|
Τίτλος: Πανελλήνιοι Αγώνες Pylon 2005, 14-15 Μαΐου. Μελισοχώρι Λάρισας Αποστολή από: Κώστας Κωστόπουλος στις Τετάρτη, 13 Απρ 2005, 01:53:37 Για τις 14 & 15 Μαΐου 2005 προγραμματίζονται οι Πανελλήνιοι Αγώνες Pylon 2005 στο
Μελισοχώρι Λάρισας. Αναμένεται πλήρες πρόγραμμα για την εκδήλωση. Το πλήρες πρόγραμμα της ΕΛ.Α.Ο. έχει ως εξής:
Τίτλος: Απ: Πανελλήνιοι Αγώνες Pylon 2005, 1ο ενημερωτικό δελτίο ΕΛ.Α.Ο. Αποστολή από: Κώστας Κωστόπουλος στις Τετάρτη, 27 Απρ 2005, 14:20:53 Η ΕΛ.Α.Ο. εξέδωσε το 1ο ενημερωτικό της δελτίο για τους αγώνες.
Η Ελληνική Αεραθλητική Ομοσπονδία προσκαλεί όλα τα σωματεία μέλη της, να λάβουν μέρος στους Πανελλήνιους Αγώνες Αερομοντελισμού στις κατηγορίες F3D και Q500 που θα γίνουν στο Μοντελοδρόμιο του Ομίλου Αερομοντελιστών Μελισοχωρίου το Σάββατο και Κυριακή 14 και 15 Μαίου 2005. Οι αγώνες αυτοί προσμετρούν για την αξιολόγηση των σωματείων. Τα σωματεία που επιθυμούν να λάβουν μέρος με αθλητές τους, στους εν λόγω αγώνες, καλούνται να στείλουν συμπληρωμένο το σχετικό έντυπο στον οργανωτή το αργότερο έως την Δευτέρα 9 Μαίου 2005 και ώρα 15:00 . Συμμετοχές πέραν της ημερομηνίας και ώρας αυτής δεν θα γίνονται δεκτές. Ακολουθούν όλες οι σχετικές πληροφορίες για τους αγώνες. : 1. Εκδήλωση: Πανελλήνιοι Αγώνες Αερομοντέλων στις κατηγορίες F3D και Q500. Δεν υπάρχει περιορισμός στον αριθμό των αθλητών που είναι δυνατόν να δηλώσει το κάθε σωματείο. Θα διεξαχθούν 9 βαθμολογούμενοι γύροι. Για να διεξαχθούν οι αγώνες θα πρέπει στον τεχνικό έλεγχο που προηγείται των αγώνων να έχουν περάσει με επιτυχία τουλάχιστον 5 αθλητές. 2. Ημερομηνίες: Παρασκευή 13 Μαίου - Άφιξη Σάββατο 14 Μαίου - Τεχνικός Έλεγχος 13:00 Κατηγορία Q500 (5 γύροι) 14:00 Κατηγορία F3D (5 γύροι) 17:00 Κυριακή 15 Μαίου - Κατηγορία Q500 (4 γύροi) 10:00 Κατηγορία F3D (4 γύροι) 13:00 Κανονισμοί στο Τηλεκατευθυνόμενα Pylon (http://www.elao.gr/documents/AM_SC_Pylon.pdf) (ΕΛ.Α.Ο. PDF) ftp://www.fai.org/sporting_code/sc4/sc4-f3d.03.zip (http://ftp://www.fai.org/sporting_code/sc4/sc4-f3d.03.zip) (F.A.I. ZIP) Το πλήρες κείμενο Τίτλος: Απ: Πανελλήνιοι Αγώνες Pylon 2005, 14-15 Μαΐου. Μελισοχώρι Λάρισας Αποστολή από: Κώστας Κωστόπουλος στις Τετάρτη, 11 Μαΐ 2005, 18:48:35 Από την ΕΛ.Α.Ο.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΕΡΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ Μετά την λήξη της προθεσμίας για την υποβολή δηλώσεων συμμετοχής στους Πανελληνίους Αγώνες κατηγορίας Pylon Racing οι συμμετοχές είναι οι παρακάτω: Πανελλήνιοι Αγώνες Αερομοντελισμού Κατηγορίας Pylon Racing 2o ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
Καλή Επιτυχία Σχόλιο. Αν κρίνω από την σιγή ιχθύος ορισμένων η προπόνηση και το γυάλισμα πάει σύννεφο. ;) Τίτλος: Απ: Πανελλήνιοι Αγώνες Pylon 2005, 14-15 Μαΐου. Μελισοχώρι Λάρισας Αποστολή από: Αντώνης Παπαδόπουλος στις Τετάρτη, 11 Μαΐ 2005, 20:04:44 Δεν είναι ψέμματα αυτό που λες Κώστα,
Σε Θεσσαλονίκη και Λάρισα δεν βρίσκεις πουθενά κερί για γυάλισμα. Λες να το έχουν πάρει όλο οι pylonάδες ????? Αντώνης Τίτλος: Απ: Πανελλήνιοι Αγώνες Pylon 2005, 14-15 Μαΐου. Μελισοχώρι Λάρισας Αποστολή από: Χρήστος Μπανάβας στις Τετάρτη, 11 Μαΐ 2005, 22:39:45 Τα παραλέτε βρε παιδιά...
Τα αμάξια μας γυαλίζουμε μόνο να πηγαίνουν ασορτί με τα κύπελλα !!! Μπανάβας Χρ. ΥΓ. Καλή επιτυχία σε όοοοοολους Τίτλος: Απ: Πανελλήνιοι Αγώνες Pylon 2005, 14-15 Μαΐου. Μελισοχώρι Λάρισας Αποστολή από: DeltaMan στις Παρασκευή, 13 Μαΐ 2005, 11:06:06 Ώχ , ώχ ... :o τί έχω να τραβήξω ... μου είπαν πως θα μετράω Χρόνους ...
Μήπως θά 'μαι απο 'κείνους που κάθονται Κάτω απο τους Πυλώνες και Σταυροκοπιούνται όταν περνάνε τα ... Θηρία ??? Τίτλος: Απ: Πανελλήνιοι Αγώνες Pylon 2005, 14-15 Μαΐου. Μελισοχώρι Λάρισας Αποστολή από: Κώστας Κωστόπουλος στις Παρασκευή, 13 Μαΐ 2005, 12:24:28 Οχι Απόστολε, εκεί κάθεσαι για να δίνεις σήμα ότι πέρασε τον πυλώνα το μοντέλο που παρακολουθείς.
Αν τα μοντέλα πετάνε χαμηλά και πραγματικά γρήγορα δεν είναι ομολογουμένως ευχάριστη ασχολία, πρέπει όμως κάποιος να την κάνει, πρέπει να έχεις και γερά νεύρα για να μην καταλήξει σε θέαμα τύπου "το κλουβί με τις τρελλές" :laugh: Τίτλος: Απ: Πανελλήνιοι Αγώνες Pylon 2005, 14-15 Μαΐου. Μελισοχώρι Λάρισας Αποστολή από: Κώστας Κωστόπουλος στις Παρασκευή, 13 Μαΐ 2005, 13:47:50 Για να γίνει κατανοητό γιατί συζητάμε, πέρα από τους κανονισμούς που αναφέρονται παραπάνω και δίνονται τα links, πολύ χρήσιμο είναι να δείτε το Σεμιναριο PYLON στη θεσσαλονικη (https://www.aeromodelling.gr/ForumS/index.php/topic,88.0.html), όπου μπορείτε να κατεβάσετε και τα σχετικά αρχεία. Πολύ καλή δουλειά από τον Ηλία Σοπέογλου και τους φίλους της Ε.Α.Θ., παράλειψη μου που δεν το έβαλα πιό πάνω μαζί με τα άλλα.
Τίτλος: Συγχαρητηρια Αποστολή από: Hobbitakos στις Δευτέρα, 16 Μαΐ 2005, 01:27:56 Συγχαρητηρια σε ολους τους αθλητες που μετειχαν στην κατηγρια αυτη εγω αν και κριτης(1.18 και κατι για οποιον θυμαται!!!!!!!!)
χρονομετρης για την ακριβεια μια χαρα μου φανηκε αντε και του χρονου με περισσοτερους αθλητες οχι τιποτα αλλο το τεταρτο χρονομετρο ολο λουφαρε 2 στους 3 γυρους ( :D) καθοτανε :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: Τίτλος: Απ: Συγχαρητηρια Αποστολή από: Κώστας Κωστόπουλος στις Δευτέρα, 16 Μαΐ 2005, 02:41:15 Δηλαδή πήραν φωτιά τα χρονόμετρα; ·
Υ.Γ. Μπορείτε και σεις να κάνετε τέτοια. Μην το παρακάνετε όμως. Η υπερβολική χρήση είναι ενοχλητκή και φαίνoνται μόνο στον Internet Explorer (προς το παρόν ίσως). Τίτλος: Απ: Συγχαρητηρια Αποστολή από: Hobbitakos στις Δευτέρα, 16 Μαΐ 2005, 16:13:34 Πραγματικα πηραν φωτια
Τίτλος: Απ: Πανελλήνιοι Αγώνες Pylon 2005, 14-15 Μαΐου. - Αποτελέσματα Αποστολή από: Κώστας Κωστόπουλος στις Δευτέρα, 16 Μαΐ 2005, 20:25:14 Έγιναν με ιδιαίτερη επιτυχία οι προγραμματισμένοι Πανελλήνιοι Αγώνες στην κατηγορία Pylon Racing.
Τα αποτελέσματα είναι τα παρακάτω.
Το σημαντικότερο όμως γεγονός δεν είναι μόνο η καλή συμμετοχή και η επιτυχία των αγώνων όσο οι τρομακτική βελτίωση των χρόνων από όλους γενικά τους αθλητές. Οταν πριν καμία δεκαπενταετία ξεκινούσαν οι αγώνες στην κατηγορία αυτή ο καλύτερος χρόνος τότε ήταν περίπου το 1.45 και αυτόν τον πετύχαιναν πάρα πολύ λίγοι αθλητές. Τώρα για χάρη της ενημέρωσης σας παραθέτουμε τους 10 καλύτερους χρόνους που έγιναν χθες. Οι χρόνοι αυτοί είναι μόνο από γύρους που δεν είχαν πάνω από 2 ποινές (δηλαδή κοψίματα πυλώνων άρα μικρότερη τελικά διαδρομή).
Ο χρόνος 1.12,75 μεταφράζεται σε 197 KMH. Οι χρόνοι αυτοί είναι με μοντέλα της κλάσης Q500 που καμία σχέση δεν έχουν ως προς την αεροδυναμική με τα μοντέλα της κλάσης F3D. Αυτό αναφέρεται γιατί σε επίπεδο αγώνων FAI ο πρώτος κυμαίνεται σε επίπεδο 1 λεπτού αλλά η πλειοψηφία είναι σε επίπεδο 1.15. Αρα η απόσταση μας έχει μικρύνει και μία επιτυχία σε διεθνές επίπεδο δεν είναι γεγονός απλησίαστο πλέον. Από την Επιτροπή Αερομοντελισμού Τα αποτελέσματα φορμαρισμένα καλύτερα στο κεντρικό Aeromodelling GR https://www.aeromodelling.gr/ Τίτλος: Απ: Πανελλήνιοι Αγώνες Pylon 2005, 14-15 Μαΐου. Μελισοχώρι Λάρισας Αποστολή από: Uncle's Dad στις Τρίτη, 17 Μαΐ 2005, 19:22:21 Γεια σας
Στη φωτογραφία όλοι οι κριτές και χρονομέτρες που ήρθαν από πολλά μέρη της Ελλάδας και βοήθησαν για να γίνει αυτός ο αγώνας. Όπως βλέπεται χρειάζονται πολύς κόσμος για να γίνει ένας αγώνας Pylon και συνήθως σε αυτή τη χώρα τους φωνάζουμε και από πάνω. Ελπίζω να περάσατε όλοι καλά στη Λάρισα. Ένα ευχαριστώ από όλους τους αθλητές και ελπίζουμε να σας το ανταποδώσουμε. Ευάγγελος Τίτλος: Απ: Πανελλήνιοι Αγώνες Pylon 2005, 14-15 Μαΐου. Μελισοχώρι Λάρισας Αποστολή από: Elias Sopeoglou στις Τρίτη, 17 Μαΐ 2005, 21:20:17 Ενα μεγαλο μπραβο σε ολα τα ατομα της φωτογραφιας ( ακομα και στον 1.17 και κατι !!)χωρις αυτους δεν θα ειχαμε αγωνες !
Ευχαριστουμε ! Ηλιας Τίτλος: Απ: Πανελλήνιοι Αγώνες Pylon 2005, 14-15 Μαΐου. Μελισοχώρι Λάρισας Αποστολή από: Κώστας Κωστόπουλος στις Τρίτη, 17 Μαΐ 2005, 23:34:20 Συγχαρητήρια σε όλους, αθλητές και διοργανωτές και σε όλους όσους βοήθησαν.
Βλέπω με χαρά εκτός από τους αγώνες να ωριμάζει το κλίμα για ρεπορτάζ "από μέσα" με την συμμετοχή όλων. Ο αθλητής, ο διοργανωτής, ο φίλος και ο αντίπαλος, ο παραπονιάρης :'( θα πεί την άποψη του και θα στείλει την φωτογραφία του. Ολα αυτά θα μπορούμε να τα δούμε και μετά από χρόνια. Ο Ηλίας Σοπέογλου άνοιξε το θέμα Φωτο αλμπουμ q500 2005 (https://www.aeromodelling.gr/ForumS/index.php/topic,155.msg519.html#msg519). Θα χρειαστεί να βρούμε ποιός είναι ο καλύτερος τρόπος, διάθεση βλέπω να υπάρχει και όπως λένε "τρώγοντας έρχεται η όρεξη". Αν δουν καλό φαΐ θάρθουν κι άλλοι στο τραπέζι και ... Μην ξεχνάτε το άλμπουμ https://www.aeromodelling.gr/album. Ανοιξα τον κατάλογο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Q500 2005 (https://www.aeromodelling.gr/album/thumbnails.php?album=22) και πρόσθεσα με URI όσες φωτογραφίες δόθηκαν έως τώρα. Αν κάποιος ενοχληθεί θα βγουν. Μπορείτε να προσθέσετε και εκεί. Δεν συνιστάται μέγεθος πάνω από 800 pixels καλύτερα έως 640. Εκεί μπορείτε να προσθέσετε σχόλια και βαθμολογίες. Από την μεριά μου θα βοηθήσω όσο μπορώ και ζητείστε τι θα θέλατε καλύτερα. Με τον καιρό θα σταντάρουμε τα πράγματα αλλά όλο και κάτι καινούριο βγαίνει. Τίτλος: Απ: Πανελλήνιοι Αγώνες Pylon 2005, 14-15 Μαΐου. Μελισοχώρι Λάρισας Αποστολή από: Hobbitakos στις Τετάρτη, 18 Μαΐ 2005, 02:05:13 1.17 και κατι Ηλια χεχεχεχε anyway παντως ο χρονος ηταν σωστος χεχεχεχε λες αμα ερθω επανω να φαω ντοματες χεχεχεχεχεχε :angel:
Τίτλος: Απ: Πανελλήνιοι Αγώνες Pylon 2005, 14-15 Μαΐου. Μελισοχώρι Λάρισας Αποστολή από: Κώστας Κωστόπουλος στις Τρίτη, 24 Μαΐ 2005, 00:44:47 Πανελλήνιοι αγώνες pylon racing 2005 15-14 Μαΐου 2005, Μελισσοχώρι Λάρισας Q500 2005 - Αναλυτικοί πίνακες αποτελεσμάτων
|