|
Τίτλος: Πρόβλημα με lama Αποστολή από: paoad στις Τρίτη, 19 Μαΐ 2009, 23:36:51 Γεια χαρα και πάλι.. Σήμερα άλλαξα μέσα και έξω άξονα στο λαμάκι αλλά κάτι δεν έχω κάνει σωστά! Το ελικοπτεράκι κάνει σαν το ψάρι κυριολεκτικά και είναι αδύνατο να το ελέγξω στον αέρα. Παρατήρησα ότι ο μέσα άξονας κουνιέται πολύ και φοβάμαι μήπως έκανα κάτι λάθος στη συναρμολόγηση.. αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι- αν και υποψιάζομαι ότι είναι κάτι με τα γραναζια του (τα οποία είναι και αυτά καινούργια)
Βοήθεια Τίτλος: Απ: Πρόβλημα με lama Αποστολή από: paoad στις Τρίτη, 19 Μαΐ 2009, 23:38:43 Γεια χαρα και πάλι.. Σήμερα άλλαξα μέσα και έξω άξονα στο λαμάκι αλλά κάτι δεν έχω κάνει σωστά! Το ελικοπτεράκι κάνει σαν το ψάρι κυριολεκτικά και είναι αδύνατο να το ελέγξω στον αέρα. Παρατήρησα ότι ο μέσα άξονας κουνιέται πολύ και φοβάμαι μήπως έκανα κάτι λάθος στη συναρμολόγηση.. αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι- αν και υποψιάζομαι ότι είναι κάτι με τα γραναζια του (τα οποία είναι και αυτά καινούργια) Ο έξω άξονας εννοώ (shaft b)Βοήθεια Τίτλος: Απ: Πρόβλημα με lama Αποστολή από: Markhelis στις Τετάρτη, 20 Μαΐ 2009, 00:33:31 Φίλε paoad καλησπέρα.
Με τους άξονες με μπέρδεψες. :idiot2: :idiot2: :idiot2: Κατά πάσα πιθανότητα δεν έχεις ασφαλίσει σωστά το κάτω γρανάζι που πιάνει στον εσωτερικό άξονα και δίνει κίνηση στους πάνω έλικες. Ο άξονας έχει 2 πατούρες για να πιάσουν εκεί οι 2 βίδες από το γρανάζι αν δεν έχουν πιάσει σωστά χάνει ο άξονας στροφές και έχει το ε/π αυτήν την συμπεριφορά. Ελεξέτο και τα ξαναλέμε. :thumbs up: :thumbs up: :thumbs up: Τίτλος: Απ: Πρόβλημα με lama Αποστολή από: Johnny στις Τετάρτη, 20 Μαΐ 2009, 09:10:39 Αν μιλαμε για τον εξωτερικο αξονα μηπως ξεχασες να βαλεις τα ρουλεμαν ???
|