μέλη είναι 150 ευρώ. Μέσα στην ετήσια συνδρομή εμπεριέχεται και το κόστος ασφάλειας αστικής ευθύνης για το μέλος.

Μετά Τιμής
Τρύφων Κούστας     Πρόεδρος Δ.Σ.
Ιωάννης Γιανέλλος    Αντιπρόεδρος
Βασίλειος Τουλούμης  Γ.Γραμματέας
Λυκούργος Μαλαλάς     Ταμίας
Άγγελος Στουμπος         Μέλος
Παναγιώτης Νομικός        Μέλος
Παναγιώτης Σπεράντσας Μέλος


Τίτλος: Απ: Πανελλήνια Ένωση Τ/Κ Μοντελισμού Ερμής - Π.Ε.Τ.Μ.Ε.
Αποστολή από: argiris_big στις Δευτέρα, 13 Δεκ 2010, 17:59:28
Μπραβο παιδια , "σιδεροκεφαλοι"... :thumbs up:
 Εκ μερους της Μ.Ε.Μεσσηνιας  σας ευχομαστε  καλη δυναμη για τη συνεχεια .


Τίτλος: Απ: Πανελλήνια Ένωση Τ/Κ Μοντελισμού Ερμής - Π.Ε.Τ.Μ.Ε.
Αποστολή από: asterixx25 στις Δευτέρα, 13 Δεκ 2010, 18:04:17
Να σας ευχηθώ και εγώ με τη σειρά μου και απο εδώ.

Καλή αρχή και κάθε επιτυχία στην προσπάθεια σας


Τίτλος: Απ: Πανελλήνια Ένωση Τ/Κ Μοντελισμού Ερμής - Π.Ε.Τ.Μ.Ε.
Αποστολή από: evan στις Δευτέρα, 13 Δεκ 2010, 18:40:13
Ο Σύλλογος Αερομοντελιστών "Γλαύξ" χαιρετίζει την ίδρυση της “Πανελλήνιας Ένωσης Τηλεκατευθυνόμενου Μοντελισμού – ΕΡΜΗΣ” (Π.Ε.Τ.Μ.Ε) και εύχεται κάθε επιτυχία στους στόχους της.

Χαιρόμαστε πολύ που μια ομάδα φίλων αερομοντελιστών ακολουθεί δρόμο παρόμοιο με αυτόν που επιλέξαμε κι εμείς πριν από 8 μήνες και δημιουργούν ένα νέο Αστικό Σωματείο.

Η πίστη μας στο ότι η ανάπτυξη του αερομοντελισμού περνάει μέσα από τη δημιουργία Αστικών Συλλόγων, με δικό τους μοντελοδρόμιο που πληροί τους όρους ασφάλειας και με ασφαλιστική κάλυψη, είναι δεδομένη.

Γι' αυτό και προσβλέπουμε σε μελλοντική συνεργασία για την προώθηση του Αερομοντελισμού σαν δημιουργική ενασχόληση και εφόσον κριθεί σκόπιμο στην δημιουργία Ομοσπονδίας που θα αποτελείται από αστικά αερομοντελιστικά σωματεία.

Σύλλογος Αερομοντελιστών "Γλαύξ"


Τίτλος: Απ: Πανελλήνια Ένωση Τ/Κ Μοντελισμού Ερμής - Π.Ε.Τ.Μ.Ε.
Αποστολή από: Alekos στις Δευτέρα, 13 Δεκ 2010, 19:03:34
Καλη αρχη και καλη δυναμη για την αποπερατωση της προσπαθεια σας !!! Που βρισκεται ομως αυτο το μερος ????   ???


Τίτλος: Απ: Πανελλήνια Ένωση Τ/Κ Μοντελισμού Ερμής - Π.Ε.Τ.Μ.Ε.
Αποστολή από: STRATOS77 στις Δευτέρα, 13 Δεκ 2010, 19:08:28
Να σας ευχηθω και εγω με την σειρα μου...καλη αρχη στην προσπαθεια σας... :thumbs up: :thumbs up: :thumbs up: :thumbs up:


Τίτλος: Απ: Πανελλήνια Ένωση Τ/Κ Μοντελισμού Ερμής - Π.Ε.Τ.Μ.Ε.
Αποστολή από: Γιάννης Κωνσταντακάτος στις Δευτέρα, 13 Δεκ 2010, 19:14:28
Φίλε και ανηψιέ Τρύφωνα, συγχαρητήρια για το αποτέλεσμα των προσπαθειών σου.

Σε ένα από τα άρθρα μου είχα γράψει:
 
"Αγαπητοί φίλοι, είμαι πεπεισμένος ότι όταν βρεθούν τα στελέχη που θέλουν να συνεχίσουν το έργο των παλαιών,  δεν θα αργήσει και η μέρα που θα έχουμε «σε κάθε Δήμο και σωματείο, σε κάθε γειτονιά και μαγαζί, σε κάθε χωράφι και μοντελοδρόμιο.»" 

Χαίρομαι ιδιαίτερα από την διαπίστωση ότι το παραπάνω όραμα γίνεται σιγά-σιγά πραγματικότητα.



Τίτλος: Απ: Πανελλήνια Ένωση Τ/Κ Μοντελισμού Ερμής - Π.Ε.Τ.Μ.Ε.
Αποστολή από: andreas στις Δευτέρα, 13 Δεκ 2010, 19:51:46
Φιλε Τρυφωνα ..καλη συνεχεια στις προσπαθειες ,καλες πτησεις και ελπιζω να ετοιμαστει γρηγορα ο νεος χωρος  :)


Τίτλος: Απ: Πανελλήνια Ένωση Τ/Κ Μοντελισμού Ερμής - Π.Ε.Τ.Μ.Ε.
Αποστολή από: Γιάννης Παξιμαδάκης στις Δευτέρα, 13 Δεκ 2010, 19:54:50
Εύχομαι ολόψυχα ο νέος σας  σύλλογο να προχωρήσει όπως θέλετε .

Καλη επιτυχία
 


Τίτλος: Απ: Πανελλήνια Ένωση Τ/Κ Μοντελισμού Ερμής - Π.Ε.Τ.Μ.Ε.
Αποστολή από: matgav στις Δευτέρα, 13 Δεκ 2010, 20:06:32
Συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία!!!
Είχε γίνει απαραίτητη πλέον η ύπαρξή του, καταρχήν για την ασφάλειά μας.
Δώστε μας αν θέλετε ορισμένες πληροφορίες για την τοποθεσία και την πρόοδο της υλοποίησης.
 :thumbs up:


Τίτλος: Απ: Πανελλήνια Ένωση Τ/Κ Μοντελισμού Ερμής - Π.Ε.Τ.Μ.Ε.
Αποστολή από: jp στις Δευτέρα, 13 Δεκ 2010, 20:48:16
 :D :D :thumbs up: :thumbs up:  επιτελους

Μπραβο σε ολους


Τίτλος: Απ: Πανελλήνια Ένωση Τ/Κ Μοντελισμού Ερμής - Π.Ε.Τ.Μ.Ε.
Αποστολή από: MOGOLOS στις Δευτέρα, 13 Δεκ 2010, 21:01:24
Καλη αρχη και καλη δυναμη για την αποπερατωση της προσπαθεια σας !!! Που βρισκεται ομως αυτο το μερος ????   ???

Ευχαριστούμε για τα καλά σου (σας) λόγια. Ο χώρος είναι περι τα 30 χηλιόμετρα από το κέντρο της Αθηνας. Ουτε διόδια ούτε τίποτα! Δεν τον ανακοινώνουμε μιας και δεν έχουμε ακομα αρχίσει τις εργασίες στον χώρο.
Πολύ συντομα θα έχετε νέα και για τον χώρο (φωτογραφίες και τοποθεσία) καθώς και για τα έργα (οταν αυτά αρχίσουν)
Ελπίζουμε για το καλλύτερο και θα χαρούμε να φιλοξενίσουμε όλους τους μοντελιστές στον χώρο μας/σας


Τίτλος: Απ: Πανελλήνια Ένωση Τ/Κ Μοντελισμού Ερμής - Π.Ε.Τ.Μ.Ε.
Αποστολή από: carapis στις Τρίτη, 14 Δεκ 2010, 01:20:58
 :thumbs up: Καλοριζικος και Καλοπεταχτος ο νεος σας-μας χωρος και ενωση...(Π.Ε.Τ. :D. Μ.Ε )....!!!  :thumbs up:

Τρυφωνα, Λυκουργο, Γιαννη, Παναγιωτιδες, Αγγελε, κλπ και μη εξαιρετεοι..., μπραβο για την αρχη και την συνεχεια, ακομη ενα μοντελοδρομιο για ολους μας, με το καλο να αρχισει και να συνεχισει την λειτουργεια του...!!! 8)

ΥΓ
Θα ειναι μεγαλη μου χαρα να βοθησω οπου κια οσο μπορω. ;)
 
Χρησταρας

 


Τίτλος: Απ: Πανελλήνια Ένωση Τ/Κ Μοντελισμού Ερμής - Π.Ε.Τ.Μ.Ε.
Αποστολή από: MOGOLOS στις Τρίτη, 14 Δεκ 2010, 08:35:45
Χρησταρα εσενα σε εχουμε στην λίστα των "μαυρων". Ξερεις αυτους με την μπαλα στο πόδι και την αξινα στο χερι. χαχαχαχαχαχα
Ετοιμάσου για πολύ δουλεια  :thumbs up:


Τίτλος: Απ: Πανελλήνια Ένωση Τ/Κ Μοντελισμού Ερμής - Π.Ε.Τ.Μ.Ε.
Αποστολή από: dim sofos στις Τετάρτη, 15 Δεκ 2010, 19:18:18
Καλησπέρα

Φίλε μου Τρύφωνα πραγματικά άξιος στο πέρασμα του χρόνου!
Δέν χρειάζονται πολλά λόγια ετσι ώστε να δειξω τον ενθουσιασμό
μου.
Συγχαρητήρια και σε όλα τα παιδιά  :thumbs up:

Φιλιά τα λέμε..


Τίτλος: Απ: Πανελλήνια Ένωση Τ/Κ Μοντελισμού Ερμής - Π.Ε.Τ.Μ.Ε.
Αποστολή από: Κώστας Κωστόπουλος στις Τετάρτη, 15 Δεκ 2010, 19:26:58
Εύχομαι σύντομα ο σύλλογος να περάσει από τα χαρτιά στην πράξη και το μοντελοδρόμιο να υλοποιηθεί.


Τίτλος: Απ: Πανελλήνια Ένωση Τ/Κ Μοντελισμού Ερμής - Π.Ε.Τ.Μ.Ε.
Αποστολή από: Johnnie Red στις Τετάρτη, 15 Δεκ 2010, 23:44:22
Καλησπέρα

Φίλε μου Τρύφωνα πραγματικά άξιος στο πέρασμα του χρόνου!
Δέν χρειάζονται πολλά λόγια ετσι ώστε να δειξω τον ενθουσιασμό
μου.
Συγχαρητήρια και σε όλα τα παιδιά  :thumbs up:

Φιλιά τα λέμε..

Αγαπητέ μου διαχρονικέ φίλε Δημήτρη

Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και τις ειλικρινείς ευχές σου. Οψώμεθα για το καλλίτερο. Όσων αφορά το μοντελοδρόμιο, η χαρτούρα είναι μέρος της νομιμότητας σε αυτό τον τόπο (ζούμε δυστυχώς σε χαρτοβασίλειο) αλλά αυτό που υλοποιούμε θέλουμε να είναι καθόλα νόμιμο για να μην αφήσουμε ανοιχτά παράθυρα για μελλοντικά προβλήματα. Μπορεί να αργεί να γίνει (όπως και κάθε τι σοβαρό στον τόπο) αλλά θα γίνει εντός του 2011 και αυτό είναι και το σημαίνον.

Όπως γνωρίζεις όλα αυτά τα χρόνια που γνωριζόμαστε, εκτός της φιλίας μας υπάρχει και αμοιβαία αλληλοεκτίμηση και αυτό ξεκινάει από τον πυρήνα της ανθρώπινης ποιότητας και των δύο μας!

Έτσι λοιπόν, όπως ποτέ δεν θα μίλαγα για σωματείο αν αυτό δεν είχε πάρει την νόμιμη υπόσταση του (με την απαραίτητη πιστοποίηση καταχωρούμενο στα βιβλία αναγνωρισμένων σωματείων με απόφαση πρωτοδικείου και αριθμό μητρώου) έτσι δεν θα μίλαγα και για μοντελοδρόμιο αν δεν υπήρχε η έκταση που έχει επιλεγεί για να δημιουργηθεί.

Αυτό που μένει για την ώρα είναι η απαραίτητη άδεια εργασιών που πρέπει να υποβληθεί για θεώρηση και αποδοχή του σχεδίου μας στην πολεοδομία. Έτσι λέει ο νόμος και έτσι πρέπει να πράξουμε. Μόνον έτσι θα έχουμε ηλεκτροδότηση!!!

Καλές πτήσεις φίλε μου και ελπίζω να ανταμώσουμε σύντομα
Τρύφωνας



Τίτλος: Απ: Πανελλήνια Ένωση Τ/Κ Μοντελισμού Ερμής - Π.Ε.Τ.Μ.Ε.
Αποστολή από: Johnnie Red στις Πέμπτη, 16 Δεκ 2010, 00:18:59
Εύχομαι σύντομα ο σύλλογος να περάσει από τα χαρτιά στην πράξη και το μοντελοδρόμιο να υλοποιηθεί.

Αγαπητέ κύριε Κωστόπουλε,

Ευχαριστούμε για τις ευχές! Να είσθε σίγουρος οτι η Π.Ε.Τ.Μ.Ε. υφίσταται και στα χαρτιά όσο και στην πράξη. Είναι ένα σωματείο "φρέσκο" απαρτιζόμενο απο νέους μοντελιστές με όραμα και στόχους, και αυτό απο μόνο του είναι η απάντηση σε ένα αρτηριοσκληρωτικό περιβάλλον που δυστυχώς είχε περιέλθει ο αερομοντελισμός στην περιοχή της Αττικής.

Το έναυσμα για την δημιουργία του σωματείου Π.Ε.Τ.Μ.Ε. ήταν το "άστοχο" κατά την γνώμη μου προεδρικό διάταγμα περί ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ χειριστών αερομοντέλων,που επέφερε με την επιβολή του καθεστώς ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ του ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ αερομοντελισμού!!! ( Ελεύθερο εννοώ τον χομπίστικο αερομοντελισμό σε ελεύθερους χώρους - αλάνες).

Η Π.Ε.Τ.Μ.Ε. είναι ένα σωματείο για ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΕΣ  και σε όλους απευθύνεται. Είναι η λύση στο τέλμα που έχει επεισέλθει το χόμπι μας στην περιοχή της Αττικής. Το μοντελοδρόμιο εντός Αττικής ήταν πλέον ΑΝΑΓΚΗ.

Και για να μην μακρηγορώ όπως και για την σύσταση της Π.Ε.Τ.Μ.Ε. έγιναν όλες οι ενέργειες εδώ και πάρα πολύ καιρό, έτσι έγιναν ενέργειες εξεύρεσης χώρου για χρήση ως μοντελοδρόμιο επίσης εδώ και πάρα πολύ καιρό.

Η Π.Ε.Τ.Μ.Ε. δηλαδή είναι πακέτο μαζί με μοντελοδρόμιο, και σε αυτό οφείλω και ένα μεγάλο ευχαριστώ στα ιδρυτικά όσο και στα υπόλοιπα μέλη που διέθεσαν ότι μπορούσε ο καθένας για την επίτευξη των στόχων μας. ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΟΒΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ. Έτσι πρέπει να λειτουργούν τα σωματεία. Με ΑΙΣΘΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ. Αν δεν θέλουν ευθύνες οι άνθρωποι που απαρτίζουν τα ΔΣ τους θα το πώ απλά ας κάτσουν σπίτι και να παρακολουθούν τηλεόραση. Δεν υπάρχει λόγος ύπαρξης ενός νομικού προσώπου αν δεν ανταποκρίνεται στους στόχους του. Ένας απο αυτούς - πολύ βασικός - είναι η ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΑΚΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟΔΡΟΜΙΟΥ για την διάδοση του αερομοντελισμού!

Αυτά, ελπίζω να μην σας κούρασα, και πάλι ευχαριστώ για τις ευχές

Μετά Τιμής
Το ΔΣ της Π.Ε.Τ.Μ.Ε.





Τίτλος: Απ: Πανελλήνια Ένωση Τ/Κ Μοντελισμού Ερμής - Π.Ε.Τ.Μ.Ε.
Αποστολή από: HarisH στις Πέμπτη, 16 Δεκ 2010, 02:34:15
Καλή αρχή και καλύτερη συνέχεια παιδιά, εύχομαι ότι καλύτερο και σύντομα να πετάμε παρέα.



Τίτλος: Απ: Πανελλήνια Ένωση Τ/Κ Μοντελισμού Ερμής - Π.Ε.Τ.Μ.Ε.
Αποστολή από: MOGOLOS στις Πέμπτη, 16 Δεκ 2010, 10:49:41
Αγαπητοί φίλοι, το ΔΣ του Ερμή σας ενημερώνει ότι το ΣΚ που μας ερχεται (18-19/12/2010) θα εγγραφουμε νεα μελη στην αλανα του Σχοινιά (με μπλόκ αποδειξεων φυσικά)
Η βοήθειά σας ειναι σημαντική αυτή την στιγμή.



Γιαννελος Ιωαννης


Τίτλος: Απ: Πανελλήνια Ένωση Τ/Κ Μοντελισμού Ερμής - Π.Ε.Τ.Μ.Ε.
Αποστολή από: Johnnie Red στις Πέμπτη, 16 Δεκ 2010, 12:47:29
Καλή αρχή και καλύτερη συνέχεια παιδιά, εύχομαι ότι καλύτερο και σύντομα να πετάμε παρέα.



Αγαπητέ μου Χάρη

Ευχαριστούμε για τις ειλικρινείς ευχές σου, είσαι ευπρόσδεκτος κατ' αρχήν ως πολύ καλός φίλος, συνάμα με κάθε μέλος της ΑΟΑ για πτήσεις όποτε σας βγάλει ο δρόμος κοντά μας.
Καλή αντάμωση φίλε μου. Χαιρετισμούς στα παιδιά της ΑΟΑ.
ΜΦΧ
Τρύφωνας


Τίτλος: Απ: Πανελλήνια Ένωση Τ/Κ Μοντελισμού Ερμής - Π.Ε.Τ.Μ.Ε.
Αποστολή από: gregdag στις Παρασκευή, 17 Δεκ 2010, 08:16:23
Συγχαρητηρια και καλο κουραγιο στον Τρυφωνα και σε ολα τα παιδια.


Τίτλος: Απ: Πανελλήνια Ένωση Τ/Κ Μοντελισμού Ερμής - Π.Ε.Τ.Μ.Ε.
Αποστολή από: a_madoles στις Παρασκευή, 17 Δεκ 2010, 19:34:24
συγχαρητήρια, καλή δύναμη και καλό κουράγιο και  αν επιτρέπεται, υποστηρίζονται όλες οι κατηγορίες τ/κ μοντελισμού? πώς σας βρίσκει κανείς για εγγραφή κλπ? υπάρχει γεωγραφικός περιορισμός ή όχι? Και πάλι καλή συνέχεια.


Τίτλος: Απ: Πανελλήνια Ένωση Τ/Κ Μοντελισμού Ερμής - Π.Ε.Τ.Μ.Ε.
Αποστολή από: sportser στις Παρασκευή, 17 Δεκ 2010, 22:26:56
Τυφωνα μετα την σημερινη μας συναντηση το μονο που μπορω να πω ειναι ενα τεραστιο μπραβο για το οραμα ολων των ανθρωπων που στηριξαν αυτην την προσπαθεια ωστε να παρει σαρκα και οστα ενα τετοιο εργο.
Ειμαι σιγουρος οτι ολα θα πανε καλα.

Ολοι πρεπει να βοηθησουμε αυτην την προσπαθεια με οποιον τροπο μπορουμε ωστε το μοντελιστικο μας σπιτι να ειναι ετοιμο το συντομοτερο.



Κωνσταντινος


Τίτλος: Απ: Πανελλήνια Ένωση Τ/Κ Μοντελισμού Ερμής - Π.Ε.Τ.Μ.Ε.
Αποστολή από: Johnnie Red στις Παρασκευή, 17 Δεκ 2010, 23:27:53
Συγχαρητηρια και καλο κουραγιο στον Τρυφωνα και σε ολα τα παιδια.

Γειά σου Gregory :thumbs up:

Ευχαριστούμε για τις ευχές απο καρδίας!!! Να είσαι καλά και πολλούς χαιρετισμούς στην παρέα στο Βόλο!!!

ΜΦΧ
Τρύφωνας


Τίτλος: Απ: Πανελλήνια Ένωση Τ/Κ Μοντελισμού Ερμής - Π.Ε.Τ.Μ.Ε.
Αποστολή από: Johnnie Red στις Παρασκευή, 17 Δεκ 2010, 23:42:34
συγχαρητήρια, καλή δύναμη και καλό κουράγιο και  αν επιτρέπεται, υποστηρίζονται όλες οι κατηγορίες τ/κ μοντελισμού? πώς σας βρίσκει κανείς για εγγραφή κλπ? υπάρχει γεωγραφικός περιορισμός ή όχι? Και πάλι καλή συνέχεια.

Αγαπητέ a madoles

Ευχαριστούμε για τις ευχές. Όσων αφορά τις εύλογες ερωτήσεις σου, το μοντελοδρόμιο θα υποστηρίξει αρχικά τρείς κατηγορίες ιπτάμενων αερομοντέλων. Η μία θα είναι ανεμόπτερα πλαγιάς, η άλλη θα είναι ελικόπτερα, και η τρίτη αεροπλάνα με κινητήρες.

Ο διαδρομος θα έχει μήκος 150μέτρα και πλάτος 15μέτρα. Μακροπρόθεσμα υπάρχει πρόβλεψη και για δεύτερο διάδρομο σε σχήμα Χ ιδίου μήκους και πλάτους, όσων αφορά τα αεροπλάνα. Για τα ελικόπτερα έχουμε προβλέψει διαφορετικό χώρο (με περισσότερους περιορισμούς ασφαλείας). Τα ανεμόπτερα έχει προβλεφθεί να πετούν σε πλαγιά με μορφή "πέτταλου" και θέση ΒΒΑ.

Οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει μπορεί ο κάθε ενδιαφερόμενος να επικοινωνήσει μαζί μου ή με τον Mogolos με ΡΜ .

Δεν υπάρχει γεωγραφικός περιορισμός. Ο σύλλογός μας δεν είναι αεραθλητικός. Είναι αστικό σωματείο και έγινε για να εξυπηρετήσει τους χομπίστες μοντελιστές της Αττικής.


Τυφωνα μετα την σημερινη μας συναντηση το μονο που μπορω να πω ειναι ενα τεραστιο μπραβο για το οραμα ολων των ανθρωπων που στηριξαν αυτην την προσπαθεια ωστε να παρει σαρκα και οστα ενα τετοιο εργο.
Ειμαι σιγουρος οτι ολα θα πανε καλα.

Ολοι πρεπει να βοηθησουμε αυτην την προσπαθεια με οποιον τροπο μπορουμε ωστε το μοντελιστικο μας σπιτι να ειναι ετοιμο το συντομοτερο.



Κωνσταντινος

Αγαπητέ Κωσταντίνε

Ευχαριστούμε για τις ευχές. Χαιρόμαστε που σε έχουμε απο σήμερα στους κόλπους της Π.Ε.Τ.Μ.Ε.  :thumbs up:

Καλές πτήσεις
Τρύφων Κούστας


Τίτλος: Απ: Πανελλήνια Ένωση Τ/Κ Μοντελισμού Ερμής - Π.Ε.Τ.Μ.Ε.
Αποστολή από: _ΤΑΣΟΣ_ στις Σάββατο, 18 Δεκ 2010, 14:47:43
Συγχαρητήρια,

Αυτά ειναι ωραία νέα για όλους τους αερομοντελιστές της Αττικής.

Αυτό σημαίνει ανάπτυξη και όραμα για το μέλλον.

Νομίζω ότι το 2010 κλείνει με τον καλύτερο οιωνό για το τι θα ακολουθήσει στο 2011.

ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ και συγχαρητήρια για το έξυπνο όνομα. Παραπέμπει σε αυτό που κάνουμε δηλ να Π.Ε.Τ.ά.Μ.Ε.

Καλές γιορτές σε όλους !!!


Τίτλος: Απ: Πανελλήνια Ένωση Τ/Κ Μοντελισμού Ερμής - Π.Ε.Τ.Μ.Ε.
Αποστολή από: MOGOLOS στις Τρίτη, 21 Δεκ 2010, 09:50:57
Από το ΔΣ του "ΕΡΜΗ"

Παρακαλούνται τα μέλη της ΠΕΤΜΕ (παλαιά και νεα), που δεν εχω φωτογραφία για την κάτρα τους να μου αποστειλουν μια στο jgiannelos@gmail.com

Ευχαριστώ
Γιαννελος Γιαννης

ps: μην ξεχασετε να γραψετε το ομομά σας


Τίτλος: Απ: Πανελλήνια Ένωση Τ/Κ Μοντελισμού Ερμής - Π.Ε.Τ.Μ.Ε.
Αποστολή από: Johnnie Red στις Τρίτη, 21 Δεκ 2010, 22:24:11
Συγχαρητήρια,

Αυτά ειναι ωραία νέα για όλους τους αερομοντελιστές της Αττικής.

Αυτό σημαίνει ανάπτυξη και όραμα για το μέλλον.

Νομίζω ότι το 2010 κλείνει με τον καλύτερο οιωνό για το τι θα ακολουθήσει στο 2011.

ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ και συγχαρητήρια για το έξυπνο όνομα. Παραπέμπει σε αυτό που κάνουμε δηλ να Π.Ε.Τ.ά.Μ.Ε.

Καλές γιορτές σε όλους !!!


Αγαπητέ Αναστάσιε

Ευχαριστούμε για τις ευχές σου φίλε. Καλές γιορτές σε σένα και την οικογένειά σου.

Να είσαι καλά
Τρύφωνας


Τίτλος: Απ: Πανελλήνια Ένωση Τ/Κ Μοντελισμού Ερμής - Π.Ε.Τ.Μ.Ε.
Αποστολή από: "PAPPY" στις Τρίτη, 21 Δεκ 2010, 23:30:55
Καλή επιτυχία στο εγχείρημά σας.
Η επιλογή σας να κάνετε ένα σωματείο αστικού χαρακτήρα και όχι αεραθλητικό δείχνει ότι νοιάζεστε πραγματικά γι' αυτούς που
θέλουν να πετάξουν και δεν έχουν κάποιο χώρο και έτσι κρατάτε την ουσία και διώχνετε τα......περιττά!!!
Συγχαρητήρια και από εμένα. Καλό κουράγιο και φυσικά...... 
Καλές πτήσεις και καλές προσγειώσεις.

Θάνος


Τίτλος: Απ: Πανελλήνια Ένωση Τ/Κ Μοντελισμού Ερμής - Π.Ε.Τ.Μ.Ε.
Αποστολή από: Johnnie Red στις Παρασκευή, 24 Δεκ 2010, 11:26:34
Καλή επιτυχία στο εγχείρημά σας.
Η επιλογή σας να κάνετε ένα σωματείο αστικού χαρακτήρα και όχι αεραθλητικό δείχνει ότι νοιάζεστε πραγματικά γι' αυτούς που
θέλουν να πετάξουν και δεν έχουν κάποιο χώρο και έτσι κρατάτε την ουσία και διώχνετε τα......περιττά!!!
Συγχαρητήρια και από εμένα. Καλό κουράγιο και φυσικά...... 
Καλές πτήσεις και καλές προσγειώσεις.

Θάνος

Αγαπητέ Θάνο

Ευχαριστούμε για τις ευχές σου. Να είσαι πάντα καλά! :thumbs up:

Τρύφωνας


Τίτλος: Απ: Πανελλήνια Ένωση Τ/Κ Μοντελισμού Ερμής - Π.Ε.Τ.Μ.Ε.
Αποστολή από: GiannisX στις Τρίτη, 11 Ιαν 2011, 00:57:57
 Kαλή Χρονιά με Υγεία Αγάπη δύναμη και τύχη !

 Τρύφωνα σου εύχομαι καλή αρχή και ότι χρειαστείς ο μαθητής κ αδελφός σου
είναι εδώ για να σε στηρίζει ! Συχγαρητήρια σε όλα παιδιά ! Η αγάπη για το μοντελισμό
μπορεί επουλώσει και να μαλακώσει όλες τις πληγές κ ταυτόχρονα να δημιουργήσει
κοινωνική ευημερία, άυλα αγαθά πολύ σημαντικά στις μέρες μας...

ΜΠΡΑΒΟ !


Τίτλος: Απ: Πανελλήνια Ένωση Τ/Κ Μοντελισμού Ερμής - Π.Ε.Τ.Μ.Ε.
Αποστολή από: Johnnie Red στις Κυριακή, 16 Ιαν 2011, 23:02:00
Αγαπητέ Γιάννη Χ

Σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Να είσαι καλά και εύχομαι και σε εσένα ότι καλλίτερο για την πίστα με τα αυτοκίνητα που επένδυσες.

Καλές πτήσεις
Τρύφωνας


Τίτλος: Απ: Πανελλήνια Ένωση Τ/Κ Μοντελισμού Ερμής - Π.Ε.Τ.Μ.Ε.
Αποστολή από: Johnnie Red στις Δευτέρα, 17 Ιαν 2011, 12:58:41
Αγαπητοί μας φίλοι αερομοντελιστές και μη,

Με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνουμε την 1η Γενική Συνέλευση, της Πανελλήνιας Ένωσης Τηλεκατευθυνόμενου Μοντελισμού «ΕΡΜΗΣ», (Π.Ε.Τ.Μ.Ε). με σκοπό τις εκλογές για την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου.
Οι εκλογές έγιναν την Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011, στον Μαραθώνα.
Το Δ.Σ αποτελείται από επτά (7) μέλη και δύο αναπληρωματικά . Εξελέγησαν οι κάτωθι :
Πρόεδρος : Κούστας Τρύφων
Αντιπρόεδρος : Γιαννέλος Ιωάννης
Γεν. Γραμματέας : Τουλούμης Βασίλειος
Ταμίας : Μαλαλάς Λυκούργος
Μέλος Δ.Σ : Στούμπος Άγγελος
Μέλος Δ.Σ : Κουκουράκης Αλέξανδρος
Μέλος Δ.Σ : Νομικός Παναγιώτης
Αναπληρωματικά Μέλη
1) Κωστούλας Λάμπρος
2) Γιαννέλος Νικόλαος
Με τις θερμότερες ευχές για μία καλή χρονιά με πολλές και καλές πτήσεις.

Με φιλικούς αερομοντελιστικούς χαιρετισμούς
Το ΔΣ της ΠΕΤΜΕ


Τίτλος: Απ: Πανελλήνια Ένωση Τ/Κ Μοντελισμού Ερμής - Π.Ε.Τ.Μ.Ε.
Αποστολή από: FAZ στις Δευτέρα, 17 Ιαν 2011, 15:23:21
Αγαπητοί φίλοι γεια σας κι από μένα,

Συγχαρητήρια σε όλο το Δ.Σ. για την εκλογή τους και εύχομαι η επιθυμία σας για προσφορά στον χώρο του Αερομοντελισμού, και όχι μόνο, να εκφράζεται αυτούσια και να είναι αυξανόμενη με την πάροδο του χρόνου.

Δεν είχα δει καθόλου το post αυτό και βλέποντάς το, ενθουσιάστηκα, γιατί πιστεύω ότι είναι μια πιο ολοκληρωμένη και πιο οργανωμένη προσπάθεια από αερομοντελιστές με αγάπη για το χόμπυ και καθαρό μυαλό. Γιατί αν δεν υπάρχει καθαρό μυαλό και επηρεαστείτε αρνητικά από τις δυσκολίες και τις δοκιμασίες που αναπόφευκτα θα ακολουθήσουν, τότε έρχεται η απογοήτευση και τα παρατάμε. Και συμφωνώ βέβαια με αυτό που είπατε για ανάληψη ευθυνών για υπέυθυνη προσφορά.

Πιστεύω ότι όλες οι προηγούμενες προσπάθειες στην Αττική, επιτυχημένες (π.χ. Μοντελοδρόμιο Ντούνη), και μη επιτυχημένες (π.χ. Ελληνικό), παίζουν το ρόλο τους και εύχομαι αυτή η κίνηση να εδραιωθεί και να εξαπλωθεί σε κάθε ενδιαφερόμενο με το χόμπυ αυτό. Από μόνος του ο χώρος φαίνεται να έχει υγιή αντίδραση και με την ανάπτυξη των επαφών μέσω των forums, καταστημάτων και μεταξύ φίλων να γίνει η Π.Ε.Τ.Μ.Ε. κορυφαία σε λειτουργικότητα έτσι ώστε να αναπτυχθεί περισσότερο ο Αερομοντελισμός στην Αττική και σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Τώρα που πετάτε και μέχρι την έγκριση της χαρτούρας για το νέο μοντελοδρόμιο?


Συγχαρητήρια σε όλους,
Γιάννης


Τίτλος: Απ: Πανελλήνια Ένωση Τ/Κ Μοντελισμού Ερμής - Π.Ε.Τ.Μ.Ε.
Αποστολή από: MOGOLOS στις Δευτέρα, 17 Ιαν 2011, 19:00:41
FAZ σε ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια.
Προς στιγμή πετάμε στην αλανα του Μαραθώνα (parking ολυμπιακών εγκαταστάσεων, πίσω από το SM Γαλαξίας).
Όπως ειπες η "χαρτούρα" ειναι ατελείωτη, όπως ειναι και η επιμονή μας για την ολοκλήρωρη του στόχου μας: Μοντελοδρόμιο μεσα στο λεκανοπέδιο.
Ο στόχος ειναι πλέον ορατός και σύντομα θα εχετε όλοι ευχάριστα νέα.

Φιλικά
Γιαννης Γιαννελος


Τίτλος: Απ: Πανελλήνια Ένωση Τ/Κ Μοντελισμού Ερμής - Π.Ε.Τ.Μ.Ε.
Αποστολή από: 3DJunk στις Δευτέρα, 17 Ιαν 2011, 22:09:30
Αγαπητοί φίλοι,

Συγχαρητήρια για την προσπάθεια σε όλα τα μέλη ανεξαρτήτως θέσης στο ΔΣ, παλαιότητας στο χώρο, εμπειρίας κτλ. Η προσπάθεια σας είμαι σίγουρος πως θα έχει αποτέλεσμα.

Θα μου επιτρέψετε να δώσω λίγα παραπάνω συγχαρητήρια στο πρόεδρο σας αφού μαζί παίζαμε και φυτεύαμε κάποτε τα χτιστά τότε αεροπλανάκια μας στο μοντελοδρόμιο των Σπάτων, πρέπει να ήμουν γύρω στα 16.  Είχα την τύχη και χαρά να γνωρίσω πολύ αξιόλογους ανθρώπους και μοντελιστές στο συγκεκριμένο χώρο με τους οποίους διατηρώ ακόμη επαφή και μου επαναφέρουν εκείνες τις πάρα πολύ ωραίες μνήμες. Ένας από αυτούς είναι και ο Τρύφων.

Φιλικά ,
Νίκος


Τίτλος: Απ: Πανελλήνια Ένωση Τ/Κ Μοντελισμού Ερμής - Π.Ε.Τ.Μ.Ε.
Αποστολή από: Johnnie Red στις Δευτέρα, 31 Ιαν 2011, 13:00:29
Αγαπητέ μου φίλε Νικόλα,

Κατ' αρχήν σ' ευχαριστώ εκ μέρους της Π.Ε.Τ.Μ.Ε. για τα καλά σου λόγια. Είναι αλήθεια οτι με το μεράκι και την αγάπη για το χόμπι που μας διακρίνει τόσο εσένα όσο και εμάς στην ΠΕΤΜΕ δεν αφήνει και πολλά περιθώρια για να μην πετύχει και η προσπάθειά μας.
Απο την στιγμή που η πυξίδα της αγάπης μας για το μέλλον του χόμπι είναι αταλάντευτη τότε είναι σίγουρο οτι το αποτέλεσμα θα είναι πάντα για το καλό του αερομοντελισμού. Το ξέρουν αυτό καλά όλοι οι "μαχόμενοι" αερομοντελιστές - όπως είσαι και εσύ- που βρίσκονται στους χώρους πτήσεων κάθε Σ/Κ και βοηθούν τους συναδέλφους αερομοντελιστές να χαρούν το χόμπι μας με όσο το δυνατόν λιγότερες αβαρείες.....

Ευχαριστώ και προσωπικά για τα καλά σου λόγια. Οι θύμισες του ομολογουμένως όμορφου παρελθόντως είναι και η δύναμη που μας στηρίζει για να υλοποιήσουμε το μοντελοδρόμιό μας έτσι ωστε να δώσουμε τόσο στους εαυτούς μας όσο και στους νεότερους μοντελιστές την δυνατότητα της εξάσκησης του χόμπι με νόμιμο τρόπο σε έναν ακόμη χώρο.

Να είσαι πάντα καλά και να παίρνεις βραβεία πάντα αντάξια της ποιότητας και της αξιοπρέπειάς σου φίλε μου,

Με πολλούς χαιρετισμούς
Τρύφωνας


Τίτλος: Απ: Πανελλήνια Ένωση Τ/Κ Μοντελισμού Ερμής - Π.Ε.Τ.Μ.Ε.
Αποστολή από: Johnnie Red στις Παρασκευή, 3 Μαΐ 2013, 14:11:25
To Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ένωσης Τ/Κ Μοντελισμού - Ερμής (Π.Ε.Τ.Μ.Ε.) σας εύχεται Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα με υγεία και πολύ αερομοντελισμό στην ζωή σας!!!


Τίτλος: Απ: Πανελλήνια Ένωση Τ/Κ Μοντελισμού Ερμής - Π.Ε.Τ.Μ.Ε.
Αποστολή από: carapis στις Παρασκευή, 3 Μαΐ 2013, 16:52:11
 :angel: Θερμες ευχες για οτι καλλιτερο σε οοολους μας...!!!  :angel:

 Χρησταρας


Τίτλος: Απ: Πανελλήνια Ένωση Τ/Κ Μοντελισμού Ερμής - Π.Ε.Τ.Μ.Ε.
Αποστολή από: hkousoulos στις Παρασκευή, 3 Μαΐ 2013, 17:09:18
Χρόνια πολλά, καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα να έχουμε πάντα με υγεία ! :thumbs up:


Τίτλος: Απ: Πανελλήνια Ένωση Τ/Κ Μοντελισμού Ερμής - Π.Ε.Τ.Μ.Ε.
Αποστολή από: 3DJunk στις Σάββατο, 4 Μαΐ 2013, 00:47:36
Εύχομαι Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση σε όλα τα μέλη της Π.Ε.Τ.Μ.Ε.. Χρόνια Πολλά με πολλά μοντέλα και πτήσεις που πραγματικά αγαπάτε!

Είμαι αδικαιολόγητος, θα σας επισκεφθώ σύντομα φίλοι μου. :thumbs up:

Με εκτίμηση,
Νίκος


Τίτλος: Απ: Πανελλήνια Ένωση Τ/Κ Μοντελισμού Ερμής - Π.Ε.Τ.Μ.Ε.
Αποστολή από: MOGOLOS στις Τετάρτη, 11 Δεκ 2013, 12:56:16
Καλούνται τα μέλη της ΠΕΤΜΕ στην γενική συνέλευση για το 2013, που θα πραγματοποιηθεί στις 22/12/2013 (Κυριακή) στο Quattro στον Μαραθώνα.

Για το ΔΣ

Γιαννελος Ι.
Αντιπρόεδρος Π.Ε.Τ.Μ.Ε/


Τίτλος: Απ: Πανελλήνια Ένωση Τ/Κ Μοντελισμού Ερμής - Π.Ε.Τ.Μ.Ε.
Αποστολή από: MOGOLOS στις Παρασκευή, 10 Ιαν 2014, 08:50:52
Η ΠΕΤΜΕ σας καλεί στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στο Κλειστό Γυμναστήριο του Μαραθώνα.
Η Εκδείλωση θα πραγματοποιηθεί στις 26/01/2014 ημερα Κυριακή


Τίτλος: Απ: Πανελλήνια Ένωση Τ/Κ Μοντελισμού Ερμής - Π.Ε.Τ.Μ.Ε.
Αποστολή από: 3DJunk στις Παρασκευή, 10 Ιαν 2014, 20:09:50
Αγαπητοί συνάδελφοι Χρόνια Πολλά!

Μου δημιουργείτε φοβερό κίνητρο για indoor flying. Μοντάρω...και έρχομαι για να κόψουμε πίτα.


Τίτλος: Απ: Πανελλήνια Ένωση Τ/Κ Μοντελισμού Ερμής - Π.Ε.Τ.Μ.Ε.
Αποστολή από: 3DJunk στις Δευτέρα, 27 Ιαν 2014, 21:30:56
Συγχαρητήρια στην ΠΕΤΜΕ, στο προεδρίο και τα μέλη της για την άψογη εκδήλωση. Αντε και του χρόνου με υγεία, ευτυχία και καλή ψυχολογία. :thumbs up:

Τελικά λόγω έλλειψης χρόνου και υποχρεώσεων δεν μπόρεσα να έχω έτοιμο το κατάλληλο μοντέλο για την περίσταση. Το κλειστό του Μαραθώνα είναι καλό και "ζεστό" σαν χώρος, αλλά για μικρό μοντέλο. Δεν έχει πολύ χώρο γύρο από το Basket court και είναι χαμηλοτάβανο. Επομένως δεν είναι εύκολο να βγάλεις μια ρουτίνα με ευθείες, rolling circles, loops κτλ παρα μόνο high alpha ειδικά αν το μοντέλο είναι βαρύ >250γρ.

Τελοσπάντων μερικά στιγμιότυπα από τiς πτήσεις. Πραγματικά μόλις έχω το ελαφρύ μοντέλο έτοιμο επιφυλάσσομαι για μια ρουτίνα, εφόσον έχω κάνει και λίγη προνησούλα. ;)

I0gjbCfZLu0

Φιλικά,
Νικόλας


Τίτλος: Απ: Πανελλήνια Ένωση Τ/Κ Μοντελισμού Ερμής - Π.Ε.Τ.Μ.Ε.
Αποστολή από: MOGOLOS στις Τετάρτη, 30 Απρ 2014, 09:20:56
Το ΔΣ του συλλόγου σας καλεί να παραβρεθείτε στην Γενική Συνέλευση του συλλόγου,που θα πραγματοποιηθεί στις 9 Μαϊου, ημέρα Παρασκευή, και ώρα 18:00 (6:00 το απόγευμα) στο Δημαρχείο την Νέας Μάκρης

Η παρουσία σας είναι ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ

Εκ του προεδρείου
Γιαννέλος Ιωάννης
Αντιπρόεδρος ΠΕΤΜΕ


Τίτλος: Απ: Πανελλήνια Ένωση Τ/Κ Μοντελισμού Ερμής - Π.Ε.Τ.Μ.Ε.
Αποστολή από: MOGOLOS στις Τρίτη, 9 Δεκ 2014, 10:52:19
Στις 20 Δεκεμβρίου 2014, ημέρα Σάββατο και ώρα 12:00μμ, θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση και θα ακολουθήσουν εκλογές για την ανάδειξη νέου ΔΣ.

Η παρουσία των Τακτικών μελών καθώς και των Δοκίμων με έτος εγγραφής το 2010, που γίνονται πλέον Τακτικά, είναι απαραίτητη.

Η εκδήλωση θα γίνει στο Marathon Camping


Τίτλος: Απ: Πανελλήνια Ένωση Τ/Κ Μοντελισμού Ερμής - Π.Ε.Τ.Μ.Ε.
Αποστολή από: hkousoulos στις Σάββατο, 20 Δεκ 2014, 22:25:25
Σήμερα πραγματοποιηθηκε συνάντηση των μελών του συλλόγου για την εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου.!

Τα πάντα εξελίχθηκαν άψογα και ομαλά και πάντα  με το γνωστό κέφι που διακατέχει τα μέλη του συλλόγου μας σε ένα όμορφο και ζεστό περιβάλλον με την ανάλογη Χριστουγεννιάτικη διάθεση.!

Φωτογραφίες από τα σημερινά καθέκαστα και την ψηφοφορία βρίσκονται παρακάτω !Τα βάζω σε slideshow για να μην βαρύνω το σαιτ.. :thumbs up:

http://s610.photobucket.com/user/hkousoulos/slideshow/Flight/PETME


Τίτλος: Απ: Πανελλήνια Ένωση Τ/Κ Μοντελισμού Ερμής - Π.Ε.Τ.Μ.Ε.
Αποστολή από: Γιάννης Κωνσταντακάτος στις Κυριακή, 21 Δεκ 2014, 08:41:17
Σε ποιούς θα ευχηθούμε "καλή θητεία" ;


Τίτλος: Απ: Πανελλήνια Ένωση Τ/Κ Μοντελισμού Ερμής - Π.Ε.Τ.Μ.Ε.
Αποστολή από: hkousoulos στις Κυριακή, 21 Δεκ 2014, 10:01:04
Θα ανακοινωθεί το διοικητικό...λίαν συντόμως.!


Τίτλος: Απ: Πανελλήνια Ένωση Τ/Κ Μοντελισμού Ερμής - Π.Ε.Τ.Μ.Ε.
Αποστολή από: MOGOLOS στις Δευτέρα, 7 Δεκ 2015, 09:04:10
Την Κυριακή 13/12/2015 και ώρα 12:00 θα πραγματοποιηθεί η ετησια γενική συνέλευση του συλλόγου.
Θεματα:
1. Πεπραγμένα 2015
2. Στοχοι για το 2016

Τόπος συνάθρισης. Marathnon camping  στο Μαραθώνα


Τίτλος: Απ: Πανελλήνια Ένωση Τ/Κ Μοντελισμού Ερμής - Π.Ε.Τ.Μ.Ε.
Αποστολή από: socratesb στις Παρασκευή, 10 Ιαν 2020, 08:08:53
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ :
Την Κυριακή ,12 Ιανουαρίου 2020 -ώρα 11:30 π.μ.,θα πραγματοποιηθεί η   Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση , των Μελών της Π.Ε.Τ.Μ.Ε.  στο καφέ , Quattro Stagioni , στον Μαραθώνα, Λ. Μαραθώνος 42, τηλ. 2294067150  -  (https://goo.gl/maps/jjjqL9vPVrv)
 
Με εκτίμηση , το Δ.Σ.


Τίτλος: Απ: Πανελλήνια Ένωση Τ/Κ Μοντελισμού Ερμής - Π.Ε.Τ.Μ.Ε.
Αποστολή από: MOGOLOS στις Δευτέρα, 16 Μαρ 2020, 15:11:30
Μαραθώνας , Δευτέρα 16 Μαρτίου του 2020.
Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου της «Πανελλήνιας Ένωσης Τηλεκατευθυνόμενου Μοντελισμού - Ερμής»

Ανακοίνωση :
Προς τα μέλη της Π.Ε.Τ.Μ.Ε.

•Στα πλαίσια των γενικότερων μέτρων που λαμβάνονται εντός της κοινότητας , εξ’ αιτίας της εξάπλωσης του κορωναϊού , τόσο για την ατομική προστασία μας όσο και για την πρόληψη εξάπλωσης αυτού , σε άτομα των ευαίσθητων - (υψηλού κινδύνου) - ομάδων , το Διοικητικό Συμβούλιο της «Πανελλήνιας Ένωσης Τηλεκατευθυνόμενου Μοντελισμού - Ερμής» , προτείνει στα μέλη του , να αποφύγουν τις επισκέψεις στο Μοντελοδρόμιο , και να ακολουθήσουν τις συμβουλές προφύλαξης-πρόληψης των αρμόδιων υγειονομικών αρχών και της πολιτικής προστασίας , οι οποίες διέπονται από την βασική αρχή «Μένουμε Σπίτι».

Παρ’ όλα αυτά , σε όσα μέλη επιθυμούν , με δική τους ευθύνη , να επισκεφθούν το μοντελοδρόμιο , το Διοικητικό Συμβούλιο της «Πανελλήνιας Ένωσης Τηλεκατευθυνόμενου Μοντελισμού – Ερμής», εφιστά - συμβουλευτικά πάντα - την προσοχή , προκειμένου αυτά να τηρήσουν τα συνιστώμενα και πλέον γνωστά απαιτούμενα μέτρα προφύλαξης ,στον βαθμό που αυτά είναι απαραίτητα . (Τήρηση απόστασης ασφαλείας σε περίπτωση συνύπαρξης περισσοτέρων του ενός ατόμων , απολύμανση χεριών , πιθανή χρήση μάσκας προσώπου κ.λ.π.).


•Η προγραμματισμένη για τις 04 -05 Απριλίου του 2020 εκδήλωση (fun-fly) αναβάλλεται επ’ αόριστον .


Τίτλος: Απ: Πανελλήνια Ένωση Τ/Κ Μοντελισμού Ερμής - Π.Ε.Τ.Μ.Ε.
Αποστολή από: MOGOLOS στις Παρασκευή, 3 Απρ 2020, 09:36:34
(http://www.petame.gr/forumv/attachment.php?attachmentid=53133&d=1585895504)
.............................. :'(


Τίτλος: Απ: Πανελλήνια Ένωση Τ/Κ Μοντελισμού Ερμής - Π.Ε.Τ.Μ.Ε.
Αποστολή από: jony b στις Παρασκευή, 3 Απρ 2020, 11:56:07
 :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(


Τίτλος: Απ: Πανελλήνια Ένωση Τ/Κ Μοντελισμού Ερμής - Π.Ε.Τ.Μ.Ε.
Αποστολή από: socratesb στις Πέμπτη, 30 Απρ 2020, 09:47:25
Καλημέρα σε Όλους Με Υγεία,

Η άρση των περιοριστικών μέτρων μετακινήσεων λήγει από Δευτέρα 4 Μαίου οπότε,

ΠΕΤΑΜΕ - ΟΙ ΟΥΡΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ,

Πάντα με την Προσοχή που απαιτεί η κατάσταση στις μεταξύ μας αποστάσεις και κανόνων υγιεινής !

Με το Καλό να ΞΑΝΑΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ,

ΔΣ ΕΡΜΗ


Τίτλος: Απ: Πανελλήνια Ένωση Τ/Κ Μοντελισμού Ερμής - Π.Ε.Τ.Μ.Ε.
Αποστολή από: MOGOLOS στις Πέμπτη, 30 Απρ 2020, 13:29:14
Ερε γλέντιαααα  :thumbs up:


Τίτλος: Απ: Πανελλήνια Ένωση Τ/Κ Μοντελισμού Ερμής - Π.Ε.Τ.Μ.Ε.
Αποστολή από: ArgyrisGiannetakis στις Δευτέρα, 18 Μαΐ 2020, 18:59:19
Kαι ενα βιντεάκι θαντερ Μπουμ ανατίναξης για κορονοιούς! Σας ειχα βομβαρδίσει? δεν σας είχα!!!  Ευχαριστουμε πολυ για την φιλοξενία !!!


YqJDG5SjkVs




Τίτλος: Απ: Πανελλήνια Ένωση Τ/Κ Μοντελισμού Ερμής - Π.Ε.Τ.Μ.Ε.
Αποστολή από: carapis στις Δευτέρα, 18 Μαΐ 2020, 21:53:42
   
     :angel:   Αργύρη δεν μπόρεσα ήμουν την προηγούμενη, Σάββατο εκεί και γλίτωσα τον βομβαρδισμό, σας πεθυμισα παλιόπαιδα.... :-)


Τίτλος: Απ: Πανελλήνια Ένωση Τ/Κ Μοντελισμού Ερμής - Π.Ε.Τ.Μ.Ε.
Αποστολή από: ExtraRed στις Δευτέρα, 18 Μαΐ 2020, 23:29:21
Αργύρη στη φωτό η επέμβαση είναι για αφαίρεση σκωληκοσπίνερ;      :laugh: :laugh: :laugh:       


Τίτλος: Απ: Πανελλήνια Ένωση Τ/Κ Μοντελισμού Ερμής - Π.Ε.Τ.Μ.Ε.
Αποστολή από: ArgyrisGiannetakis στις Δευτέρα, 18 Μαΐ 2020, 23:50:39
Χαχαχαχ ναι η επέμβαση ήταν Τεστ ανίχνευσης αντισωμάτων κορωνοιού για να επιτραπεί να ριξει βόμβες  στις κεραίες 5G. χαχαχαχαχαχαχ :thumbs up: :thumbs up: :thumbs up: :thumbs up:


Τίτλος: Απ: Πανελλήνια Ένωση Τ/Κ Μοντελισμού Ερμής - Π.Ε.Τ.Μ.Ε.
Αποστολή από: ExtraRed στις Τετάρτη, 20 Μαΐ 2020, 23:25:25
Ο μπομπαρδισμός είναι σκέτο Σοκ και Δέος. :laugh: :laugh: :laugh:


Τίτλος: Απ: Πανελλήνια Ένωση Τ/Κ Μοντελισμού Ερμής - Π.Ε.Τ.Μ.Ε.
Αποστολή από: FlyingDoctor στις Σάββατο, 23 Δεκ 2023, 20:33:23
Καλησπέρα και Χρόνια πολλά σε όλους τους φίλους!

Ο χώρος εξακολουθεί να υπάρχει;

Ευχαριστώ!


Τίτλος: Απ: Πανελλήνια Ένωση Τ/Κ Μοντελισμού Ερμής - Π.Ε.Τ.Μ.Ε.
Αποστολή από: carapis στις Κυριακή, 24 Δεκ 2023, 14:15:15
    :thumbs up:  Kαλησπέρα, ναι πάρχει, καλοδεχούμμενος...    :thumbs up: