|
Τίτλος: Boηθεια για συνδεση ηλεκτρονικων Αποστολή από: Air-crete στις Δευτέρα, 8 Φεβ 2010, 21:54:05 Καλησπερα φιλοι .Θα ηθελα τη βοηθεια σας για να συνδεσω τα ηλεκτρονικα σε ενα αεροπλανο γιατι δεν θυμαμαι πως τα ξεσυνδεσα μερικους μηνες πριν.Λοιπον εχω ενα 4καναλο δεκτη FUDABA poy εχει τα εξης στοιχεια 1 2 3 4 Β εβαλα τα servo στα νουμερα τα τσεκαρα και ολα ενταξει , εβαλα στο Β το speed control και στο αλλο ακρο εβαλα την μπαταρια και αμεσως αναψε ενα κοκκινο λαμπακι κανει ενα μπιπ-μπιπ-μπιπ συνεχομενο και το μοτερ ανοιγοντας το γκαζ δεν δουλευη . ΤΟ μοτερ ειναι καρβουνιαρης } δεν ξερω που κανω το λαθος καιδεν μπορω να το διορθοσω. Παρακαλω τα φωτα σας . Ευχαριστω ααι καλες πτησεις.
Τίτλος: Απ: Boηθεια για συνδεση ηλεκτρονικων Αποστολή από: Pilot Haris στις Δευτέρα, 8 Φεβ 2010, 22:00:08 Καλησπερα φιλε μου. Το speed control στο 3.
Τίτλος: Απ: Boηθεια για συνδεση ηλεκτρονικων Αποστολή από: Air-crete στις Τετάρτη, 10 Φεβ 2010, 20:50:01 Φιλε Pailot-Haris γεια και χαρα σου.Σ' ευχαριστω για το χρονο σου και τα φωτα σου. Τα συνδεσα οπως μου ειπες και ειναι ολα ΟΚ!!!!! Σ' ευχαριστω και καλες πτησεις.
|