Aeromodelling GR

Αερομοντελλισμός στο Aeromodelling GR => Aeromodelling GR - γενικές συζητήσεις => Μήνυμα ξεκίνησε από: Pilot Haris στις Δευτέρα, 24 Αυγ 2009, 13:38:00



Τίτλος: Μας καψανε
Αποστολή από: Pilot Haris στις Δευτέρα, 24 Αυγ 2009, 13:38:00
Έλεος ρε παιδιά. τι πράγμα είναι αυτό. τα κάψανε όλα και ακόμα καίει. ελπίζω να μην έχουμε ανθρώπινες απώλειες. Έλεος ποια. Να δω τι θα τους κάνουν όλους αυτούς που θα χτίσουν τις βιλάρες τους. Αίσχος και πάλι αίσχος. >:(


Τίτλος: Απ: Μας καψανε
Αποστολή από: PaNt στις Δευτέρα, 24 Αυγ 2009, 14:55:12
Αστα να πανε αλλα προφανως δεν γινεται για τον λογο που ειπες αλλα για αλλους λογους πιο προφανεις....!


Τίτλος: Απ: Μας καψανε
Αποστολή από: Pilot Haris στις Δευτέρα, 24 Αυγ 2009, 14:59:07
Σιγουρα θα ηπαρχουν και αλλοι λογοι αλλα πυστευω οτι αφτος ειναι ο βασικοτερος. εκτος σχεδιου τα παντα και εγιναν σταχτη. του χρονου να δουμε......που θα ξεφυτρωνουν οι βιλες και οι πισινες!!!!


Τίτλος: Απ: Μας καψανε
Αποστολή από: PaNt στις Δευτέρα, 24 Αυγ 2009, 15:00:56
Σιγουρα θα ηπαρχουν και αλλοι λογοι αλλα πυστευω οτι αφτος ειναι ο βασικοτερος. εκτος σχεδιου τα παντα και εγιναν σταχτη. του χρονου να δουμε......που θα ξεφυτρωνουν οι βιλες και οι πισινες!!!!

μπα δεν παιζει βγηκε νομος οπου τα καμμενε δεν χτιζονται....
ΕΙναι αλλοι λογοι πολυ πολυ βασικοτεροι...
Οι φωτιες οπου μπαινουν για λογους που προειπες ειναι πολυ πιο μικρες και πιο μαζεμενες ...!


Τίτλος: Απ: Μας καψανε
Αποστολή από: Δημήτρης Z στις Δευτέρα, 24 Αυγ 2009, 15:18:41
Ήμουν στην δυτική μεριά της Πεντέλης το Σάββατο (πάω συχνά για πέταγμα κάτω από το σπήλαιο) και ήταν σαν να είσαι σε γήπεδο μετά από γκολ από την κάπνα ... Φεύγοντας με σταμάτησε περιπολικό της άμεσης δράσης θέλοντας να ψάξει τα πράγματά μου  :idiot2: Κατ'όπιν εορτής; Τί να πώ ...  :-X

Αυτό που μου την σπάει πιο πολύ απ'όλα είναι πως αυτοί που οφελούνται από τις φωτιές είναι απ'αυτούς που φωνάζουν για αναδασώσεις οικολογίες και κουραφέξαλα .... Εξοργίζομαι !


Τίτλος: Απ: Μας καψανε
Αποστολή από: v_tolias στις Δευτέρα, 24 Αυγ 2009, 15:38:19
Δεν ξέρω αν ήταν εμπρησμός καθώς επίσης και οι φωτιές δεν ανάβουν μονο όταν φυσάει..Απλά όταν φυσάει, χάνεται πολυ γρηγορα ο έλεγχος!!Όταν δεν φυσάει, καιει 10 δέντρα και τη σβήνουν..

Γιατί όμως κανείς δεν βγαίνει να μιλήσει πριν ανάψουν οι φωτιες, και όλοι έρχονται κατόπιν εορτης και κατηγορούν τους πάντες?
Πότε βγήκε κάποιος να διαμαρτυρηθεί, ή πότε μίλησε ένα κανάλι για την έλλειψη αντιπυρικών ζωνών? Για την έλλειψη συντονισμού και μέσων?
Μετά....Αυτό γίνεται πάντα.. Γιατί όταν πιάνει μια φωτιά στην Κρητη δεν μας ενδιαφέρει...Όταν έρθει στο σπίτι μας, βλέπουμε τα χάλια που επικρατούν..
Τότε αρχίζουν να φταίνε όλοι οι αλλοι εκτος απο εμας...Μακρυά από τον κ..λο μας και όπου θέλει ας είναι, είμαστε οι περισσότεροι!

Και βγαίνει στην TV ο κυρ τακης και φωνάζει...Δεν υπάρχει πυροσβεστική και αεροπλάνα!!Τι να κάνουν και αυτοι ρε σε 80 χιλιόμετρα φωτια, που στα 60 δεν έχει ούτε πρόσβαση?
Το θέμα ήταν να μην χαθέι ο έλεγχος..Άν χαθεί, ασ'την και θα σταματήσει!!

Εμένα αυτα με τσαντίζουν...
Οι βιλες θα χτιζοντουσαν και δέντρα να είχε!!


Τίτλος: Απ: Μας καψανε
Αποστολή από: TOLIS στις Δευτέρα, 24 Αυγ 2009, 15:45:15
θα συμφωνησω με τον φιλο mastoras οτι οι λογοι ειναι πολυ πιο βασικοι.και ας θεωρηθω συνομωσιολογος....
δεν ειναι δυνατον 67 εστιες ταυτοχρονα στην τυχη και ολες στην αττικη.... >:( >:( >:( >:( >:( >:(


Τίτλος: Απ: Μας καψανε
Αποστολή από: v_tolias στις Δευτέρα, 24 Αυγ 2009, 15:53:45
Δεν λέω για τύχη...
Λέω ότι ένα κομμάτι από ένα κουκουνάρι που είναι γεμάτο ρετσινι μπορεί να ταξιδέψει για μερικά χιλιόμετρα αναμένο με αέρα και να προκαλέσει μια δευτερη φωτιά πιο κάτω.....
Επειδή έχω βρεθεί σε φωτιά θα διηγηθώ ενα περιστατικο..Ημουν γύρω στα 14-15..
Ήταν η εποχή μπου κάηκε η ανατολική Αχαϊα και δυτική Κορινθία...
Η φωτιά έκαιγε μεταξύ Ακράτας και Διακοφτού...
Σε ένα λαγκάδακι στο χωριό, που κάνεις δεν έχει πρόσβάση αν δεν περάσει απαρατήρητος(για διαφορους λογους) ,ξέσπασε μια φωτιά...Η κύρια φωτιά ήταν 15 περίπου χιλιόμετρα μακρυα...Ο αέρας γύρω 6-7 μποφορ!!
Ποιος θα το εξηγήσει?
Ακόμα και όταν η φωτιά ήταν 30 χιλιόμετρα μακρυα είχαμε γεμίσει σταχτες....


Τίτλος: Απ: Μας καψανε
Αποστολή από: Pilot Haris στις Δευτέρα, 24 Αυγ 2009, 16:49:56
Παιδια και εγω εχω παει σε φωτιες σαν απλος πολιτης. ειναι πολλη δυσκολα. και τωρα πηγα να βοηθησω ενα φιλο - μοντελιστη αλλα μολις εφτασα Ροδοπολη μου ειπε να γυρισω πισω γιατι και αυτοι φευγουν. Οι νομοι ποθ βγηκαν για τα καμενα οτι δεν χτιζονται ισχυει για τους περισοτερους. δεν ισχυει ομως για κατι λιγους που αφτοι μπορουν να χτισουν. μακαρη να βγω ψευτης. εγω παντος πρωσοπικα στεναχωριεμαι οπου και να παρη φωτια. στην Αθηνα στην Κρητη στην Θεσσαλονικη οπου και να ειναι. Ολοι αυτοι που ριχνουν δις και χτιζουν τις βιλαρες δεν ειναι αξιοι να φτιαξουν και ενα συστημα πυροπροστασιας. εκει τα τσιγκουνευονται τα λεφτα. Τυχενη να ειμαι υδραυλικος και γνωριζω. Στην Ιπποκρατιο πολιτεια (στην Παρνηθα) αν δεν κανο λαθος ολοι σιγα σιγα βαζουν δεξαμενες και συστημα πυροσβεσης. μονο εκει εχω ακουση οτι το κανουν. αλλα εκει δεν βαζουν φωτια γιατι τους εχουν δωση οικοπεδα. αχρηστο θα ειναι. δεν ηπαρχη λογος να τα καψουνε. καινε εκει που δεν μπορουν να χτισουν. αυτη ειναι η γνωμη μου και μακαρη οπως ειπα και ποιο πριν να βγω ψευτης.


Τίτλος: Απ: Μας καψανε
Αποστολή από: bladekiller στις Δευτέρα, 24 Αυγ 2009, 16:54:12
    Οταν λήξει αυτή η ιστορία σίγουρα θα εμφανιστούν και πάλι στο γυαλί αυτοι που θα κάνουν λόγο για το "στρατηγό άνεμο" και για "ασύμμετρες απειλές"¨. Κάποιοι πιο φαντασμένοι θα μιλούν για γκρίζους δούλους των νεφελίμ που βάζουν τις φωτιές. Κανένας (τουλάχιστον από τους "υπευθύνους") δεν θα βρεθεί να παραδεχθεί αυτό που πραγματικά έγινε ασχέτως αν υπάρχει εμπρησμός ή όχι. Οτι δηλαδή για άλλη μια φορά ακολουθήσαμε την τακτική που ακολουθούμε πάντα όταν εμφανίζεται ένα πρόβλημα είτε πρόκειται για δασική πυρκαιά είτε για οτιδήποτε άλλο. Πρέπει το πρόβλημα να φτάσει πρώτα στο αμήν για να αποφασίσουμε να δράσουμε. Οταν η φωτιά βρισκόταν ακόμη στο Γραμματικό και θα μπορούσαν να τη σβήσουν "θεώρησαν" ότι το πρόβλημα δεν είναι τόσο μεγάλο ώστε να διαθέσουν τα κατάλληλα μέσα. Επρεπε πρώτα η φωτιά να θεριέψει και να κάψει τη μισή Αττική για να καταλάβουν ότι αν με συνθήκες δυνατού ανέμου δεν δώσεις την πρέπουσα προσοχή ακόμη και σε μια μικρή φωτιά τότε πολύ γρήγορα θα χάσεις κάθε έλεγχο. Δυστυχώς αυτό το κατάλαβαν όταν πλέον ήταν πολύ αργά.


Τίτλος: Απ: Μας καψανε
Αποστολή από: Pilot Haris στις Δευτέρα, 24 Αυγ 2009, 17:03:53
αυτο γινεται μια ζωη στην Ελλαδα. ολοι τους λαμογια ειναι - λοποδητες - απατεωνες - ξεφτιλες......κτλ. μην πω αλλα γιατη θα μου την πουνε.


Τίτλος: Απ: Μας καψανε
Αποστολή από: Nikolas K στις Δευτέρα, 24 Αυγ 2009, 19:48:08
Μακάρι να ήταν έργο εμπρηστών για να χτίσουν βίλες η φωτιά που άρχισε στο Γραμματικό. Θα το "καταλάβαινα".
Το θέμα είναι ότι άρχισε από τα πέριξ του σημείου που θέλουν να μετατρέψουν σε χωματερή, στο Γραμματικό, και μάλιστα βράδυ. Αυτό σημαίνει κατ' εμέ:
- Οργανωμένο σχέδιο από εργολάβους, όργανα του κράτους κλπ, ώστε να καεί η γύρω περιοχή και να απαξιωθεί, ώστε να υπάρχει κανένας λόγος να μη γίνει χωματερή.
Ή
- Εμπρησμός από αγανακτησμένο (-νους) κατοίκους της περιοχής ώστε είτε να καούν τα μηχανήματα του εργολάβου της χωματερής, είτε για...διαμαρτυρία.
Άλλωστε όταν έγιναν τα επεισόδια τότε στο Γραμματικό για τη χωματερή (δεν πρέπει να έχουν περάσει 2-3 μήνες), πάλι φωτιά είχε μπει από "αγανακτησμένους" κατοίκους. Οι λόγοι; Άντε βρείτε τους στο μυαλό του κάθε ψυχοπαθή. Ευτυχώς τότε την είχαν σβήσει τη φωτιά, αλλά είχε πέσει πολύ ξύλο σε κατοίκους του Γραμματικού από μπάτσους....

Από μια βλακεία λοιπόν, είτε στη μια είτε στην άλλη περίπτωση χάσαμε τόση φύση!!   
Και πόσες άλλες βλακείες...
Ο καθένας που πετάει το τσιγάρο του άσβηστο από το αυτοκίνητο στο δρόμο.
Ο κάθε αγρότης που καίει ξερά χόρτα στο χωράφι του.
Ο κάθε οξυγονοκολλητής που δουλεύει οξυγονοκόλληση στο παρακείμενο δάσος με ξερά χόρτα!
ΌΛΟΙ τους, δυνάμει εμπρηστές! Εσείς; Σε ποιά κατηγορία ανήκετε;


Τίτλος: Απ: Μας καψανε
Αποστολή από: Αντώνης Παπαδόπουλος στις Δευτέρα, 24 Αυγ 2009, 20:26:36
Καλησπέρα Nikolas K.,

Αν θυμάσαι υπήρχαν και κάποια αυτοκίνητα "υπόπτων" που είχαν εντοπισθεί στην συνέχεια στην Ραφήνα. Και σχετικές δηλώσεις "αγανακτισμένων" που λίγο πολύ προιδέαζαν για το γεγονός.

Σαυτό ήρθε καπάκι και η λάθος εκτίμηση ότι η αρχική φωτιά είχε εξασθενήσει και δεν υπήρχε λόγος για άμεση κατάσβεση κάθε εστίας, φύσηξε και ο άνεμος και μας σήκωσε όλους.

Θα δεις ότι όταν ξανέρθει στην επιφάνεια το θέμα ΧΥΤΑ τι δηλώσεις θα γίνουν.

Ας ελπίσουμε το δεύτερο πάθημα να γίνει επιτέλους μάθημα.

Αντώνης Παπαδόπουλος


Τίτλος: Απ: Μας καψανε
Αποστολή από: Γιάννης Κωνσταντακάτος στις Δευτέρα, 24 Αυγ 2009, 20:34:16
Από μια βλακεία λοιπόν, είτε στη μια είτε στην άλλη περίπτωση χάσαμε τόση φύση!!   
Και πόσες άλλες βλακείες...

Νομίζω ότι λάθος παραγγείλαμε εμβόλια για την γρίπη των χοίρων.

Εμβόλια για την πρόληψη της βλακείας χρειαζόμαστε.


Τίτλος: Απ: Μας καψανε
Αποστολή από: bladekiller στις Δευτέρα, 24 Αυγ 2009, 20:40:08

...Εμβόλια για την πρόληψη της βλακείας χρειαζόμαστε...



   Το μόνο εμβόλιο για την πρόληψη της βλακείας είναι η σωστή παιδεία αλλά δυστυχώς αυτή λάμπει δια της απουσίας της.


Τίτλος: Απ: Μας καψανε
Αποστολή από: Pilot Haris στις Δευτέρα, 24 Αυγ 2009, 23:27:05
Μακάρι να ήταν έργο εμπρηστών για να χτίσουν βίλες η φωτιά που άρχισε στο Γραμματικό. Θα το "καταλάβαινα".
Το θέμα είναι ότι άρχισε από τα πέριξ του σημείου που θέλουν να μετατρέψουν σε χωματερή, στο Γραμματικό, και μάλιστα βράδυ. Αυτό σημαίνει κατ' εμέ:
- Οργανωμένο σχέδιο από εργολάβους, όργανα του κράτους κλπ, ώστε να καεί η γύρω περιοχή και να απαξιωθεί, ώστε να υπάρχει κανένας λόγος να μη γίνει χωματερή.
Ή
- Εμπρησμός από αγανακτησμένο (-νους) κατοίκους της περιοχής ώστε είτε να καούν τα μηχανήματα του εργολάβου της χωματερής, είτε για...διαμαρτυρία.
Άλλωστε όταν έγιναν τα επεισόδια τότε στο Γραμματικό για τη χωματερή (δεν πρέπει να έχουν περάσει 2-3 μήνες), πάλι φωτιά είχε μπει από "αγανακτησμένους" κατοίκους. Οι λόγοι; Άντε βρείτε τους στο μυαλό του κάθε ψυχοπαθή. Ευτυχώς τότε την είχαν σβήσει τη φωτιά, αλλά είχε πέσει πολύ ξύλο σε κατοίκους του Γραμματικού από μπάτσους....

Από μια βλακεία λοιπόν, είτε στη μια είτε στην άλλη περίπτωση χάσαμε τόση φύση!!   
Και πόσες άλλες βλακείες...
Ο καθένας που πετάει το τσιγάρο του άσβηστο από το αυτοκίνητο στο δρόμο.
Ο κάθε αγρότης που καίει ξερά χόρτα στο χωράφι του.
Ο κάθε οξυγονοκολλητής που δουλεύει οξυγονοκόλληση στο παρακείμενο δάσος με ξερά χόρτα!
ΌΛΟΙ τους, δυνάμει εμπρηστές! Εσείς; Σε ποιά κατηγορία ανήκετε;







Ο καθένας που πετάει το τσιγάρο του άσβηστο από το αυτοκίνητο στο δρόμο.
αυτο δεν το δεχομε.δυσκολα περνη φωτια απο τσιγαρο ρε παιδια. παρτε ενα τσιγαρο και θαψτετο σε ξερα χρτα και φυσατε......δεν θα λαμπαδιαση ρε παιδια.δεν αναβη ετσι φωτια!!!!!


Τίτλος: Απ: Μας καψανε
Αποστολή από: bladekiller στις Τρίτη, 25 Αυγ 2009, 00:52:24
   Κοίτα, όσον αφορά το τσιγάρο μη βάζεις και το χέρι στη φωτιά. Αν ο καιρός είναι τελείως ξηρός και πολύ ζεστός και επιπλέον φυσάει δυνατά ,τότε ένα αναμένο τσιγάρο κάλλιστα μπορεί να φέρει την καταστροφή ,αν πέσει σε ξερόχορτα. Και πίστεψέ με ότι υπάρχουν αρκετοί ανεγκέφαλοι ,που πετάνε τσιγάρο απο κινούμενο αμάξι "στο μεγάλο τασάκι" χωρίς να υπολογίζουν τίποτα.
   Και βέβαια σε αυτόν τον κατάλογο, περιλαμβάνονται και όλοι αυτοί που καίνε χόρτα όταν φυσάει και νομίζουν ότι ελέγχουν τη φωτιά, μέχρι να διαψευστούν με τον πιο οδυνηρό τρόπο.
   Από την άλλη μεριά βέβαια, δεν μπορώ να πιστεψω ότι, στις περισσότερες περιπτώσεις, οι φωτιες των τελευταίων χρόνων οφείλονται σε τέτοια αίτια. Οταν μια φωτιά ξεκινάει απο πεντέξι σημεία ταυτόχρονα, δεν είναι δυνατό να δεχθώ, ότι ξαφνικά μαζεύτηκαν σε μιά περιοχή , όλου του κόσμου οι απρόσεκτοι οξυγονοκολλητές , αγρότες και καπνιστές.


Τίτλος: Απ: Μας καψανε
Αποστολή από: bf109e στις Τρίτη, 25 Αυγ 2009, 02:03:32
Εγω ξερω οτι καποτε για να ανεβεις στην Παρνηθα η γενικα σε δασικη περιοχη σε ελεγχανε.Εναν προς ενα. Τωρα ανεβαινεις οποτε θες κανεις οτι θες ανενοχλητος.Ηθελα να ηξερα γιατι η πολιτικη προστασια βγαζει δελτιο επικινδυνοτητας.Για να ξερουμε που να μη πεταμε το τσιγααρο? Η για να μαθουν καποιοι που μπορεις να βαλεις φωτια? Οταν υπαρχει υψηλος κινδυνος πυρκαγιας σε ενα μερος καλο δε θα ηταν η δασικη εκταση να φυλαγεται στην οποια εισοδο της και να επιτρεπεται η διελευση μονο σε κατοικους?Για εμενα αυτο ειναι ενα μετρο.Μενω Χασια και η φωτια ξεκηνησε πολυ κοντα στο σπιτι μου. Αλλα επειδη την φυλανε γιατι αν παρει τελος η Παρνηθα επεσαν πανω τους και την εσβησαν.Δεν θα ηταν καλο να γινεται σε ολες τις δασικες διαδρομες και εκτασεις αυτο?Λεγανε πως τα δασαρχεια δεν ηθελαν τους δασικους δρομους για να μην εχει προσβαση και ο εμπρηστης.Ειναι δυσκολο δηλαδη να μπει μια μπαρα στην εισοδο και να φυλαγεται?Και σε μερες επικινδυνες να απαγορευεται η εισοδος?Αυτοι οι δασοφυλακες που βρισκονται? Ποιο το αντικειμενο τους? 2000 ατομα πηραν.Ειδε κανεις κανα απο δαυτους? Μας δουλευουν χοντρο γαζι. >:(


Τίτλος: Απ: Μας καψανε
Αποστολή από: LampoLiS στις Τρίτη, 25 Αυγ 2009, 03:25:33
Αυτοι οι δασοφυλακες που βρισκονται? Ποιο το αντικειμενο τους? 2000 ατομα πηραν.Ειδε κανεις κανα απο δαυτους? Μας δουλευουν χοντρο γαζι. >:(
[/quote]και εγώ αυτή την απορία έχω.εδώ στην κάρυστο καήκαμε κανονικά.και μετά από 3 μέρες μόλις σήμερα το απόγευμα φανήκανε 2 καναντέρ.κάνανε 2 ρίψεις και γίνανε καπνός...και η φωτιά αναζωπυρώθηκε.τη να πει κανεις..καθε χρονο τα ιδια.στο τελος δε θα μεινει τιποτα... >:( :(


Τίτλος: Απ: Μας καψανε
Αποστολή από: Γιάννης Κωνσταντακάτος στις Τρίτη, 25 Αυγ 2009, 09:16:34
   Το μόνο εμβόλιο για την πρόληψη της βλακείας είναι η σωστή παιδεία αλλά δυστυχώς αυτή λάμπει δια της απουσίας της.

"Οταν περπατάς επάνω σε αλιγάτορες, είναι αργά να σκεφθείς ότι η πρώτη σου ενέργεια ήταν να ξεράνεις το έλος."

(γνωμικό προς managers , και όχι μόνον)


Τίτλος: Απ: Μας καψανε
Αποστολή από: Δημήτρης Σιόλος στις Τρίτη, 25 Αυγ 2009, 10:17:13
Καλα, είχαν πλάκα οι δημοσιογραφάρες!!!! Μάνεσης στον Άλφα: πρέπει να πήρε νερά το Canadair γιατί γέρνει!!!Λες και είναι βάρκα ρε... Τι το ανοίγουνε και μιλάνε... Να τους στείλουμε καμιά φωτο να δούνε πως επιπλέουν ακουμπώντας στον πλωτήρα... Για να μην μιλήσω για τον Στρατηγό Βερύκιο... Αλλά αυτοί του στρατιωτικού ρεπορτάζ είναι πονεμένη ιστορία... Θυμάμαι πριν χρόνια έναν να λέει γιαι ένα Φάντομ που έπεσε ήταν διθέσιο άρα εκπαιδευτικό....


Τίτλος: Απ: Μας καψανε
Αποστολή από: bf109e στις Τρίτη, 25 Αυγ 2009, 10:38:17
Eδω ειπαν για boeing να το κανανε πυροσβεστκο.Παλι καλα που δεν ειπαν για το καναντερ να ριξει αγκυρα να μην το παιρνει ο αερας.

Και οταν ξαναβγουν τα δεντρακια και ξανακαψουν παλι καποιο δασος παλι εδω θα ειμαστε και παλι για καταστροφες και γιατι το ενα γιατι το αλλο θα λεμε.Οι πολιτικοι μας ειναι παντελως αχρηστοι.Θελουν ολο και πιο πολλους φορους για να γεμιζουμε τις τσεπες τους.Δειτε τι γινεται με τις τιμες.Οχι μονο στο χομπι μας.Σε λιγο καιρο θα ψωνιζουμε ειδη σουπερ μαρκετ απο το εξωτερικο με ems.Πιο φθηνα θα ερχεται!! :smiley6600:  Οι εκλογες και οι ψηφοι τους νοιαζει.Και να εχουν πολιτες προβατα.


Τίτλος: Απ: Μας καψανε
Αποστολή από: bf109e στις Τρίτη, 25 Αυγ 2009, 10:41:10
. Θυμάμαι πριν χρόνια έναν να λέει γιαι ένα Φάντομ που έπεσε ήταν διθέσιο άρα εκπαιδευτικό....


Δηλαδη τα Β17 Β29 και τα σημερινα ακομα βομβαρδιστικα ειναι ιπταμενες σχολες που εχουν καμποσα ατομα μεσα!!!!  Οι δημοσιογραφοι,καποιοι οχι ολοι, το παιζουν ειδικοι σε ολα τα θεματα.


Τίτλος: Απ: Μας καψανε
Αποστολή από: Nikolas K στις Τρίτη, 25 Αυγ 2009, 12:04:19

Ο καθένας που πετάει το τσιγάρο του άσβηστο από το αυτοκίνητο στο δρόμο.
αυτο δεν το δεχομε.δυσκολα περνη φωτια απο τσιγαρο ρε παιδια. παρτε ενα τσιγαρο και θαψτετο σε ξερα χρτα και φυσατε......δεν θα λαμπαδιαση ρε παιδια.δεν αναβη ετσι φωτια!!!!!

Εγώ πάλι δεν το δέχομαι να πετάει κάποιος το τσιγάρο του στο δρόμο γενικά. Το θεωρώ θέμα τσαπατσουλιάς για να μην πω γυφτιάς. Το τσιγάρο, όσο μικρό και να είναι, είναι σκουπίδι. Πετώντας το κάτω μολύνεις, έστω και σβηστό να είναι. Όταν κιόλας είναι αναμμένο, ακόμα χειρότερα! Έχετε δει το αναμμένο τσδιγάρο να πετάει κάφτρες με αέρα; Σαν ηλεκτροκόλληση; Εγώ έχω δει και δεν είμαι υπερβολικός εδώ. Με ξερά χόρτα και άνεμο, είναι πολύ πιθανό να προκαλέσει πυρκαγιά!
Πετάμε το τσιγάρο μας στο τασάκι του αυτοκινήτου και μετά αδειάζουμε το τασάκι στο σπίτι μας! Γι’ αυτό έχουν όλα τα αυτοκίνητα τασάκι, όχι για ομορφιά! Και γι’ αυτούς που θέλουν να πετάνε ντε και καλά το τσιγάρο τους στο δρόμο, ας το σβήσουν πρώτα στο τασάκι του αυτοκινήτου! Τί φοβούνται; Να μη λερώσουν το αυτοκίνητό τους; Μα καπνίζοντας το λερώνουν ούτως ή άλλως! Έχετε μπει σε αυτοκίνητο καπνιστή να δείτε πώς βρωμάει;


Τίτλος: Απ: Μας καψανε
Αποστολή από: Δημήτρης Z στις Τρίτη, 25 Αυγ 2009, 12:22:58

...Εμβόλια για την πρόληψη της βλακείας χρειαζόμαστε...



   Το μόνο εμβόλιο για την πρόληψη της βλακείας είναι η σωστή παιδεία αλλά δυστυχώς αυτή λάμπει δια της απουσίας της.

Συμφωνώ απόλυτα. Γνώμη μου πως μόνος τρόπος αντιμετώπισης της απολίτιστης συμπεριφοράς είναι η μόρφωση και η παιδεία. Δεν πάσχουμε από εμπριστές αλλά από μισάνθρωπους εγωιστές που η 'οικολογία' και το προσωπικό τους συμφέρον είναι ένα και το αυτό. Πάσχουμε σαν είδος και κάθε προσπάθεια υποτίμησης παρόμοιων συμπεριφορών σε μεμονομένα περιστατικά είναι απλά στρουθοκαμηλισμός.

Λίγο δύσκολο στα αγγλικά, και σκοτεινό, αλλά άκρως σατιρικό

3q3upFx4FcA


Τίτλος: Απ: Μας καψανε
Αποστολή από: Δημήτρης Σιόλος στις Τρίτη, 25 Αυγ 2009, 12:23:15
Το θεωρώ θέμα τσαπατσουλιάς για να μην πω γυφτιάς.

http://www.menshealth.gr/guy_wisdom.lifestyle.6.8891.html

Δείτε το Νο 2


Τίτλος: Απ: Μας καψανε
Αποστολή από: hlsat στις Τρίτη, 25 Αυγ 2009, 13:00:42
Καλημερα.Το προγραμμα περιλαμβανε 3 μερες ρεπορταζ συνδεσεις ειδησεις ποσα σπιτια καιγονται που καιγονται κ.λ.π.Το φαγαμαι στη μαπα απο ολα τα καναλια 24 ωρες το 24ωρο.Η συνεχεια θα ειναι αλλες τοσες μερες τηλεδικες για το ποιος εφταιγε τι εφταιγε ποιο κομα ξερει να κανη περισσοτερα κ.λ.π.
Το αποτελεσμα γνωστο και μη εξαιρεταιο το γυαλι απο το μπουκαλι του βοσκου τραμπακουλα που βρεθηκε και πιθανος και καποιο τσιγαρο καποιου ασυνηδητου η αιτια και αυτης της καταστροφης.Ε δε χαιρετιομασται για να μην πω τιποτα αλλο παλι θα μας δουλεψεται.
Με τα 24 ωρα να κατσης με ενα γυαλι νταλα στον ηλιο και βενζινα να εχης ποτιση τα ξεροχορτα δεν παιρνουν φωτια τον κολο σου να βαρας κατω αν δεν μπη σπιρτο και τι διαολο γυρο γυρο στα βουνα σπασμενα γυαλια ειχαι η μπουζουκσιδικα παλιας σχολης ειχαι τοτε που τα σπαγαν.
Απλα πολυ απλα τα ιδια Παντελη μου τα ιδια Παντελακι μου και σε λιγα χρονια ( πολλα λεω ) να οι βιλαρες με τις πισινες και το κρατος να τους δινη ρευμα - νερο -τηλεφωνο δρομους  και τα σχετικα προς νομημοποιηση λες και ο κατοχος τετοιου οικοπεδου το βρηκε απο τον παππου του.


Τίτλος: Απ: Μας καψανε
Αποστολή από: skopos-Komotini στις Τρίτη, 25 Αυγ 2009, 13:34:36
Eδω ειπαν για boeing να το κανανε πυροσβεστκο.Παλι καλα που δεν ειπαν για το καναντερ να ριξει αγκυρα να μην το παιρνει ο αερας.

747-273C Supertanker
http://www.youtube.com/watch?v=osCF0c4IcA4 (http://www.youtube.com/watch?v=osCF0c4IcA4)


Τίτλος: Απ: Μας καψανε
Αποστολή από: bf109e στις Τρίτη, 25 Αυγ 2009, 13:39:36
Παντως δεν ειναι λιγο κουλα καποια πραγματα?Λεω εγω τωρα.Οπως: η φωτια μπηκε στο Γραμματικο που δεν ηθελαν την δημιουργια χωματερης στην περιοχη τους ( λες και εμεις εδω στα δυτικα ειμαστε τα κοροιδα ολου του νομου και αυτοι ειναι εξυπνοι αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα), και οτι η φωτια μπηκε βραδυ γνωριζοντας οτι δεν πετανε τα εναερια μεσα.ΚΑποιοι λεγανε για φυσικη καταστροφη.Το βραδυ? Εγινε η αναφλεξη απο το φεγγαρι. Μας κοροιδευουν ανθρωποι στο εξωτερικο.Οχι εμας.Την κυβερνηση μας.

Και οσον αφορα αν γινει προσπαθεια να χτισουν στα καμμενα, αν και βφηκε νομος που λεει οτι απαγορευεται, εκει θα πρεπει να πανε οι πολιτες με βαριοπουλες και να τα ριξουν.Θα μας πουν να τα καταγγειλουμε.Σε ποιον? Σε αυτον που βαζει το χερι του να τα κανει νομιμα με κοροιδευτικα μεσα? Μηπως και καποια απο αυτα τα σπιτια που καηκαν ηταν και αυτα απο πιο παλια καταπατηση δασους?


Τίτλος: Απ: Μας καψανε
Αποστολή από: bf109e στις Τρίτη, 25 Αυγ 2009, 13:42:02
Eδω ειπαν για boeing να το κανανε πυροσβεστκο.Παλι καλα που δεν ειπαν για το καναντερ να ριξει αγκυρα να μην το παιρνει ο αερας.

747-273C Supertanker


Και απο που γεμιζει νερο απο τον Ατλαντικο?Η μορφολογια με χαραδρες κτλ που εχουμε δεν τα πολυβολευει αυτα να επιχειρουν!! Αλλα στις κορυφες των βουνων για να μην κατεβουν προς τα κατω και τα ρωσικα θα μπορουσαν να ειχαν κανει δουλεια.Αλλα Περισευουν να παρουν κανενα?Ειναι τρυπιες οι τσεπες τους.


Τίτλος: Απ: Μας καψανε
Αποστολή από: Pilot Haris στις Τρίτη, 25 Αυγ 2009, 15:15:26
ΠΡΟΣ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ: ΠΑΡΑΤΗΣΤΕ ΤΑ ΚΑΙ ΦΥΓΕΤΕ…ΕΙΣΤΕ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ!!! ΠΡΟΣ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ: ΣΥΛΛΑΒΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΑΝΕΜΟ!!! ΠΡΟΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ: ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΠΟ ΘΑΛΑΣΣΑ(ΤΑ ΚΟΥΚΟΥΝ...ΑΡΙΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΟΣΟ ΜΑΚΡΙΑ…)!!! ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ: ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΑΔΕΛΦΙΑ!!!


Τίτλος: Απ: Μας καψανε
Αποστολή από: hlsat στις Τρίτη, 25 Αυγ 2009, 15:23:31
Μπαμπη pilot haris προς ανωτατη ηγεσια τις τους λεμαι   ΜΗΝ ΤΑΖΕΤΑΙ  ΑΛΛΑ ΦΙΛΕΤΑ ΟΙΚΟΠΕΔΩΝ


Τίτλος: Απ: Μας καψανε
Αποστολή από: Pilot Haris στις Τρίτη, 25 Αυγ 2009, 15:26:30
Μπαααα!!!!! Δεν ταζουνε. Τα περνουν μονοι τος. Ποιος μας ρωταει? Αρε Παπαδόπουλε που είσαι. :police: :police: :police: :knuppel2: :knuppel2: :knuppel2: :knuppel2:


Τίτλος: Απ: Μας καψανε
Αποστολή από: bf109e στις Τρίτη, 25 Αυγ 2009, 16:56:38
Πες τα ντε.Τιποτα δεν θα ειχε γινει.


Τίτλος: Απ: Μας καψανε
Αποστολή από: Δημήτρης Z στις Τρίτη, 25 Αυγ 2009, 17:09:49
http://en.wikipedia.org/wiki/Godwin%27s_law (http://en.wikipedia.org/wiki/Godwin%27s_law)  :D


Τίτλος: Απ: Μας καψανε
Αποστολή από: bladekiller στις Τρίτη, 25 Αυγ 2009, 20:12:01
      Μάγκες ,μην τσιμπάτε από τα φασιστόμουτρα ,που βγαίνουν στο γυαλί και εμφανίζονται σαν σωτήρες. Η τακτική τους αυτή είναι και αυτή ήταν πάντα. Οταν ο λαός περνάει δύσκολες στιγμές και απογοητεύεται από την πολιτική κατάσταση ,εμφανίζονταί αυτά τα καθίκια και προσπαθούν να πείσουν το λαό ,ότι η μόνη διέξοδος είναι ο συντηρητισμός και ο αυταρχισμός. Και φυσικά ,τέτοια σκυλιά έχουν πάντα την αμέριστη υποστήριξη του παπαδαριού, που για να επιβιώσει ,έχει ανάγκη από "πρόβατα" και τα "πρόβατα" πλάθονται πιο εύκολα σε τέτοια καθεστώτα. Γιαυτό και το Βατικανό ήταν στο πλευρό του Μουσολίνι. Γιαυτό και όταν είχε έλθει επίσκεψη ο πρώην βασιλιάς στην Ελλάδα πιο πολλοί παπάδες τον συνόδευαν παρά δημοσιογράφοι.
     Και μην ξεχνάμε ότι, σε στιγμές δύσκολες για το Γερμανικό λαό βρήκε την ευκαιρία ο Χίτλερ να ανεβεί στην εξουσία σαν δήθεν "σωτήρας" του Γερμανικού λαού από τους Εβραίους και όλοι γνωρίζουμε τα αποτελέσματα. Και κάτι τέτοια λένε και κάτι δικοί μας στούμποι, ότι και καλά θα μας σώσουν από τους Αλβανούς. Λες και οι Αλβανοί φταίνε που όλα αυτά τα χρόνια γίνονται ρουσφετολογικοί διορισμοί του κάθε ανίκανου σε καίριες θέσεις της κρατικής μηχανής με συνέπεια την αναποτελεσματικότητα .
     Συνεπώς, αυτά τα σκυλιά είναι πολύ πιο επικίνδυνα ακόμη κι από την πιο ανίκανη ηγεσία και πρέπει να τα αντιμετωπίζουμε όπως έπρεπε να αντιμετωπιστεί η φωτιά στο Γραμματικό. Δηλαδή να τα σκοτώνουμε όσο είναι ακόμη μικρά.