spirost
« Répondre #45 le: Mardi, 1 Oct. 2024, 11:56:46 »
Μέχρι τα πιο περίπλοκα......F3P
Journalisée
Τερζήμπασης Σπύρος. Πρόεδρος του εαυτού μου. Οι ηλίθιοι είναι ανίκητοι. Βιβλίο του Δρ. Άγγελου Ραδαφήνου
spirost
« Répondre #46 le: Mardi, 1 Oct. 2024, 11:57:13 »
....
Journalisée
Τερζήμπασης Σπύρος. Πρόεδρος του εαυτού μου. Οι ηλίθιοι είναι ανίκητοι. Βιβλίο του Δρ. Άγγελου Ραδαφήνου
spirost
« Répondre #47 le: Mardi, 1 Oct. 2024, 11:57:45 »
ΠΟΛΥ χαμηλά!!
Journalisée
spirost
« Répondre #48 le: Mardi, 1 Oct. 2024, 11:58:14 »
ΕΝΤΕΛΩΣ!
Journalisée
spirost
« Répondre #49 le: Mardi, 1 Oct. 2024, 11:58:58 »
Μέχρι και Hover χωρίς χέρια.......
Journalisée
spirost
« Répondre #50 le: Mardi, 1 Oct. 2024, 11:59:25 »
Αυτά για τώρα...... Μέχρι την επόμενη εβδομάδα
Journalisée
spirost
« Répondre #51 le: Mardi, 1 Oct. 2024, 20:20:17 »
Υ.Γ. Μοναδική πτήση indoor Controlline απο τον Παναγιώτη Σοφό!VIDEO
Journalisée
3DJunk
« Répondre #52 le: Jeudi, 3 Oct. 2024, 18:12:58 »
Ωραία Σπύρο καλή συνέχεια και σαιζόν.
To gym είναι τεράστιο... Κάποτε πετουσαμε σε πολυ μικροτερα ....
...και με πολυ βαρυα μοντελα, ειμασταν μικροτεροι ομως κατα 10 χρονια.
@4:15
Παντοτε για fun no competition flying...
VIDEO
Journalisée
spirost
« Répondre #53 le: Jeudi, 3 Oct. 2024, 21:54:32 »
Αυτά είναι……. Τα καλύτερα χρόνια μας φάγαμε……🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Journalisée
3DJunk
« Répondre #54 le: Lundi, 7 Oct. 2024, 00:09:45 »
Πριν 11 χρονια ακομα καλυτερα, στο μεγαλυτερο hall που έχω πεταξει ποτε και μαλλον δεν προκειται να βρεθει ξανα κατι τετοιο στο Ατιτικα.
VIDEO
Journalisée
spirost
« Répondre #55 le: Lundi, 7 Oct. 2024, 09:32:00 »
Αυτά είναι......... Τέτοιο μέρος ούτε στα πιο άγρια όνειρα μας........
Journalisée
spirost
« Répondre #56 le: Samedi, 19 Oct. 2024, 18:04:47 »
Από ότι φαίνεται η συμμετοχή αύριο θα είναι μεγάλη!!!Τα υπόλοιπα σε φωτογραφίες και βίντεο για αυτούς που θα το χάσουν…..
Journalisée
spirost
« Répondre #57 le: Lundi, 21 Oct. 2024, 09:36:22 »
Καλημέρα και καλή εβδομάδα! Ένα "μικρό" βίντεο απο τη χθεσινή μας συνάντηση στο Κλειστό Γυμναστήριο του Ολυμπιακού Χωριού.VIDEO
Journalisée
spirost
« Répondre #58 le: Dimanche, 10 Nov. 2024, 09:01:56 »
Και απόψε, το μπαλέτο θα συνεχιστεί!!! Τα λέμα απο κοντά!
Journalisée
spirost
« Répondre #59 le: Lundi, 11 Nov. 2024, 09:09:56 »
Εκπληκτική βραδιά!!!VIDEO Θα ακολουθήσεις και άλλο βίντεο με όλες τις δραστηριότητες.........
Journalisée